مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » گرفتن ویزای کار انگلستان

گرفتن ویزای کار انگلستان



گرفتن ویزای کار انگلستان

برای سفر به این کشور باید ویزای این کشور را دریافت کنید. دانشجویان می توانند با ویزای تحصیلی وارد این کشور شوند و در هنگام تحصیل می توانید مشغول به کار شوید و به هزینه های تحصیل و زندگی کمک می کنند.در این مقاله به بررسی گرفتن ویزای کار انگلستان می پردازیم.

این کشور از مهم ترین کشور های در زمینه های اقتصاد و سیاست در جهان است. این کشور در زمینه ای فناوری و خدمات پزشکی از مطرح ترین کشور های جهان است.

 

مهاجرت کاری به انگلیس – گرفتن ویزای کار انگلستان

این نوع مهاجرت به دو دسته تقسیم می شود

دسته اول

به این صورت می باشد که به متقاضیان ویزایی کوتاه مدت داده می شود که در آن مدت مشخص باید به جستجوی کار در آن کشور پرداخته و موفق به عقد قرارداد کاری با کارفرما شود. زمانی که موفق به پیدا کردن کار نشدید باید از کشور مقصد خارج شوید.

دسته دوم

ویزای کار از طریق پیشنهاد کاری است در این ویزا کارفرما از کشور مورد نظر برای شخص دعوت نامه کاری ارسال می کند. این نوع ویزا از شرایط خاصی برخوردار می باشد. کارفرما باید کار مورد نظر را در کشور خود به مدت مشخصی تبلغ کند اگر به مدت سه ماه از شهروندان همان کشور برای کار درخواست ندهند.

در این صورت باید به مدت سه ماه در کشور های اتحادیه اروپا آگهی بزند و در این صورت اگر شخصی برای شغل مورد نظر پیدا نشد. کارفرما می تواند که شغل را به شخص مورد نظر بدهد. شخص باید ابتدا به کارفرما درخواست بدهد.

 

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای کار انگلستان

  • ارائه ترجمه رسمی و مدارک اصلی ملکی شامل سند ملکی، اجاره نامه و…
  • ارائه ترجمه رسمی و اصل مدارک بانکی شخص و پرینت بانکی شش ماهه
  • ارائه ترجمه رسمی و اصل مدارک شغلی شخص شامل (گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی و….)
  • ارائه دو قطعه عکس جدید با زمینه سفید
  • ارائه فرم درخواست ویزا تکمیل شود.
  • یک نسخه کپی از تمامی مدارک باید در روز مصاحبه به سفارت ارائه شود.
  • هزینه مصاحبه
  • ارائه ترجمه شناسنامه شخص
  • مدارک مورد نیاز یک اسپانسر در این کشور
  • دعوت نامه کاری به همراه ارائه کپی پاسپورت شخص دعوت کننده
  • مدارک شغلی
  • گواهی اشتغال به کار و ارائه درآمد سالانه
  • ارائهه فیش حقوقی به همراه پرینت بانکی
  • ارائه سند مالکیت محل سکونت اسپانسر در کشور انگلستان
  • ارائه آخرین برگ مالیات پرداختی اسپانسر به کشور انگلستان
  • ارائه نمونه چند عدد قبوض پرداختی اسپانسر شامل قبض آب، برق، تلفن و…

 

مدارک مورد نیاز یک اسپانسر در انگلستان

  • دعوت نامه کاری به اضافه ارائه کپی پاسپورت دعوت کننده
  • مدارک شغلی اسپانسر
  • گواهی اشتغال به کار و همچنین ارائه درآمد سالیانه
  • ارائه فیش حقوقی و همچنین ارائه پرینت حساب بانکی اسپانسر
  • اجاره نامه یا ارائه سند مالکیت ملک سکونت اسپانسر در انگلستان
  • ارائه آخرین برگ مالیات پرداختی اسپانسر به انگلستان
  • ارائه چند نمونه قبوض پرداختی شامل قبض برق و آب و تلفن و …

 

شرایط کار در انگلستان و حقوق در انگلستان

مشاغل مورد نیاز در انگلستان

  • توسعه دهنده نرم افراز = 72.527 دلار
  • کارگردان = 138.073 دلار
  • مدیر = 93.231 دلار
  • معمار = 59.428 دلار
  • مدیر پروژه IT = 96.047 دلار
  • تحلیگر مالی = 69.722 دلار
  • مدیر IT = 104.463 دلار
  • مدیریت منابع مالی = 93.254 دلار
  • مدیر پروژه = 91.851 دلار
  • مدیر مالی = 105.485 دلار

 

گرفتن ویزای کار انگلستان

شما این امکان را دارید که به این کشور وارد یا خارج شوید، می توانید برای همراهان خود اقامت دریافت کنید. دریافت مجوز اقامت برای خانواده به آسانی ها نیست شما باید از تمکن مالی بالایی برخوردار باشید و بتوانید هزینه های زندگی خود و خانواده خود را تامین کنید.

اقامت شما به نوع و مدت قرارداد کاری شما بسته می باشد و شما می توانید تا مدت پنج سال اقامت داشته باشید. درضمن در بیشتر مواقع مدت قرارداد کاری شما یک ساله می باشد. شما با ویزای کار می توانید ادامه تحصیل دهید.

 

ویزای کاری در انگلستان

برنامه های کار انعطاف پذیر ( اجازه می دهد کارگران برای انتخاب ساعت کاری خود را در طول هفته مختار باشند) در میان کارفرمایان و کارمندان بسیاز محبوب می باشد. در سال 2000، 24 درصد از کلیه کارگران بریتانیا برخی از انعطاف پذیری در برنامه های خود را گزارش کردند.

کارگران که از راه دور ( با استفاده از رایانه در خانه خود برای کار انجام می دهند) راه می یایند، 1 درصد از نیرو های کاری را تشکیل می دهند.

همه کارکنان حق دارند که قراردادی را تنظیم کنند که بر مینای رابطه کاری است. قانون حقوق مشاغل 1996 کارفرمایان را مستلزم به ارائه بیشتر دعوت به همکاری کارمندان در طی حداقل دو ماه از شروع کار با نامه کتبی از شرایط اصلی قرارداد نمود.

بیشتر تغییرات در یک قرارداد کاری باید به توافق کارمندان و کارفرمایان انجام شود. شما می توانید این را به صورت شفاهی یا به صورت کتبی موافقت خود را اعلام کنید، رضایت کتبی بهتر است زیر می توانید از اختلافات در آینده جلوگیری کند.

 

کار در انگلستان و کاریابی در انگلستان

برای کار در انگلستان از راه های گوناگونی می توانید ویزای کاری دریافت کنید. شما می توانید به صورت آنلاین فرم ها استخدام را تکمیل کنید. ما به شما توصیه می کنیم که ابتدا یک رزومهه حرفه ای تهیه کنید و بعد دنبال کار باشید.

 

چه مدارکی برای گرفتن ویزای کار انگلستان نیاز داریم؟

  • ارائه اسم کارفرمایان و کارمندان
  • ارائه موضوع شغل یا شرح شغل
  • ارائه تاریخ شروع کار
  • ارائه محل کار
  • ارائه آدرس کارفرما
  • ارائه مقدار حقوق و فاصله بین حقوق ها
  • ارائه ساعت کاری
  • ارائه حق بیمه
  • ارائه راه های بازنشستگی
  • ارائه عدم سوء پیشینه و جرم و جنایت
  • ارائه قانون انظباطی و روش های اخراج

از این که مقاله ما را انتخاب کردید برای اطلاعات بیشتر در مورد گرفتن ویزای کار انگلستان بسیار از شما سپاس گذاریم. شما می توانید با کارشناسان ارشد و حرفه ای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مورد اقامت و مهاجرت به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید. وکلای ما در موسسه با توجه به شرایط شما عزیزان بهترین راه اقامت و مهاجرت را پیشنهاد می کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *