مهاجرت کاری آمریکا

ویزای کاری آلمان در سال 2019

ویزای کاری آلمان در سال 2019 فرصتی مناسب برای خارجی هایی است که خواستار کار و زندگی در آلمان هستند. آن ها می توانند به کمک این ویزا در آلمان زندگی کنند و شغل مناسبی با درآمد مطلوبی داشته باشند. به کمک ویزای کاری، فرد می تواند تا سقف دو سال در این کشور کار کند. و البته این ویزا قابل تمدید است.

صاحبان ویزای کاری آلمان می توانند از کارت آبی اتحادیه اروپا نیز برخوردار گردند. آلمان به عنوان یکی از پنج اقتصاد برتر جهان و مهد برترین صنایع و تولیدی های جهان است. سالیانه فرصت های شغلی بسیاری در این کشور وجود دارد و فرصت های جدیدی هم به وجود می آید. آلمان کشور امکانات برای نه تنها برای آلمانی ها بلکه همچنین برای شهروندان سایر کشور ها می تواند باشد.

چه کسانی به ویزای کاری آلمان نیاز دارند؟

  • نخست باید دید که چه کسانی برای کار در آلمان به ویزای کاری آلمان در سال 2019 نیاز دارند.
    مانند همه کشورهای اروپایی دیگر، کلیه شهروندان اروپایی می توانند در کشور آلمان بدون ویزا کار کنند.
    افزون بر کشورهای اروپایی، شهروندان برخی کشور های دیگر نیز برای کار در آلمان به ویزای کاری احتیاج ندارند. این کشور ها عبارتند از؛
  • ایالات متحده امریکا
  • استرالیا
  • کانادا
  • ژاپن
  • نیوزیلند
  • سوئیس
  • کره جنوبی

شهروندان سایر کشورها که از آن ها به عنوان کشور ثالث یاد می شود باید برای کار در آلمان ویزای کاری دریافت کنند.

ویزای کاری آلمان در سال 2019 چیست؟

طبق آخرین وضعیت قانون ویزای کاری آلمان در سال 2019 انواع آن به این قرار است:

اجازه کار عمومی

این نوع ویزا، رایج ترین نوع ویزای کاری آلمان است. در این حالت شما باید نامه ای مبنی بر درخواست یک شرکت آلمانی برای استخدام خود ارائه دهید. این نوع ویزا تا پایان مدت قرارداد شما با آن شرکت معتبر است. اجازه ی کار متخصصین و حرفه ای ها: این نوع ویزا ویژه کسانی است که دارای ویژگی های خاص حرفه ای در شغل یا تحصیلات خود هستند. جذب نیروی کار ماهر و متخصص از اساسی ترین معیارهای جذب نیروی کار است.

اجازه خود اشتغالی

این اجازه نامه تنها برای افرادی صادر خواهد شد که می خواهند شغل و حرفه خود را در آلمان داشته باشند. به یاد داشته باشید که سخت ترین نوع ویزای کاری برای دریافت، ویزای خود اشتغالی است. برای دریافت این نوع ویزا شما باید یک برنامه اقتصادی طراحی کنید. در این برنامه باید پتانسیل های رسیدن به موفقیت را به صورت روشن و شفاف بیان کنید. اجازه کار “فن در الست”: این اجازه به کسانی داده خواهد شد که از طرف یک شرکت خاص که در آلمان شعبه دارد، مامور شود.

ویزای پرستاری

این نوع ویزا به کسانی داده خواهد شد که از جانب یک خانواده آلمانی دعوت شده باشد. این دعوت باید حتما به منظور پرستاری از یک یا چند فرد خاص صادر شود. در این صورت خانواده باید از تمکن مالی مناسب برخوردار باشند. از طرف دیگر، فرد دعوت شونده نیز باید اثبات کند به زبان آلمانی تسلط کامل دارد. این اجازه کار نهایتا برای یک سال اعتبار خواهد داشت.

مدارک لازم برای کسب ویزای کاری آلمان چیست؟

برای به دست آوردن ویزای کاری آلمان در سال 2019 مدارک ذیل مورد نیاز است:

  1. تکمیل دو فرم درخواست ویزای کاری
  2. گذر نامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  3. 2 عکس در قطع پاسپورت مربوط به 6 ماه گذشته
  4. نامه ی تاییدیه از طرف کارفرما
  5. رزومه تحصیلی و کاری
  6. کلیه برگه های تایید شده و مدارک مرتبط با کار
  7. بیمه سفر و درمان
  8. رزرو بلیت پرواز به آلمان
  9. رزرو هتل محل اقامت و یا آدرس محل سکونت
  10. گواهی عدم سوء پیشینه قضایی
  11. پرداخت وجه مورد نظر سفارت آلمان برای ویزای بلند مدت

توجه داشته باشید که صحت مدارک شما بسیار حائز اهمیت است.

پروسه زمانی ویزای کاری آلمان چگونه است؟

پروسه زمانی دریافت ویزای کاری آلمان در سال 2019 شش تا دوازده هفته پس از ثبت درخواست به طول می انجامد. احیانا ممکن است که به دلایل مختلفی، این بازه زمانی همراه با تغییراتی باشد. این زمان به تعداد درخواست های ثبت شده برای ویزای کاری در آن بازه زمانی نیز مرتبط است.

پس از ورود به آلمان چه کارهایی باید انجام شود؟

پس از آنکه ویزای کاری آلمان در سال 2019 را دریافت کردید، شما می توانید بدون محدودیت به آلمان سفر کنید. با این حال همچنان باید فعالیت هایی را بعد از ورود خود انجام دهید. شما باید در ابتدا به اداره اتباع خارجه در آلمان رجوع کنید. این اداره باید نزدیک ترین اداره موجود به محل زندگی شما باشد. در برخی از این اداره ها شما باید پیش از مراجعه، زمان مصاحبه دریافت کنید. شما باید در یک مصاحبه شرکت کنید و در هنگام این مصاحبه باید مدارک زیر را همراه خود داشته باشید؛

  • پاسپورت معتبر
  • فرم تکمیل شده درخواست اجازه سکونت
  • دو قطعه عکس
  • گواهی عدم سوء پیشینه قضایی
  • گواهی نامه معتبر زبان آلمانی
  • تاییدیه بیمه ی سلامت
  • گواهی پذیرش شغلی

مدت زمان اجازه کار شما به مدت قرارداد شما با کارفرما بستگی دارد. در صورتی که قرارداد شما دو ساله است، شما اجازه ی دو ساله دریافت می کنید. البته شما می توانید تا زمانی که به این ویزا نیاز دارید آن را تمدید کنید.

فرصت شغلی برای محصلان خارجی در آلمان چگونه است؟

دانشجویان کشور های خارجی در آلمان که دوره تحصیل خود را در این کشور به اتمام رسانده اند، می توانند برای دریافت کار قانونی اقدام کنند. آن ها می توانند با مراجعه به اداره اتباع خارجه برای دریافت اجازه اقامت اقدام کنند. این درخواست باید به منظور کاریابی در آلمان ثبت شود. در این صورت فرد حداقل یک سال فرصت خواهد داشت که شغل مورد نظر خود را پیدا کند. در صورتی که شخص بتوانید در یک حرفه مشعول کار شود، می تواند کارت آبی اتحادیه اروپا را نیز دریافت کند.
توجه داشته باشید که شغل فرد باید در تشابه با رشته تحصیلی در دانشگاه باشد.

فرصت های شغلی کسانی که از طریق ویزای پیوستن به خانواده به آلمان سفر می کنند چگونه است؟

درصورتی که با کمک این نوع از ویزا به خانواده خود پیوسته اید، شما نیز اجازه کار خواهید داشت. این تنها در صورتی است که فرد دعوت کننده:

  • نیروی کار یکی از کارفرمایان آلمانی باشد.
  • اجازه اقامت به منظور تحقیق در آلمان را داشته باشد.
  • دارنده کارت آبی اتحادیه اروپا باشد.
  • یک کارگر حرفه ای با اجازه اقامت در آلمان باشد.

کشور آلمان یک کشور صنعتی است و همواره به نیروهای کار متخصص نیازمند است. از همین رو هر ساله حدود 6000 ویزای کاری از سوی دولت آلمان به متقاضیان کار در این کشور تحویل داده می شود. در صورتی که قصد کار در آلمان را دارید باید رزومه قابل ملاحظه ای در اختیار داشته باشید. مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از این آمادگی برخوردار هستند تا شما را در راه رسیدن به رویاهای مهاجرتی خود یاری دهند.

Related Posts

12 دیدگاه برای “ویزای کاری آلمان در سال 2019

  1. hiva گفت:

    من یک ویزای شنگن معتبر دارم، اما هیچ صفحه ای در پاسپورتم اضافه نشده است و من باید برای یک درخواست جدید اقدام کنم. چه اتفاقی برای ویزای من خواهد افتاد؟

  2. asal گفت:

    سپاس از اطلاعات مفیدتون .

  3. ترانه شایگان گفت:

    سلام خدمت شما آیا جستجوی کار برای پزشکان و پرستاران هم خوب می باشد؟ و نیازمند شرایط خاصی نمی باشد؟

  4. ارسلان رکنی گفت:

    من با ویزای تحصیلی در آلمان هستم آیا میتونم همین جا برای جستجوی کار اقدام کنم؟

  5. پدرِ پسرشجاع گفت:

    آیا راهی هست که بشه زودتر وقت سفارت گرفت؟

  6. صبا صابری گفت:

    سلام

    ممنون میشم در مورد ویزای تحصیلی آلمان توضیح دهید؟
    ممنون بابت مطالب به روزتون

  7. ali ram گفت:

    بابت مطلب خوبتون تشکر میکنم میخواستم لطف کنید در مورد ویزای کاری کشور انگلستان هم مطلب بذارید.

  8. یداله میرباقری گفت:

    متشکر از اطلاعات خوبتون

  9. Arezoo گفت:

    سلام .
    تشکر از اطلاعات به روزتون

  10. سعید گفت:

    موسسه شما در زمینه پیدا کردن شغل تو آلمان هم خدماتی داره؟

  11. sohrab گفت:

    آلمان از سال دیگه شرایط مهاجرتش سخت میشه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *