ویزای کاری امریکا- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت ویزای کاری امریکا - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آمریکا » ویزای کاری امریکا

ویزای کاری امریکا



اگر به عنوان تبعه ای خارجی علاقه مند به کار در امریکا هستید نیازمند اخذ ویزای کاری امریکا هستید.

برای اتبعاع خارجی که می خواهند در در امریکا به کار مشغول شوند وجود دارد ویزاهای مختلفی وجود دارد که شامل ویزاهای کاری، ویزای کار موقت، ویزای کار فصلی و ویزای تبادل کارگر می شود.

بدست آوردن ویزای کاری امریکا یکی از پر تقاضاترین ویزاهای کاری دنیاست و مردم زیادی از اقصی نقاط جهان برای بدست آوردن آن تلاش می کنند.

اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که به ویزای کار امریکا علاقه مندند به شما پیشنهاد می کنیم در ادامه به مطالعه این مقاله بپردازید

نوع ویزایی که ممکن است برای شما واجد شرایط باشد بستگی به نوع کاری که انجام می دهید، همچنین نحوه ارتباط شما با کارفرما و در برخی از موارد کشور مبدا شما خواهد داشت.

ویزای کاری امریکا کدام است؟

ویزا سندی است که مجوز سفر و پذیرش به ایالات متحده را فراهم می کند. یک شهروند خارجی قبل از بازدید، اشتغال به کار یا مهاجرت به ایالات متحده ابتدا باید ویزای ایالات متحده را بدست آورند.

این ویزا ورود شخص را به ایالات متحده  امکان پذیر می کند و ممکن است مجوز استخدام در ایالات متحده را بدست آورد. داشتن ویزا، ورود به امریکا را تضمین نمی کند اما نشان می دهد که یک افسر کنسولی در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده تایید کرده است که شما واجد شرایط برای ورود به امریکا با اهداف مشخص شده ای هستید.

برای دریافت ویزاهای این کشور باید به نزدیک ترین سفارت یا کنسولگری امریکا که نزدیک به محل اقامت شماست مراجعه نمایید.

گرین کارت امریکا:

این امکان پذیر است که فردی با داشتن یک قرارداد کاری و یا پیشنهاد شغلی از کارفرمای امریکایی اقامت دائم ( داشتن گرین کارت) امریکا را بدست آورد.

همچنین برنامه لاتاری نیز این امکان را می دهد که عده ی محدودی به عنوان مهاجر گرین کارت امریکا را بدست آورند.

با این حال برخی از انواع گروه های ویزا نیاز به کسب گواهی نامه از دپارتمان کارگران امریکا دارد که نشان دهد در آن منطقه کارگر به اندازه کافی وجود ندارد یا مهارت و تخصص کافی را ندارند ویا آن منطقه جغرافیایی پتانسیل لازم برای مهاجرت کارگران را به اندازه کافی دارد

چطور می توان گرین کارت امریکا را بدست آورد:

گرین کارت امریکا به طور رسمی به عنوان کارت اقامت دائم شناخته می شود.

به این علت به گرین کارت یا کارت سبز شناخته می شود که این کارت بر روی کاغذی با رنگ سبز چاپ شده است. این کارت بعد ها در رنگ های مختلف و طراحی های متفاوت ساخته شده است اما همچنان  به عنوان گرین کارت شناخته می شود. گرین کارت های  جدید دوباره به رنگ سبز است اما از کاغذ ساخته نشده است و دارای ویژگی های امنیتی گرافیکی و ضد تقلب است که بسیار امن  و مقاوم تر از آنهایی است که قبلا استفاده می کردند.

دارندگان گرین کارت (اقامت دائم) با شهروندان ایالات متحده وضعیت مشابهی ندارند با این حال افرادی که دارای گرین کارت هستند پس از چندین سال اقامت می توانند برای تابعیت امریکا درخواست دهند.

در حالی که گرین کارت ها را می توان از طریق خانواده، سرمایه گذاری، پناهندگی و سایر شرایط  ویژه بدست آورد، گرین کارت ها را می توان از طریق استخدام نیز بدست آورد.

انواع گرین کارت بر پایه اشتغال:

اولویت اولEB-1: افرادی با توانایی های ویژه، استادان برجسته، محققان و مدیران بین المللی اجد شرایط برای اقامت دائم در اولویت هستند.

کسانی که اولویت اول را بدست می آورند شواهد و مدارکی ارائه می دهند که آنها را به اولویت اول می رساند مانند جایزه صلح پولیتزر یا نوبل و یا یک جایزه بین المللی ورزشی

اولویت دوم (EB-2) : افراد حرفه ای با مدارک پیشرفته یا کارگرانی با استعدادهای خاص برای این ویزا در اولویت  هستند.

ویزاهای EB-3، EB-4، EB-5 نیز ویزاهایی هستند که به ترتیب اولویت در مشاغل مختلف برای افراد گرین کارت صادر می شود.

برنامه لاتاری گرین کارت :

برنامه قرعه کشی گرین کارت سالانه، فرصتی برای مهاجران بالقوه برای بدست آوردن اقامت دائم و قانونی ساکن در ایالات متحده است.

این برنامه هر ساله اجرا می شود و 50 هزار گرین کارت را به متقاضیانی که به صورت تصادفی در یک پروسه قرعه کشی انتخاب شده اند اهدا می کند

ویزای کار موقت ( غیر از کشاورزی ) :

ویزای کار موقت غیر کشاورزی (H-2B) ایالات متحده برای کارگران خارجی در زمینه های غیر کشاورزی برای کار در ایالات متحده در نظر گرفته شده است زیرا تعداد کارکنان داخلی به اندازه کافی برای موقعیت های کاری وجود دارد.

ویزاهای H-2B به طور معمول برای شغل هایی صادر می شود که ماهیتی موقت دارند البته این به غیر از مشاغل مربوط به کشاورزی است به عنوان مثال مشاغلی چون اسکی نوردی، کار در هتل، کار در سواحل تفریحی و یا پارک های تفریحی را شامل می شود.

تعداد کل کارکنانی که این ویزا را بدست آورده اند در حال حاضر در حدود 66 هزار نفر در سال است.

ویزای  کار موقت ( کارکنان ماهر ):

ویزای غیر مهاجرتی ایالات متحده برای افراد ماهر و متخصص و تحصیل کرده (H1-B) در مشاغل تخصصی صادر می شود.

ویزا H1-B کارگران خارجی را کارگران خارجی را قادر می سازد که به طور موقت برای یک کارفرمای خاص در ایالات متحده به کار مشغول شوند.

برای دریافت این ویزا بایستی یک رابطه کارگر و کارفرمایی داشته باشید. در حال حاضر هر ساله 65 هزار ویزای H1-B را به عنوان یکی ازویزای کاری امریکا صادر می کند.

ویزای فصلی کشاورزی امریکا:

ویزای فصلی نیروی ماهر کشاورز (H2-A) برای کسانی در دسترس است که به عنوان نیروی کشاورز خارجی قصد کار در ایالات متحده به صورت فصلی یا موقت در صورت کمبود  کارگران امریکایی را دارند

چه کسانی می توانند ویزای H2-A دریافت کنند:

برای واجد شرایط شدن ویزای H2-A درخواست کننده باید یک پیشنهاد شغلی برای کار موقت یا فصلی دریافت نموده باشند.

دراین مقاله به طور کلی و مختصر در خصوص ویزای کاری امریکا اطلاعاتی را برای شما عزیزان گرد آورده ایم امید است توانسته باشیم مطالب مفیدی در اختیار شما عزیزان قرار داده باشیم.

در آخر ضمن تشکر از مطالعه مقاله پیش رو می توان گفت در حال حاضر ویزای کاری امریکا با توجه به سیاست های پیش رو، یکی از سخت ترین ویزاهای کاری برای ایرانیان عزیز است به همین خاطر پیشنهاد می شود ویزای کاری کشورهای دیگر را نیز مطالعه نمایید تا با ویزاهای سهل الوصول تری مانند ویزای کاری آلمان بیشتر آشنا شوید.

در انتها از شما دعوت می شود در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای کاری امریکا و دیگر کشورهای جهان با مشاورین زبده ی مهاجرت در موسسه سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

به این پست امتیاز دهید



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *