مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » فنلاند » کار پس از تحصیل در فنلاند

کار پس از تحصیل در فنلاند



کار پس از تحصیل در فنلاند

آیا شما متقاضیان مهاجرت به فنلاند از شرایط کار پس از تحصیل در فنلاند اطلاعاتی دارید؟

دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی برای کار پس از تحصیل در فنلاند چه شرایطی را داشته باشند؟

برای کار در فنلاند باید چه نوع اقامتی دریافت کرد؟

در این مقاله قصد داریم درباره کار پس از تحصیل در فنلاند

در سال 2019 اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 

اجازه کار

افرادی که در حوزه اسکاندیناوی اجازه اقامت دارند، می توانند به راحتی مشغول به کار شوند.

اگر فردی ساکن منطقه اقتصادی اروپا باشد، و بخواهد بیشتر از سه ماه در فنلاند کار کند:

باید در اداره پلیس محل زندگی خود ثبت نام کند.

مهاجران خارجی باید از سفارت فنلاند در کشور خود اقامت کاری دریافت نمایند.

در صورت پذیرفته شدن درخواست، 5 نوع اجازه اقامت به فرد داده می شود:

  • تابعیت کشور فنلاند را داشته باشد
  • دلایل انسانی
  • مهاجرت دوباره به کشور فنلاند
  • دلایل خاص که تحصیلات و شغل فرد هم در نظر گرفته می شود
  • روابط خانوادگی در کشور فنلاند

 

هنگامی که دوره تحصیلی فرد به پایان می رسد ویزا او برای رفت و آمد به فنلاند باطل می شود.

زیرا ویزا دانشجویی فقط برای تحصیل برای فرد صادر شده.

اگر دانشجو بخواهد بعد از تحصیل در فنلاند اقامت داشته باشد باید برای ویزای اقامتی اقدامات لازم را انجام دهد.

 

انواع اقامت بعد از اتمام دوره تحصیل

انواع اقامت:

  • اخذ اقامت از طریق ازدواج
  • اخذ اقامت کاری
  • اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت
  • اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری
  • اخذ اقامت از طریق تمکن مالی
  • Employment Pass
  • اخذ اقامت از طریق کار آفرینی

مهمترین نوع ویزا Employment Pass می باشد. و نوعی اقامت برای بعد از تحصیل در کشور فنلاند می باشد.

و فرد بعد از فارغ التحصیلی می تواند مشغول به کار شود.

اعتبار این ویزا با توجه به شرایط و قوانین متفاوت است. و بین 6 ماه تا 5 سال می تواند عتبار داشته باشد.

مدت زمان اقامت افراد با توجه به نوع ویزا صادر می شود.

بعد از تمدید ویزا در چند دوره، فرد می تواند اقامت دائم کشور فنلاند را داشته باشد.

 

مراحل اخذ اقامت در کشور فنلاند به چه صورت می باشد؟

  • دریافت فرم مربوطه و تکمیل کردن آن
  • مراجعه به سفارت خانه کشور فنلاند
  • نوبت دهی به فرد برای بررسی دلایل فرد برای اقامت
  • بررسی مدارک تحصیلی دانشجو برای اقامت بعد از تحصیل
  • تصمیم گیری و بررسی پرونده فرد

اگر با درخواست فرد موافقت شود به او کارت اجازه اقامت داده می شود.

و 2 تا 3 هفته طول می کشد که این کارت به فرد داده شود.

فرد باید کارت را از سفارت خانه یا خدمات پلیس دریافت نماید.

 

برای دریافت اقامت پس از فارغ التحصیلی، فرد باید چه شرایطی داشته باشد؟

  • سن فرد باید حداقل 18 سال باشد، یا ازدواج فرد قبل از سن 18 سالگی
  • رعایت قوانین کشور فنلاند
  • فرد باید حداقل هشت سال ساکن کشور فنلاند بوده باشد
  • تسلط به زبان رایج کشور فنلاند
  • عدم هر گونه جرایم کیفیری
  • فرد باید بتواند ثابت کند توانایی مالی برای پرداخت هزینه های زندگی را دارد

 

 

کار پس از تحصیل در فنلاند

موقعیت جغرافیایی کشور فنلاند بسیار خوب است. و با کشور هایی با موقعیت عالی در بیشتر زمینه ها، هم مرز است.

این کشور با سوئد، روسیه، نروژ و استونی هم مرز می باشد.

کشور فنلاند عضو اتحادیه اروپا می باشد، به همین دلیل برای دانشجویان خارجی موقعیت مناسبی برای تحصیل می باشد.

تدریس دروس به زبان انگلیسی در برخی از دانشگاه های فنلاند، دانشجویان زیادی را به این کشور جذب می کند.

فنلاند جز کشور هایی می باشد که سیستم آمورشی بسیار قوی دارد.

و برای افزایش سطح استاندارد های تحصیلی تلاش های بسیاری صورت می گیرد.

کار پس از تحصیل در فنلاند به این صورت می باشد که:

دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن، با تمدید کردن اقامت می توانند در این کشور مشغول بکار شوند.

 

کار در فنلاند برای دانشجویان

دانشجویان در طول دوره تحصیل می توانند، در کارهای پاره وقت مشغول به کار شوند.

مجوز ساعت های کاری برای هر مقطع تحصیلی به شرح زیر می باشد:

  • دانشجویان مقطع کارشناسی در طول هفته 10 ساعت
  • دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در طول هفته 20 ساعت
  • دانشجویان مقطع دکترا در طول هفته 30 ساعت

شهروندان خارجی که می خواهند در کشور فنلاند مشغول به کار شوند باید مجوز دریافت کنند.

دانشجویان می توانند در تعطیلات تابستانی مشغول به کار شوند.

دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیلی، با شرکت در دوره های کارورزی می توانند مشغول به کار شوند.

 

بازار کار در کشور فنلاند

در کشور فنلاند سطح بیکاری افراد بسیار پایین است.

شرکت های فنلاندی هر ساله تعداد زیادی از افراد خارجی را در شرکت های خود استخدام می کنند.

ولی اگر شخصی به زبان فنلاندی یا سوئدی مسلط نباشد نمی تواند به راحتی مشغول به کار شود.

در بیشتر محیط های کاری در کشور فنلاند، افراد به زبان فنلاندی صحبت می کنند.

 

انواع شغل در کشور فنلاند

کار پس از تحصیل در فنلاند به دو صورت می باشد:

  • کار کوتاه مدت
  • کار بلند مدت

اگر فردی به زبان مسلط نباشد، بعد از پیدا کردن شغل قرار داد فرد به صورت کوتاه مدت خواهد بود.

 

ساعت های کاری در کشور فنلاند

ساعات کاری روزانه هشت ساعته می باشد، و ساعت کار در طول هفته 40 ساعت می باشد.

 

حقوق های پرداختی در کشور فنلاند

دولت کشور فنلاند حداقل دستمزدی برای کل کشور در نظر نگرفته است.

حقوق هر فرد با توجه به شرایطی با فرد دیگر متفاوت است، این شرایط شامل موارد زیر می باشد:

  • میزان تحصیل فرد
  • مهارت فرد در کار
  • سابقه کاری فرد
  • منطقه ای که شرکت در آن واقع شده است

معمولا کارمندان شاغل در شرکت های پایتخت کشور حقوق بیشتری را دریافت می نمایند.

شرکت های دور از شهر هلسینکی مبلغ کمتری به کارمندان خود می پردازند.

 

حقوق بازنشستگان در کشور فنلاند

حقوق بازنشستگی در فنلاند به صورت حقوق بازنشستگی ملی و در آمد مربوط به شغل می باشد.

افرادی که دیگر نمی توانند مشغول به کار باشند، از حقوق بازنشستگی بهره مند می شوند.

 

مالیات در کشور فنلاند

فرد باید کارت مالیات از اداره مالیات محل زندگی خود دریافت کند.

نرخ مالیات بر در آمد معمولا مبلغ بالایی می باشد.

اگر شما از طریق تمکن مالی اقامت کشور فنلاند را کسب کرده اید. و کمتر از شش ماه در فنلاند ساکن هستید:

با توجه به ملیت شرکتتان باید مالیات پرداخت کنید.

اگر فردی در یک شرکت فنلاندی مشغول به کار باشد، باید 35 درصد از درآمد خود را مالیات بپردازد.

جهت بیمه هر کارمند ماهانه هفت درصد از حقوقش کسر می شود.

 

 

 

شما عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با قوانین کشور فنلاند برای اخذ اقامت در سال 2019، کار پس از تحصیل در فنلاند و مواردی از این قبیل می توانید با مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل بگیرید.

و از مشاوره رایگان بهره مند شوید و با آگاهی از تمام مسائل اقدامات لازم برای مهاجرت را انجام دهید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *