اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

راه  اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج دیگر به سان گذشته به سادگی تبدیل به موفقت نمیشود و این مقاله در این باره  می باشد. یکی از مزایای که شهروندان اروپایی دارند این است که بدون مجوز می توانند به کشور های اروپایی سفر کنند.

و شخص این امکان را دارد که با یک کشور دیگر اروپایی ازدواج کند و رفت و آمد به اون کشور را از طریق همسر خود داشته باشد که به این نوع اقامت، اقامت اسپانیا از طریق ازدواج می گویند.

لازم به ذکر است که که این پروسه زمان می خواهد و به سرعت صورت نمی گیرد. یعنی این که شخصی که با یک شهروند اسپانیایی ازدواج کند می توانند اقامت این کشور را داشته باشد و حدودا این پروسه 3 ماه وقت لازم دارد. به صورت کلی شخصی که با یک شهروند اسپانیایی ازدواج می کند بعد از 3 ماه امکان ورود به این کشور را دارد و باید برای اقامت اسپانیا و دریافت کارت اقدامات لازم را انجام دهد.

مراحل قانونی اقدام ازدواج و دریافت اقامت اسپانیا :

اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج به راحتی گذشته و اسانی روال قدیم نمی باشد و برای رسیدن به این موفقیت باید مراحل قانونی صورت بگیرد.

که برای دریافت اقامت اسپانیا از طریق ازدواج دو مرحله باید طی شود :

مرحله اول دریافت اقامت اسپانیا از طریق ازدواج :

در این مرحله باید ازدواج خود را در کشور اسپانیا به ثبت برسانید. برای ثبت ازدواج این امکان را ندارید که به سفارت خانه کشور اسپانیا بروید باید درخواست خود را به شهرستان مورد نظر بدهید. برای این کار باید درخواست بدید به علاوه گواهی همسر، گواهی آپوستیل تولد و به همراه کوپی پاسپورت لازم است.  پس از آن باید ملده شوید که به امور شهروندی معروف است و وضعیت خود و همسرتان در شهرداری  آن شهر را به ثبت برسانید. مدارک لازم برای مراجعه به دفتر اتباع خارجی :

مدارک:

1.اصل کارت شناسایی همسر داشته باشید

2.اصل پاسپورت شما و همسرتان داشته باشید

3.قرارداد کاری اگر وجود دارد

4.فرم تکمیل شده EX16

5.دو عدد کوپی سند ازدواج از کشور اسپانیا

6.یک عدد کوپی از ثبت نام شما در شهرداری

7.سه عکس رنگی پاسپورت

اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

در این مرحله باید حتما از طرف دفتر پلیس شهر یک نامه اخذ کنید که در زمان مشخص باید حتما به دفتر مراجعه کند. ارسال این نامه تا چند ماه طول می کشد.

مرحله دوم برای اقدام به کسب اقامت اسپانیا :

هنگامی که مرحله اول طی شد باید به دفر پلیس مراجعه کنید و نامه دفتر اتباع خارحی و سه عکس پاسپورتی و ثبت وضعیت خو را به شهرداری بدهند. بعد به شما یک فرم می دهند که بر اساس این فرم شما باید به بانک بروید و باید تقریبا 10 یورو به حساب پلیس واریز بفرمایید.

و حدود یک ماه بعد یک نامه دیگر که کارت اقامت در اسپانیا درونش نامه می باشد را به شخص تحویل می دهند. لازم به ذکر است که به مدت پنج سال کارت اقامت اسپانیا اعتبار دارد.

نکته ی بسیار مهم و حیاتی اینکه فردی که اقامت کشور اسپانیا از طریق ویزای ازدواج کسب میکند بعد از یک سال اقامت این امکان میباشد که شما برای  اخذ ودریافت تابعیت اقدام کنید. این این درخواست باید از طریق اداره ثبت احوال باید محل سکونت خود را به وزارت دادگستری بدهند.

مدارک لازم برای ثبت درخواست تابعیت اسپانیا :

1.گواهی تولد

2.گواهی سوئپیشنیه از مقامات کشور محل تولدتان صادر می گردد.

3.گواهی سوءپیشینه از مقامات کشور اسپانیا صادر می گردد.

4.گواهی اقامت از شهرداری محل اقامت صادر می گردد.

5.گواهی اقامت شما در اسپانیا به صورت قانونی

6.گواهی ازدواج صادر شده از طرق ثبت احوال کشور اسپانیا

7.گواهی تولد همسر اسپانیانی

نکته ی مهم و طول دوره:

نکته ی بسیار مهم در مورد اخذ اقامت از طریق ویزاهای ازدواج برای همه ی کشورها اینکه:در گذشته با ازدواج های سوری و غیر واقعی میشد اخذ ویزا کرد اما قوانین در حال حاضر به نحوی چیده شده اند که فرد به سادگی نمیتواند سفارت را برای صدور روادید مجاب کند و اصطلاحا یک ازدواج باید واقعی باشد تا این موفقیت رقم بخورد.

لازم به ذکر است مدت زمان این پروسه سه تا پنج ماه است و نتیجه درخواست برای شما فرستاده می شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج این امکان را دارید که با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کاشناسان ارشد  ما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید. کارشناسان ارشد ما شرایط شما را بررسی می کنند و بهترین راه مهاجرت را به شما عزیزان پیشنهاد می کنند.

اخذ اقامت از طریق ازدواج در استرالیا

اخذ اقامت از طریق ازدواج در استرالیا:کشور استرالیا جزو ۶ کشور پهناور جهان محسوب می شود که از شرق با اقیانوس آرام، از غرب با اقیانوس هند، از جنوب با اقیانوس جنوبی و از شمال با چند خلیج همسایه است. پایتخت این کشور شهر کانبرا و دو شهر بزرگ آن را شهرهای سیدنی و ملبورن تشکیل داده اند. زبان رسمی مردم کشور استرالیا انگلیسی با گویش استرالیایی است و دین اکثر آنها مسیحی می باشد هم چنین واحد پول در کشور استرالیا دلار استرالیا است.

 

امروزه بسیاری از افراد تمایل دارند از راه های قانونی وارد کشور استرالیا شده و از روش های گوناگون در این کشور به اقامت یا تابعیت دست یابند، یکی از این روش ها اخذ اقامت از طریق ازدواج در استرالیا می باشد. فردی خارجی می تواند با یک شهروند یا مقیم یک کشور ازدواج کرده و اقامت یا تابعیت آن کشور را اخذ نماید. این قانون برای کشور استرالیا نیز مانند سایر کشورها صادق است و فرد از طریق ازدواج می تواند اقامت و تابعیت کشور استرالیا را دریافت نماید. کشور استرالیا به افرادی که قصد ازدواج با یک شهروند استرالیایی یا فرد مقیم استرالیا را دارند امکان میدهد به طور موقت وارد این کشور شوند.

متقاضیانی که برای ویزای ازدواج کشور استرالیا اقدام می کنند بسته به اینکه داخل استرالیا هستند یا خارج آن شرایط متقاوتی دارند همچنین مدت زمان رسیدگی به پرونده آن ها متفاوت خواهد بود.

ویزاهایی که در این خصوص در کشور استرالیا به افراد تعلق می گیرد عبارتند از ویزای نامزدی (prospective marrage visa) و ویزای ازدواج (partner visa).

 

ویزای نامزدی کشور استرالیا:

افرادی که نامزد آنها از شهروندان یا مقیمان کشور استرالیا محسوب می شود یا از شهروندان کشور نیوزلند می باشد می توانند برای ویزای نامزدی استرالیا اقدام نمایند. مدت اعتبار این ویزا ۹ ماهه بوده و به فرد فرصت داده می شود در این مدت وارد کشور استرالیا شده و با فرد مورد نظر ازدواج قانونی نماید، دقت نمایید ازدواج فرد حتما نباید در کشور استرالیا صورت گیرد و این افراد می توانند در سایر کشورها ازدواج نمایند. اگر در این مدت ۹ ماه ازدواج صورت گیرد افراد می توانند برای ویزای ازدواج تقاضا کنند.
فردی که تقاضای اخذ ویزای ازدواج دارد باید توسط partner یا شریک خود مورد حمایت مالی قرار بگیرد و شخص یا والدین و قیم وی باید نشان دهند هزینه های زندگی فرد مورد نظر را دارند هم چنین افراد به سن قانونی ازدواج (بالای ۱۸ سال) رسیده باشند و سلامت جسمی و شخصیت فرد مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که در این مدت ۹ ماه ازدواج انجام نگیرد، ویزای فرد باطل می شود و فرد باید به کشور خود بازگردد. در نظر داشته باشید که ازدواج این افراد حتما نباید در خاک کشور استرالیا صورت پذیرد. دریافت این ویزا به طور معمول بین ۲ تا ۶ ماه زمان می برد.

فردی که از خارج از کشور استرالیا برای ازدواج در استرالیا اقدام می نماید در ابتدا باید درخواست ویزای موقت به مدت ۹ ماه برای ازدواج دهد، برای این منظور شریک استرالیایی باید برنامه ازدواج خود را ارائه کرده و برای ویزای موقت نامزدی از طریق مراجعه حضوری به سفارت یا اینترنتی درخواست دهد، این نکته اهمیت دارد که این ویزا برای تنها یک مرتبه صادر می شود و فرد باید ضامن استرالیایی داشته باشد، در این مدت فرد می تواند به کشور استرالیا وارد شده و در طول مدت این ویزا ازدواج خود را ثبت نماید، پس از ازدواج فرد می تواند برای ویزای partner(sub class 820) اقدام نموده و اقامت موقت دریافت نماید.

از شروط اخذ ویزای نامزدی در کشور استرالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم سابقه کیفری و سوء پیشینه
  • داشتن سلامت جسم و روان و معاینات پزشکی
  • داشتن مدرک زبان
  • داشتن مدارک مربوط به ازدواج و ترجمه آن

هزینه های اداره مهاجرت استرالیا برای ویزای نامزدی در این کشور عبارتند از: (هزینه ها ثابت نبوده و امکان افزایش یا کاهش آن وجود دارد)

  • هزینه ویزای اپلیکیشن برای فرد اصلی: بالای ۶۸۰۰ دلار
  • هزینه ویزای اپلیکیشن برای وابستگان بالای ۱۸ سال: بالای ۳۴۰۰ دلار
  • هزینه ویزای اپلیکیشن برای وابستگان زیر ۱۸ سال: بالای ۱۷۰۰ دلار

 

ویزای ازدواج کشور استرالیا:

متقاضیانی که هدف زندگی با یکی از شهروندان یا مقیمان کشور استرالیا را دارند می توانند برای ویزای ازدواج استرالیا درخواست نمایند. ازدواج قانونی افراد برای این ویزا الزامی بوده و افراد برای اثبات حقیقی بودن ازدواج خود باید مدارک کامل و سند ازدواج خود را ارائه نمایند. افراد برای اخذ ویزای ازدواج کشور استرالیا می توانند از داخل یا خارج از این کشور برای این امر اقدام نماید. اگر ارتباط شخص با شریک استرالیایی وی قطع نشده باشد و مدت ۲ سال از ازدواج قانونی آنها گذشته باشد، در صورتی که از قبل ارتباط آنها شکل گرفته باشد و حداقل یکسال پیش از درخواست ویزا رابطه آنها اثبات شود، فرد می تواند برای اقامت دائم درخواست دهد هم چنین پس از مدت ۴ سال فرد می تواند برای اخذ شهروندی در کشور استرالیا درخواست نماید. برای اثبات رابطه واقعی این افراد، مدارک معتبر نیاز است و در صورتی که ازدواج در کشور دیگری صورت گیرد باید طبق قوانین کشور استرالیا به رسمیت شناخته شود.

در کشور استرالیا ۳ نوع فرم برای درخواست ویزای موقت و دائم فرد برای ازدواج وجود دارد که عبارتند از:

  • فرم ۴۷SP برای شهروند یا مقیم دائم استرالیا
  • فرم ۴۰SP برای حمایت مالی شهروند یا مقیم دائم استرالیا از شریک خود
  • فرم ۴۷A برای همراهان بالای ۱۸ سال فرد شامل فرزندان و ….

چنانچه تمامی فرم ها به طور صحیح تکمیل گردد، آدرس محل زندگی فرد صحیح و با دقت ارائه شود، هزینه های مدارک پرداخت شود و درخواست ویزا در مراکز و ادارات مربوط به آن ارائه شود، درخواست ویزا از طریق ازدواج معتبر خواهد بود.

از شروط اخذ ویزای ازدواج در کشور استرالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم سابقه کیفری و سوء پیشینه
  • داشتن سلامت جسم و روان و معاینات پزشکی
  • داشتن مدرک زبان
  • داشتن مدارک مربوط به ازدواج و ترجمه آن

هزینه های اداره مهاجرت استرالیا برای ویزای ازدواج در این کشور عبارتند از: (هزینه ها ثابت نبوده و امکان افزایش یا کاهش آن وجود دارد)

  • هزینه ویزای اپلیکیشن برای فرد اصلی: بالای ۶۸۰۰ دلار
  • هزینه ویزای اپلیکیشن برای وابستگان بالای ۱۸ سال: بالای ۳۴۰۰ دلار
  • هزینه ویزای اپلیکیشن برای وابستگان زیر ۱۸ سال: بالای ۱۷۰۰ دلار

 

افراد برای اخذ اقامت دائم در کشور استرالیا حتما باید درخواست ویزای اقامت دائم نمایند و به طور خودکار اقامت دائم را دریافت نمی کنند هم چنین افرادی که ویزای نامزدی استرالیا را دریافت می کنند می توانند تحصیل نموده یا به صورت تمام وقت کار کنند و برای تمدید ویزای خود اقدام نمایند همچنین می توانند از مزایای خدمات پزشکی رایگان در این کشور استفاده کنند. شرایط مطرح شده برای ویزای ازدواج محدودیت کمتری نسبت به ویزای نامزدی استرالیا دارد و افرادی که برای ویزای نامزدی اقدام می کنند شرایط محدودتری نسبت به ویزای ازدواج خواهند داشت. این نکته حائز اهمیت است که تحصیل این افراد در خاک استرالیا بدون کمک یا بورسیه دولتی بوده و معمولا برای یافتن شغل نسبت به سایر افراد شرایط دشوارتری را خواهند داشت، زیرا پیشنهاد شغلی کمتری را از سوی کافرمایان دریافت می نمایند. افرادی که در ۵ سال گذشته از این ویزا استفاده نموده اند یا توسط شخص دیگری مورد حمایت قرار گرفته اند بر اساس برخی شرایط خاص می توانند از فرد دیگری حمایت مالی نموده و مجددا برای این ویزا درخواست نمایند.

به طور کلی افراد بسیاری از راه های قانونی وارد کشور استرالیا شده و اقامت و تابعیت این کشور را دریافت نموده اند که همانطور که بیان شد یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت در کشور استرالیا، اخذ آن از طریق ازدواج در این کشور می باشد. افراد می توانند با دریافت ویزای نامزدی وارد کشور استرالیا شده و در مدت زمان این ویزا با یکی از شهروندان یا مقیمان کشور استرالیا ازدواج نمایند و پس از آن برای اقامت خود در این کشور درخواست دهند البته اخذ اقامت از طریق ازدواج در استرالیا راحت نبوده و شرایط خاص خود را داراست. در صورتی که افراد شرایط را دارا باشند و اثبات نمایند هدف آنها از ازدواج تنها کسب اقامت و تابعیت نیست و ازدواج آنها حقیقی می باشد می توانند موفق به دریافت این ویزا شوند. به طور کلی در این مقاله در ارتباط با اخذ اقامت و تابعیت استرالیا از طریق ازدواج ، نکات ویزای نامزدی و ازدواج استرالیا ، شرایط این نوع از ویزاها و هزینه های آن، مدارک مورد نیاز و …. توضیحاتی قرار داده شد، شما می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال در ارتباط با راه های قانونی مهاجرت به کشور استرالیا با موسسات حقوقی معتبر در این راستا تماس حاصل نموده و اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج :آیاقصد ازدواج با یک تبعه ژاپنی و اخذ اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج را دارید؟ آیا میخواهید شرایط اخذ اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج را بدانید؟ آیا میخواهید راجع به قوانین ازدواج ژاپن بدانید ، اگر میخواهید راههای اخذ اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج را بدانید و اگر میخواهید در مورد مدارک لازم جهت اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج اطلاعاتی را کسب نمایید و به دنبال بدست آوردن جواب این سوالات هستید ، می توانید این مقاله را مطالعه نمایید. شرایط و راه های اقدام به  اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج چیست؟

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج

اقامت دائم جایگزینی برای فرآیند تابعیت ژاپن است. بسیاری از اقلیت های قومی در ژاپن که واجد شرایط شهروندی نیستند در این دسته قرار می گیرند و این گزینه ای بسیار عالی برای خارجی هایی است که نمی توانند پیگیر روند اخذ شهروندی باشند و یا مایل به حفظ ملیت اصلی خود هستند.

به عنوان یک قاعده کلی، شما باید برای یک دوره ده ساله در ژاپن زندگی کرده باشید تا واجد شرایط درخواست اقامت دائم ژاپنن از طریق ازدواج باشید. با این حال، اگر همسر شما ژاپنی باشد، این دوره سه سال است.

شما همچنین باید در تمام طول روند بررسی درخواست (معمولا چند ماه) ویزای معتبر داشته باشید.

برای اخذ اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج شما باید سابقه کیفری نداشته باشید (برخی از مقامات این شرط را شامل نقض قوانین راهنمایی و رانندگی می دانند). علاوه بر این، شما باید بتوانید به نحوی به در کمک به این کشور سهیم باشید که کار به عنوان دیپلمات و یا کار برای یکی از شرکت های ژاپنی واجد شرایط، و یا تدریس در دانشگاه از جمله این موارد است. کسب جوایز  یا افتخارات حرفه ای کمک کننده است.

آماده به ارائه توضیحات مکتوب و قانع کننده در مورد دلایل ارائه درخواست خود همراه با ذکر سوابق مالی دقیق خود باشید. کارفرمای شما نیز باید اطلاعات مالی را به عنوان بخشی از روند درخواست ارائه دهد.

با اخذ اقامت دائم دیگر مجبور به تمدید ویزا برای ماندن در ژاپن نیستید، هر چند که همچنان باید قبل از سفر به خارج از کشور برای مجوز ورود مجدد درخواست دهید. با داشتن اقامت دائم مراجعه به بانک های ژاپنی در رابطه با اعتبار مالی و وام راحت تر است، و در برخی از نقاط ژاپن حتی واجد شرایط رأی دادن در انتخابات محلی هستید .

نکاتی در رابطه با ازدواج در ژاپن و  شهروندی و اقامت ژاپن :

اگر شما قصد ازدواج در ژاپن را داشته باشید و موفق به اخذ شهروندی یا اقامت شوید، حتی در صورتی که از همسر خود جدا شوید، این وضعیت حفظ می شود ( اگر پس از ازدواج با یک شهروند ژاپنی ، ویزای همسری گرفته اید، این ویزا تا تاریخ انقضای ذکر شده در آن معتبر باقی خواهد ماند)  توجه داشته باشید، که دادگاه های ژاپن در طول رسیدگی به پرونده طلاق طرف خارجی ها را نمی گیرند . بنابراین بهتر است از ازدواج تنها به عنوان وسیله ای برای اخذ اقامت دائم یا شهروندی ژاپن پرهیز کنید، اگر چه طلاق وضعیت اقامت شما را تحت تاثیر قرار نمی دهد.

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج

ژاپن مجموعه جزایری است که با طول زیاد از شمال به جنوب کشیده شده‌است؛ به همین خاطر آب و هوای مناطق گوناگون آن به شدت با یکدیگر مغایرت دارند و نیز دارای چهار فصل در سال است مجمع الجزایر ژاپن بر روی محور تقریبی شمال ـ جنوب تا ۳۰۰۰ کیلومتر امتداد یافته‌است و به دلیل گستردگی طولی بسیار زیاد از تنوع آب و هوایی بسیار زیادی نیز برخوردار است. با وجود اینکه تمامی کشور معتدل است، شمال آن زمستان‌های سرد و طولانی و پربرفدارد، در حالی که جنوب آن تابستان‌های بسیار گرم و زمستان‌های معتدلی دارد. میزان بارندگی در ژاپن بطور متوسط سالیانه ۱۸۰۰ میلی‌متر می‌باشد.ژاپن کاملاً در آب محصور شده‌است: وجود اقیانوس سبب شده‌است که در رژیم غذایی و اقتصاد مردم ژاپن ماهی نقش مهمی داشته باشد (بیشترین سرانه مصرف ماهی در جهان). از این رو ژاپن دارای مقام اول دنیا در زمینه شیلات است. با این حال به دلیل اینکه محصولات دریایی مهم‌ترین ماده غذایی مردم ژاپن را تشکیل می‌دهد، از این لحاظ نیز کشور با کمبود و مشکل روبرو است. به طوری که اکنون شیلات و مواد غذایی بعد از نفت خام دومین اقلام وارداتی ژاپن را تشکیل می‌دهند. رشته کوه‌های آتشفشانی ژاپن اغلب دارای چشمه‌های آب گرم طبیعی هستند. این کشور در تابستان و پاییز اغلب شاهدگردبادهای عظیم و توفان‌های شدید گرمسیری است. به دلیل مجاورت با اقیانوس زلزله‌های شدید زیرآبی می‌توانند در آنجاامواج عظیم و جذر و مدی ویرانگر به نام سونامی ایجاد کنند.