مهاجرت کاری بلغارستان

ویزای کاری بلغارستان در سال 2019

ویزای کاری بلغارستان در سال 2019

ویزای کاری بلغارستان در سال 2019 یکی از ویزاهایی است که افراد زیادی به دنبال کسب آن هستند هرچند این ویزا و این کشور شرایط خاص خود را دارد که در ادامه توضیح داده خواهد شد. کشور بلغارستان در حال حرکت در مسیر توسعه است و اگرچه فراز و نشیب هایی را در مسیر خود داشته است اما همچنان در این مسیر گام بر می دارد. از همین رو از ویزای کاری بلغارستان به عنوان یک وسیله برای جذب نیرو های متخصص از سایر کشور ها استفاده می کند.

ویزای کاری در کشور بلغارستان در حقیقت مجوز شروع کار شما خواهد بود. هیچ کدام از شهروندان کشور های سوم بدون در دست داشتن اجازه و ویزای کار، اجازه ی کار در کشور بلغارستان را نخواهند داشت. ویزای کاری بلغارستان از طریق سفارت بلغارستان و با مهر کردن گذرنامه شما بدست می آید.

ویزای اقامت بلند مدت بلغارستان

برای آن که فرد توانایی دریافت اجازه کار بلغارستان را داشته باشد، باید ابتدا اجازه اقامت بلند مدت را دریافت کند. در صورتی که فرد ویزای اقامت کوتاه مدت داشته باشد، قادر به دریافت اجازه ی کار در کشور بلغارستان نخواهد بود. برای دریافت اجازه ی کار در کشور بلغارستان، در دست داشتن مدارک زیر الزامی است؛

  • گذرنامه معتبر که تا 3 ماه پس از پایان مدت اقامت شما دارای اعتبار رسمی و قانونی باشد.
  • کپی قرارداد امضا شده میان شما و کارفرما
  • گواهی سلامت که نشان دهنده ی عدم ابتلای شما به بیماری های خاص و واگیر دار باشد.
  • یک قطعه عکس پاسپورتی
  • گواهی اجازه اقامت بلند مدت در کشور بلغارستان
  • کلیه مدارکی که به شغل شما در کشور بلغارستان مرتبط است.
  • کلیه مدارکی که به فعالیت های شخصی و تجاری شما در کشور بلغارستان مربوط می شود.

چه کسانی می توانند اجازه کار در کشور بلغارستان را بدست آورند؟

باید صادقانه گفت که توانایی دریافت ویزای کاری بلغارستان و یا حتی سایر کشور ها کار ساده ای نیست. تنها کسانی می توانند از طریق ویزای کاری بلغارستان به این کشور سفر کنند که تخصص خاصی داشته باشند. از سوی دیگر در صورتی که رزومه تحصیلی قدرتمندی نیز در اختیار دارید، می توانید برای دریافت ویزای کاری بلغارستان اقدام کنید. در حقیقت اگر به صورت شخصی اقدام می کنید، باید بدانید که افراد زیر قادر به دریافت ویزای کار خواهند بود؛

  • کارمندان
  • خویش فرمایان
  • افرادی که به برای انجام یک ماموریت کاری باید به بلغارستان سفر کنند.

ویزای کاری بلغارستان

کشور بلغارستان از سال 2007 به جمع کشور های اتحادیه اروپا پیوسته است. از همان زمان تا کنون، برای دست یابی به استاندارد های تعیین شده توسط اتحادیه اروپا، نحوه اعطای ویزا های مختلف در این کشور نیز با تغییر روبرو شده است. همین مسئله سبب شد تا امکان زندگی در کشور بلغارستان نیز برای شهروندان خارجی ساده تر شود و افراد بیش تری قادر بوده اند تا برای کار به این کشور مهاجرت کنند.

همه ی افرادی که از خارج از اروپا قصد کار قانونی در کشور بلغارستان را دارند، باید برای دریافت ویزای کاری و اجازه کار در این کشور اقدام کنند. پس از اینکه شما موفق به یافتن یک شغل در کشور بلغارستان شدید، می توانید برای ویزای کار اقدام کنید. شرکت حامی شما باید کلیه مراحل مقدماتی برای دریافت اجازه کار شما در بلغارستان را انجام دهد.

اعتبار اجازه کار بلغارستان

اجازه کار در کشور بلغارستان دائمی نخواهد بود و نهایتا برای یک سال صادر خواهد شد. پس از پایان این دوره امکان تمدید اجازه کار برای 3 سال دیگر نیز وجود خواهد داشت. اجازه کار در بلغارستان تنها در شرایط خاص تمدید می شود. قرارداد اجازه کار افراد زیر پس از یک سال قابل تمدید است؛

  • مدیران کلیه شرکت های خارجی که به صورت قانونی ثبت شده است.
  • اعضای هیئت مدیره شرکت های محلی
  • نمایندگان تجاری شرکت های خارجی که در اداره صنعت و تجارت بلغارستان ثبت شده باشد.
  • شهروندان خارجی که اجازه اقامت دائم در کشور بلغارستان را دارند.
  • افرادی که برای انجام یک ماموریت تجاری راهی بلغارستان شده اند.

مدارک لازم برای دریافت اجازه کار در کشور بلغارستان چیست؟

تصمیم نهایی در ارتباط با ارائه گواهی اجازه کار در بلغارستان را اداره کار این کشور صادر می کند. مدارک لازم جهت دریافت اجازه کار در کشور بلغارستان عبارتند از؛

  • فرم تکمیل شده درخواست دریافت اجازه کار
  • ارائه دلایل منطقی جهت ارائه درخواست
  • سه قطعه عکس از فرد خارجی
  • کپی معتبر از صفحه اول گذر نامه و ارائه کد شناسایی معتبر
  • گواهی نامه های معتبر در خصوص اثبات تخصص، تحصیل، یا تجربه کاری در انجام حرفه مشخص شده برای پذیرش کار.
  • ارائه مستندات کافی از سوی کارفرما در ارتباط با سایر نیرو های کار خارجی که در آن شغل یا موسسه مشغول به کار هستند.
  • گزارش کامل در خصوص کلیه کارمندان استخدام شده در آن ارگان در طی 12 ماه گذشته و میزان دریافتی آن ها
  • قرارداد کاری امضا شده بین متقاضی و کارفرما
  • گواهی سفر های خارجی در طی 7 ماه گذشته در صورت وجود

همان طور که پیش تر نیز به آن اشاره کردیم، پروسه ی دریافت اجازه کار در کشور بلغارستان توسط کارفرما انجام می شود. بنابراین باید کلیه مدارک را در اختیار او قرار دهید تا توانایی انجام امور اداری را داشته باشد. می توان گفت که در مدت زمان کم تر از یک ماه از زمان ثبت درخواست، پاسخ نهایی در ارتباط با پذیرش و یا عدم پذیرش درخواست شما صادر خواهد شد.

میزان در آمد در کشور بلغارستان چگونه است؟

اگرچه میانگین درآمد کلی نمی تواند ملاک خوبی برای تشخیص سطح درآمد در کشور بلغارستان باشد اما به طور کلی، میانگین درآمد ماهیانه در کشور بلغارستان 550 یورو است. اگرچه میزان درآمد در کشور بلغارستان نسبت به کشور های پیشرفته اروپایی کمتر به نظر می رسد، باید به این نکته نیز اشاره کرد که هزینه های زندگی در این کشور نیز به طور متناسب کمتر از سایر نقاط اروپا است.

کشور بلغارستان به عنوان یکی از کشور های در حال توسعه جهان است و به منظور پیشرفت و توسعه بیش تر به نیروی کار متخصص خارجی نیازمند است. ویزای کاری بلغارستان تنها راه کسب اجازه کار در این کشور است و با کسانی که بدون اجازه کار در این کشور کار کنند، برخورد قانونی خواهد شد. در این مقاله در ارتباط با ویزای کاری بلغارستان توضیحاتی ارائه شده است اما شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *