مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » مهاجرت به کانادا از طریق کار و تحصیل

مهاجرت به کانادا از طریق کار و تحصیل



مهاجرت به کانادا از طریق کار و تحصیل از پر درخواست ترین طرق مهاجرت به این کشور است.

سیاست های دولت کانادا همچنان در سال 2018 نیز بر پایه جذب مهاجران کارآمد بنا نهاده شده است.

هم اکنون برای مهاجرت به کانادا دست کم بیش از 60 مورد کتیگوری برای مهاجرت به کانادا وجود دارد.

 

کتیگوری های کانادا در سال 2018

کتیگوری مهاجرت بر پایه سرمایه گذاری به دو صورت کلان (فدرال) و سرمایه گذاری محدود یا استانی است.

کتیگوری مهاجرت از طریق تحصیلی، مهاجرت از طریق تخصص، مهاجرت از طریق حرفه های خاص و مهاجرت از طریق مهارت در کار در استان کبک و مهاجرت از طریق نزدیک بودن به اعضای خانواده.

جالب است بدانید که طی آخرین سرشماری ها و بررسی ها این آمار در نوع خودش جمعیت قابل توجهی است.

تعداد ایرانیانی که در سال 2018 در کشور کانادا زندگی می کنند جمعیتی حدود 200 هزار نفر می باشد.

به طور کلی کشور کانادا مهاجرانی که قصد اقامت دائم دارند را براساس یکی از موارد زیر می پذیرد:

_ افرادی که به قصد نزدیک شدن و پیوستن به خانواده و اقوام وارد خاک کانادا شوند.

_ افرادی که امنیت جانی نداشته و به کشور کانادا پناه می آورند کانادا برای تکریم مسایل بشر دوستانه آنان را میپذیرد.

_ افرادی با دانش و یا مهارت کاری خود  و یا سرمایه خود می توانند برای کانادا مفید واقع شوند.

در ادامه بیشتر در مورد مهاجرت به کانادا از طریق کار و تحصیل سخن می گوئیم.

 

ارائه مدارک صحیح

همچنین نکته ای که درمورد اقامت موقت کانادا اهمیت دارد این است.

برای اخذ اقامت موقت باید مدارکی را تهیه نمایید که مورد تایید سفارت این کشور باشد.

مواردی مثل برگه پزشکی سلامت جسمانی، گذرنامه معتبر، نشان دادن تمکن مالی به سفارت خانه، ارائه مدارکی دال بر این که شما در کشوری که تابعیت آن خاک را دارید وابستگی خانوادگی یا کاری و یا مالی دارید و قطعا قصد بازگشت بعد از اتمام تایم اقامت موقت را دارید.

مدرک بعدی مورد نیاز انگیزه نامه و یا مدرکی است که طی آن باید دلیل سفر موقت خود به کانادا را بیان نماید.

مواردی مثل پذیرش از یک دانشگاه در کانادا یا دعوت نامه از یک اداره یا سمینار یا جشنواره و یا دعوت یک خویشاوند و یا خانواده به خاک کانادا.

هر شخصی که قصد دارد به این کشور مهاجرت کند اگر نتواند حتی یکی از موارد زیر را به درستی به سمع و نظر سفارت کانادا برساند احتمال دارد که افیسر های دیپلماتیک سفارت خانه شخص را مورد تایید قرار ندهند.

طبق بررسی های به عمل آمده بهترین انگیزه ای که برای سفر به کانادا به راحتی مورد تایید این کشور قرار میگیرد اقامت به کانادا با انگیزه تحصیل در این کشور است.

 

مزیت مهاجرت از طریق کار و تحصیل

حدودا جمعیتی بالغ بر 150 هزار نفر در سال برای ادامه تحصیل وارد خاک کانادا می شوند.

اما پذیرفته شدن افراد در دانشگاه ها و یا کالج کانادا در 2018 قوانین مختلفی از جمله نوع مدرک قبلی متقاضی و سن فرد دارد که در صورت دارا بودن شرایط میتوانند جهت اقامت با انگیزه تحصیل اقدام کنند.

یکی دیگر از دلالیلی که کانادا برای پزیرفتن آن ، جهت اقامت و بعد از آن تابعیت، علاقه مندی نشان میدهد.

درخواست مهاجران جهت سرمایه گذاری در کانادا میباشد.

سرمایه گذاری در کانادا نیز در سال 2018 قوانین متعددی دارد که شخص متقاضی باید آن شرایط را دارا باشد.

 

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

سطح آموزش عالی پیشرفته در کانادا باعث می­شود کانادا برای دانشجویان بین المللی بسیار جذاب باشد.

برای تحصیل در کشور کانادا باید الزامات مورد نیاز را برآورده کنید.

برای دریافت مجوز تحصیلی و پذیرش در دانشگاه باید فرایند آن را طی کنید.

مدت زمان دوره های کالج فنی 1 تا 2 سال، کارشناسی در کانادا حدودا ۳ تا ۴ سال به طول می انجامد.

دوره کارشناسی ارشد بین ۱ تا ۲ سال و دوره دکترا معمولا دو تا سه سال است.

آغاز سال تحصیلی در این کشور هر ساله از ماه سپتامبر است.

اما برخی از دانشگاه ها دوره های بسیار مهمی را برای دوره های تحصیلات تکمیلی خود دارند.

دو معیار مهم جهت دریافت ویزای تحصیلی کانادا، ابتدا سطح نمرات شما در آخرین مقطع تحصیلی است.

داشتن مهارت های زبان انگلیسی (در اکثر استان ها) و یا فرانسوی در بعضی ایالات فرانسوی زبان می ­باشد.

 

فرایند اخذ ویزای تحصیلی در کانادا

قبل از شروع مراحل ویزا اولین قدم برای تحصیل در کانادا اخذ پذیرش از یک موسسه آموزشی است.

این موسسات آموزشی می­ توانند مدارس، کالج ها، مراکز آموزش فنی حرفه ای یا دانشگاه ها باشند.

در مرحله دوم برای تحصیل در کانادا، شخص نیاز به ویزای دانشجویی خواهد داشت.

این یک سند صادر شده توسط دولت کانادا است که به عنوان مجوز دانشجویی شناخته می­شود.

برای اکثر دوره های طولانی مدت در کانادا، مجوز دانشجویی ضروری است.

در مرحله بعد درخواست شما طبق قوانین آن کشور ارزیابی می­ شود، ارزیابی اصلی مربوط به امور مالی شماست.

شما باید مدرکی که نشان دهنده هزینه­ کافی برای پوشش هزینه­ کالج یا دانشگاه خود باشد را داشته باشید.

شما همچنین باید مدرکی داشته باشید که در طول اقامت خود در کانادا از نظر مالی حمایت دارید.

 اگر خانواده ­تان ( همسر یا فرزندان شما ) به عنوان همراه با شما می آیند شما باید با منابع مالی کافی ثابت کنید که هزینه­های آنها را نیز می­ توانید فراهم کنید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در کانادا

اگر می­ خواهید در کانادا تحصیل کنید، باید مدارک زیر را داشته باشید و باید شرایط زیر را احراز کنید:

  1. در ابتدا بایدمجوز تحصیلی را از اداره مهاجرت کانادا دریافت کنید. این مجوز تحصیلی در مورد مطالعات تمام وقت مورد نیاز است.
  2. مدارک هویتی از جمله داشتن یک گذرنامه معتبر از کشور خود و داشتن ۲ عدد عکس اندازه گذرنامه مورد نیاز است.
  3. برای ورود به دانشگاه­های کانادا باید یک مدرک زبان انگلیسی ارائه دهید، مدرک زبان TOEFLو IELTS قابل قبول است.
  4. مدارک مالی که نشان دهنده حمایت مالی خود در آن کشور است.
  5. علاوه بر این، دانش آموزان باید مدرکی مبنی بر عدم سوء­پیشینه داشته باشند. در صورت لزوم باید آزمایشات پزشکی را که نشان دهنده گواهی سلامت شخص است را نیز انجام دهند.

هزینه های تحصیل در کانادا

یکی از مهم­ترین جنبه­ های انتخاب محل تحصیل در خارج از کشور، دانستن هزینه تحصیل در آن کشور است.

هزینه ­های تحصیل در کانادا بسته به دوره ­های آموزشی، دانشگاه ها و ایالت­ها متفاوت است.

به طور کلی هزینه تحصیل در کانادا را می ­توان به سه بخش تقسیم کرد:

  • هزینه ثبت ­نام (هزینه های ثبت نام ۵۰ تا ۱۵۰ دلار بسته به نوع دانشگاه متفاوت است)
  • هزینه­ های تحصیلی، هزینه ­های مقطع لیسانس حدودا بین ۷٫۰۰۰ دلار تا ۱۵٫۰۰۰ دلار می باشد.
  • هزینه های تحصیل برای مقطع فوق لیسانس به صورت تقریبی بین ۷٫۰۰۰ دلار تا ۲۰٫۰۰۰ دلار را شامل می شود.
  • هزینه زندگی و هزینه ­های دیگر (از جمله بیمه، هزینه های سفر و هزینه ویزا) هزینه های بیمه در هر استان متفاوت است، به صورت تقریبی ۵۰۰ دلار در سال خواهد بود.

اکثر دانشجویان بین ­المللی که به کانادا می­ آیند هزینه های خود را به وسیله جوایز، کمک هزینه تحصیلی و کار نیمه وقت پوشش می دهند.

هزینه ها در مورد مهاجرت به کانادا از طریق کار و تحصیل متفاوت می باشد.

 

شرایط کار برای دانشجویان

تنها دانشگاه­ ها و کالج­ های خوب کانادا از جاذبه­ های این کشور برای دانشجویان نیستند.

یکی دیگر از عومل جذابیت این است که می­توانند در حالی که تحصیلات خود را دنبال می­کنند کار کنند.

برای کار کردن در طول دوره تحصیل شما باید یک مجوز کار از دانشگاه داشته باشید.

این مجوز کار به شما اجازه ۲۰ ساعت یا بیشتر کار در هفته را می­ دهد.

در بسیاری از برنامه های آموزشی آکادمیک برای دانشجویان، دوره ای کوتاه برای تجربه کاری بسیار ارزشمند است.

گاهی اوقات اجباری بر اساس موضوع مورد مطالعه، تحت عنوان دوره کارآموزی در نظر می­ گیرند.

 

اخذ اقامت پس از تحصیل

پس از فارغ التحصیلی، شما حق دارید که برای کار در کانادا به مدت طول دوره درخواست تمدید ویزا دهید.

هنگامی که یک مدرک را از یک موسسه کانادایی اخذ می­کنید امکان ماندن در کانادا را دارید.

حتی با تحصیل فرصت شانس خود را برای کار و اخذ اقامت دائم در کانادا افزایش می­ دهید.

هنگامی که شما یک دانش آموز هستید، می توانید اقامت موقت بگیرید.

ولی این امکان وجود دارد که این اقامت را در صورت یافتن کار در این کشور تبدیل به اقامت دائم کنید.

برای اینکه در کانادا به راحتی کار پیدا کنید داشتن مهارت زبان انگلیسی بسیار به شما کمک می­ کند.

 

هزینه زندگی در کانادا

معمولا، دانشگاه ها در کانادا، برای دانشجویان محل اقامتی را  نزدیک به دانشگاه در نظر می­ گیرند.

معمولا یک اتاق خصوصی را به سختی می­ توان در اختیار داشت.

زیرا اتاق ها بیشتر با دانش آموزان دیگر مشترک هستند، اما قطعا از طریق جنسیت جدا می شوند.

میانگین هزینه اقامت در  اتاق خواب: ۳۰۰۰ دلار تا ۷،۵۰۰ دلار در هر سال تحصیلی است.

اگر دانشجو بخواهد برای خود و خانواده خود در کانادا خانه اجاره کند مبالغ متفاوت است.

اجاره بسته به موقعیت، کیفیت و در دسترس بودن، بسیار قابل مقایسه خواهد بود.

در کانادا، چندین نوع از خانه هایی وجود دارد که می­توانید به عنوان یک دانشجوی خارجی اجاره کنید.

میانگین هزینه اجاره آپارتمان ۴۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در ماه است.

قبل از مهاجرت به کانادا، از شرایط قیمت ها در ماه های مختلف سال آگاه باشید.

در طول ماههای تابستان، تعطیلات ملی یا جشنهای محبوب، برای پیدا کردن یک خانه مناسب اقدام کنید.

هزینه زندگی در ماه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ دلار بوده، البته مقدار هزینه­ به شیوه زندگی شما نیز بستگی دارد.

 

اخذ اطلاعات تکمیلی

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی در کانادا، لطفا با ما تماس بگیرید.

مشاورین و وکلای تیم ما در تمام مراحل به شما کمک خواهد کرد.

مواردی که در این مقاله بیان شد سعی برآن داشت تا اطلاعاتی جزئی به شما عزیزان بدهد.

در خصوص مهاجرت به کانادا در سال 2018 خدمت خوانندگان عزیز ارائه دهد و اگر چنانچه خواندگان گرامی سوالی در خصوص مهاجرت به کشور کانادا دارند میتوانند با شماره 02126705356 تماس حاصل نمایند و سوالات خود را از کارشناسان و مشاوران ارشد حقوق بین المللی خصوصی موسسه حقوقی بین المللی سفیران سروش سعادت به صورت رایگان جویا شوند.

مهاجرت به کانادا از طریق کار و تحصیل
5 (100%) 8 votes



  1. معقولی گفت:

    سلام.
    مرسی از مقاله ی خوبتون. میخواستم بپرسم برای مهاجرت کاری یا تحصیلی به کانادا کدومش راحت تر هست؟
    کدوم راه ارزونتر هست و اینکه شانس بالایی برای شدن باشه.؟
    ممنونم.

  2. v!da گفت:

    با سلام و تشكر از سايت خوبتون،آیا کسانیکه از طریق برنامه‌های استانی اقامت کانادا را از طريق كار و تحصيل دریافت میکنند میتوانند در استان دیگری زندگی کنند؟ممنونم

  3. سید نجم الدین راست کردار گفت:

    با سلام ممنون از مقاله خوبتون
    یه سوال داشتم و اونم اینکه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل بهتره یا از طریق کار

  4. Saba گفت:

    سلام
    ممنون از مطالب بسیار مفیدتون
    یک سوال داشتم
    لطفا در مورد ویزای سرمایه گذاری کانادا توضیح میدید؟

  5. پدرِ پسرشجاع گفت:

    خدا روزی کنه ایشالا

  6. حسین حبیبی گفت:

    سلام و خسته نباشید
    من ۳۸ سالمه لیسانس معماری ‌دارم برای تحصیل فوق لیسانس میتونم برای کانادا اقدام کنم؟

  7. اردلان گفت:

    سلام با 23 سال سن چطوری می تونم برای ویزای کانادا اقدام کنم؟

  8. asal گفت:

    با سلام آیا مهاجرت از طریق کار و تحصیل مناسب تر هستش یا اینکه فرزندم اونجا متولد بشه ؟

  9. Arezoo گفت:

    سلام
    برای مهاجرت به کانادا از طریق کار و تحصیل می توان به زبان غیر انگلیسی اقدام نمود؟؟ چطور ؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *