مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده » ویزای کاری نیوزیلند در سال 2019

ویزای کاری نیوزیلند در سال 2019



ویزای کاری نیوزیلند در سال 2019

نیوزیلند در سال های اخیر با فراهم کردن امکانات رفاهی فراوان، توانسته است نیروی کار متخصص را به سمت خود جذب کند. ویزای کاری نیوزیلند امروزه یکی از پرمخاطب ترین ویزاهای این کشور است. هر ساله جمعیت بسیار زیادی از سراسر جهان برای دریافت ویزای کاری نیوزیلند اقدام می کنند. از همین رو نیوزیلند نیز محدودیت هایی را در نظر گرفته است تا بهترین نیروی کاری را جذب کند. به همین منظور یک سیستم امتیاز دهی برای دریافت ویزای کاری در این کشور طراحی شده است.

امتیاز بندی ویزای کاری نیوزیلند

برای کسب ویزای کاری نیوزیلند، جدول امتیازبندی تهیه شده است. افراد علاقمند به مهاجرت کاری به این کشور باید حداقل 100 امتیاز از مجموع امتیازات را بدست آورند. در این بخش نحوه ی امتیاز دهی به شما مشخص شده است.

  • در صورتی که یکی از خویشاوندان نزدیک شما در کشور نیوزیلند ساکن باشد، 10 امتیاز بدست خواهید کرد.
  • در صورتی که یک پیشنهاد شغلی حرفه ای در نیوزیلند دریافت کرده است 50 امتیاز کسب خواهید کرد. امتیازات اضافه شده به شرایط شغلی در جداول زیر ارائه شده است؛
  • تجربه کاری
  • در صورتی که حداقل یک سال سابقه کار در نیوزیلند دارید 10 امتیاز اضافه دریافت می کنید.
  • درصورتی که سابقه کاری 2 تا 5 ساله در مناطق محروم دارید 10 و بیش از آن نیز 15 امتیاز دریافت خواهید کرد.
  • امتیاز بندی بر اساس مدارک دارای اعتبار
  • در صورتی که دو سال در دانشگاه های نیوزیلند تحصیل کرده باشید و مدرک لیسانس گرفته باشید(سطح 7) ، 10 امتیاز اضافه دریافت می کنید.
  • در صورت تحصیل یک ساله در نیوزیلند برای دوره های آموزشی 10 امتیاز کسب می کنید.
  • در صورت تحصیل دو ساله در نیوزیلند برای دوره های آموزشی 15 امتیاز کسب می کنید.
  • در صورت در اختیار داشتن مدارک سطح 7 و 8 توسط همسر 10 امتیاز کسب می کنید.
  • در صورت در اختیار داشتن مدرک سطح 9 و بیشتر توسط همسر 20 امتیاز کسب می کنید.
  • شرایط سنی

ویزای کاری نیوزیلند

برای دریافت ویزا باید حداقل 100 امتیاز کسب کنید، وضعیت جسمانی سالم داشته باشید و به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید. در این صورت باید یک انگیزه نامه تکمیل کنید. در این صورت اجازه خواهید داشت برای یافتن کار در کشور نیوزیلند اقدام کنید.  در صورتی که نتوانسته اید 100 امتیاز مورد نظر را بدست آورید نگران نباشید. در بسیاری از فرصت های شغلی انگیزه نامه بسیار مهم است. گاهی انگیزه نامه شما می تواند یکی از فاکتورهای امتیاز آوری برای شما باشد.

از سوی دیگر در صورتی که 100 امتیاز را کسب کنید، کار شما تضمین شده نخواهد بود. انگیزه نامه شما حتما باید مورد پذیرش قرار گیرد تا بتوانید اجازه ی اقامت دریافت کنید.

مشکلات اخذ ویزای کار نیوزیلند چیست؟

شرایط اخذ ویزای کاری نیوزیلند در حال حاضر بسیار دشوار شده است. به طوری که در سال 2016 کشور نیوزیلند تنها امتیاز 160 را مورد پذیرش قرار می داد. کسب 160 امتیاز بسیار دشوار و در بسیاری موارد غیر ممکن است.

در چه صورت می توان ویزای کار نیوزیلند را دریافت کرد؟

اگر سن شما کمتر از 55 سال است می توانید برای کار در نیوزیلند اقدام کنید اگر؛

  • مهارت یا تجربه رشته کاری را دارید که کشور نیوزیلند در آن با کمبود روبرو است.
  • به شما یک پیشنهاد کاری رسیده است که؛
  • از تجربیات و مهارت های شما استفاده می کند.
  • در طول یک سال بیش از 45000 دلار نیوزیلند به شما دستمزد بدهد.

بعد از دو سال کار در کشور نیوزیلند شما می توانید تا پایان دوره کاری خود، درخواست اقامت ثبت کنید اگر؛

  • در هنگام درخواست، حرفه شما در لیست کمبود های کاری باشد.
  • در لیست کمبود های بلند مدت باشد.

ویزای کاری نیوزیلند از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر است؟

در صورتی که حرفه ی شخصی خود را در کشور نیوزیلند ایجاد کنید، می توانید همراه خانواده خود به آن کشور سفر کنید اگر؛

  • حداقل 100 هزار دلار نیوزیلند را در حرفه خود سرمایه گذاری کنید. اگر پروژه ی شما علمی است می توانید با سرمایه کمتری اقدام کنید.
  • باید 120 امتیاز از جدول امتیازات بدست آورید.
  • برنامه ی اقتصادی خود را به صورت کامل تشریح کنید و اثبات کنید که یک پروژه سود آور است.
  • باید توانایی خواندن، صحبت کردن و نوشتن خود به زبان انگلیسی را نیز اثبات کنید.

در این صورت شما یک فرصت یک ساله خواهید داشت تا کار خود را راه اندازی کنید. شما در صورتی می توانید برای اجازه اقامت اقدام کنید که؛

  • شش ماه از مدت سرمایه گذاری شما گذشته باشد.
  • حداقل 500 هزار دلار سرمایه گذاری کرده باشید.
  • حداقل سه نفر را در پروژه خود استخدام کرده باشید.

پروسه زمانی دریافت ویزای کاری نیوزیلند چگونه است؟

دریافت ویزای کاری نیوزیلند با تعداد درخواست های ثبت شده در نمایندگی آن کشور رابطه مستقیم دارد. در بهترین حالت، ویزای شما بعد از 25 روز کاری صادر خواهد شد. نهایت مدت زمان لازم برای بررسی مدارک شما 6 ماه خواهد بود.

نیوزیلند یکی از کشور هایی است که امکان اشتغال برای نیروهای کار خارجی را فراهم می آورد. با این وجود شرایط کاری در این کشور کمی دشوار شده است. نرخ بیکاری در این کشور نسبت به سال 2016، در حدود 2% افزایش یافته است. از همین رو کسب ویزای کاری برای خارجی ها در این کشور دشوار شده است. در صورتی که تمایل دارید با استفاده از ویزای کاری، به کشور دیگری مهاجرت کنید می توانید با مشاورین ما در در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمائید.

ویزای کاری نیوزیلند در سال 2019
5 (100%) 16 votes



  1. vida گفت:

    با سلام و احترام از سایت خوبتون سوالی ازتون داشتم وممنون میشم جواب بدید، درخواست من رد شد، دعوت کننده من در نیوزلند چکار می تواند بکند؟

  2. asal گفت:

    سپاس از اطلاعات مفیدتون .

  3. فهیمه شایگان گفت:

    سلام خدمت شما من از طریق ویزای تحصیل برای نیوزلند اقدام کردم آیا میتونم وقتی در کشور هستم ویزای تحصیلیمو تبدیل به ویزای کار کنم؟

  4. پدرِ پسرشجاع گفت:

    آیا فارغ التحصیلان غیر فنی هم شامل این شرایط می شوند؟

  5. صبا صابری گفت:

    سلام و خسته نباشید

    لطفا در مورد ویزای تحصیلی این کشور هم توضیح بدید ممنون میشم.
    ممنون از سایت به روزتون

  6. پوریا گفت:

    من امتیازم میرسه به اون حداقل لازم چطوری میتونم اقدام کنم

  7. ali ram گفت:

    ضمن تشکر از مطلب مفیدتون اگه امکانش هست در مورد شرایط کشور استرلیا هم مطلب بذارید

  8. ماهان توکلی گفت:

    مرسی از این همه اطلاعات مفید

  9. عادل گفت:

    لطفا در مورد ویزای تحصیلی اتریش و هزینه های تحصیل توضیح بدید ممنون میشم.
    خیلی تشکر می کنم بابت سایت خوبتون واقعا مطالب مفید و به روز هستند

  10. سعید گفت:

    ممنون، موسسه شما توسط یکی از دوستان به من معرفی شد که قبلا به کمک شما به آلمان مهاجرت کردن. مطالبتون کاملاً مفیده

  11. sohrab گفت:

    هر سال که می گذره این کشورهام هی شرایطشون رو سخت تر می کنن

  12. Mohamad hosein گفت:

    سلام احترام جسارتن شرایط مهاجرت کاری به نیوزیلند چطوره 21 سالمه ممنون میشم جواب بدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *