مهاجرت به آفریقای جنوبی

مهاجرت به آفریقای جنوبی یکی از روش های مهاجرتی می باشد که امروزه مورد استقبال بسیاری از مردم قرار گرفته است. کشور آفریقای جنوبی در قاره آفریقا واقع شده است. کشوری است که درون خود کشور دیگری دارد.

آفریقای جنوبی با کشور های نامیبیا، بوتسوانا، زیمباوه، موزامبیک، سوازیلند و لسوتو هم مرز می باشد و در شهر لسوتو درون کشور آفریقای جنوبی می باشد.آفریقای جنوبی تاریخ پر فراز و نشیبی به خاطر موقعیت استراتژیک دریایی خود دارد.

این کشور دارای سه پایتخت می باشد. قوه مجریه در پرتوریا، پارلمان در کیپ تاون و قوه قضائیه در بلوم فونتین دارد. پرجمعیت ترین شهر آفریقای جنوبی ژوهانسبورگ می باشد.

کشور آفریقای جنوبی جزء بنیان گذار اتحادیه آفریقا می باشد و بزرگترین اقتصاد را دارد. سازمان ملل، اتحادیه کشورهای هم سود، سازمان تجارت جهانی، صندوق بین المللی پول عضویت دارد.

نظام سیاسی کشور آفریقای جنوبی دمکراسی پارلمانی می باشد ولی برخلاف روش معمول در جمهوری پارلمانی پست ریاستی بین ریاست دولتی و ریاست پارلمانی اقدام شده است. پارلمان این کشور از دو مجلس تشکیل شده است.

کشور آفریقای جنوبی یازده زبان رسمی دارد که 9 زبان از خانواده زبان های آفریقای جنوبی و 2 زبان اروپایی، یکی زبان آفریکانس که ریشه هلندی دارد و زبان سفید پوستان و دورگه ها این کشور به زبان انگلیسی می باشد که در تجارت و عرصه عمومی مورد استفاده قرار می گیرد و فقط پنجمین زبان پرگویشور در خانه ها می باشد.

کشور آفریقای جنوبی به دلیل تنوع نژادی فرهنگ واحدی در این کشور ندارد. در حال حاضر تنوع غذایی در این کشور از فرهنگ های گوناگونی تاثیر می گیرد و این دلیل باعث شده است توریست ها و جهانگردان به سرمایه گذاری در این کشور فکر کنند. لازم به ذکر است به جزء تنوع غذایی به موسیقی و رقص بابت نمادهای فرهنگی استفاده کنند.

تحصیل در آفریقای جنوبی

یکی از راه های مهاجرت به آفریقای جنوبی دریافت ویزای تحصیلی می باشد. تحصیل در این کشور برای همه دوره ها امکان پذیر می باشد اگر قصد به ادامه تحصیل در کشور آفریقای جنوبی دارید باید مدارک مورد نیاز را داشته باشید.

یازده دانشگاه آفریقای جنوبی مورد تایید وزارت علوم ایران می باشد و حدودا در دانشگاه های آفریقای جنوبی همگی رشته های را تدریس می کنند.

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد در کشور آفریقای جنوبی شامل موارد زیر می باشد:

1.نمره زبان آیلتس 6 برای دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد

2.نمره زبان آیلتس 6.5 برای دوره دکترا

مانند دیگر پروسه های دریافت ویزای تحصیلی کلیه مدارک تحصیلی سال های قبل، ریز نمرات، توصیه نامه ها، نامه های کاری برای دریافت ویزای تحصیلی کشور آفریقای جنوبی مورد نیاز می باشد.

نامه ای برای تمکن مالی جهت زندگی یک سال می باشد و در آفریقای جنوبی بابت اخذ ویزای آفریقای جنوبی مورد نیاز می باشد.

مزیت های تحصیل در کشور آفریقای جنوبی :

  • تنوع رشته های در همه دوره ها
  • مجوز کار 20 ساعت در هفته
  • ادامه تحصیل در رشته های مد نظر
  • ویزای همراه برای خانواده

زمان دریافت پذیرش

دانشگاه های آفریقای جنوبی جهت اقدام پذیرش دانشجو 2 بار در سال صورت می گیرد.

ترم اول در زمان فوریه و ترم دوم در زمان جولای می باشد. به صورت کلی میتوان گفت که دانشگاه های کشور آفریقای جنوبی از بهترین دانشگاه ها می باشد. لازم به توضیح می باشد که برای دریافت پذیرش در بهترین دانشگاه های آفریقای جنوبی در صورتی که دانشجو مدرک زبان را نداشته باشد این امکان را دارد که یک دوره زبان را شرکت کند و مدرک زبان آیلتس را دریافت کند.

هزینه کالج های زبان در کشور آفریقای جنوبی بستگی به مقطع شما دارد. در کشور آفریقای جنوبی دوره های مختلف در کالج های زبان تشکیل می شود. این دوره ها توسط کالج هایی انجام می شود که بر اساس فعالیت و آموزش طرح های زبان صورت می گیرد که این موسسات در کشور های آمریکا و انگلستان وجود دارد. شما این امکان را دارید که در این کالج ها شرکت کنید و پس از اتمام این دوره زبان، ویزای تحصیلی دریافت کنید و به ادامه تحصیل خود بپردازید.

مهاجرت به آفریقای جنوبی

دریافت ویزای اقامت در این کشور از طریق سرمایه گذاری می باشد. دریافت ویزای سرمایه گذاری کشور آفریقای جنوبی امری است که مختصص تنها کسی می باشد که این توانایی را داشته باشد که این نوع ویزا را برای شما اخذ کنند. آفریقای جنوبی مناسب ترین کشور برای امور اقتصادی و دریافت ویزای سرمایه گذاری می باشد.

مهم ترین مزایای آفریقای جنوبی بابت سرمایه گذاری خارجی شامل موارد زیر می باشد :

1.بهترین خدمات مالی در سطح قاره آفریقا

2.دروازه ورود به قاره آفریقا

3.ثابت بودن موقعیت سیاسی

 

متقاضیان برای راه اندازی یک کسب و کار در آفریقای جنوبی باید مجوز کسب و کار را داشته باشند. شرایط لازم برای این کار این است که متقاضی باید 5 نفر از کسانی که تابعیت آفریقای جنوبی یا افرادی که شهروند آفریقای جنوبی هستند را استخدام کند و به این افراد آموزش دهند. لازم به ذکر است که سرمایه گذاری به میزان 5.2 میلیون مزایا و فواید مشخص برای اقتصاد آفریقای جنوبی دارد.

اقامت کاری در کشور آفریقای جنوبی

یکی از راه های مهاجرت به کشور آفریقای جنوبی دریافت ویزای کاری آفریقای می باشد.

 

 

کاریابی در افریقای جنوبی

کاریابی در آفریقای جنوبی به تازگی مورد استقبال بسیاری از مردم قرار گرفته است. کسانی که برای آینده و کسب و کار و زندگی خود برنامه ریزی دارند، قبل از این که وارد کشوری شوید بهتر است که اصول و شرایط آن کشور را بدانید. و شرایط کشور را با شرایط خودتان بسنجید و اگر واجد شرایط بودین اقدام به مهاجرت کنید.

یکی شرایط کاریابی در آفریقای جنوبی باید به مدت پنج سال سابقه کار مرتبط با کار خود را داشته باشید، در آفریقای جنوبی نرخ بیکاری وجود دارد و کسانی که مهارت و تجربه بالاتری دارند می توانند به راحتری کار پیدا کنند.

شرایط و اصول کسب و کار در آفریقای جنوبی

یکی از راه های مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق کاریابی می باشد. بعد از دریافت اقامت از طریق کار نسبت به دریافت تابعیت یا شهروندی این امکان وجود دارد که اقدام کنید، لازم به ذکر می باشد که روش های مهاجرت مانند ویزای تحصیلی برای مهاجرت به این کشور راحت تر و آسان تر می باشد. یکی دیگر از راه های مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری می باشد. نکته مهم این است که این کشور از طریق تولد اقامت نمی دهد.

قانون یافتن کار و شغل در آفریقای جنوبی مهارتی در این کشور دارد که قبل از شروع اجازه کار در آفریقای جنوبی حتی امکان این را دارید که از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور شوید و هم به تحصیل خود ادامه دهید و هم به دنبال کار نیمه وقت باشید و این اجازه را دارید که در حین تحصیل کار کنید.

بازار کار ، کاریابی در آفریقای جنوبی

در کشور آفریقای جنوبی نرخ بیکاری تقریبا 25 درصد می باشد که این نرخ نسبتا بالا است. به دلیل یک گپ شغلی بزرگ بین کارگران ماهر و حرفه ای و کارگران نیمه حرفه ای و ماهر می باشد. بیشتر کارفرمایان این را ترجیح می دهند که نیرو های خارجی را در شرکت های خود استخدام کنند. کسانی که برای اولین بار استخدام می شوند باید کار کردن در خارج از کشور برای اولین بار ثابت کنند و لازم به ذکر است که برای شهروندان این کشور موقیعت های شغلی زیادی وجود دارد.

لازم به توضیح است که دولت اشخاص خارجی را به وارد شدن به بازار شغل در این کشور تشویق می کنند. استخدام کارگران خارجی حرفه ای و با مهارت های خاص و ویژه انجام می شود. هنگامی که مدارک رسمی خود را نشان دادند تا پنج سال باید تجربه مرتبط با رشته خاص خود را نسبت به شغل مورد نظر داشته باشند.

شغل های موجود کاریابی در آفریقای جنوبی

دولت آفریقای جنوبی قصد دارد که افراد خارجی بسیار ماهر و حرفه ای را استخدام کند. چرا که بسیاری از شغل ها با کمبود نیرو کار ماهر و حرفه ای مواجه خواهند شد. طبق گفته وزارت کار آفریقای جنوبی تقریبا 35000 شغل که در 53 رشته مختلف وجود دارد با کمبود نیروی ماهر و حرفه ای مواجه شدند. بنابراین شما این امکان را دارید که مهارت شغل های مهم مانند: کشاورزی، معماری، کسب وکار، اقتصاد و مدیریت، مهندسی، بهداشت و علوم پزشکی، اطلاعات، ارتباطات، فن آوری، زیست و زمین صادر کنید.

محیط کار در آفریقای جنوبی

در بسیاری از شرکت ها ساعات کاری کارکنان از ساعت 9 صبح تا 17 عصر در روز های دوشنبه تا جمعه می باشد. این فرآیند به دلیل شرایط عمومی و قانون استخدام می باشد. کارکنان این امکان را دارند که تا 45 ساعت در هر یک هفته به کار مشغول باشند. و به اضافه این وقت، میتوانند 10 ساعت بیشتر به عنوان اضافه کاری در یک هفته کار کند. لازم به ذکر است که 21 روز از یک سال را تعطیل هستند. کنگره اتحادیه های کارگری آفریقای جنوبی یکی از بزرگترین کنگره ها می باشد. و حقوق افراد این اتحادیه بیشتر از کارکنان عادی می باشد.

اقامت کاریابی آفریقای جنوبی

اگر شما قصد مهاجرت به این کشور را دارید باید از طریق ویزای کاریابی به این کشور وارد شوید. این ویزا به عنوان ویزای اقامت موقت می باشد که شما قادر به آمدن به این کشور با ویزای گردشگری می باشد و بعد از آن برای ویزای کار می توانید اقدام کنید.

شما قادر به انجام همگی فرآیند ها در سفارت آفریقای جنوبی و یا کنسولگری این  کشور خواهید بود. درخواست شما باید قبل از 6 هفته از ترک کشور به آفریقای جنوبی داده می شود.

انواع  ویزای کار و سهمیه کاریابی در آفریقای جنوبی

  1. ویزای کار عمومی برای افرادی می باشد که ویزای آن ها برای مدت زمان مشخص اعتبار دارد. برای دریافت این نوع ویزای کارفرما یا شرکت به شخص پیشنهاد می کنند، قرارداد منعقد می کند و اثبات می کند که کارفرما به شما کاری را پیشنهاد داده است و شما مدارک مورد نیاز را باید ارسال کنید تا مقامات دولتی مورد بررسی قرار دهند.
  2. ویزای انتقادی، این نوع ویزا برای کارگران ماهر و حرفه ای صادر می شود به دلیل این که این ویزا به رسمیت شناخته شده است و حداقل 5 سال تجربه کاری در یک قسمت نیاز دارد.
  3. ویزای انتقال کار داخلی در آفریقای جنوبی، این ویزا برای افرادی میباشد که به دفتر های آفریقای جنوبی و یا شرکت های چند ملیتی انتقال داده شده است.

زبان های آفریقای جنوبی

کشور آفریقای جنوبی به 11 زبان رسمی دارد است اما زبان انگلیسی را در کسب و کار، سیاست و رسانه ها استفاده می کنند. برای بیشتر مشاغل، شما نیاز به یک دانش خوب از زبان انگلیسی دارید و اکثرا این شغل ها، احتیاج به یک علم خوب از مدرک زبان انگلیسی دارد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد کاریابی در آفریقای جنوبی این امکان را دارید که با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان حرفه ای و ارشد ما در زمینه کاریابی در آفریقای جنوبی به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید و موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مفتخر است بابت تجربه درخشان و حرفه ای در ویزای کشور های اروپایی و کانادا و کشور آفریقای جنوبی و از ابتدا پروسه تا آخر پروسه در کنار شما عزیزان خواهیم بود.

مهاجرت به آفریقای جنوبی

شما می توانید با ویزاهای متفاوتی جهت مهاجرت به آفریقای جنوبی اقدام نمائید ، در ادامه ویزاهای پر درخواست را که ایرانیان برای مهاجرت به آفریقای جنوبی از آن استفاده می کنند معرفی می کنیم و همچنین شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ هر کدام از این ویزاها را به خدمت شما عزیزان می رسانیم .

چه کسانی می توانند به آفریقای جنوبی مهاجرت کنند ؟

آفریقای جنوبی دارای ذخایر فراوان ، کارگران غیر متخصص و نیمه ماهر است ، به طور کلی یک مهاجر آینده نگر که قصد به کار رسیدن در این کشور را دارد و می خواهد با بهترین ویزا یعنی ویزای کاری به این کشور مهاجرت نماید نباید در یک شغل که افراد کافی برای آن موقعیت کاری در آفریقای جنوبی به مقدار کافی هست درخواست دهد . به طور خاص کارگران غیر متخصص و نیمه ماهر معمولا به عنوان کارگران مهاجر در آفریقای جنوبی پذیرفته نخواهند شد و برعکس مهاجرانی که در دارای تخصصی هستند که به گسترش پایگاه اقتصادی آفریقای جنوبی کمک کنند مورد استقبال قرار خواهند گرفت ، برنامه های مهاجرت برای کارگران ماهر به آفریقای جنوبی ، سرمایه گذاران و کارآفرینان و همچنین ویزاهای کوتاه مدت به جهت سفر توریستی و یا بازدید از اقوام از پر درخواست ترین ویزاهای آفریقای جنوبی است .

در این مقاله که توسط تیم تحقیقاتی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نگارش شده است در ابتدا به توضیح کم هزینه ترین و بهترین راه مهاجرت به آفریقای جنوبی با شما صحبت خواهیم کرد .

اگر شما بخواهید با ویزای کار به این کشور مهاجرت نمائید دو گزینه وجود خواهد داشت : افرادی که دارای پیشنهاد شغلی نبوده و راه دیگری را اتخاذ می نمایند و متقاضیانی که دارای پیشنهاد شغلی هستند که این سه دسته را شامل می شود :

ویزای کار عمومی

در این نوع ویزا شما به عنوان یک مهاجر از ایران باید بتوانید از یک کارفرما یا کمپانی در آفریقای جنوبی دعوت نامه کاری دریافت نمائید که موارد زیر برای دریافت این نوع ویزا باید طی شود :

این ویزا بر اساس پیشنهاد استخدام از کارفرمای آینده شما در آفریقای جنوبی است ، کارفرما باید از(DOL)  برای صدور گواهینامه اقدام نموده که مستقیما تأییدیه DHA را دریافت کند بدین منظور که کاندیداهای واجد شرایط در آفریقای جنوبی برای این موقعیت وجود ندارد تا درخواست کننده خارجی با مهارت ها و شرایط لازم درخواست شود ، هنگامی که کارفرما از وزارت کار DOL  مجوز لازم را به تصویب رساند و تائید  DHA را اخذ کرد متقاضی سپس می تواند درخواست ویزا نماید . DHA یک درخواست ویزای عمومی را تأیید یا رد می کند بسته به انطباق آن با طرح قانونی DOL صدور گواهینامه مثبت را تائید می کند .

ویزای کار مهارت های بحرانی

متقاضی خارجی باید DHA را متقاعد کند که دارای مهارتهای لازم و یا الزامات لازم برای استخدام مهارت های انتقادی که در فهرست مهارت های بحرانی منتشر شده می باشد ، این فهرست بر اساس آخرین نیازمندیهای اعلام شده از سوی اداره مهاجرت هر ساله اعلام می شود .  در این پروسه همه مدارک متقاضی باید توسط ادارۀ مدارک تحصیلی آفریقای جنوبی مورد ارزیابی قرار گیرند و در سازمان حرفه ای اعتباردهندهSAQA  ثبت نام کنند که دلیل این رجیستری نشان دهنده ی شغل خاصی است که متقاضی می خواهد با آن موافقت کند .

انتقال کار درون شرکت

در این نوع از ویزای کار فرد از یک شعبه شرکت خارج از آفریقای جنوبی به یک شعبه شرکت در آفریقای جنوبی منتقل می شود ، ویزای کار همچنین می تواند توسط افرادی که کارمند شرکت های خواهر یا شرکت هایی با فعالیت مشترک هستند نیز اعمال شود این ویزا اجازه می دهد تا کارمند به آفریقای جنوبی نقل مکان کند و برای مدت مشخصی مشغول به کار شود .

ویزاهای تجاری ، سرمایه گذاری یا کار آفرینی

اتباع خارجی که متمایل هستند یک کسب و کار جدید در این کشور راه بیندازند و یا افرادی که مایل به کارآفرینی هستند می توانند در ابتدا با یک ویزای سه ساله به این کشور مهاجرت نموده و این ویزا را تمدید نمایند تا بعد از پنج سال به اقامت دائم این کشور دست یابند ، در این مسیر نکه کمی متفاوت و پیچیده می باشد شما با طی نمودن مراحل اداری و همچنین اخذ مشاوره تخصصی از افرادی که آشنا به بازار ، کسب و کار و محیط اقتصادی بوده موفق به دریافت ویزای تجاری آفریقای جنوبی خواهید شد ، مواردی در این مسیر نقشی حیاتی دارند : داشتن سرمایه کافی برای راه اندازی بیزینس ، ارائه یک طرح اقتصادی و استخدام اتباع آفریقای جنوبی از موارد مهم این نوع برنامه مهاجرتی هستند ، جزئیات در ارتباط با میزان سرمایه مورد نیاز ، تعهدات شما به عنوان کارآفرین یا سرمایه گذار و شرایط و مدارک مورد نیاز را می توانید در مقاله سرمایه گذاری در آفریقای جنوبی به طور جامع و کامل بخوانید .

ویزای بازشستگی

در این نوع ویزا همانطور که از اسم آن پیداست یک فرد بازنشسته می تواند با ارائه مدارک و شرایطی از یک اقامت موقت یا دائم با عنوان ویزای بازنشستگی استفاده نمایند ، قانون اداره مهاجرت به فرد خارجی اجازه می دهد تا برای یک ویزای بازنشستگی برای مدت 4 سال درخواست کند با این شرط که متقاضی نشان دهد که او بودجه کافی برای زندگی را از کشور خود با حقوق بازنشستگی یا از دارایی خود فراهم می سازد که مبلغ آن کمتر از 37000 رند آفریقای جنوبی در هر ماه نبوده و برای  48 ماه بعد هم موجود باشد ، در صورتی که فرد بخواهد برای اقامت بلند مدت این نوع اقامت درخواست دهد پروسه طولانی تر می شود .

ویزای مجوز مالی مستقل

در این نوع ویزا افرادی که دارای درآمد کافی برای پروسه اقامت بازنشستگی نباشند اما دارای توانایی مالی خوبی باشند می توانند درخواست اقامت دائم یا موقت دهند ، اگر شخصی بتواند نشان دهد که حداقل دارای ثروتی معادل 12 میلیون رند آفریقای جنوبی است می تواند در این برنامه وارد شده و برای خود و همراهان درخواست اقامت دهد .

ویزای تحصیلی

مهاجرت از طریق تحصیل یکی از راه هایی است که ایرانیان برای ورود آسانتر به آن کشور استفاده می نمایند ، با توجه به وجود دانشگاه ها و کالج های انگلیسی در این کشور سطح آموزشی این کشور بالا می باشد و البته یک دانشجوی ایرانی موظف به پرداخت شهریه جهت تحصیل در این کشور است ، از برنامه های محبوب تحصیلی در این کشور می توان به آموزش دوره های زبان انگلیسی اشاره داشت ، دانشجویان نیز می توانند پس از تحصیل در این کشور در صورت داشتن یک پیشنهاد کاری اقامت خود را به ویزای کار تبدیل کرده و سپس اقامت دائم را بدست آورد .

ویزای والدین ، توریستی و سایر

در مورد همه ویزاهایی که عنوان شد چنانچه قوانین آن نوع ویزا اجازه دهد متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال را با نوع اقامت خود صاحب اقامت کند ، برخی افراد از قبیل همسر و فرزندان متناسب با نوع اقامت شما نیز اقامت دریافت می کنند ، اما در مورد ویزای والدین می توان گفت اگر خواهر یا برادر شما برای یک اقامت موقت به جهت بازدید می توانند ویزای کوتاه مدت دریافت نمایند .

نوع دیگری از ویزا ، به نام ویزای داوطلبانه هست که با اهداف خاص درخواست می شود و خارجی هایی که مایل به فعالیت های غیر انتفاعی یا خیریه با موسسات بی فای در آفریقای جنوبی هستند می توانند درخواست دهند که متقاضیان باید شرایط زیر را دار باشند :  بیانیه ای که هدف و مدت زمان بازدید را تایید می کند و اثبات پشتوانه های مالی کافی ، اگر مدت اقامت شما بیش از 12 ماه باشد تأییدیه یک بلیط پرواز معتبر بازگشت نیاز است .

با معرفی راه های مهاجرت به آفریقای جنوبی اگر متمایل به اخذ هر کدام از این ویزاها هستید ، پیشنهاد می شود حتما با مشاوره با یک وکیل از قوانین و شرایط کامل این پروسه ها آگاه شوید و از میران شانس خود برای دریافت ویزا مطلع شوید ، چرا که قوانین و شرایط دست خوش تغییرات می شود که در این راستا نیاز به دانش یک وکیل خواهد داشت ، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده ارائه خدمات مشاوره ی مهاجرتی است .