مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » ویزای کار انگلستان

ویزای کار انگلستان



ویزای کار انگلستان – کار در انگلستان: بسیاری از اشخاص قصد دارند تا در انگلستان کار کرده تا بتوانند اقامت انگلستان را کسب نمایند، اما باید مد نظر داشته باشید که فقط اشخاصی می توانند مشغول به کار در انگلستان شوند که یک دوره تحصیلی را در انگلستان گذرانده باشند. این فرآیند بدین گونه امکان پذیر است که ما برای شما پذیرش تحصیلی را دریافت نماییم تا شما بتوانید در انگلستان حضور داشته باشید و پس از فارغ التحصیلی بتوانید با یافتن کار،نوع ویزای خود را از دانشجویی به کاری تغییر دهید و پس از مدتی اقامت دائم خود را ازانگلستان اخذ کنید.

 

شرایط ویزای کار انگلستان – کار در انگلستان

کار در انگلستان کشور انگلستان، کاریابی درانگلستان،چگونگی کار پیدا کردن در انگلستان:

 

اخذ ویزای کار درکشور انگلستان از چندین راه صورت می گیرد یکی از روش های اخذ ویزای کار این است که فرد در کشورانگلستان یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکت معتبردر انگلستان است دریافت نماید که فرد نیز باید شرایط مورد را داشته باشد. یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید، که طی مراحلی که ابتدا ۳ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشورهای دیگر نیروی کار می گیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.

 

پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطالب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده ان را در بر داشته باشد .این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت می کند یا خیر ؟

 

در نتیجه اگر توجه فرمودید اخذ ویزای کار در کشور انگلستان امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد. در اصطلاح شخص کارفرما در کشورانگلستان باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر معمولاً امری دشوار است . مراقب باشید اشخاص کلاهبردار ادعا می کنند که می توانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ،این ها از میل زیاد اشخاص در باب کار در انگلستان استفاده می کنند ، اول از فرد سوال کنید تا به حال از کشور خارج شده که حال بخواهد کار شما را انجام دهد ، باور کنید بسیاری از این دفتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران بیرون نگذارده اند .

 

چنانچه تمایل دارید از این روش اقدام کنید کل فرآیند اخذ ویزای کار بین ۲تا ۹ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی میتواند پس از چند سال ( معمولا ۲تا ۵سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین امروزه این امر به سادگی مقدور میباشد.

یکی دیگر ازراه های اخذ ویزای کار، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد .

 

کار در انگلستان

پروسه این ویزا دراغلب کشورها بسیار زمانبر است و بهترین کشوری که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷تا ۹ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است ویزای GR1میباشد،

در رابطه با کشورانگلستان و کار در آن سوالات زیادی از ما می شود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را مرتفع کنیم و شما میتوانید در خصوص نحوه کار درانگلستان از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخ میدهیم البته اگر بضاعت علمی یاری کند. تنها نکته ای که در در نهایت جهت اخذ و یافتن کار درانگلستان به نظر می رسد این است که هرچند فرآیند اخذ ویزای کار در انگلستان اندکی دشوار می باشد اما راه هایی برای اخذ آن وجود دارد.

 

یکی دیگر از روش هایی که می توانیم در کشورانگلستان کار فرما یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور انگلستان شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور انگلستان درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راه های بسیار خوب می باشد زیرا پس از ورود به کشور انگلستان شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳یا۴سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید .در انتها راه های دیگری نیز برای ورود به کشورانگلستان نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نمی گنجد.

 

نکته ی مهمی که می توان به آن اشاره کرد این است که افرادی که در انگلستان تحصیل کرده باشند می توانند پس از فارغ التحصیلی خود در انگلستان با مبلغ 50000 پوند در انگلستان سرمایه گذاری کنند و اقامت انگلستان را در مدت زمان کمی دریافت نمایند.

 

به طور کلی در سیستم جدید ویزاهای انگلستان موسوم به point-based system، ویزاهای اقامت انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :

 

1) ویزای Tier 1 که به 3 دسته اصلی تقسیم می شود

 

1-1)

 

INVESTOR سرمایه گذاری انگلستان

اخذ این نوع اقامت، مربوط به افرادی است که معادل یک میلیون پوند نقدینگی در کشور خود دارند و می توانند با انتقال آن به خاک انگستان اقامت را اخذ نمایند.

متقاضی می بایست، مبلغ 750 هزار پوند از این دارایی را پنج سال بدون اجازه برداشت در یکی از بانک ها و یا موسسات مالی انگلستان ذخیره نماید و در ازای آن اقامت پنج ساله دریافت نماید. هم چنین می توانند با 250 هزار پوند بقیه به خرید ملک یا راه اندازی فعالیت تجاری بپردازند.

 

در نهایت بعد از این دوره 5 ساله متقاضیان می توانند برای اخذ پاسپورت انگلستان اقدام نمایند.

 

2-1)

 

ENTRE PRENEAR : ( ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان )

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در انگلستان بوسیلهself assessment points calculator و تکمیل فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد.

برای گرفتن این ویزای انگلستان می بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. اطلاع از زبان انگلیسی می تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد.

 

( داشتن نمره 6.5 آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است).

.

 

3-1)

 

POST-STUDY WORK

برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 الزامی است.

هم چنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می شود که شرح کامل آن نیز به تفضیل گفته خواهد شد.

 

2)

 

ویزای TIER 2: نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی

برای دریافت ویزای کاری انگلستان،داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامی است . هم چنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که می توانند برای اقامت انگلستان اقدام کنند.

 

در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی، ضمن اقامت انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.

بیشترین امتیازات ویزای کاری انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.

 

درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد.

 

با توجه به قوانین مهاجرتی کشور انگلستان،بیشتر شرکت های این کشور فقط در صورتی به متخصصین و دانش آموختگان پیشنهاد شغلی ارائه می دهند که ایشان مجوز ورود و حق کار را در این کشور دارا باشند، در صورتی که بیشتر درخواست کنندگان، هنوز مجوز ورود به کشور انگلستان را دریافت نکرده اند؛ بنابراین با شرایط موجود شانس دریافت ویزای کار کشور انگلستان فقط برای افرادی موجود است که در مراکز عالی و دانشگاه های انگلستان تحصیل کرده اند و اجازه ی کار در این کشور را دارا باشند بنابراین اخذ ویزای کاری انگلستان منوط به اتمام دوره ی تحصیلی در این کشور می باشد.

 

3)

 

ویزای Tier 3

مربوط به کارهای موقت وعلاقمندان به مهاجرت کاری انگلستان و به صورت موقت می باشد.

 

4)

 

ویزای Tier 4

ویزای دانشجویی انگلستان است که اطلاعات مربوط به آن در صفحه تحصیل در انگلستان به طور کامل آمده است.

 

5)

 

Tier 5ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان

مربوط به متقاضیان کار انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.

 

اخذ اقامت از راه ثبت شرکت

متقاضیان می توانند با ثبت شرکت در یک کشور اروپایی علاوه بر گسترش فعالیت های تجاری در کشور مزبور از مزایای متعددی از جمله اقامت کشور مورد نظر برای خود و خانواده بهره مند شوند. موسسه حقوقی توسعه گران مهر با همکاری کارشناسان خبره در رابطه با توسعه تجاری و ثبت شرکت و دریافت اقامت در اروپا فعالیت داشته و با داشتن تجاربی ارزشمند با همکاری مستمر با سازمان ها و شرکت های اروپایی و همچنین به عنوان نماینده برخی از آژانس های جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت راه اندازی کسب و کار و انجام امور مربوط، برای متقاضیان عزیز فعالیت می نماید.

 

افرادی که هدف سرمایه گذاری در اروپا را دارند می توانند برای بسیاری از کشورها اقدام نمایند که در این مقاله قصد داریم سرمایه گذاری در دو کشور اروپایی را توضیح دهیم تا شما ضمن مقایسه شرایط هر کدام بتوانید تصمیم درست در این زمینه را اتخاذ نمایید.

 

سرمایه گذاری در کشور انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان به دو روش صورت می گیرد که در زیر هر دو نوع را توضیح می دهیم.

روش اول از راه طرح یک میلیون پوندی می باشد. در این روش شخص علاقمند اخذ اقامت انگلستان با نشان دادن دارایی یک میلیون پوندی در انگلستان و یا یکی از بانک های انگلیسی در دیگر کشورها ، می تواند طی پروسه کوتاه تر از یک ساله و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان شود. قطعا اخذ اقامت انگلستان از این روش، بسیار مشکل است زیرا انتقال این سرمایه به انگلستان قبل از اخذ اقامت بسیار دشواراست.

 

در روش دوم.از روش هایی که دولت انگلستان برای اخذ اقامت دائم این کشور پیش روی متقاضیان مهاجرت به انگلستان قرارداده است،طرح سرمایه گذاری 200 هزار پوندی است.

 

در این راه که بسیار آسان تر از روش اول است، شخص با داشتن دو شاخص به سادگی می تواند در راستای اخذ اقامت دائم انگلستان اقدام نماید. دو موردی که برای این موضوع لازم است این است که فرد باید در این روش، نشان دهد دارایی معادل 200 هزار پوند به مدت 3 ماه در یکی از بانک های مورد تایید دولت انگلستان دارد و دوم مدرکی که نشان دهد فرد متقاضی مسلط به زبان انگلیسی می باشد که در صورت وجود داشتن این دو شاخص به فرد یک ویزای سه سال و چهار ماهه داده می شود تا فرد بتواند یک تجارت و یا کسب و کاری در کشور انگلستان راه اندازی نماید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *