مهاجرت کاری آمریکا

 کارآفرینی در آمریکا

 کارآفرینی در آمریکا

کارآفرینی در آمریکا ، یکی از ایده آل ترین ویزاها می باشد. در صورتی که شما دارای سرمایه ای محدود بوده و شرایط لازم جهت اداره امور شرکت و همچنین تمایل به عزیمت به این کشور را داشته باشید, همچنین مقصود شما در این کشور اقامت به صورت موقت یا به صورت دائم باشد

کارآفرینی در آمریکا می تواند راه حل این مطلب باشد. شما می توانید تا هنگام انقضای ویزای خود، به صورت دائم به خارج و داخل کشور آمریکا عزیمت کنید. مهلت استفاده این نوع ویزا اغلب تا دو سال می باشد. در صورتی که اعتبار ویزای شما پایان یابد باید آن را تمدید کنید. برای انجام این امر، باید الزاماً از خاک این کشور خروج کنید و مجدداً به آن وارد شوید.

از مواردی که جزء مزیت های این نوع ویزا میتوان نام برد، این است که هیچ گونه محدودیتی جهت تداوم بخشیدن به این ویزا وجود ندارد. از جمله شروط دریافت این نوع ویزا، مقدار مورد نیاز، جهت سرمایه گذاری برای دریافت این ویزا می باشد، که این مقدار تعیین نشده است.

لیکن این موضوع آشکار است، که هرچه میزان سرمایه‌گذاری افزون تر باشد، درخواست شما توسط شرکت، جهت بررسی، در اولویت قرار خواهد گرفت. پایین ترین نرخی که برای به نتیجه رسیدن شما عزیزان، جهت سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده، حدود ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزار دلار می باشد که باید به صورت نقدی باشد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاور شما در این زمینه است.

 سرمایه گذاری در آمریکا

فردی که قصد سرمایه گذاری در کشور آمریکا را دارد، باید کسب و کار و کارآفرینی در آمریکا خود ایجاد کند. همچنین سرمایه شخص، باید الزاما قبل از دریافت ویزا تهیه شده باشد، که لازم به ذکر است میزان عمده‌ای از سرمایه را باید آماده کرد. شرط وجود این سرمایه در آمریکا این است که باید به صورت اعتبار باشد.

در بیانی واضح تر، می توان گفت، این سرمایه باید به صورت ریسک‌پذیر موجود باشد، فی المثل، اجاره دراز مدت دفتری در کشور آمریکا. این سرمایه مذکور، لازم است زیر نظر شخص طالب باشد، سپس کارکنان آمریکایی استخدام می شوند و آشکار است که هر چه تعداد آنان افزوده باشد، به طور مساعدتری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 ویژگی های ویزای E2 (سرمایه گذاری)

  • سن در این موارد محدودیت ندارد
  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • عدم نیاز به تحصیلات عالی
  • مدت زمان حدود شش ماه جهت اخذ ویزا
  • پایین بودن شروط مالیاتی برای سرمایه گذاری نسبت به سایر روش ها
  • تعلق ویزا به فرزندان تا رده سنی ۲۱ سال
  • تمدید ویزا برای همیشه

 کارآفرینی در آمریکا

ورود سرمایه شما عزیزان به این کشور و کار آفرینی در آمریکا، توسط خزانه دارایی آمریکاOFAC صورت می گیرد، که صادر کردن این نوع مجوز آن نیاز به مدت زمان حدود شش ماه دارد و منبع کسب درآمد متقاضی، لازم است برای دولت آمریکا روشن و مشخص باشد.

به این صورت که شما باید مشخص کنید، که دارایی خود را به چه نحوی به دست آورده اید. ویزای مذکور برای فرد سرمایه گذار، فرزندانی که رده سنی پایین‌تر از ۲۱ سال را دارا هستند، و همچنین همسر متقاضی، اقامتی به مدت ۲ سال می باشد. انجام این پروسه جهت دریافت ویزا به صورت اداری، حدود دو سال زمان می‌برد. امکان تمدید این ویزا، دو سال به دو سال می باشد، تا زمانی که سرمایه خود را داشته باشید‌.

شما عزیزان، در صورت انجام فعالیت متعدد در حیطه بیزینس خود، می توانید آن را هر دو سال تمدید کنید، و مادامی که در این کشور عزیمت می کنید، در صورتی که ۵۰۰ هزار دلار در اختیار داشته باشید، شرط گرین کارت توسط سرمایه گذاری و کارآفرینی در آمریکا را دریافت خواهید کرد (EB-5). این گرین‌کارت، علاوه بر شخص متقاضی، به همسر و فرزندان او که زیر ۲۱ سال می باشند تعلق میگیرد.

مختصر توصیحی راجع به EB-5

یعنی متقاضی مبلغ سرمایه گذاری خود را که ۵۰۰ هزار دلار می باشد، در یک شرکت آمریکایی قرار می دهد. با توجه به گفته های فوق در زمینه ویزای E2، درصد قبولی آن نسبت به سایرین بالاتر است، زیرا پروسه آن سهل و نیز کم شرط می باشد. سرمایه گذاری در بیزنسی واجد شرایط و مناسب که مورد تایید کشور آمریکا باشد، از مهمترین مواردی است که در برآیند پرونده مهاجرت توسطE2 تاثیر گذار است.

درخواست این ویزای کاری دشوار و پیچیده می باشد، که ارائه آن نیز به دقت فراوانی نیاز دارد، همچنین در صورتی که مبادله فرد در سطح بالا نباشد، اثبات آن دشوار و مقابل آسان می باشد. این زمانی است، که فرد لازم است به اثبات مبادله خود که در بیزنسی خاص مورد توجه است برخیزد. از جمله موارد ضروری در این زمینه، داشتن اطلاعات در حیطه پروسه کاری مهاجرت، و اینکه آنان چه چیزی از متقاضی می‌خواهند می باشد. عرضه کردن این نوع ویزا، طرح مخصوص به خود را می طلبد، که در صورت عدم اجرا خیلی سریع رد خواهد شد.

مدارک لازم برای ویزای E2

لیستی از مدارک لازم جهت اخذ ویزای E2 که متقاضیان الزاماً نیاز است آن ها را جمع آوری کنند، در سایت انگلیسی ایالت متحده آمریکا ارائه شده است.

لیست مدارک مذکور بایستی در فولدرهای متمایز عرضه شود، که در بیان خلاصه به شرح ذیل می باشد:

  • فولدر A مدارک ویزای E2
  • این فولدر جهت معرفی فرد به شرکت می باشد که در قالب یک نامه پوششی است.
  • نامه مذکور لازم است تمامی نیازمندی ها را جهت تایید ویزا E2 پوشش دهد.

این نیازمندی ها در دستورالعمل اتباع خارجی آمده است که به زبان انگلیسی بوده و قصد نشان دادن موارد ذیل را به شخص متقاضی دارد:

  • آیا سرمایه گذار در مراحل سرمایه گذاری قرار دارد یا سرمایه گذاری کرده است؟
  • آیا این شرکت سرمایه گذاری واقعی میباشد و در حال انجام فعالیت است یا خیر؟
  • آیا شخص درخواست کننده توانایی هدایت و پیشرفت شرکت سرمایه گذاری را دارد؟
  • آیا شخص درخواست کننده مهارت هایی جهت کسب و کار در کشور آمریکا را دارد یا خیر؟

فولدر C مدارک ویزای E2

  • به همراه داشتن کپی رنگی از تمام پاسپورت درخواست‌کننده، فرزند و همسر او
  • هرگونه تمدید و یا تغییر در این وضعیت وجود داشته باشد، نیازمند کپی مجدد آنان میباشد
  • خلاصه تجربیات شخص متقاضی
  • کپی گواهینامه های دریافت شده توسط متقاضی و همچنین آخرین مدرک تحصیلی

فولدر D مدارک ویزای E2

مبلغی که در بیزنس سرمایه گذاری شده است، مسیر هایی دارد که شامل موارد زیر می باشد:

  • مدرک هایی که مشخص میکند پول از چه طریقی به دست آمده است
  • مدرک های منتقل کردن پول از حساب به حساب دیگر
  • به کارگیری پول ها در جهت هزینه های ابتدایی کسب و کار

در صورت خریداری بیزنسی که از قبل موجود میباشد، لازم است موارد ذیل را عرضه کنید:

  • موافقتنامه معتبرفروش که امضای معتبر نیز داشته باشد
  • حساب امانی که مشخص کند در صورت صادر کردن ویزا پول به کجا میرود
  • قرارداد معتبر امضا شده اجاره ملک بیزنس

فولدر F مدارک ویزای E2

  • داشتن مجوزهایی که با کسب و کار دولتی، محلی و یا فدرال ارتباط داشته باشد
  • پرداخت نامه های بانکی در سال جاری

فولدر G مدارک ویزای E2

  • در صورت خرید بیزنس برای سه سال گذشته، فرم مالیات برگشتی آمریکا ارائه شود
  • ارائه تمامی زیان و سود های سال جاری بیزنس

مدارک لازم برای بیزینس های جدید

بیزنس پلان هنگام مصاحبه، افسر تصمیم می گیرد که شما جهت دریافت ویزا، صلاحیت لازم را دارا هستید یا خیر. و اگر هستید چه نوع ویزایی مناسب شما می باشد. پس از پایان مصاحبه امکان دارد که موارد شما به بررسی بیشتر و کاملتری نیاز داشته باشد که به شما اطلاع داده میشود. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخگوی سوالات شما عزیزان خواهد بود.

Related Posts

13 دیدگاه برای “ کارآفرینی در آمریکا

  1. diana گفت:

    سلام و تشکر
    ایا کارآفرینی در آمریکا میتونه در زمینه فعالیت های هنری و موسیقی باشه؟

  2. صبا صابری گفت:

    سلام

    ممنون از مطالب خوب تون و سایت به روزتون

  3. قراخانلو گفت:

    آیا کارآفرینی در آمریکا از این محدودیت های ترامپ استثنائ است؟

  4. فراز گفت:

    شانس ویزا برای این مورد چقدر است؟

  5. امیرحسین گفت:

    مقاله خوب و مطالب مفیدی بود.

  6. نرگس گفت:

    ممنون بابت اطلاعات خوبتون

  7. amir abbas گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد کارآفرینی در آمریکا تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد ویزای کاری انگلستان هم مطلب بذارید

  8. ارشاد گفت:

    جهت کارآفرینی در آمریکا می تونیم در حال حاضر اقدام کنیم ؟ ایا گرین کارت می دن ؟

  9. لیدا گفت:

    ممنون از مطالب مفیدتون

  10. قراری گفت:

    سلام. روادید اقامت سرمایه گذار ایالات متحده چند سال اعتبار دار

  11. دنیز گفت:

    انواع ویزای کاری ایالات متحده کدامند

  12. leilakk گفت:

    بعید می دونم در حال حاضر بشه راحت به آمریکا مهاجرت کرد. به خاطر تحریم های شدید علیه ایران

  13. امید گفت:

    برای کار آفرینی در آمریکا تمکن مالی نیاز میباشد یا خیر؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *