مهاجرت کاری قطر

مهاجرت کاری به قطر

مهاجرت کاری به قطر با توجه به شرایطی که در حال حاضر بازار کار این کشور دارد، یکی از محبوب ترین روش های مهاجرت کاری در جهان است. بسیاری از افراد برای آنکه بتوانند درآمد مناسبی را داشته باشند به کشور قطر سفر کرده و در بازار کار این کشور مشغول می شوند.

شرایط کار در کشور قطر به دلیل پیروی از دین اسلام متفاوت است و به همین دلیل برخی محدودیت ها نیز برای نیروی کار در این کشور ایجاد می شود که در ادامه در این رابطه نیز صحبت خواهیم کرد. اهمیت موضوع مهاجرت کاری به قطر سبب شده است تا مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مقاله پیش رو را نگارش کنند.

کار در قطر

اولین نکته ای که در رابطه با مهاجرت کاری به قطر باید مد نظر قرار داد، وضعیت و شرایط کار در این کشور است. نیروی کار در کشور قطر، روزانه هشت ساعت در محیط کار خود حاضر می شوند و در طول هفته می تواند به همین مدت نیز به عنوان اضافه کار در محل کار خود بمانند.

هفته کاری در قطر مانند سایر کشور های اسلامی از روز شنبه آغاز می شود و تا پنجشنبه ادامه دارد. معمولا ساعت کاری در روز پنجشنبه کم تر از سایر روزهاست. شروع روز کاری در قطر نیز از ساعت 8:30 و گاها از ساعت 9 است.

نیروی کار در کشور قطر باید حتما اجازه کار این کشور را از طریق مراجع قانونی دریافت کنند و این اجازه کار زمانی صادر خواهد شد که فرد بتواند از طریق یک موسسه معتبر در کشور قطر قرارداد استخدام دریافت کند.

مقاله «کار در قطر» از جمله مقالاتی است که مطالعه آن سبب افزایش اطلاعات شما خواهد شد.

اجازه کار در قطر

اولین قدمی که باید پس از مهاجرت کاری به قطر بردارید، دریافت اجازه کار این کشور است. تا زمانی که فرد موفق به دریافت ویزای کار نشود و پاسپورت معتبری نداشته باشد، قادر نخواهد بود تا اجازه کار در قطر را بدست آورد. از جمله دیگر مدارکی که برای دریافت اجازه کار در کشور قطر به آن نیاز خواهید داشت، گواهی سلامت جسمانی است. شما باید در کشور قطر یک آزمایش پزشکی کامل انجام دهید و ثابت کنید که دچار بیماری هایی نظیر ایدز یا سل نیستید.

برای دریافت اجازه کار در کشور قطر شما حداقل شش هفته زمان نیاز خواهید داشت و در طول این مدت شما باید حتما در کشور قطر بمانید. البته این امکان نیز وجود دارد که از کشور خود برای دریافت آن اقدام کنید. توجه داشته باشید که شما در این مدت اجازه کار در کشور قطر را نخواهید داشت و باید به طور کلی هزینه های زندگی خود را شخصا پرداخت کنید. توصیه ما به شما آن است که شرایط را به گونه ای تنظیم کنید که مراحل دریافت اجازه کار شما در ماه رمضان قرار نگیرد چرا که باعث ایجاد وقفه در کار شما خواهد شد.

توجه داشته باشید که اجازه کار شما تنها برای کار برای یک کارفرما صادر می شود و در صورتی که قصد دارید شغل خود را تغییر دهید باید مجددا برای دریافت اجازه کار در این کشور اقدامات قانونی را انجام دهید.

بر خلاف تصور بسیاری در رابطه با کار زنان در کشور قطر، آنان نیز به خوبی قادر خواهند بود تا در این کشور شغل مناسبی داشته باشند.

مدارک لازم برای دریافت اجازه کار قطر

برای دریافت اجازه کار در کشور قطر به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

  • فرم تکمیل شده اداره کار کشور قطر،
  • قرارداد کاری رسمی با کارفرما،
  • گواهی سلامت پزشکی،
  • کارت مهاجرت،
  • دو قطعه عکس،
  • کپی پاسپورت،
  • ویزای کار،
  • کلیه مدارک تحصیلی و فنی مرتبط با شغل انتخابی،
  • انجام انگشت نگاری تمام انگشتان دست.

ویزای کاری قطر

برای دستیابی به مهاجرت کاری به قطر دریافت ویزای کاری برای همه نیروهای کار خارجی الزامی است. ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت صادقانه به شما می گوییم که دریافت ویزای کاری کشور قطر، یک پروسه زمان بر است و روند پیچیده ای خواهد داشت.

شما برای کار در کشور قطر شاید نیاز داشته باشید تا خانواده خود را همراه خود به کشور قطر ببرید. برای اثبات خویشاوندی خود در کشور قطر مراحل بسیار پیچیده ای را باید پشت سر بگذارید چرا که در کشور قطر قوانین اسلامی به شدت مورد اهمیت قرار گرفته است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری قطر

برای اینکه بتوانید ویزای کاری این کشور که مقدمه مهاجرت کاری به قطر است، باید مدارک مورد نیاز دریافت این ویزا را به سفارت این کشور تحویل دهید. مهم ترین مدارک مورد نیاز شما عبارتند از؛

  • گذرنامه معتبر برای حداقل شش ماه،
  • سه سری کپی از صفحه اصلی گذرنامه،
  • شش قطعه عکس در قطع گذرنامه،
  • گواهی رسمی ازدواج(در صورت نیاز)،
  • شناسنامه فرد و تمام اعضای خانواده،
  • گواهی سلامت جسمانی،
  • فرم درخواست ویزا.

اجازه اقامت در قطر

زمانی که اجازه کار شما در کشور قطر صادر شود، شما می توانید برای دریافت اجازه اقامت در این کشور اقدام کنید. تنها 7 روز پس از دریافت اجازه کار در کشور قطر اجازه خواهید داشت تا نسبت به دریافت اجازه اقامت در این کشور اقدام کنید. برای دریافت اجازه اقامت در کشور قطر از طریق مهاجرت کاری به قطر شما به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

  • تکمیل فرم درخواست اجازه اقامت به زبان عربی و انگلیسی،
  • اصل گواهی سلامت پزشکی،
  • کپی کارت مهاجرت،
  • دو قطعه عکس،
  • اصل گذرنامه،
  • اصل ویزای کار،
  • در صورت کار برای یک فرد، اصل گذرنامه اسپانسر.

دقیقا پس از ارسال در خواست و دریافت اجازه اقامت در کشور قطر، فرد قادر خواهد بود تا به کار در این کشور مشغول شود و مراحل مهاجرت کاری به قطر تکمیل می شود.

کلام پایانی

مهاجرت کاری به قطر یکی از بهترین فرصت هایی است که می تواند در اختیار نیروی کار خارجی قرار گیرد. اما به دلیل بالا بودن تقاضا برای دریافت ویزای کاری این کشور، طبیعتا دریافت ویزای کاری در این کشور یک پروسه زمان بر و البته پیچیده است.

برگزاری جام جهانی 2022 در کشور قطر سبب شده است تا این کشور اقدام به جذب کارگران زیادی کند. البته این کارگران بیش تر از آسیای شرقی جذب شده اند تا با کمترین هزینه ممکن به پیشبرد اهداف این کشور کمک کنند. همین مسئله خود نیز دلیلی برای دشوار تر شدن دریافت ویزای کاری در کشور قطر است. علاوه بر این دولت این کشور در سال های اخیر، محدودیت های بیشتری برای جذب نیروی کار بخصوص از کشورهای خاص در نظر گرفته است.

در صورت تمایل به کار در قطر می توانید با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرموده و از ایشان بخواهید تا شما را در زمینه کاریابی و مهاجرت به قطر یاری کنند. در موسسه حقوقی ما خدماتی در باب کاریابی صورت نمی گیرد و صرفا ویزای کار اخذ می گردد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *