مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مجارستان » ویزای کار مجارستان

ویزای کار مجارستان



ویزای کار مجارستان

یکی از راه های مهاجرت به مجارستان در سال 2019  مهاجرت از طریق اخذ ویزای کار مجارستان می باشد، که شرایط و قوانینی برای اعطا این ویزا توسط دولت این کشور وضع شده است.

در سال ها اخیر یکی از ویزاها پرطرفدار برای کشورهایی که در محدوده شنگن قرار دارند ویزای کاری بوده است.

افرادی که به دلیل داشتن شغل مناسب قصد مهاجرت به این کشور را دارند با اخذ ویزای کار مجارستان می توانند مناسب ترین و بهترین شغل ها را داشته باشند.

موسس سفیران سروش سعادت در این مقاله سعی کرده که مطالبی را در رابطه با اخذ ویزای کار مجارستان و شرایط و قوانین اخذ این ویزا در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

 

اقتصاد مجارستان

مجارستان در مرکز و قلب قاره اروپا واقع شده است و در منطقه شنگن قرار دارد.

از شهر های مهم این کشور می توان به بوداپست، گیور، دبرتسن، میشکولتس، پچ و سگد اشاره کرد، که بوداپست به عنوان بزرگترین شهر این کشور پایتخت این کشور نیز در نظر گرفته شده است.

این کشور دارای اقتصادی ترکیبی با کسب درآمدبالا و همچنین توسعه نیروی انسانی و وجود نیروی کار متخصص و ماهر می باشد.

از لحاظ نابرابری پایین درآمدی این کشور رتبه شانزدهم را در بین کشور های جهان به خود اختصاص داده است.

از لحاظ شاخص پیچیدگی اقتصادی در دنیا رتبه 15 را دارد.

همچنین مجارستان رتبه پنجاه و هفتم را در بین اقتصاد های بزرگ جهان دریافت کرده است.

در بین کشور های صادر کننده در جهان این کشور در جایگاه سی و ششم قرار دارد.

برای نام بردن بخشی از محصولات صادراتی این کشور می توان  به موارد زیر اشاره کرد:

  • غلات؛
  • زغال سنگ؛
  • مواد غذائی؛
  • سوخت؛
  • الکتریسیته؛
  • ماشین آلات؛
  • و … .

این کشور یکی از مهمترین کشور ها برای جذب سرمایه گذاران خارجی می باشد.

اقتصاد کشور مجارستان در حال پیشرفت و توسعه می باشد و دولت این کشور به افراد متخصص و ماهر برای کار و توسعه در این کشور نیاز دارد و به مهاجران خارجی متخصص اقامت این کشور را اعطاء می کند.

 

ویزای کار مجارستان

در ادامه قصد داریم به بررسی دریافت ویزای کار در کشور مجارستان بپردازیم.

یکی از راه های مهاجرت قانونی به کشور مجارستان اخذ ویزای کار مجارستان می باشد.

متقاضیان باید برای کسب ویزای کار مجارستان از یک کارفرما در شرکت یا موسسه معتبر دعوت نامه دریافت نماید.

همچنین متقاضیان می توانند از طریق سایت های کاریابی کار مورد نظر خود را پیدا کنند.

در این روش متقاضی باید رزومه کامل خود را برای کارفرما در کشور مجارستان ارسال نماید.

 

سایت های کاریابی

در ادامه به معرفی برخی از سایت های کاریابی می پردازیم:

  • topjob.hu؛
  • profession.hu؛
  • monster.hu؛
  • workania.hu؛
  • jobmonitor.hu؛
  • jobsinbudapest.eu؛
  • monster.hu.

 

مهاجرت به مجارستان از طریق کار

متقاضی باید پس از دریافت مجوز کاری از کنسولگری و یا سفارت خانه کشور مجارستان ویزا مجوز اقامت دریافت می نماید.

این ویزا اقامتی از نوع D می باشد و نام آن Tartózkodásiengedély می باشد.

این ویزا برای اقامت های طولانی که بیشتر از سه ماه می باشد صادر می شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این ویزا چیست؟

  • مجوز رسمی از کار که تایید شده باشد؛
  • ارائه قرار داد رسمی که بین متقاضی و کارفرما وضع شده است؛
  • دو قطعه عکس پرسنلی؛
  • ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل 2 سال؛
  • فرد باید مدرکی از اجاره محل سکونت در مجارستان ارائه دهد؛
  • ارائه تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی در کشور مجارستان؛
  • دریافت و تکمیل فرم در خواست کار و ارائه آن؛
  • ارائه بیمه مسافرتی؛
  • پرداخت هزینه های مربوط به دریافت ویزا.

اگر زمانی در قرارداد کاری ذکر نشده باشد این ویزا برای مدت 1 الی 2 سال صادر می شود.

از مزیت های این ویزا می توان به این نکته اشاره کرد که فرد می تواند برای همراهان خود نیز ویزا دریافت نماید.

 

قوانین اجازه کار

طبق قوانین افراد برای کسب اجازه اقامت کاری باید دعوت نامه کاری که از کارفرما دریافت کرد اند را ارائه دهند.

در این کشور این امکان وجود ندارد که فرد اجاز کار دریافت کند و بعد از آن به دنبال کار باشد.

این نوع ویزا، ویزا جست و جو کار نام دارد که فرآیند طولانی و پیچیده ای دارد که بهتر است فرد برای اطلاع از این نوع ویزا با مشاوران و کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشد.

 

شرایط ارسال دعوت نامه کاری

طبق قوانین کار در این کشور کارفرما شرکت و یا موسسه در کشور مجارستان باید یک آگهی درخواست نیرو را در کشور

مجارستان به مدت 3 ماه منتشر کند.

اگر بعد از 3 ماه فردی برای استخدام در این کشور انتخاب نشد.

کارفرما باید 3 ماه دیگر این آگهی را در اتحادیه اروپا منتشر نماید.

اگر همچنان فردی برای کار مورد نظر استخدام نشد کارفرما می تواند از نیروهای کار خارجی که درخواست استخدام داشتند

استفاد کرده و برای متقاضیان دعوت نامه کاری ارسال نماید.

البته روش هایی آسان تر وجود دارد که فرد می تواند به کشور مجارستان مهاجرت کرده و ویزای خود را به ویزا کار مجارستان تبدیل نماید.

همچنین در طول دوره تحصیلی دانشجو می تواند در کارهای پاره وقت مشغول به کار شود و بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل خود را به دست آورد.

بهتر است دانشجو در طول این مدت کارفرما را برای داشتن کار به صورت تمام وقت قانع کرد که بعد از فارغ التحصیل شدن بتواند ویزای تحصیلی خود را به ویزا کاری تبدیل کرد و در کشور مجارستان اقامت داده باشد.

زمانی که متقاضی ویزا تحصیلی دریافت می کند نمی تواند همراهی با خود به کشور مجارستان داشته باشد.

ولی بعد از ورود به این کشور فرد می تواند درخواست ویزا همراه برای خود را ارائه دد.

طی سال های اخیر و بعد از تغییرات قوانین بهترین راه برای ورود، اخذ اقامت این کشور و شاغل شدن اخذ ویزای تحصیلی می باشد.

 

ثبت شرکت در مجارستان

یکی از بهترین و آسانترین راه ها کار آفرینی در این کشور ثبت شرکت می باشد.

برای ثبت شرکت در کشور مجارستان افراد باید حدودا 10000 یورو سرمایه داشته باشند.

میزان پرداختی مالیات در نظر گرفته شده برای شرکت ها ده درصد می باشد.

از مزایای ثبت شرکت در کشور مجارستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طول مدت برای ثبت شرکت در این کشور 2 تا 3 روز کاری می باشد؛
  • فرد می تواند کد مالیاتی را در طول مدت کوتاهی دریافت نماید؛
  • برای ثبت شرکت در این کشور هزینه کمی مورد نیاز می باشد؛
  • دسترسی آسان به بازار های سایر کشور های اروپایی.

 

در آخر می تواند گفت اخذ ویزای کاری و پیدا کردن شغل در این کشور همانند سایر کشور های اروپایی کاری دشوار می باشد.

پیشناد موسسه سفیران سروش سعادت این است که ابتدا متقاضیان از طریق روش های دیگر ب این کشور مهاجرت کرده

و سپس ویزای خود را به ویزا کاری تبدیل نمایند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *