مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » دانمارک » مهاجرت تحصیلی به دانمارک

مهاجرت تحصیلی به دانمارک



مهاجرت تحصیلی به دانمارک

دانمارک کشوری مطرح در زمینه مهاجرت می باشد. از معروف ترین راه های هاجرت به این کشور مهاجرت تحصیلی به دانمارک می باشد. با توجه به تغییر شرایط نحوه مهاجرت تحصیلی به دانمارک نیز تغییر می نماید. به منظور آگاهی از شرایط مهاجرت تحصیلی به دانمارک در سال 2019 این مقاله را انتها دنبال نمایید.

 

مقاله مهاجرت تحصیلی به دانمارک به پاسخ پرسش های زیر می پردازد:

  • نحوه مهاجرت تحصیلی به دانمارک و تحصیل در مقاطع مختلف در دانمارک به چه صورت می باشد؟
  • با مهاجرت تحصیلی به دانمارک می توان ضمن تحصیل کار نمد؟
  • در صورت مهاجرت تحصیلی به دانمارک به په زبانی می توان در دانمارکتحصیل نمود؟

 

تحصیل در دانمارک در مدارس

 

گذراندن دوره مهد کودک در دانمارک الزامی نیست.

دوره های تحصیلی در دانمارک عبارتند از:

  • دوره ابتدایی به مدت 10 سال
  • دوره دبیرستان به مدت 3 سال

برای ورود به دانشگاه باید متقاضیان 13 سال تحصیل نموده باشند؛ و مدرک دیپلم اخد نموده باشند.

 

تحصیل در دانمارک مقطع کارشناسی

 

نکات مربوط به تحصیل در این مقطع به شرح زیر می باشد:

  • مدت تحصیل در این مقطع 4 سال می باشد.
  • اکثر رشته های مقطع کارشناسی در دانمارک به زبان دانمارکی ارائه می گردند.
  • متقاضیان تحصیل در این مقطع برای اخذ پذیرش باید مدرکی مبنی بر تسلط به زبان دانمارکی ارائه نمایند.
  • در این مقطع دانشجویان پس از ارائه پایان نامه قادر به اخذ مدرک لیسانس می باشند. پس از آن نیز می توانند برای کار در این زمینه اقدام نمایند.

با توجه به این که نبود موسسه زبان دانمارکی در ایران تحصیل در این مقطع دشوار می باشد.

 

زبان تحصیل در مقطع کارشناسی

تحصیل در این مقطع به زبان دانمارکی امکان پذیر می باشد. در ابتدای ورود دانشجو دانشگاه از متقاضی مدرکی مبنی بر تسلط به زبان دانمارکی درخواست می نماید. دانشگاه ها به دانشجویان امکان آموزش این زبان را در دانمارک نمی دهد. اما ارائه مدرک زبان در ابتدا الزامی نمی باشد.

 

کار ضمن تحصیل در مقطع کارشناسی

  • در کشور دانمارک دانشجویان این مقطع قادر به کار ضمن تحصیل به مدت 10 ساعت در هفته می باشند.
  • درآمد این دانشجویان ساعتی 8- 10 یورو می باشد.
  • درآمد کار دانشجویی بطور کامل می تواند؛ تمام هزینه های تحصیل و زندگی دانشجو را پوشش دهد.

 

کاریابی در تمام کشورها به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. نمونه ای از این فاکتورها عبارتند از:

  • سطح آگاهی متقاضی از زبان کشورها
  • تجربه کاری
  • ویژگی های شخصی متقاضی
  • زمان ورود متقاضی به کشور

 

تحصیل در دانمارک مقطع کارشناسی ارشد

 

  • دانشجویان برای تحصیل در این مقطع نیاز به شرکت در آزمون ورودی ندارند.
  • پذیرش در این مقطع با توجه به نمرات کارشناسی و دیدگاه استادان صورت می گیرد.
  • در این مقطع امکان تحصیل به زبان انگلیسی در بسیاری از رشته وجود دارد.

 

بسیاری از متقاضیان تحصیل در دانمارک به قصد کار در کشورهای منطقه اسکاندیناوی اقدام به تحصیل می نمایند. در این شرایط این افراد ضمن اینکه امکان تحصیلات عالیه در دانمارک، برای کار نیز موقعیت بهتری دارند.

دانشجویان در نیم سال آخر در مقطع (Master) باید به کارهای پؤوهشی بپردازند. برای تحصیل در این مقطع باید متقاضیان دارای مدرک آیلتس با حداقل نمره 6- 5/6 باشند. زیرا حصیل در این مقطع تنها به زبان انگلیسی امکان پذیر می باشد.

 

زبان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

در این مقطع دانشجویان امکان تحصیل به زبان انگلیسی را دارا می باشند. اما برای اخذ پذیرش دانشگاه در ابتدا از دانشجو مدرکی مبنی بر تسلط به زبان انگلیسی تقاضا می نماید.

در این مقطع نیز امکان یادگیری زبان انگلیسی در کشور دانمارک به دانشجو داده نمی شود. اما الزامی به ارائه مدرک زبان در ابتدای ورود نمی باشد. دانشجو تا 5- 6 ماه فرصت دارد تا مدرک تافل یا آیلتس خود را اخذ نموده و آن را ارائه نماید.

 

کار ضمن تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

 

  • در کشور دانمارک اجازه کار به مدت 20 ساعت در هفته برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد صادر شده است.
  • درآمد متوسط دانشجویان این مقطع ساعتی 8- 10 یورو می باشد.
  • کلیه درآمد حاصل از کار دانشجویی می تواند تمام هزینه های دانشجو را در یک سال پوشش دهد.

 

 

تحصیل در دانمارک مقطع دکترا

 

تحصیل در مقطع دکترا در دانمارک بسیار مورد توجه می باشد. این کشور تلاش زیادی در فراهم نمودن حداکثر امکانات برای تحصیل در مقطع دکترا نموده است. کشور دانمارک شرایط هزینه ای را نیز تسهیل نموده است.

تحصیل در مقطع دکترا در کشور دانمارک به دو شکل امکان پذیر می باشد.

  • تحصیل با بورسیه تحصیلی
  • تحصیل با پراخت شهریه

 

برای آگاهی از شرایط تحصیل در این مقطع به مقاله «دکترا در دانمارک» مراجعه نمایید.

در شرایط تحصیل با پرداخت شهریه، تحصیل دانشجو مستلزم پرداخت شهریه می باشد.

دانشجویان در حال تحصیل در مقطع دکترا در کشور دانمارک ماهیانه حقوق 2,000 دلاری اخذ می نمایند. از این رو متقاضیان تحصیل در این مقطع در دانمارک بسیار زیاد می باشند. به همین دلیل برای اخذ بورسیه تحصیلی در این مقطع رقابت شدیدی وجود دارد.

 

شرایط تحصیل با بورسیه در دانمارک

  • داشتن مدارک معتبر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • ارائه مدرک مبنی بر تسلط به زبان انگلیسی (حداقل نمره آیلتس ۶٫۵)
  • توانایی جلب توجه یک استاد مشاور برای پشتیبانی از تز دکترای فرد
  • متقاضی دارای تالیفات از قبیل مقالات بین المللی ، کتاب و… باشد.

 

شانس متقاضی با داشتن همه یا چندتا از این موارد برای اخذ پذیرش افزایش می یابد.

 

زبان تحصیل در مقطع دکترا

 

متقاضیان می توانند در اکثر رشته های مهندسی به زبان انگلیسی تحصیل نمایند. زمان یادگیری زبان دانمارکی برای افراد مبتدی حدود 9- 11 ماه می باشد.

 

کار ضمن تحصیل در مقطع دکترا

  • در کشور دانمارک دانشجویان مقطع دکترا اجازه کار به مدت 30 ساعت در هفته را دارا می باشند.
  • متوسط درآمد دانشجویان این مقطع حدودا ساعتی 8- 10 یورو می باشد.
  • کلیه درآمد حاصل از این مدت کار می تواند تمام هزینه های دانشجو را در یک سال پوشش دهد.

 

مهاجرت تحصیلی به دانمارک

 

  • یکی از راه های اخذ اقامت و مهاجرت به کشور دانمارک مهاجرت تحصیلی به دانمارک می باشد.

در مقاله «بهترین راه های اخذ اقامت و مهاجرت به دانمارک» سایر طرق مهاجرت به دانمارک معرفی شده است.

  • تحصیل در این کشور در دانشگاه ها و موسسات آموزشی صورت می گیرد.

به منطور آشنایی بیشتر با دانشگاه های دانمارک به مقاله «معرفی دانشگاه های دانمارک» مراجعه نمایید.

  • بحث هزینه زندگی در انتخاب کشور برای مهاجرت اهمیت زیادی دارد.

به منطور اطلاع بیشتر در این زمینه مقاله «هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک» را مطالعه نمایید.

 

نتیجه گیری:

 

برای مهاجرت به کشور دانمارک از هر طریقی موسسه سفیران سروش سعادت ، بهترین مشاوره را به شما ارائه خواهد نمود. ضمن مشاوره، موسسه سفیران سروش سعادت در این مسیر شما را همراهی می نمایند.



  1. v!da گفت:

    سلام
    ایا مهاجرت تحصیلی به دانمارک نیازمند تمکن مالی با ارائه نامه بانکی هم هست؟

  2. هانیه گفت:

    ویزای همراه هم داره دانمارک ؟

  3. یاسین رادین گفت:

    میخواستم بدونم برای تحصیل در دانمارک چقدر باید هزینه کرد؟

  4. ارشاد گفت:

    میشه تو مرکز این کشور درس خوند اما برای کاهش هزینه ها یه شهر دیگه خونه گرفت ؟

  5. صبا صابری گفت:

    سلام

    لطفا در مورد ویزای کاری دانمارک توضیح دهید.

    ممنون از سایت به روزتون

  6. لیدا بهرامی گفت:

    شما برای مقطع دکترا اقدام دارین؟

  7. mohamadali گفت:

    سلام مهاجرت تحصیلی به دانمارک با توجه به نوسانات ارز در ایران چگونه است ؟

  8. leilakk گفت:

    سلام. چه جوری میشه اقامت دائم گرفت؟

  9. قراری گفت:

    سلام. تشکر بابت مطالب مفید شما

  10. طلایی پور گفت:

    طرز برخورد با ایرانیان چگونه است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *