مهاجرت تحصیلی دانمارک

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک

متقاضیان مهاجرت تحصیلی به دانمارک باید از مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک مطلع باشند. این متقاضیان برای اطلاع از مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک می توانند از طریق دانشگاه اقدام نمایند. در مقاله مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک به موارد زیر اشاره شده است:

  • معرفی مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک
  • اعلام مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی

به منظور اخذ ویزای تحصیلی علاوه بر پذیرش باید مدارک زیر به سفارت ارائه گردد.

  • ترجمه تمام مدارک هویتی از جمله: پاسپورت و شناسنامه و… .
  • ارائه مدارک برای اثبات استطاعت مالی.
  • فرم تقاضای ویزا باید بطور تایپی تکمیل و به سفارت ارسال گردد.
  • ارائه پذیرش تحصیلی که مهمور به مهر دانشگاه انتخابی می باشد.
  • ارائه یک قطعه عکس 5/3 در 5/4 و رنگی.
  • داشتن بیمه نامه مسافرتی شینگن با سقف پوشش 30000 یورو. (از شرکت بیمه قابل قبول در دانمارک)
  • ارائه مدارک تحصیلی.

این مدارک ثابت نبوده و ممکن است با توجه به شرایط متقاضی مدارک دیگری نیز اخذ شود. متقاضیان برای رسیدگی به پرونده ویزای خود باید هزینه بپردازند. این هزینه جدا از جوابی که سفارت به تقاضا می دهد به متقاضی عودت داده نمی شود.

ارزیابی مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک

متقاضیان بین المللی تحصیل در دانمارک نیازی به شرکت در آزمون ورودی ندارند. این متقاضیان در صورتی امکان اخذ پذیرش را دارند که مدارک تحصیلی آنها با شرایط آزمون قابل مقایسه باشد. به منظور آگاهی از معادل مدارک خود به سایت ufm.dk/en/recognition مراجعه نمایید. این سایت تنها یک راهنما بوده و بطور قطعی کاربردی نمی باشد. چرا که شرایط پذیرش در دانشگاه های دانمارک به خود این کشور مربوط می باشد.

برای اخذ پذیرش تحصیلی موسسات و یا دانشگاه ها باید کپی مدارک ارسال شده را تایید نمایند. در واقع متقاضی باید کپی مدارک تحصیلی خود را با تمبر و امضاء اصلی آماده نماید. به جای تمبر و امضا متقاضی می تواند کپی مدارک را با امضا دو فرد فاقد روابط خانوادگی آماره نماید. البته دراین صورت باید نام و آدرس و تاریخ تولد امضا کنندگان نیز درج گردد. سپس متقاضیان باید مدارک آماده شده را به موسسه یا دانشگاه مورد نظر ارسال نمایند. تعدادی از موسسات و دانشگاه ها اینمدارک را مستقیما را موسسه آموزشی صادر کننده اخذ می نمایند. سایر اطلاعات مبوط به پذیرش را باید از دانشگاه انتخابی اخذ نمود.

شرایط عمومی پذیرش تحصیلی در دانمارک

زبان انگلیسی

سطح زبان متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا باید در سطح B دبیرستان های دانمارک باشد. سطح متقاضیان برای تحصیل در برخی رشته ها باید معادل  A باشد که بالاتر از B می باشد. برای اثبات این سطح متقاضیان می توانند در آزمون های تافل و یا آیلتس شرکت نمایند.

  • متقاضی برای سطح Bباید در آزمون آیلتس حداقل نمره 5/6 را اخذ نماید.
  • متقاضی برای سطح A باید در آزمون آیلتس حداقل نمره 7 را اخذ نماید

برای سطح B در آزمون تافل حداقل نمره ها به صورت زیر می باشد:

  • نمره آزمون کتبی 283-250
  • نمره آزمون کامپیوتری 273-213
  • نمره آزمون اینترنتی 93-79

برای سطح A در آزمون تافل حداقل نمره ها به صورت زیر می باشد:

  • نمره آزمون کتبی 610-587
  • نمره آزمون کامپیوتری 253-240
  • نمره آزمون اینترنتی 101-94

افرادی که انگلیسی زبان مادریشان محسوب می گردد نیازی به آزمون ندارند. متقاضیان باید سطح دانش زبان انگلیسی خودرا در تقاضای پذیرش منظور نمایند. پس از آن باید با اداره مهاجرت بین المللی تماس حاصل نمایند تا سطح زبانی افرد تایید گردد.

شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی

در کشور دانمارک متقاضیان هم قادر به تحصیل به زبان انگلیسی و هم به زبان دانمارکی می باشند. به منظور آگاهی از دوره های و رشته های تحصیلی انگلیسی زبان به سایت www.ug.dk مراجعه نمایید. برای تحصیل به زبان دانمارکی متقاضیان ابتدا باید در آزمون زبان دانمارکی شرکت نمایند. علت شرکت در این ازمون اثبات سطح تسلط متقاضی به زبان دانمارکی می باشد. سطح تسلط و آزمون برای رشته های مختلف متفاوت می باشد.

متقاضیان تحصیل قادرهستند؛ واحدهای دانمارکی بطور رایگان اخذ نمایند. متقاضی با تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی می تواند در این مدت زبان دانمارکی بیاموزد. پس از آن برای مقطع کارشناسی ارشد به زبان دانمارکی تحصیل نماید.

شرایط و مدارک تحصیل در مقطع کارشناسی در دانمارک

  • شرکت در آزمون ورودی قابل مقایسه با مدرک مقطع دبیرستان در دانمارک
  • مدرک زبان انگلیسی

در دانمارک برای تحصیل در بعضی از رشته های شرایط دیگری نیز تعیین شده است. شرایط اضافی مطرح شده می تواند مشابه زیر باشد:

  • گذراندن دروس مشخصی
  • نمرات تحصیلی متقاضیان در سطح معینی باشد.
  • معدل دیپلم تحصیلی متقاضیان تحصیل در دانشگاه های دانمارک در سطح معینی باشد.
  • متقاضیان آزمون پذیرش و مصاحبه را با موفقیت بگذرانند.

به منظور آشنایی با شرایط تحصیل در تمام مقاطع به مقاله «مهاجرت تحصیلی به دانمارک» مراجعه نمایید.

شرایط و مدارک لازم برای تحصیلات تکمیلی

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد شرایط و مدارک زیر الزامی می باشد:

  • مطابقت معدل مقطع کارشناسی با استاندارد بین المللی یا معادل آن
  • ارائه گواهی مهارت در زبان انگلیسی
  • توانایی اثبات مهارت در زبان دانمارکی (در صورت ارائه رشته انتخابی به زبان دانمارکی)

شرایط و مدارک تحصیل در مقطع دکترا در دانمارک:

  • یک مدرک معتبر در مقطع کارشناسی ارشد یا معادل آن
  • تحصیل در مقطع دکترا در برخی دانشگاه های دانمارک 4 سال زمان می برد.
  • به دانشجویان دارای مدرک کارشناسی مدرکی به عنوان 1 سال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اعطا می گردد.

جهت آگاهی از شرایط تحصیل دکترا در دانمارک علاوه بر مقاله بالا، می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید. مقاله «دکترا در دانمارک» مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک تحصیل یکی از راه های اخذ مهاجرت و اخذ اقامت دانمارک می باشد. بدین منظور برای متقاضیان این راه، مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک در این مقاله ذکر گردید.

همانطور که ذکر شد راه های دیگری برای مهاجرت به این کشور نیز وجود دارد. می توانید با مطالعه مقاله «بهترین راه های اخذ اقامت و مهاجرت به دانمارک» از این طرق آگاهی یابید. سطح هزینه های زندگی در انتخاب کشور برای تحصیل حائز اهمیت می باشد. از همین رو برای آگاهی در این زمینه به مقاله «هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک» مراجعه نمایید.

برای هر تصمیم و اقدام افراد باید اطلاعات کافی در آن موضوع داشته باشند. برای کسب اطلاعات در مواضع مهاجرتی می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید. موسسه سفیران سروش سعادت ضمن آگاهی دادن به شما، در مسیری که انتخاب نمودید شما را همراهی می نمایند.

0 دیدگاه برای “مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *