اقامت از طریق تولد در کره جنوبی

اقامت از طریق تولد در کره جنوبی:آیا به فکر اخذ اقامت از طریق تولد درکره جنوبی می باشید؟ آیا تولد در کره جنوبی منجر به اخذ تابعیت این کشور خواهد شد؟ آیا راههای اخذ اقامت کره جنوبی از طریق تولد را نمی دانید؟ در این مقاله اخذ اقامت از طریق تولد در کره جنوبی سعی به پاسخگویی به این سوالات برای اخذ اقامت کره جنوبی از طریق تولد در کشور کره جنوبی را دارد. بی تردید یکی از سوالات پر تکرار متقاضیان مهاجرت به کشور های مختلف، راه های اخذ اقامت از طریق تولد فرزند می باشد. در همین راستا میتوانید با تلفن های موسسه تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی در مورد امور حقوق  بین الملل خود  با مشاوران ما بهرمند گردید.

 

موارد کسب تابعیت و اقامت در کره جنوبی:

 

از طریق تولد فرزند در خاک کره

با تولد نوزاد یا بچه دار شدن خود کودک اقامت و تابعیت در کره جنوبی راکسب می کند. تولد در خاک کره جنوبی به صورت خود به خود باعث انتقال تابعیت و اقامت در کره جنوبی نمی‌گردد. مگر اینکه

شخصی که در کره جنوبی از والدین نامعلوم متولد شده باشد

طفل رهاشده‌ای که پدر و مادرش معلوم نباشد و در خاک کره جنوبی یافت شود

از طریق اعمال اصل خون

شخصی که در هنگام تولدش پدر یا مادرش تبعه کره جنوبی باشد

طفلی که پدرش تبعه کره باشد وی نیز به عنوان تبعه کره محسوب خواهد شد ولو اینکه در کشور دیگری متولد شده باشد و یا اینکه در هنگام تولد وی پدرش نیز فوت کرده باشد

پذیرش به تابعیت و اقامت در کره جنوبی

اعطای تابعیت

قوانینی که مربوط به اعطای تابعیت هستند معمولاً زمانی اعمال می‌گردند که به نوعی رابطه مبتنی بر اصل خون و یا ازدواج برای تبعه  کره‌ای وجود داشته باشد.

هیچ‌یک از متقاضیان نباید در طی 6 ماه قبل از تقاضا به تابعیت کشور دیگری درآیند و همچنین آن ها بایستی حداقل 3 سال در کره جنوبی اقامت داشته تا بتوانند تابعیت و اقامت در کره جنوبی را کسب نمایند

در صورتی‌که متقاضی خردسال بوده و یکی از والدین وی تابعیت کره را داشته باشد کشوری که قبلاً آن طفل در تابعیت آن بوده است می‌بایستی اجازه ترک تابعیت قدیمی را صادر نماید تا آن خردسال بتواند به تابعیت کره درآید

چنانچه شخص خارجی با تبعه کره ازدواج نموده و سه سال از ازدواج آن‌ها گذشته باشد و حداقل یک سال متوالی در کره جنوبی ساکن باشد می‌تواند تابعیت کره را کسب نماید.

تابعيت و اقامت دائم كره جنوبي را مي توان از طريق تولد كودكي از پدر و مادر بدون تابعيت يا نا معلوم بودن كودك رها شده در قلمرو حاكميت كره جنوبي نيز بدست آورد

در پایان نظر بنده به عنوان نویسنده در مورد اقامت در کشور های آسیایی خصوصا کشور کره جنوبی اقدام از طریق موسسه است.