مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مجارستان » هزینه ویزای کار مجارستان

هزینه ویزای کار مجارستان



هزینه ویزای کار مجارستان

افرادی که متقاضی کار در مجارستان هستند ضرورت دارد که از میزان هزینه ویزای کار مجارستان نیز اطلاعات کاملی داشته و آگاه باشند.

این مقاله مختص همین موضوع از سوی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تنظیم و تدوین گردیده است که شما را به خواندن آن دعوت می نماییم.

 

اجازه کار در مجارستان

متقاضیانی که دارای اقامت مجارستان یا اتحادیه اروپا نبوده اما در این کشور به فعالیت شغلی مشغولند، می بایست اجازه کار دریافت نمایند.

بنابراین برای این امر، می بایست قرارداد شغلی از سوی کارفرما برای فرد متقاضی انعقاد و ارسال گردد.

اما افرادی که از اتباع اتحادیه اروپا بوده و در مجارستان کار می کنند، به ویزای کار نیاز نیاز نداشته و می توانند به کار خود در مجارستان ادامه دهند.

لازم است بدانید در این مورد استثنا وجود دارد که می توان به نظامیان غیر اروپایی اشاره نمود. آنان به عنوان مدیر در کسب و کار مشغول فعالیت هستند.

 

هزینه ویزای کار مجارستان

برای ویزای کار مجارستان می بایست هزینه ویزای کار مجارستان پرداخت گردد. این هزینه ها به شرح ذیل هستند:

دریافت مجوز کار و اخذ اقامت مبلغی معادل 900 یورو نیاز دارد.

دریافت کارت امنیت اجتماعی مبلغی معادل 100 یورو را شامل می گردد.

هزینه های افتتاح حساب بانکی به مبلغ 100 یورو می باشد.

دریافت شماره مالیاتی هزینه ای به مبلغ 100 یورو دارد.

هزینه مربوط به ترجمه مدارک تحصیلی و شغلی با توجه به تعداد مدارک متغیر است.

هزینه پست مدارک به مجارستان مبلغ 200 یورو دارد.

هزینه های مربوط به وکیل نیز در این امر محاسبه می گردد. مبلغ وکیل بین 2000 الی 4000 یورو تخمین زده می شود.

هزینه مربوط به سفارت کشور مجارستان درخصوص ویزای کار مبلغ 60 یورو است.

هزینه های زندگی در مجارستان به طور ماهیانه برای یک نفر معادل 700 الی 900 یورو است.

 

مدارک لازم برای ویزای کار مجارستان

در رابطه با هزینه ویزای کار مجارستان قصد داریم در مورد مدارکی که برای دریافت ویزای کار مجارستان لازم است صحبت کنیم. شخص متقاضی کار در مجارستان می بایست در ابتدا ویزای کار مجارستان را دریافت نماید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار به شرح زیر بوده که می بایست تهیه و ارائه گردد:

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای مجارستان همراه با کپی آن
  • تعداد 2 قطعه عکس به صورت پاسپورتی
  • ارائه گذرنامه دارای اعتبار به مدت حداقل 6 ماه و همچنین دارای حداقل دو صفحه خالی
  • گواهی بیمه ویزای مسافرتی به مبلغ حداقل 30 هزار یورو جهت پوشش
  • رزرو بلیت هواپیما با مشخص نمودن تاریخ و شماره پرواز
  • مدارکی دال بر رزرو هتل جهت اقامت در این کشور
  • اثبات وضعیت مدنی مانند سند ازدواج، سند طلاق، فوت همسر و…
  • اثبات تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینه های اقامت در مجارستان
  • ارائه مدارک و سوابق تحصیلی ترجمه شده به زبان مجارستانی
  • ارائه اجازه کار در مجارستان

 

اقامت در مجارستان

فردی که از طریق دریافت ویزای کاری به کشور مجارستان مهاجرت می کند، در ابتدا به صورت ویزای موقت به مدت یک سال برای او صادر می گردد.

اما چنانچه قادر باشد در مجارستان به صورت مستمر و پیوسته به فعالیت شغلی بپردازد، می تواند پس از گذشت 4 الی 5 سال اقامت دائم این کشور را بگیرد. مشروط بر این که کلیه مالیات ها به موقع پرداخت از سوی وی پرداخت گردد.

اگر ابهامی در این خصوص و در مورد موضوع مقاله هزینه ویزای کار مجارستان دارید، با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمایید.

 

مدارک لازم برای سرمایه‌گذار به‌عنوان کارمند

چنانچه در شرکت خود، کارمند آن شرکت هستید، می بایست مدارک ذیل را داشته باشید:

  • تصویر مجوز کسب و کار
  • نامه و گردش حساب بانکی 6 ماهه آخر
  • پرداخت مالیات بر درآمد

 

مدارک لازم پس از استخدام متقاضی چیست؟

پس از این که فرد متقاضی از سوی کارفرما استخدام و جذب گردید می بایست مدارک ذیل را تهیه و ارائه نماید:

  • ارائه قرارداد کاری فیمابین کارفرما و فرد متقاضی
  • گردش حساب بانکی 6 ماهه آخر
  • گواهی عدم اعتراض از سوی کارفرما
  • فرم پرداخت مالیات بر درآمد یا گواهی آن که در حقوق و دستمزد محاسبه گردیده باشد.

 

روش‌های اخذ دعوتنامه کاری ازسوی کارفرما کدامند؟

قبلا اشاره شد که افرادی که دارای دعوت نامه کاری از سوی کارفرمای مجارستانی هستند، شانس بیشتری برای دریافت ویزای کار دارند. این دعوت نامه از دو روش برای متقاضی قابل دستیابی است:

از طریق آگهی مشاغل مورد نیاز از سوی کارفرما

این روش برای اخذ ویزای کار دشوار است. چراکه پروسه ای دارد که به ندرت می توان در آن موفق گردید. چنانچه در مدت 3 ماه انتشار آگهی در مجارستان توسط کارفرما شخصی برای اخذ شغل مورد نظر یافت نشد، همین آگهی را در اتحادیه اروپا به مدت 3 ماه دیگر منتشر می نماید. در صورتی که باز هم هیچ فردی مراجعه ننمود، می تواند از نیروی کار خارجی استفاده نماید. در صورتی که نیروی کار خارجی مورد تایید کارفرما قرار گیرد، وی دعوت نامه شغلی برای انجام فعالیت کاری در مجارستان را برای متقاضی ارسال می نماید.

از طریق تحصیل در مجارستان

این روش بهترین روش اخذ ویزای کار است. بدین صورت که دانشجویانی که در مجارستان مشغول تحصیل هستند، اجازه کار ضمن تحصیل را دارند. بنابراین می توانند همزمان با ادامه تحصیل، به فعالیت شغلی به صورت پاره وقت بپردازند.

چنانچه پس از فارغ التحصیلی تصمیم به کار در این کشور را داشته باشند، مجاز هستند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری در مجارستان تبدیل نموده و مشغول کار شوند.

 

میزان دستمزد برطبق قانون چقدر است؟

بر طبق قانون کار در مجارستان در اکتبر سال 2018 میلادی، میزان حداقل حقوق دریافتی برای هر فرد شاغل در این کشور 7/444 یورو به صورت ماهیانه است. این مبلغ به طور سالیانه مبلغی معادل 336/5 یورو تخمین زده می شود. ضمن این که فرد کلیه 12 ماه در یک سال را حقوق دریافت کند.

موسسه سفیران سروش سعادت می تواند بهترین مشاوره حقوقی را در زمینه مهاجرت به مجارستان و همچنین هزینه ویزای کار مجارستان به شما متقاضیان گرامی ارائه نماید.

بدین ترتیب می توانید برای مهاجرت به این کشور بهترین انتخاب را داشته باشید.

کسب مشاوره های حقوقی و تخصصی از طریق مراجعه به صورت حضوری و تماس تلفنی رایگان میسر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *