مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » ویزای کاری استرالیا در سال 2019

ویزای کاری استرالیا در سال 2019



ویزای کاری استرالیا در سال 2019

اگر قصد دارید در استرالیا کار کنید و ویزای کاری استرالیا در سال 2019 را بدست آورید، باید واجد شرایط اخذ ویزا شوید.

برای کار در استرالیا، ویزاهای متفاوتی ارائه می شود که هریک دلیل خاص خود را دارد.

در این مقاله سعی بر آن داریم که به پرسش های اولیه شما در رابطه دریافت ویزای کاری استرالیا پاسخ دهیم.

 

چرا باید در استرالیا کار کرد؟

استرالیا یکی از فرصت های فوق العاده برای مهاجرت جهت کار و زندگی است.

شهرهای پرطراوت، نرخ بالای اشتغال، مناظر زیبا و قانون مهاجرتی مهاجر پذیر این کشور سبب آن شده است.

هر ساله میلیون ها نفر از سراسر جهان برای کار در استرالیا درخواست ویزا می نمایند.

 

اخذ ویزا جهت کار 

برای کار و زندگی موقت یا دائم در کشور استرالیا، شما نیاز به ویزا خواهید داشت.

ویزای کاری استرالیا در سال 2019 به دو دسته تقسیم می شود:

  • ویزای مهاجران حرفه ای: این نوع ویزا برای نیروی کار حرفه ای خارجی طراحی شده است.
  • اداره کار استرالیا هر ساله نیاز های اصلی خود را در رابطه با نیروی کار اعلام می کند.
  • ویزای مهاجران حرفه ای به کسانی تعلق می گیرد که حرفه آن ها در لیست نیازهای اداره کار باشد.
  • ویزای کاری حمایت شده: این نوع ویزای کاری برای کسانی طراحی شده که می توانند سایر شغل ها را بپذیرند.
  • این مشاغل باید توسط گروهی حمایت مالی شده باشند. این گروه ها عبارتند از؛
  • یک کارفرمای مشخص در کشور استرالیا
  • یک مقام حقوقی ایالتی و یا دولتی
  • یک آژانس و یا شرکت دولتی در ایالت

 

نیازهای اولیه برای کار در استرالیا چیست؟

ملزومات کار در استرالیا به نوع ویزایی کاری که درخواست می کنید بستگی دارد.

با این حال ملزومات عمومی کار در استرالیا به شرح زیر است؛

  • شما باید تسلط خود به زبان انگلیسی را ثابت کنید.
  • برای این کار باید یک مدرک معتبر زبان انگلیسی مانند نمره آیلتس ارائه کنید.
  • حرفه ی شما باید در لیست مشاغل حرفه ای ارائه شده باشد
  • شما توانایی و تجربه ی کافی در زمینه شغلی که درخواست کرده اید را داشته باشید.
  • توانایی های شما باید توسط یک گروه قانونی ارزیابی شود
  • شما باید گواهی سلامت جسمانی خود را ارائه دهید.
  • شما باید همه ی ضوابط ارائه شده در نوع ویزای درخواستی خود را تامین کنید.

 

شرایط درخواست ویزای کاری استرالیا در سال 2019

ثبت درخواست برای ویزای کاری روند زیر را طی خواهد کرد؛

  • ویزای کار حرفه ای: اگر قصد دارید برای ویزای کار حرفه ای اقدام کنید.
  • شما باید پیش از هرچیز انگیزه نامه خود را به صورت آنلاین تکمیل کنید.
  • شما باید در درگاه آنلاین SkillSelect رزومه خود را تکمیل کنید.
  • در این درگاه اطلاعاتی مانند سن، مهارت ها، تحصیلات، تسلط به زبان انگلیسی و … را از شما درخواست می کنند.
  • در صورتی که پروفایل شما مورد تایید قرار گیرد، شما می توانید برای دریافت ویزا اقدام کنید.
  • ویزای حمایت شده: در این حالت شما باید توسط یک تجارت فعال در کشور استرالیا حمایت شوید.
  • کارفرمای شما باید وضعیت مالی خوبی داشته باشد.
  • کارفرمای شما باید پرونده ی درخواست استخدام شما را به مراجع قانونی تسلیم کند.
  • شما برای درخواست این نوع ویزا نیز می توانید به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنید.

 

پروسه زمانی دریافت ویزای کاری استرالیا

مدت دریافت ویزای کاری استرالیا به نوع ویزای درخواستی شما بستگی دارد.

به طور کلی می توان گفت که حداقل زمان مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری 6 ماه است.

البته این زمان ممکن است تا یک سال نیز به طول بیانجامد.

 

ویزای کاری استرالیا

در کشور استرالیا، همانطور که گفته شد، دو نوع ویزای کاری وجود دارد.

با این حال این ویزاهای کاری خود به چند دسته دیگر تقسیم می شوند.

  • دسته بندی ویزای کار حرفه ای
  • ویزای کار حرفه ای منطقه ای
  • ویزای کار حرفه ای مستقل
  • ویزای کار حرفه ای مستقل
  • ویزای کار حمایت شده:
  • اجازه کار موقت
  • ویزای برنامه ملی کارفرمایان
  • ویزای برنامه مهاجرت حمایت شده منطقه ای

با این وجود کشور استرالیا علاوه بر 6 عنوان مطرح شده، 28 نوع ویزای کاری دیگر را نیز صادر می کند .

البته هر یک دارای شرایط و ضوابط خاص مربوط به خود است.

 

ویزای کار تعطیلات در استرالیا

در این نوع ویزا شما تنها می توانید برای شش ماه در استرالیا کار کنید.

این ویزا باید حتما از خارج از خاک استرالیا درخواست شود.

در این نوع ویزا تنها مشاغلی در اختیار فرد قرار می گیرد که به تعطیلات مرتبط باشد.

این ویزا دارای محدودیت سنی است. تنها افراد 18 تا 30 سال می توانند این مشاغل را بپذیرند.

اگر شهروند کانادا یا ایرلند هستید، تا 35 سالگی فرصت دریافت این ویزا را خواهید داشت.

شما باید در هنگام درخواست این نوع ویزا، هزینه های اولیه زندگی خود را داشته باشید.

سایر مدارک مورد نیاز دریافت ویزای کار تعطیلات عبارتند از؛

  • گواهی عدم سوء پیشینه قضایی
  • گواهی سلامت جسمانی
  • پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • تمکن مالی

این ویزا تنها در شرایط خاصی ممکن است برای 3 ماه دیگر تمدید شود.

این ویزا برای کارهایی نظیر کشت گیاهان، مراقبت از درختان و درختکاری، استخراج معادن و ساخت و ساز صادر می شود.

شما برای تمدید این نوع ویزا نیاز به خروج از کشور استرالیا را نخواهید داشت.

 

امیتاز بندی ویزای کار استرالیا در سال 2019

برای اینکه بتوانید ویزای کار استرالیا را به دست آورید، حداقل 65 امتیاز نیاز دارید.

عنوانامتیازعنوانامتیاز
مدرک تحصیلیزبان انگلیسی
دیپلم10سطح خوب10
فوق دیپلم10سطح عالی20
کارشناسی و کارشناسی ارشد15شرایط سنی
تحصیل در دانشگاه های استرالیا518-2425
سا بقه کاری در استرالیا25-3230
1 سال533-3925
3 سال1040-4415
5 سال1545-490
8 سال20وضعیت تاهل
سابقه کاری خارج از  استرالیامجرد0
3 سال5متاهل5
5 سال10
8 سال15

استرالیا یکی از مهم ترین مقاصد افرادی است که مهاجرت کاری را در برنامه زندگی خود جای داده اند.

شرایط ویژه اقتصادی و فرصت های شغلی مناسب در این کشور عمده ترین دلیل انجام این کار است.

مهاجران کاری به این کشور باید حتما یکی از انواع مختلف ویزای کاری استرالیا در سال 2019 را در دست داشته باشد.

در این مقاله اطلاعات در این باره عرضه شد که امید است مورد توجه واقع شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین ما در موسسه سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

ویزای کاری استرالیا در سال 2019
5 (100%) 16 votes



  1. hiva گفت:

    با تشکر از سایت خوبتون، درخواست وقت سفارت استرالیا من رد شده است چکار می توانم بکنم؟

  2. asal گفت:

    سپاس از اطلاعات مفیدتون .

  3. فهیمه راد گفت:

    سلام خدمت شما آیا هر رشته امتیاز خاصی برای مهاجرت کاری به استرالیا دارد؟ و اینکه همراه کسی که از طریق ویزای کار به استرالیا می رود اگر نخواد امتیازی روی پرونده داشته باشد پایین ترین نمره آیلتسی که میتواند بگیرد چند است؟

  4. پدرِ پسرشجاع گفت:

    آیا این شرایطفقط برای فارغ التحصیلان فنی است؟

  5. صبا صابری گفت:

    سلام

    ممنون از مطالب به روزتون
    خیلی کمکم کردید

  6. ارسلان گفت:

    مدت زمان بررسی مدارک چقدر طول میکشه؟
    شانس ویزا چقدر است؟

  7. amir abbas گفت:

    با تشکر از مطلب خوبتون می خواستم بدونم این شرایط فقط مختص به سال 2019 میباشد یا سال به سال متغیر میباشد

  8. قادر سلمانی گفت:

    خیلی شرایطش سخته

  9. Arezoo گفت:

    سلام
    ممنون از اطلاعات کاربردی که ارائه می کنید.

  10. سعید گفت:

    ممنون بسیار مفید بود

  11. sohrab گفت:

    ویزای تحصیلی اگر هزینه های تحصیل را داشته باشیم خیلی بهتره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *