مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مجارستان » مهاجرت تحصیلی به مجارستان

مهاجرت تحصیلی به مجارستان



سیستم آموزش عالی در کشور مجارستان برای سطح کیفی تحصیلات این کشور مورد توجه دولت مردان قرار گرفته است.این امر برای سیاست های احتمالی این کشور مبنی بر تولید دانش و پرورش مهارت های آموزشی برای صنعت و پزشکی آن است.در این مقاله به بررسی مهاجرت تحصیلی به مجارستان می پردازیم.

هر ساله 20 هزار دانشجو از 100 کشور مختلف دنیا برای تحصیلات پیشرفته به کشور مجارستان مهاجرت می کند.

موسسه سفیران سروش سعادت همراه با کارشناسان مجرب آن شما را برای کسب اطلاعات مهاجرت تحصیلی به مجارستان  به صورت رایگان از طریق تماس تلفنی مشاوره می دهند.

 

شرایط تحصیلی رایگان کشور مجارستان

تحصیل رایگان در مجارستان به گرفتن بورسیه تحصیلی و شرایط تحصیل و کار همزمان با تحصیل در هر مقطعی صورت می گیرد.

تحصیلات در هر مقطعی در مجارستان می تواند همران با کار کردن در خود دانشگاه و سایر فعالیت های کاری می باشد.

این شرایط برای دانشجویان در مقطع لیسانس برای یافتن کار به 10 ساعت در هفته اجازه فعالیت کاری داده می شود.

همچنین برای دانشجویانی که در مقطع فوق لیسانس تحصیل می کنند به 20 ساعت فعالیت کاری می رسد.

و برای دانشجویان دکتری نیز به 30 ساعت فعالیت کاری اجازه داده می شود.

درآمد های بدست آمده می تواند هزینه های تحصیلی و هزینه های زندگی در کشور مجارستان را تا حد زیادی برطرف کند.

از شرایط تحصیل رایگان در دانشگاه های مجارستان می توان به دریافت بورسیه تحصیلیاشاره کرد.

 

تحصیل در مجارستان

بیشتر دانشگاه های مجارستان جزء برترین دانشگاه ها در رنکینگ سطح علوم تجربی و دانش فنی میان 1000 دانشگاه معتبر جهان می باشد.

تحصیل در بیشتر دانشگاه های مجارستان و اخذ مدرک از آن برای دانشگاه ها و موسسات صنعتی و پزشکی ایران مورد قبول است.

به دلیل استاندارد های بالای آموزش عالی دانشگاه های مجارستان هر ساله متقاضیان تحصیلی زیادی را به خود جذب می کند.

مهاجرت تحصیلی به مجارستان در رشته های پزشکی و مهندسی بیشترین تقاضا و ارائه مدرک آن در سراسر دنیا پذیرش می شود.

دریافت بورسیه تحصیلی و اخذ اقامت تحصیلی در مجارستان مستلزم گذراندن دوره های پری پارتیکورس، پری مدیکال میباشد.

گذراندن این دوره ها در همه مقاطع تحصیلی و ارائه مدرک زبان انگلیسی IELTS 6 به بالا برای اخذ اقامت لازم می باشد.

پیش از تحصیل در مقطع لیسانس می بایست یک سال کامل را در کالج بگذرانید. این دوره برای رشته های مختلف متفاوت است.

تحصیل در رشته های گروه پزشکی را پری مدیکال و در گروه رشته های فنی و مهندسی را پری پارتیکورس می نامند.

 

دریافت بورسیه تحصیلی در مجارستان

مهاجرت تحصیلی به مجارستان و دریافت بورسیه تحصیلی در سال 2019 تحقیقاتی از سوی آن کشور منتشر شده.

دولت مجارستان برنامه های گسترده ای جهت توسعه مدیریت دانش های تکمیلی و کسب مهارت های فنی را پیش برده است.

برنامه های توسعه دهنده این سیاست از سال 2013 توسط دولت مردان  اجرا شد و نمونه آن بورسیه برخی از رشته ها می باشد.

اخذ بورسیه تحصیلی در دانشگاه های مجارستان به (The Stipendium Hungaricum Scholarship) شناخته شده است.

پذیرش بورسیه تحصیلی دانشجویان جهت تشویق موسسات آموزش عالی برایارتقاء سطح برنامه های آموزشی و همچنین جذب دانشجویان می باشد.

دانشجویان برای اخذ بورسیه تحصیلی در رشته های تحقیقاتی MTA که بیشر پزشکی و مهندسی می باشد مورد پذیرش میباشد.

آکادمی MTA مجارستان می تواند به عنوان یک درخواست کمک هزینه تحصیلی برای کاهش هزینه های پژوهشگران باشد.

 

دوره های کالج در مجارستان

هزینه هایی که باید درکالج های کشور مجارستان بپردازید، به شرح ذیل است:

  • شریه سالانه برای کالج مک دانیلحدودا مبلغ ۵۴۰۰ یوروبرای بسیاری از رشته ها تحصیلیمی باشد.
  • کالج اویسینا که شما میتوانید در این موسسه بورسیه تحصیلی دریافت کنید.
  • شهریه کالج اویسینا که در حدود ۵۲۰۰ یورودر سال می باشد
  • کالج اویسینا در بوداپست واقع شده است و مدرک اخذ شده از این دانشگاه مورد تایید کشور ایران نیز می باشد.
  • کالجپچ که در رشته های پزشکی تدریس میشود از قبیلرشته های پزشکی، داروسازی و دندان پزشکی.
  • کالج پچبا شهریههای سالانه تحصیلی در حدود ده هزارالیشانزده هزار دلارکه خود یکی از معتبرترین کالج های اروپا میباشد میتوان نام برد.
  • کالج دونا نیز در حدود ۵۲۰۰ یورودر سال هزینه های تحصیلی را در بر دارد و در شهر بوداپست واقع شده است .

شما میتوانید از طریق مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت که در حوزه تخصصی مجارستان فعالیت میکنند اطلاعات تکمیلی جهت مهاجرت تحصیلی به مجارستان در بیشتر کالج های معتبر آن کشور را کسب نمایید.

 

شرایط لازم برای تحصیل در مجارستان

  • اخذ و ارائه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی گذرانده شده با توجه به ( مدارک ترجمه شده به زبان انگلیسییا مجاری )
  • اخذ و ارائه ریز نمرات دوره دبیرستان و پیش دانشگاهیبا نوجه به( ترجمه شده ریز نمرات به زبان انگلیسییا مجاری )
  • قبولی در آزمون ورودی دانشگاه های مجارستان (پیش از آن انتخاب رشته های تحصیلی و دانشگاه های مورد نظر)
  • در صورت عدم قبولیدر آزمون های ورودی دانشگاه باید در دوره پیش از ورود به دانشگاه (آمادگی دو ترمی) شرکت کنند.
  • اخذ و ارائه مدرک عالی زبان انگلیسیآیلتس5.5 به بالا یا تافل 70 به بالا
  • پرداخت هزینه آزمون ورودی دانشگاه (با توجه به انتخاب دانشگاه و رشته مورد نظر متفاوت می باشد)
  • ارائه پاسپورت معتبر و به همراه داشتن یک کپی از آن

 

مدارک لازم برای تحصیل در مجارستان

ارائه مدارک لازم جهت ارئه آن برای مهاجرت تحصیلی به مجارستان در سفارت آن کشور به موارد زیل اشاره میشود:

  • ارائه پاسپورت معتبر به سفارت که برای 6 ماه دوره اول تحصیل در مجارستان معتبر باشد و حداقل دو صفحه سفید داشته باشد.
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای تحصیلی به سفارت
  • ارائه دو قطعه عکس جدید با زمینه سفید مخصوص پاسپورت
  • مکاتبه، دریافت و ارائه پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های مجارستان با مهر و امضای دانشگاه
  • اخذ و ارائه اجاره نامه یا خرید ملک برای سکونت یا ارائه نامه رزرو خوابگاه
  • پرداخت هزینه ویزا تحصیلی و ارائه آن همراه با یک برگ کپی به سفارت
  • پرداخت و ارائه هزینه بیمه سلامت و ارائه آن به سفارت
  • گواهی مبنی بر تمکن مالی شخص و پرینت حساب شخصی متقاضی
  • تهیه و ارائه فرم گواهی عدم سو پیشینه
  • گواهی دریافت کمک هزینه تحصیلی از موسسات یا آکادمی MTA در صورت وجود.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه بامهاجرت تحصیلی به مجارستانمی توانید به سایت موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه کرده و مقاله ( تحصیل در مجارستان ) را مطالعه نمایید و یا به صورت تلفنی و یا حضوری با مشاوران ما در تماس باشید.

مهاجرت تحصیلی به مجارستان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *