مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آفریقای جنوبی » ویزای کاری آفریقای جنوبی 2019

ویزای کاری آفریقای جنوبی 2019



ویزای کاری آفریقای جنوبی 2019

اگر قصد دارید در کشور آفریقای جنوبی کار کنید، راه های مختلفی برای دریافت ویزای کاری آفریقای جنوبی وجود دارد که به شما اجازه خواهد داد به صورت قانونی اجازه کار و زندگی در این کشور را دریافت کنید.

در حال حاضر بیش از 35000 فرصت شغلی در 53 رشته ی مختلف در کشور آفریقای جنوبی وجود دارد که نیازمند نیروهای کاری متخصص هستند.

کشور آفریقای جنوبی با آغوش باز، سرمایه گذاران اقتصادی را در زمینه های مختلف جذب می کند. همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم، کشور آفریقای جنوبی ویزاهای کاری متفاوتی را ارائه می دهد. در این مقاله لیستی از انوع مختلف ویزای کاری آفریقای جنوبی که به نوع شغل شما بستگی دارد را ارائه خواهیم کرد.

 

ویزای کاری آفریقای جنوبی

ویزای کاری در آفریقای جنوبی به معنی اجازه اقامت دائم در آفریقا نیست و شما تنها می توانید به کمک آن به صورت موقت در آفریقای جنوبی اقامت کنید. هر کسی که قصد کار در آفریقای جنوبی را دارد و شهروند این کشور نیست و یا اجازه ی اقامت دائم را ندارد، باید نسبت به اخذ ویزای کار در این کشور اقدام کند. به طور کلی شما باید در این شرایط برای ویزای کار در آفریقای جنوبی اقدام کنید؛

  • اگر قصد کار موقت در آفریقای جنوبی را دارید.
  • اگر قصد دارید یک تجارت را به صورت موقت در این کشور آغاز کنید.
  • اگر شرکت شما قصد دارد یکی از شعبه های خود را به این کشور منتقل کند.
  • اگر بر اساس یک موافقتنامه بین المللی شما به عنوان مشاور برای کمک به دولت آفریقای جنوبی انتخاب شده اید.
  • اگر قصد دیدار از یک شرکت در آفریقای جنوبی، که 25درصد از سهام آن در اختیار شما است، را دارید.
  • اگر قصد تولید یک برنامه تلویزیونی، مستند یا فیلم در آفریقای جنوبی را دارید.
  • اگر نیروی کار مذهبی هستید و قصد فعالیت در یک ارگان مذهبی در آفریقای جنوبی را دارید.

 

چند نمونه ویزای کار آفریقای جنوبی وجود دارد؟

  • ویزای کار عمومی

این نوع از ویزا پرطرفدار ترین ویزای کاری است. برای پذیرش این نوع ویزا، کارفرما یا شرکت پذیرنده نیروی کار خارجی باید ثابت کند که این موقعیت شغلی ارائه شده، توسط نیروی کاری که شهروند آفریقای جنوبی است پر نخواهد شد.

در مرحله ی دوم باید این امر نیز اثبات شود که نیروی کار مد نظر تجربه ی کافی برای پذیرفتن شغل را دارد. کارفرمای شما همچنین باید از اداره کار آفریقای جنوبی نیز مجوزی دریافت کند و در آن ثابت کند که دستمزد و مزایای شما بیشتر از نیروی کار بومی نخواهد بود.

 

  • ویزای مشاغل بحرانی (مهاجران با تخصص حرفه ای)

برخی از مشاغل در کشور آفریقای جنوبی از سوی دولت این کشور مشاغل بحرانی و اساسی شناخته می شوند. تنها افراد خاصی که دارای مهارت های بسیار بالا در این زمینه هستند می توانند برای دریافت این مشاغل اقدام کنند. از جمله این مشاغل می توان به مهندسین کشاورزی و دامپروری، معماران و مهندسین شهرسازی، مهندسین عمران در بخش ساختمان، مهندسین بخش اقتصاد و مدیریت، متخصصان امور تکنولوژی، مهندسین بخش انرژی، پزشکان متخصص و مهندسین علوم زمین اشاره کرد. توانایی شما در این بخش باید توسط ارگان های مرتبط تایید شود. ویزای کاری شما در این بخش نهایتا 5 سال اعتبار خواهد داشت. در صورتی که مدرک تحصیلی در مقطع دکترا دارید و یا مقالات علمی معتبری ارائه کرده اید، شانس بیشتری برای پذیرش خواهید داشت.

 

  • ویزای شرکت های معتبر

برخی از شرکت های معتبر از جانب اداره ی کار کشور آفریقای جنوبی این اجازه را بدست می آورند که در یک بازه زمانی نسبت به استخدام نیروهای کار خارجی اقدام کنند. در این صورت شما می توانید نسبت به یافتن کار در این شرکت ها اقدام کنید.

 

  • ویزای تجاری

اگر قصد دارید برای شروع یک تجارت وارد آفریقای جنوبی شوید یا در یک پروژه ی اقتصادی سرمایه گذاری کنید شما باید برای ویزای تجاری اقدام کنید. در این صورت شما باید یک برنامه ی اقتصادی مشخص شده را ارائه دهید. ویزای تجاری تنها در صورتی برای شما صادر می شود که یک تاییدیه از وزارت صنعت و تجارت داشته باشید و در آن تاییدیه ذکر شده باشد که درآمد های شما و پروژه ی شما می تواند منافع شهروندان آفریقای جنوبی را تامین کند. همچنین شما باید تعهد دهید که؛

  • حداقل 60 درصد از نیروی کار شما از شهروندان آفریقای جنوبی خواهند بود.
  • پروژه ی شما آسیبی به طبیعت وارد نخواهد کرد.
  • مسیر طرح اقتصادی شما به گونه ایست که بالاترین سود ممکن را در آن تجارت تضمین می کند.
  • تجارت آغاز شده متعهد به تمام قوانین کشور آفریقای جنوبی است.

 

کسب اقامت دائم از طریق ویزای کار آفریقای جنوبی چگونه است؟

این امکان برای نیروهای کار خارجی وجود دارد که پس از 5 سال کار در کشور آفریقای جنوبی برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند. البته نیروهای کار متخصص این اجازه را دارند که در مدت زمان بسیار کوتاه تری به این مهم دست یابند. آن ها تنها نیاز به 5 سال سابقه کار در حرفه خود نیاز دارند.

 

تمدید ویزای کار آفریقای جنوبی چگونه است؟

شما باید حداقل 90 روز قبل از پایان اعتبار ویزای کاری خود نسبت به تمدید آن اقدام کنید. این کار در همه ی مراکز خدمات رسان ویزا در آفریقای جنوبی امکان پذیر است. در هنگام تمدید ویزای کاری در آفریقای جنوبی از شما مبلغی دریافت خواهد شد که معادل هزینه اولیه اخذ ویزاست.

 

نرخ بالای بیکاری در آفریقای جنوبی و نبود نیروی متخصص در این کشور، سبب شده است که متخصصین و نیروهای آماده به کار فراوانی از سراسر جهان برای یافتن شغل در این کشور اقدام کنند. در این مقاله انواع مختلف ویزای کاری آفریقای جنوبی را بررسی کردیم و اطلاعات کافی در این رابطه را در اختیار شما قرار دادیم. مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده هستند تا در صورت نیاز پاسخگوی سوالات شما باشند.

ویزای کاری آفریقای جنوبی 2019
5 (100%) 10 votes



  1. sam گفت:

    salam ba ehteram man daneshjooye sale akharepezeshki hastam aya in keshvar baraye edame tahsile bande gozineye monasebi hast?

  2. رستم فرهمند گفت:

    آیا افریقا هم لیست مشاغل داره

  3. Saba گفت:

    Salam
    Mamnun az etelat be ruzeton

  4. بیژن مرتضوی گفت:

    بابا پس دانشجوهای هنر چیکار کنند؟

  5. ترانه فرجی گفت:

    من به نظرم ویزای کار آفریقای جنوبی چون کشور انگلیسی زبان هست و همچنین همراه با خانواده میشه همزمان رفت فرصت مناسبی هست

  6. محمد معتمدی گفت:

    با فوق دیپلم میشه برای افریقا اقدام کرد؟

  7. لیدا بهرامی گفت:

    سلام آفریقای جنوبی برای رشته مهندسی کشاورزی مناسبه؟

  8. امیر عباس گفت:

    واقعا مطلب جالبی بود

  9. علی گودرزی گفت:

    درآمد تو این کشور خوبه؟

  10. sohrab گفت:

    جست و جوی کار را میشه تمدید کرد؟

  11. سعید گفت:

    سلام با نداشتن مدرک تحصیلی چقد شانس داریم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *