ویزای مسافرتی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان در مواردی صادر می گردد که شخص متقاضی قصد دارد برای مدت کوتاه و مشخصی در این کشور اقامت داشته باشد. در اکثر مواقع افرادی که تمایل به تفریح و بازدید از نقاط گردشگری انگلستان یا ملاقات با دوستان و خویشاوندان دارند، از این ویزا استفاده می نمایند. آن دسته از افرادی که جزو شهروندان اتحادیه اروپا محسوب نمی شوند، برای ورود به انگلستان می بایست درخواست ویزا دهند. بنابراین هر فرد خارجی که به عنوان یک گردشگر قصد ورود به خاک این کشور را داشته باشد، می بایست نسبت به دریافت ویزای توریستی اقدامات لازم را به عمل آورد. اما این که چه مدارکی در این زمینه مورد نیاز است یا چگونه می توان این ویزا را اخذ نمود، در بخش های بعدی مقاله تنظیمی از سوی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آورده شده است که پیشنهاد می گردد مورد مطالعه قرار دهید.

موارد صدور ویزای توریستی انگلستان

همان طور که در ابتدای مقاله ذکر گردید جهت اقامت کوتاه مدت و مشخص در کشور انگلستان هر دلیلی می تواند وجود داشته باشد. افراد به دلایلی که در زیر به آنها اشاره شده است می توانند جهت مهاجرت به انگلستان برای مدت زمان کوتاه و مشخص، درخواست ویزای توریستی انگلستان دهند تا حق ورود به خاک انگلستان را داشته باشند:

  • اخذ ویزای توریستی با هدف بازدید خانواده و خویشاوندان
  • اخذ ویزای توریستی با هدف گردش و تفریح و دیدن امکان توریستی و گردشگری انگلستان
  • اخذ ویزای توریستی انگلستان با هدف بازدید و فعالیت های ورزشی
  • اخذ ویزای توریستی با هدف امور پزشکی و درمان بیماری
  • اخذ ویزای توریستی مختص دندانپزشکان، پزشکان و دانشجویانی که جهت انجام امور تحقیقاتی خود قصد شرکت در کنفرانس ها و سمینارهای علمی در انگلستان را دارند.

مدارک لازم جهت ویزای توریستی انگلستان

مسافرانی که قصد سفر به انگلستان را داشته و می خواهند از مناظر چشم نواز و اماکن دیدنی این کشور بازدید نمایند یا از سایر روش های توریستی وارد کشور انگلستان شوند، می بایست ویزای توریستی انگلستان را اخذ نمایند. اسنادی که در این زمینه مورد نیاز است به شرح زیر می باشد:

  • ارائه گذرنامه متقاضی که اعتبار آن بالای 6 ماه باشد.
  • ارائه مدارک هویتی مانند شناسنامه، کارت ملی و کارت پایان خدمت به صورت ترجمه شده
  • ارائه گواهی قدرت مالی جهت پرداخت هزینه های مربوط به سفر و اقامت انگلستان
  • ارائه گردش حساب بانکی که حداقل مربوط به 6 ماه گذشته باشد.
  • نامه یا گواهی اشتغال به کار (در صورت وجود)
  • گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود)
  • تکمیل نمودن فرم تقاضای ویزای توریستی انگلستان
  • ارائه اسناد مربوط به دارایی های متقاضی شامل سند مالکیت ملک، ماشین و… به علاوه ترجمه آنها
  • تعداد 1 قطعه عکس در سایز 3.4 در 4.5 که حداکثر 6 ماه پیش گرفته شده باشد.
  • ارائه گذرنامه های قبلی
  • ارائه سوابق بیمه تامین اجتماعی (در صورت داشتن)
  • ارائه دعوتنامه معتبر که از سوی شهروند انگلیسی به عنوان دوست یا اقوام برای شما فرستاده شده است. (در صورت داشتن)
  • ارائه مدارکی که محل سکونت شما را در کشور انگلستان در مدت زمان اقامت به اثبات برساند.

مدارک لازم جهت ویزای توریستی انگلستان

مدت بررسی و صدور ویزای توریستی انگلستان

هر زمان که تصمیم به سفر توریستی به انگلستان داشتید، لازم است حداقل 90 روز (3 ماه) قبل اقدامات لازم را جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان به عمل آورید تا ویزا به دست شما برسد. پس از این که درخواست خود را ارائه نمودید، اسناد و مدارکی از شما درخواست می گردد که بایستی به طور کامل و دقیق تهیه و تسلیم سفارت گردد. مدارک ارائه شده به دقت مورد بررسی قرار می گیرد که مدت این بررسی، 3 هفته کاری می باشد. چنانچه درخواست شما مورد قبول واقع گردید، ویزای توریستی انگلستان برای مدت 6 ماه اقامت در انگلستان صادر می گردد.

اما نکته مهمی در این خصوص وجود دارد، این که نوع ویزای توریستی درخواستی در مدت زمان اعتبار آن موثر است. برای مثال اگر متقاضی قصد انجام امور پزشکی و درمان بیماری خود در کشور انگلستان را داشته باشد، مدت اعتبار ویزای توریستی او 11 ماه خواهد بود. خانواده دانشجویانی که به تحصیل در انگلستان مشغول هستند، برای ملاقات با او می توانند از ویزای توریستی استفاده نمایند که برای آنها به مدت یک سال حضور در انگلستان است. چنانچه سفرهای شما به کشور انگلستان به صورت منظم، دوره ای و طولانی است، می توانید از ویزاهای بلندمدت 2، 5 و 10 ساله استفاده نمایید که البته در تمامی این ویزا، شخص متقاضی تنها 6 ماه از سال اجازه حضور در انگلستان را دارد.

جاذبه های گردشگری کشور انگلستان

کشور انگلستان یک کشور اروپایی با مکان های دیدنی و شگفت آوری است که بسیاری از افراد خارجی سفر توریستی به این کشور زیبا را در برنامه های مسافرتی خود قرار داده اند. برخی مکان های توریستی و جذاب انگلستان به شرح زیر می باشد:

  • شهر لندن (LANDAN CITY) که مرکز پادشاهی بریتانیا و به عنوان پایتخت این کشور شناخته می شود. کلیسای وستمینستر و کاخ باکینگهام از مکان های دیدنی این شهر هستند.
  • استون هنج (STONEHENGE) که از سنگ های غول پیکر ساخته شده است. این بنا به 2500 سال پیش از میلاد تعلق داشته و به دلیل این که حکم یک رصدخانه را دارد، در زمان های قدیم تشخیص کسوف و خسوف از طریق این بنا انجام می گرفت.
  • برج لندن (TOWER OF LONDON) که دارای ضرابخانه Royal Mint، Yeoman Warder و نمایشگاه جواهرات تاج پادشاهی است که جالب ترین و دیدنی ترین مکان محسوب می شود.
  • شهر باث (THE CITY OF BATH) که از گذشته های دور به مرکز چشمه های آب گرم طبیعی مشهور بوده است. این شهر مختص افراد ثروتمند بوده است و از این رو شهری پر از شگفتی می باشد.
  • قلعه ویندسور (WINDSOR CASTLE)
  • دانشگاه کمبریج (CAMBRIDGE UNIVERSITY)
  • پارک ملی لیک دیستریکت (LAKE DISTRICT NATIONAL PARK)
  • کلیسای جامع کنتربری (CANTERBURY CATHEDRAL)
  • قلعه وارویک (WARWICK CASTLE)
  • کاخ بلنهایم (BLENHEIM PALACE)
  • سنت ایوس (ST IVES)
  • برایتون (BRIGHTON BEACH)
  • روستای کاتسوود (COTSWOLDS)
  • غار گپینگ گیل (GAPING GILL)
  • ویناتس پس (WINNATS PASS)
  • های فورس (HIGH FORCE)
  • کانیستون واتر (CONISTON WATER)

با همراهی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت سفری خاطره انگیز و به یادماندنی را تجربه کنید. این موسسه کلیه امور حقوقی مربوطه مهاجرت های کوتاه مدت و بلندمدت شما را به سهولت به انجام می رساند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *