مهاجرت کاری مالزی

مهاجرت به مالزی از طریق کار

مهاجرت به مالزی از طریق کار

دلایل بسیاری در خصوص مهاجرت به مالزی از طریق کار وجود دارد که می توان به توسعه بسیار زیاد و اقتصاد قدرتمند و پایدار این کشور نیز اشاره نمود. برای ورود به خاک این کشور چه مدارک و شرایطی لازم است. ویزای کاری از موضوعات مهم مهاجرت به مالزی محسوب می شود. برای گرفتن ویزا بایستی یک پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای مالزیایی داشته باشید. در این صورت مهاجرت به مالزی آسان خواهد بود. برای رسیدن به پاسخ سوالاتی که در ذهن دارید، از طریق برقراری ارتباط با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت راهنمایی ها و مشاوره های لازم را دریافت نمایید. این موسسه تبحر خاصی در انجام پرونده های مهاجرتی داشته و کلیه آن را به صورت موفقیت آمیز به انجام می رساند.

مهاجرت به مالزی از طریق کار و مشاغل مورد نیاز

اگر قصد مهاجرت به مالزی را دارید و می خواهید در این کشور اشتغال یابید، بهتر است اطلاع داشته باشید که کشور مالزی در چه مشاغلی با کمبود نیروی انسانی مواجه است. مالزی در سال های اخیر در زمینه کسب و کار و تجارت ترقی بسیار خوبی داشته و بسیاری از مشاغل گوناگون در این کشور راه اندازی شده اند. لذا رشد صنعتی در مالزی به وضوح دیده می شود. صنایع و مشاغل مختلفی در این کشور وجود دارند که اتباع بیگانه و خارجی می توانند به استخدام شرکت ها در آمده و در این مشاغل اشتغال یابند. لیست مشاغل پرکاربرد در مالزی عبارت است از:

  • فناوری اطلاعات و IT
  • حسابداری و امور مالی
  • نفت و گاز طبیعی
  • الکترونیک
  • تولید نور
  • فناوری پزشکی
  • مهندسی نرم افزار
  • برنامه نویسی
  • طراحی سایت

مدارک لازم جهت مهاجرت به مالزی از طریق کار

داشتن اطلاعات کافی برای مهاجرت به مالزی از طریق کار و اسناد و مدارکی که در این زمینه مورد نیاز است، از الزامات می باشد. چراکه اگر مدارک ارائه شده به سفارت دارای نقص باشد، درخواست متقاضی جهت اخذ ویزای کاری مالزی رد خواهد شد. بنابراین لازم است کلیه مدارک را به صورت تکمیل تسلیم سفارت نمایید. شرح مهم ترین مدارک لازم عبارتند از:

  • ارائه رزومه فردی در خصوص سوابق شغلی و تحصیلی (CV)
  • تکمیل و ارائه فرم تقاضای ویزا
  • ارائه پاسپورتی که برای مدت زمان حداقل 18 ماه اعتبار داشته باشد.
  • ارائه قرارداد همکاری با یک شرکت مالزیایی که قصد استخدام متقاضی را دارد.
  • دعوت نامه شغلی از سوی کارفرمای مالزیایی که متقاضی تمایل به کار در آنجا را دارد.
  • گواهینامه های تحصیلی شخص خارجی که بایستی به صورت ترجمه رسمی ارائه گردد.
  • تحویل گواهی نامه نداشتن سابقه کیفری یا سوء پیشینه
  • تعداد 4 قطعه عکس در سایز 4 در 3
  • بلیت هواپیما
  • ارائه نامه سلامت پزشکی که تاریخ آن حداکثر برای 3 ماه پیش باشد. این گواهی بایستی از مراکز بهداشتی معتبر صادر شده باشد.

شرایط مهاجرت به مالزی از طریق کار

همان طور که گفته شد یکی از مدارک لازم برای مهاجرت به مالزی از طریق کار، ویزای کاری این کشور است. برای ویزای کاری نیز ارائه پیشنهاد شغلی job offer مورد نیاز است. فرد خارجی برای این که بتواند در زمینه ارتباط برقرار کردن با کمپانی های مختلف موفق گردد، شایسته است به زبان هان انگلیسی، مالایی و چینی تسلط داشته باشد. چراکه مردمان این کشور به این زبان ها صحبت می کنند. از دیگر شایستگی هایی که در این موضوع وجود دارد، تسلط کافی به کامپیوتر و نرم افزارهای مربوطه است.

مدت ویزای کاری و تمدید آن

ویزای کاری که با هدف مهاجرت به مالزی از طریق کار برای یک فرد خارجی صادر می گردد در ابتدا برای مدت زمان 2 سال اعتبار دارد. چنانچه پس از پایان این مدت، کارفرما از متقاضی رضایت شغلی داشته و تمایل به تمدید قرارداد شغلی داشته باشد، این ویزا برای مدت 2 سال دیگر قابل تمدید خواهد بود. نکته ای که در این موضوع وجود دارد، این است که ویزای کار مالزی اقامت دائمی را برای فرد مهاجر به همراه ندارد. بلکه وی هر دو سال یک بار لازم است ویزای خود را تمدید نماید تا بتواند در این کشور به کار و زندگی بپردازد.

مالیات در مالزی

فرد خارجی که از طریق اخذ ویزای کار اقدام به مهاجرت به مالزی از طریق کار نموده است، ملزم به انجام یکسری قوانین در این کشور می باشد. یکی از قوانین مربوطه، پرداخت مالیات در زمینه شغلی خود است. بر اساس قوانین اداره مهاجرت مالزی، فرد خارجی در مدت زمان 6 ماه اول اقامت در مالزی بایستی مالیات 26% بپردازد. از 6 ماهه دوم به بعد، مالیات را باید با نرخ کاهش 6% پرداخت نماید. حتی این امکان برای وی وجود دارد که درصدی از مالیات هایی را که در ماه های گذشته به صورت 26% پرداخته است را باز پس گیرد. ایام کاری در مالزی از دوشنبه تا شنبه می باشد که بین 9 الی 17 است. کارمندان مشغول به کار در مالزی در هر سال می توانند 10 روز تعطیلی داشته باشند.

مالیات در مالزی

سایت های کاریابی در مالزی

یکی از راه های جست و جوی کار در مالزی، مراجعه به کاریابی های این کشور است. برخی سایت های کاریابی در مالزی وجود دارد که لیستی از مشاغل در زمینه های مختلف را در اختیار دارند. نام برخی از این وب سایت ها عبارت است از:

  • Glassdoor
  • Jora
  • Monster
  • Recruit
  • Hrinasia
  • Linkdi
  • jobstreet.com
  • Wobb.my
  • jobstore.com
  • careerjet.com
  • Malaysia.gov
  • GRADMalaysia.com
  • Intern.my

شرکت های معروف جهت کاریابی در مالزی

برخی شرکت های معروف و مشهور در مالزی فعالیت می کنند که زمینه فعالیت آن ها جست و جوی نیروی کار برای کارفرمایان سایر شرکت ها و کمپانی ها است. نام برخی از این شرکت ها به قرار زیر است:

  • Maybank
  • Axiata
  • Maxis
  • PBBank

توجه داشته باشید که برای مهاجرت به مالزی از طریق کار می بایست هزینه های زندگی در این کشور را نیز مد نظر قرار دهید. اگر از روش تحصیلی وارد این کشور می شوید کلیه جوانب هزینه تحصیل و زندگی در مالزی را مورد بررسی قرار دهید. مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره های لازم را مطابق با شرایطی که فرد متقاضی دارد، ارائه داده و پیشنهادات و گزینه های لازم را پیش روی متقاضی می گذارند تا بتوانند شهروندی و تابعیت این کشور را به دست آورند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *