مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مجارستان » گرفتن ویزای کار مجارستان

گرفتن ویزای کار مجارستان



گرفتن ویزای کار مجارستان

فردی که قصد “مهاجرت به مجارستان را دارد، از راه گرفتن ویزای کار مجارستان می تواند به این کشور مهاجرت نماید.

اما شرایط و قوانینی در این بین وجود دارد که فرد مهاجر بایستی مورد توجه قرار دهد.

برای آشنایی و آگاهی از این قوانین می توانید از موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت کمک بگیرید.

ضمنا این مقاله توسط همین موسسه تنظیم گردیده تا اطلاعات تکمیلی را به شما عزیزان ارائه نماید.

 

اقتصاد و نیروی کار کشور مجارستان

کشور مجارستان یک کشور اروپایی است که در مرکز اروپا و در حوزه شنگن واقع گردیده است. شهر پر جمعیت بوداپست به عنوان پایتخت این کشور شناخته شده است.

زبان تکلم مردم و زبان رسمی این کشور، مجاری است. ارزش پول این کشور با واحد فورینت محاسبه می گردد.

از شهرهای مهم این کشور می توان به:

  • گیور
  • دبرتسن
  • میشکولتس
  • پچ
  • سگد

اشاره نمود.

کشور مجارستان در حوزه اقتصاد بسیار قوی بوده و دارای شاخص توسعه انسانی بالایی است. چراکه نیروهای ماهر و متخصص در این کشور مشغول به کار هستند که این موضوع باعث گسترش و پیشرفت صنعت و اقتصاد این کشور می گردد.

از لحاظ نابرابری پایین درآمدی، کشور مجارستان در رتبه شانزدهم جهانی قرار گرفته است. همین طور در زمینه شاخص پیچیدگی اقتصادی نیز رتبه پانزدهم در سطح جهان را به خود اختصاص داده است.

در حوزه صادرات جهانی دارای رتبه 36 ام است و رتبه 57 ام را نیز در میان اقتصادهای بزرگ جهانی کسب کرده است.

 

محصولات صادراتی مجارستان

کشور مجارستان در حوزه صادرات بسیار فعال بوده و می توان به محصولات صادراتی ذیل اشاره نمود:

  • غلات
  • زغال سنگ
  • مواد غذایی
  • سوخت و الکتریسیته
  • ماشین آلات
  • و سایر محصولات

از آنجایی که اقتصاد کشور مجارستان همواره در حال گسترش و پیشرفت می باشد، لذا نیاز به نیروی کار متخصص و ماهر در این کشور دیده می شود.

لازم به ذکر است کشور مجارستان استقبال ویژه ای از سرمایه گذاران خارجی به عمل می آورد. بنابراین شرایط سرمایه گذاری در این کشور را برای سرمایه گذاران هموار ساخته است.

 

گرفتن ویزای کار مجارستان

اکثریت کسانی که قصد کسب و کار در کشورهای اروپایی را دارند، به فکر گرفتن ویزای کار مجارستان برای مهاجرت هستند.

از طریق دریافت ویزای کار می توان مستقیما به بازار کار در قاره اروپا ورود کرد.

 

شرایط اخذ ویزای کار مجارستان

کلیه کشورهای اروپایی در اخذ ویزای کار شرایط تقریبا یکسانی دارند. قوانین گرفتن ویزای کار مجارستان نیز مشابه سایر کشورهاست.

چنانچه شخصی تقاضای اخذ ویزای کار داشته باشد، می بایست یک قرارداد یا دعوت نامه شغلی از سوی کارفرما در کشور مجارستان ارائه نماید.

در ابتدا آگهی شغل مورد نظر می بایست به مدت 90 روز در کشور مجارستان منتشر گردد. اگر فرد صلاحیت دار برای آن شغل در این کشور یافت نگردید، همان آگهی به مدت 3 ماه در اتحادیه اروپا به انتشار برسد. اگر مجددا هیچ فردی برای بر عهده گرفتن شغل مورد نظر مراجعه ننمود، اکنون کارفرما اجازه استخدام نیروی خارجی را دارد.

ناگفته نماند افرادی که از اتباع اتحادیه اروپا هستند، دریافت اجازه کار و یا ارائه دعوت نامه نیاز نیست.

 

شرایط گرفتن اقامت مجارستان

درخصوص اخذ اقامت مجارستان لازم است بدانید در صورتی که فرد موفق به اخذ ویزای کار گردد، پس از گذشت چند سال و همچنین پرداخت مالیات های مربوطه می تواند به “اقامت دائم مجارستان دست یابد.

چنانچه سوالاتی درخصوص اقامت دائم مجارستان دارید از وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت جویا شوید.

 

مدت اعتبار ویزای کار مجارستان

افرادی که موفق به گرفتن ویزای کار مجارستان شده اند، کارت آنها دارای اعتبار اولیه به مدت 1 سال بوده و قابل تمدید است. در واقع به مدت یک سال حق کار در این کشور را دارند. پس از گذشت یک سال این امکان را دارند که به اداره مربوطه مراجعه نموده و آن را تمدید نمایند.

چنانچه به مدت 4 الی 5 سال به صورت تمام وقت مشغول کار در مجارستان باشند، مجاز به اخذ اقامت دائم می باشند. مشروط بر این که مالیات های مربوطه را پرداخت کرده باشند.

ممکن است در قرارداد کاری طرفین، مدت قرارداد ذکر نشده باشد. در این صورت اجازه اقامت در مجارستان برای فرد به مدت

1 تا 2 ساله می باشد.

از مزیت های این نوع ویزا، دریافت ویزای همراه برای خانواده متقاضی است.

 

مدارک موردنیاز برای ویزای کار مجارستان کدامند؟

تهیه و ارائه مدارک خواسته شده از سوی سفارت مجارستان یا اداره مهاجرت در خصوص گرفتن ویزای کار مجارستان الزامی است. این مدارک شامل موارد ذیل هستند:

  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی (شامل دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و فوق لیسانس) همراه با ریز نمرات به صورت ترجمه شده به زبان مجارستانی

لازم به ذکر است ارائه مدرک فوق لیسانس الزامی نیست و در صورت وجود ارائه گردد.

  • ارائه گواهی سلامت پزشکی
  • ارائه دعوت نامه ارسالی از سوی کارفرما یا کمپانی مجارستانی
  • ارائه نامه اجازه کار در مجارستان
  • پاسپورت متقاضی
  • تعداد 2 قطعه عکس
  • اسناد و مدارک مربوط به محل اقامت متقاضی در مجارستان شامل اجاره نامه یا سند مالکیت در مجارستان
  • پرینت گردش حساب بانکی متقاضی جهت اثبات تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینه های زندگی در این کشور
  • ارائه بیمه نامه درمانی و پزشکی
  • تکمیل و ارائه فرم تقاضای ویزای کار

 

هزینه زندگی در مجارستان چقدر است؟

هر فردی جهت زندگی در مجارستان ملزم به پرداخت هزینه هایی است که می تواند متغیر باشد. این هزینه ها به سبک زندگی و محل اقامت وی بستگی دارد.

به طور کلی هر فردی در طول یک سال دارای هزینه های زندگی به مبلغ 10000 الی 12000 یورو می باشد. بنابراین می توان گفت این هزینه به طور ماهیانه معادل 700 الی 800 یورو است.

اجاره بهای مسکن در این کشور چیزی در حدود 400 الی 450 یورو به صورت ماهیانه تخمین زده شده است.

 

وب سایت‌های کاریابی در مجارستان کدامند؟

در این جا به فهرست برخی سایت های کاریابی در کشور مجارستان اشاره می نماییم:

  • topjob.hu
  • profession.hu
  • monster.hu
  • workania.hu
  • jobmonitor.hu
  • jobsinbudapest.eu
  • monster.hu

امید است با مطالعه این مقاله آگاهی های بیشتری در خصوص گرفتن ویزای کار مجارستان کسب نموده باشید.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آمادگی و سعادت این را دارد که در زمینه مهاجرت شما به اروپا از جمله مجارستان انجام کلیه امور حقوقی را بر عهده بگیرد.

بنابراین می توانید با تماس تلفنی رایگان و یا مراجعه حضوری به دفتر این موسسه کسب مشاوره تخصصی نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *