مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » مهاجرت به انگلستان از طريق تحصيل در سال 2019

مهاجرت به انگلستان از طريق تحصيل در سال 2019



مهاجرت به انگلستان از طريق تحصيل در سال 2019

اطلاعات شما درباره ی مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل در سال 2019 چقدر می باشد؟ آیا اطلاعات شما برای مهاجرت به این کشور کافی است؟

انواع روادید تحصیلی در انگلستان در سال 2019

روادید کوتاه مدت برای تحصیل انگلستان

این نوع از روادید در صورتی به درخواست کنندگان داده می شود که در مناطق اقتصادی اروپا و سوئیس نباشند. در صورت تحصیل در انگلستان، درخواست کنندگان قادر به گرفتن این روادید هستند.

درخواست کنندگانی که مهاجر تحصیلی هستند، گرفتن روادید استاندارد برای آن ها ضروری می باشد.

آن دسته از شهروندان انگلستان که تابعیت کامل انگلستان را دارن و یا دو رگه هستند قادر به دریافت روادید کوتاه مدت نیستند.

 

موارد قابل ذکر در مورد روادید کوتاه مدت :

سپری کردن دوره های زبان انگلیسی در انگلستان.

گذراندن یک دوره تحقیقی در صورت تحصیل در خارج انگلستان.

با اخذ روادید موقتی فقط می توانید در دانشگاه ها و موسسات خصوصی درس بخوانید.

با روادید کوتاه مدت نمی توانید مشغول به کار شوید یا نوع روادید خود را عوض کنید.

بستگان فرد درخواست کننده قادر به همسفر شدن با او را ندارند و باید جداگانه اقدام کنند.

تایم اعتبار این روادید در شرایط مختلف :

دوره کوتاه مدت تحقیقی +16 سال : شش ماه

دوره آموزش زبان انگلیسی +16 سال : یازده ماه

 

 

 

مخارج روادید موقتی انگلستان برای دریافت روادید 6 ماهه نود و سه پوند می باشد و مخارج روادید یازده ماهه صد و هفتاد و نه £ است.

 

 

تایم بررسی روادید تحصیلی کوتاه مدت انگلستان در سال 2019

 

متقاضی قادر است سه ماه زودتر روادید خود را تقاضا کند و زمان دریافت روادید تقریبا سه هفته می باشد.

 

قدرت مالی

با ارائه مدارک معتبر باید ثابت کنید که محل مشخصی برای سکونت در این مدت موقت دارید.

 

داشتن توان مالی کافی برای سکونت بدون کار کردن و یا داشتن اسپانسر و یا فامیل در انگلستان.

 

داشتن پول کافی برای برگشتن به کشور خود.

شرایط قابل ذکر برای افراد زیر هجده سال

 

داشتن محل مشخص برای سکونت و پول کافی.

 

داشتن مجوز درس خواندن در انگلستان از پدر و مادر.

 

داشتن مدرسه مشخص برای تحصیل.

 

لازم است متقاضی در یک دوره با نامه قبولی آموزش و پرورش قبول شده باشد که دارای مدرک پشتیبانی سطح 4 باشد. اگر متقاضی این نامه را نداشته باشد باید

 

اعتبار بخشی برای خدمات زبان

 

اعتباربخشی برای کالج بین المللی

 

اعتباربخشی بریتانیا

 

دانشکده بازرگانی پل

 

شورای اعتباربخشی بریتانیا

 

دفتر آموزش در ایرلند شمالی

“استین” در ولز

شورای تامین مالی آموزش عالی انگلیس

 

نمایندگی وزارت آموزش و پرورش در اسکاتلند

 

مدارس بازرسی مستقل

 

دفتر استانداردهای آموزشی

 

آژانس ضمانت کیفیت برای تحصیلات عالی

 

خدمات بازرسی مدارس

 

یادگیری زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی

 

برای اخذ روادید یازده ماهه دست کم باید شانزده سال داشته باشید و مدرک زبان انگلیسی به عنوان یک دانشجوی بین المللی کسب کنید.

 

مراحل لازم برای داشتن شرایط :

دوره شما باید معادل درجه انگلستان باشد

 

انجام تحقیق در انگلستان

 

شانزده سال سن داشته باشید

 

 روادید دانشجویی سطح 4 کودک

شرایط لازم برای این نوع روادید

برای افراد چهار تا هفده سال می باشد

باید در یک دوره ثبت نام داشته باشید

داشتن رضایت والدین یا سرپرست

 

داشتن پول کافی برای مخارج مختلف

 

 

 

تایم بررسی روادید دانشجویی نوع 4 کودک

 

شما باید سه ماه قبل از مهاجرت درخواست کنید و سه هفته برای اخذ روادید منتظر باشید.

 

 

 

مخارج روادید دانشجویی نوع 4 کودک

 

پرداخت مخارج چک کردن روادید به ارزش 335 یورو

 

داشتن پول کافی برای مخارج بهداشتی

 

 

 

تایم اعتبار این روادید در شرایط مختلف :

 

افراد 16- سال شش ماه تحصیل و چهار ماه سکونت

 

افراد 16 یا 17 سال سه سال تحصیل و چهار ماه سکونت

 

 

 

شرایط مهاجرت به انگلیس از طریق روادید دانشجویی نوع 4 کودک :

 

در صورت داشتن دوره ی 6 ماهه باید یک هفته قبل از شروع دوره آنجا باشید.

 

در صورت داشتن دوره ی بیشتر از شش ماه، باید یک ماه زودتر به انگلیس بروید.

 

 

 

موارد قابل ارائه به محصل با روادید دانشجویی نوع 4 کودک در سال 2019

تمدید درخواست اقامت

 

تحصیل در مدارس مستقل و خصوصی

 

درخواست از خارج از انگلستان

 

 

در صورت 16+ سال سن داشتن قادر به انجام کار هستید

 

 

 

قدرت مالی لازم برای روادید دانشجویی نوع 4

 

پشتیبانی مالی و محل سکونت از متقاضی

 

داشتن پول کافی برای مخارج مختلف

 

انواع دوره در این نوع از روادید

 

*برنامه درسی ملی

 

چارچوب صلاحیت های تنظیم شده (RQF)

 

استانداردهای بازرسی مدارس مستقل

 

دفتر استانداردهای آموزشی

نمایندگی وزارت آموزش و پرورش در اسکاتلند

 

“استین” در ولز

دفتر بازرسی و آموزش در ایرلند شمالی

 

مدارس مستقل بازرسی

 

 

 

 

 

تایید پذیرش مطالعات دانشجو توسط روادید دانشجویی نوع 4 کودک

 

سازمان آموزش و پرورش انگلستان برای دریافت روادید به شما یک کد با نام ” تایید پذیرش مطالعات ” تحویل می دهد که دانشجو می تواند با این کد برای اخذ روادید کند. این کد شما را در همه ی دوره های تحصیلی پشتیبانی می کند. شما بعد از سپری شدن شش ماه از دریافت این کد، قادر به اخذ روادید خواهید بود.

 

 

 

روادید دانشجویی نوع 4 عمومی در سال 2019

 

شرایط این روادید عبارتند از :

باید در یک دوره ثبت نام داشته باشید

 

داشتن شانزده سال سن یا بیشتر

 

 

داشتن مدرک زبان خاص انگلستان

داشتن پول کافی برای مخارج مختلف

 

نمی توانید از  سوئیس و کشور هایی که در حوزه اقتصادی اروپا نیستند اقدام کنید

 

تایم بررسی روادید دانشجویی نوع 4 عمومی

 

شما باید سه ماه قبل از مهاجرت درخواست کنید و سه هفته برای اخذ روادید منتظر باشید.

 

 

 

مخارج روادید دانشجویی نوع 4 عمومی

مبلغ لازم برای این وادید و هر واسته که همراه متقاضی مهاجرت می کند 335 پوند است

 

داشتن پول کافی برای مخارج بهداشتی

 

 

شرایط مهاجرت به انگلیس از طریق روادید دانشجویی نوع 4 عمومی :

 

در صورت داشتن دوره ی 6 ماهه باید یک هفته قبل از شروع دوره آنجا باشید.

 

در صورت داشتن دوره ی بیشتر از شش ماه، باید یک ماه زودتر به انگلیس بروید.

 

 

 

موارد قابل ارائه به محصل با روادید دانشجویی نوع 4 عمومی در سال 2019

 

کار به عنوان یک متصدی امور دانشجویی

 

امکان درخواست از داخل یا خارج از انگلستان

 

امکان درخواست اقامت دائم بر این اساس این ویزا

 

کار در اکثر مشاغل

 

کار در مشاغل خاص ، به عنوان مثال : ورزش حرفه ای یا مربی ورزشی

 

تحصیل در یک آکادمی یا یک مدرسه محلی

 

شما ممکن است بتوانید اعضای خانواده (وابستگان) را بیاورید.

 

 

 

 

قدرت مالی لازم برای روادید دانشجویی نوع 4 عمومی

 

با ارائه مدارک معتبر باید ثابت کنید که محل مشخصی برای سکونت در این مدت موقت دارید.

 

داشتن توان مالی کافی برای سکونت بدون کار کردن و یا داشتن اسپانسر و یا فامیل در انگلستان.

 

داشتن پول کافی برای برگشتن به کشور خود

شما می توانید یک دوره را انجام دهید که با آن آموزش ارائه شده است:

 

تایید پذیرش مطالعات دانشجو توسط روادید دانشجویی نوع 4 عمومی

سازمان آموزش و پرورش انگلستان برای دریافت روادید به شما یک کد با نام ” تایید پذیرش مطالعات ” تحویل می دهد که دانشجو می تواند با این کد برای اخذ روادید کند. این کد شما را در همه ی دوره های تحصیلی پشتیبانی می کند.  شما بعد از سپری شدن شش ماه از دریافت این کد، قادر به اخذ روادید خواهید بود.

 

مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل در سال 2019 با مزایای بسیاری همراه است و دانشجویان می توانند در بهترین شرایط در دانشگاه های این کشور درس بخوانند و آینده خود را بسازند.



  1. hirad گفت:

    ba tashakor az site khooobetoon man 25 sale hastam aya baraye Arshad dar reshteye honar mitoonam b in keshvar mohajerat konam?

  2. ترانه بلورچی گفت:

    سلام خدمت شما من ۲۶ ساله هستم کارشناسی حقوق دارم و ترک یک کارشناسی ارشد حقوق بین الملل و در حال خواندن آیلتس سطح ۶ هستم آسا شانس تحصیل در حقوق دارم در انگلستان؟

  3. صبا صابری گفت:

    سلام

    امکانش هست در مورد مهاجرت در انگلستان از راه سرمایه گذاری توضیح بدید؟
    ممنون بابت اطلاعات خوبتون

  4. سعید گفت:

    ممنون مطالب خیلی به روز بودن

  5. امیر عباس گفت:

    بابت مطلب خوبتون تشکر میکنم می خواستم بدونم احتمال تغییر این شرایط در سالهای دیگه وجود داره؟

  6. sohrab گفت:

    این تنها راه مهاجرت قانونی به این کشوره در حال حاضر

  7. بیژن مرتضوی گفت:

    پول تحصیل درانگلیس خیلی زیاد میشه

  8. عادل گفت:

    سلام مرسی از مطالب خوبتون. من در اولین فرصت تماس میگیرم برای اخذ مشاوره.

  9. فرناز مسعودی گفت:

    با سلام
    امکان گرفتن بورس تحصیلی وجود داره؟

  10. کامران قدکچیان گفت:

    این که فرصت اشتغال پس از تحصیل رو نداره ویژگی خوبی نیست

  11. لیدا بهرامی گفت:

    سلام ممنون بابت اطلاعات کاربردیتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *