مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » نیوزلند » مهاجرت کاری به نیوزلند

مهاجرت کاری به نیوزلند



ویزای کار نیوزلند یا مهاجرت کاری به نیوزلند یکی از راه های اقامت و مهاجرت می باشد. این ویزا به ویزای کار استرالیا شباهت دارد و به سختی بدست می آید. مراحل دریافت ویزای کاری این کشور مشخص و معین می باشد. شما برای دریافت ویزای کاری این کشور باید تمامی مدارک اخذ ویزای کاری را داشته باشید که شانس خود را بابت دریافت این ویزا بیشتر کنید و در این مقاله به شما در این زمینه توضیح می دهیم.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه مهاجرت کاری به نیوزلند، مدارک لازم بابت دریافت ویزای کاری نیوزلند، اخذ ویزای کار نیوزلند و …. به شما سروران به صورت تلفنی و حضوری مشاوره تخصصی ارائه می دهند.

شرایط کلی دریافت ویزای کار نیوزلند

  • شخص باید 20 سال تا 55 سال داشته باشد.
  • شخص باید گواهی سلامت عمومی ارائه دهد.
  • شخص باید گواهی عدم سوء پیشینه را داشته باشد.
  • شخص باید مدرک زبان آیلتس 6.5 ارائه کند.

مهاجرت کاری به نیوزلند دارای سیستم امتیاز دهی می باشد، فرد متقاضی باید برای دریافت این نوع ویزا 100 امتیاز دریافت کند و اگر بیشتر از این امتیاز را دریافت کند به آسانی می تواند این نوع ویزا را دریافت کنند.

لازم به ذکر است که نمره زبان آیلتس در امتیاز دهی تاثیر گذار نمی باشد اما باید نمره 6.5 به بالا را دریافت کنید و همراهان باید نمره حداقل 5 را دریافت کنند.

مهاجرت به نیوزلند از طریق تولد

بر اساس قوانین این کشور که در سال 2006 در این کشور، فرزندانی که قبل از این سال به دنیا آمده اند تابعیت این کشور را دریافت می کنند.

تابعیت به دو صورت به شخص اعطا می شود: 1. سیستم خون 2. سیستم خاک

در این کشور تا سال 2006 سیستم خاک بود که از سال 2006 به بعد به سیستم خون تغییر کرد.

مهاجرت به نیوزلند از طریق ازدواج

دانشجویان خارجی که در حال ادامه تحصیل به این کشور هستند اگر با یک شهروند نیوزلندی ازدواج کنند می توانند تابعیت این کشور را دریافت کنند. از شرایط تابعیت این کشور شخص باید بالای 18 سال داشته باشد و به مدت 12 ماه یک رابطه ی واقعی و پایدار داشته باشد.

مدرک زبان انگلیسی، نمره آزمون آیلتس 5 داشته باشند که بتوانند به زبان انگلیسی صحبت کنند.

مهاجرت کاری به نیوزلند

سیاست های مهاجرتی به این کشور به دانشجویان خارجی کمک می کنند تا بعد از تحصیل ویزای کار در این کشور را اخذ نمایند. این کشور به دانشجویان در حین تحصیل مجوز کار نیمه وقت می دهند و دانشجویان می توانند بابت تامین هزینه های تحصیل و زندگی مشغول به کار شوند.

در این کشور دو نوع ویزای کار به صورت خاص به دانشجویان و دانش آموزان اعطا می شود: 1. ویزای کار این کشور بعد از تحصیل در نیوزلند به شما مجوز می دهد تا 12 ماه وقت داشته باشید کار پیدا کنید. 2. ویزای کار بعد از تحصیل که این ویزا به دانشجویان خارجی مجوز کار داده می شود که به مدت 2 سال باید کار کنید.

ویزای کار نیوزلند مزیت های زیادی دارد اما بدست آورند این ویزا مانند اسکیل ورکر استرالیا دارای سختی های زیادی می باشد. متقاضیان فکر می کنند که دریافت ویزای کار این کشور آسان می باشد.

مشاورین ارشد و حقوقی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما در مورد مهاجرت کاری به نیوزلند بهترین مشاوره تلفنی و حضوری را به شما ارائه می دهند. کارشناسان ما ابتدا شرایط کاری شما را بررسی می کنند سپس بهترین مشاوره و بهترین راه مهاجرتی را پیشنهاد می کنند.

کارآفرینی در نیوزلند و مهاجرت کاری به نیوزلند

شما اگر شرایط و مدارک مهاجرت به این کشور را از راه تحصیل، کار و ازدواج و … را نداشته باشید می توانید از راه ثبت شرکت در نیوزلند انجام دهید و سپس تابعیت این کشور را دریافت کنید.

بابت ثبت شرکت یا سرمایه گذاری در این کشور باید یک دلیل اقتصادی منطقی ارائه دهید که برای این کشور منفعت اقتصادی داشته باشد. بابت سرمایه گذاری در این کشور سرمایه ابتدایی 100 هزار دلار باید باشد.

سیستم امتیاز بندی بابت دریافت ویزای کار آفرینی در نیوزلند

خود اشتغالی در کسب و کار های مرتبط

20 امتیاز = بیشتر از سه سال

30 امتیاز = بیشتر از پنج سال

40 امتیاز = بیشتر از ده سال

خود اشتغالی در سایر کسب و کار ها

5 امتیاز = بیشتر از سه سال

15 امتیاز = بیشتر از پنج سال

20 امتیاز = بیشتر از ده سال

سابقه مدیریت ارشد مرتبط

5 امتیاز = بیشتر از پنج سال

10 امتیاز = بیشتر از ده سال

راه اندازی کسب و کار های تمام وقت جدید

10 امتیاز = یک سمت شغلی تمام وقت برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند

20 امتیاز = دو سمت شغلی تمام وقت برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند

30 امتیاز = سه سمت شغلی تمام وقت برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند

50 امتیاز = پنج سمت شغلی تمام وقت برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند

80 امتیاز = بیشتر از 10 سمت شغلی تمام وقت برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند

امتیاز جهت بیزنس صادرات مصوب

10 امتیاز = بیشتر از 200 هزار دلار درآمد در یک سال

20 امتیاز = بیشتر از 300 هزار دلار درآمد در یک سال

30 امتیاز = بیشتر از 400 هزار دلار درآمد در یک سال

40 امتیاز = بیشتر از 500 هزار دلار درآمد در یک سال

60 امتیاز = بیشتر از 750 هزار دلار درآمد در یک سال

80 امتیاز = بیشتر از میلیون دلار درآمد در یک سال

امتیازات بابت سرمایه گذاری

10 امتیاز = بیشتر از 200 هزار دلار

20 امتیاز = بیشتر از 300 هزار دلار

30 امتیاز = بیشتر از 400 هزار دلار

40 امتیاز = بیشتر از 500 هزار دلار

60 امتیاز = بیشتر از 750 هزار دلار

80 امتیاز = بیشتر از یک میلیون دلار

امتیازات سنی بابت متقاضیان آینده

5 امتیاز = بین 50 تا 59 سال

10 امتیاز = بین 40 تا 49 سال

15 امتیاز = بین 30 تا 39 سال

20 امتیاز = بین 24 تا 29 سال

15 امتیاز = 24 سال و کمتر

کارشناسان ارشد و حرفه ای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مورد مهاجرت کاری به نیوزلند به شما سروران عالی قدر به صورت تلفنی و حضوری مشاوره می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *