مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » رومانی » مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی

مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی



مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی

افرادی که قصد مهاجرت به رومانی و اخذ اقامت در این کشور را دارند، به مطالعه این مقاله بپردازند. به ویژگی های مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی در این مقاله اشاره شده است

روش های اخذ اقامت در کشور اروپایی رومانی گوناگون است.

با مطالعه این مقاله می‌توانید آشنایی بیشتری در این زمینه پیدا کنید که در تصمیم‌گیری شما جهت مهاجرت تاثیرگذار است.

 

مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی

مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی را می توان به صورت دسته بندی ذیل بررسی نمود:

  • اقامت رومانی از طریق کار
  • اقامت رومانی از طریق تحصیلی
  • اقامت کوتاه مدت رومانی از طریق ویزای توریستی
  • اقامت رومانی از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت رومانی از طریق ازدواج با تبعه رومانیایی
  • اقامت رومانی از طریق تولد
  • اقامت رومانی از طریق پناهندگی

در بخش های بعدی به بررسی و تجزیه و تحلیل هر یک از این موارد پرداخته می شود.

 

اقامت رومانی از طریق کار

آمارهای به دست آمده نشان می‌دهد نرخ بیکاری در این کشور معادل 3/4 درصد می باشد.

مهارت‌ها، تخصص‌ها و تجارب فرد متقاضی کار در یافتن شغل مناسب تاثیر بسزایی دارد. مواردی که در اخذ اقامت از طریق کار مورد ارزیابی قرار می‌گیرد عبارتند از: سن فرد متقاضی، سطح تحصیلات وی، سوابق کاری، وضعیت جسمانی و سلامت پزشکی، میزان تسلط به زبان و…

فردی‌که قصد “مهاجرت به رومانی از طریق کار را دارد، بایستی نسبت به “اخذ ویزای کاری به‌صورت طولانی‌مدت اقدام نماید.

این ویزا علاوه بر پیشنهاد کاری و پر کردن درخواست ویزا به مدارک زیر نیازمند است:

  • ارائه پاسپورت دارای اعتبار به مدت حداقل 3 ماه پس از مهاجرت به رومانی
  • تصویر مدارک شناسایی هویتی فرد از جمله شناسنامه و…
  • تعداد 2 قطعه عکس 4*3 با پس زمینه سفید
  • ارائه توصیه نامه صادره از آژانس استخدام یا “موسسات کاریابی”
  • اصل و تصویر بیمه سلامت دارای اعتبار بیشتر از مدت اقامت و پوشش دهی به مبلغ 50 هزار یورو
  • ارائه اصل مجوز کار
  • ارائه نامه جهت دریافت حداقل دستمزد از سوی شرکت یا کارفرمای رومانیایی
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • ارائه قرارداد اجازه یا سند مالکیت مربوط به محل اقامت

هزینه دریافت این نوع ویزا به مبلغ 120 یورو تعیین گردیده است.

 

اقامت رومانی از طریق تحصیلی

تنوع رشته در کشور رومانی وجود داشته و تحصیل در مقاطع مختلف در این کشور امکان پذیر می باشد.

زبان تحصیل و آموزشی در این کشور، زبان های انگلیسی، فرانسه، آلمانی و رومانیایی است. پیش نیاز های “تحصیل در رومانی به شرح ذیل است:

  • ارائه CV تحصیلی فرد متقاضی
  • ارائه مدرک زبان مورد نظر در این کشور
  • ارائه تقاضای ویزای دانشجویی
  • اسناد و مدارک بانکی که موجودی 2000 یورو در حساب بانکی متقاضی را به اثبات برساند.
  • گواهی جهت مشخص شدن محل سکونت در رومانی
  • گواهی بیمه سلامت (در صورتی که سن فرد زیر 26 سال باشد، توسط دانشگاه پوشش داده خواهد شد)
  • گوانی تمکن مالی جهت تامین هزینه های تحصیلی و زندگی در رومانی

 

اقامت کوتاه مدت رومانی ازطریق ویزای توریستی

تعیین مدت زمان صادره جهت ویزای توریستی مطابق با مدت درخواست فرد و صلاحدید مامور سفارت است.

شخصی که قصد سفر توریستی به کشور رومانی را دارد، می بایست مدارک ذیل را تهیه و تسلیم سفارت نماید:

  • پاسپورت ایرانی دارای اعتبار حداقل 6 ماه که دارای امضا باشد
  • تعداد 2 قطعه عکس به صورت پاسپورتی
  • ارائه بیمه سلامت پزشکی
  • پرینت صورت حساب بانکی فرد توریست
  • ارائه اسناد جهت رزرو هتل و محل اقامت
  • ارائه دعوتنامه

 

اقامت رومانی از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی، می تواند شامل سرمایه گذاری در این کشور نیز بشود.

بنابراین افراد متقاضی قادر خواهند بود با خرید ملک و سرمایه گذاری در این کشور اقامت رومانی را دریافت دارند.

این نوع ویزاهای سرمایه گذاری به مدت یک ساله صادر می گردد که البته قابل تمدید می باشد. قابلیت ویزای همراه را دارا است و مبلغ سرمایه بین 100 الی 150 هزار یورو را شامل می گردد.

نکات لازم:

  • کشور اروپایی رومانی از سطح اقتصادی بسیار بالایی برخوردار بوده و همواره رو به رشد و گسترش است.
  • این کشور از سال 1995 به عضویت در سازمان تجارت جهانی در آمد.
  • کلیه استانداردهای سرمایه گذاری در معاملات لحاظ شده است.
  • ایران در رومانی دارای سفارت بوده و رومانی نیز در ایران سفارت خانه دارد.

آدرس سفارت ایران در رومانی : رومانی، بوچارست ، Lascar Catargiu No. 39، Sector 1 ، 010664 Bucuresti

آدرس سفارت رومانی در ایران: تهران، خیابان بهارستان، خیابان فخرآبادی، پلاک 22

 

اقامت رومانی ازطریق ازدواج چه‌شرایطی دارد؟

مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی، شامل روش ازدواج با شهروند رومانیایی نیز می گردد.

فرد خارجی که با یکی از تبعه های این کشور ازدواج کند، می بایست به مدت 3 سال در این کشور اقامت داشته باشد.

در این صورت موفق به اخذ اقامت رومانی می گردد. در نهایت می تواند تابعیت و شهروندی این کشور را نیز دریافت دارد.

لازم است بدانید چنانچه ازدواج طرفین منجر به طلاق گردد، مجوز اقامت فرد خارجی نیز باطل می شود.

در اقامت ازدواج شرایط اینچنین است که اگر طلاق صادر گردد، امکان تمدید مجوز اقامت موقت وجود ندارد.

 

اقامت رومانی ازطریق تولد به چه‌صورت است؟

اصل قانون رومانی بر مبنای سیستم خون است. به عبارت دیگر تابعیت رومانی از طریق خون شامل فرزند می شود.

در واقع کودکی که در خاک رومانی متولد شده باشد، به خودی خود دارای تابعیت رومانی نمی شود.

مگر این که پدر یا مادر وی دارای تابعیت و پاسپورت رومانی باشند.

به طور معمول پس از گذشت 5 سال اقامت در این کشور، مجوز تابعیت صادر می گردد.

مشروط بر اینکه فرد به زبان رومانیایی مسلط بوده و در آزمون فرهنگ و تاریخ این کشورکسب نمره قبولی نماید.

 

اقامت رومانی ازطریق پناهندگی چگونه است؟

البته توصیه ما روش پناهندگی نیست. زیرا دلایل مختلفی دارد که در ذیل به آن اشاره می نماییم:

  • پناهندگی دارای شرایط بسیار سخت و مبهمی است.
  • فرد پناهنده نمی تواند از امکانات رفاهی و اجتماعی کشور مقصد استفاده کند.
  • فرد پناهنده از بازگشت به کشور خود تحت هر شرایطی محروم می گردد.

بنابراین توصیه ما این است که قبل از اقدام به پناهندگی، کلیه جوانب و خطرات این راه در نظر گرفته شود.

راه های گوناگون برای شما عزیزان تشریح گردید.

از طریق مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانید آشنایی بیشتری در این زمینه داشته باشید.

اخذ مشاوره در خصوص مهاجرت به رومانی و راه های اخذ اقامت رومانی شرایط مناسب‌تری را برای شما رقم می‌زند.

جهت کسب مشاوره‌های تخصصی ازسوی وکلا و مشاورین ما، با تماس تلفنی رایگان و یا مراجعه حضوری امکان‌پذیر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *