مهاجرت به آفریقای جنوبی- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت مهاجرت به آفریقای جنوبی - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آفریقای جنوبی » مهاجرت به آفریقای جنوبی
سفیران سروش سعادت

مهاجرت به آفریقای جنوبی



شما می توانید با ویزاهای متفاوتی جهت مهاجرت به آفریقای جنوبی اقدام نمائید ، در ادامه ویزاهای پر درخواست را که ایرانیان برای مهاجرت به آفریقای جنوبی از آن استفاده می کنند معرفی می کنیم و همچنین شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ هر کدام از این ویزاها را به خدمت شما عزیزان می رسانیم .

چه کسانی می توانند به آفریقای جنوبی مهاجرت کنند ؟

آفریقای جنوبی دارای ذخایر فراوان ، کارگران غیر متخصص و نیمه ماهر است ، به طور کلی یک مهاجر آینده نگر که قصد به کار رسیدن در این کشور را دارد و می خواهد با بهترین ویزا یعنی ویزای کاری به این کشور مهاجرت نماید نباید در یک شغل که افراد کافی برای آن موقعیت کاری در آفریقای جنوبی به مقدار کافی هست درخواست دهد . به طور خاص کارگران غیر متخصص و نیمه ماهر معمولا به عنوان کارگران مهاجر در آفریقای جنوبی پذیرفته نخواهند شد و برعکس مهاجرانی که در دارای تخصصی هستند که به گسترش پایگاه اقتصادی آفریقای جنوبی کمک کنند مورد استقبال قرار خواهند گرفت ، برنامه های مهاجرت برای کارگران ماهر به آفریقای جنوبی ، سرمایه گذاران و کارآفرینان و همچنین ویزاهای کوتاه مدت به جهت سفر توریستی و یا بازدید از اقوام از پر درخواست ترین ویزاهای آفریقای جنوبی است .

در این مقاله که توسط تیم تحقیقاتی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نگارش شده است در ابتدا به توضیح کم هزینه ترین و بهترین راه مهاجرت به آفریقای جنوبی با شما صحبت خواهیم کرد .

اگر شما بخواهید با ویزای کار به این کشور مهاجرت نمائید دو گزینه وجود خواهد داشت : افرادی که دارای پیشنهاد شغلی نبوده و راه دیگری را اتخاذ می نمایند و متقاضیانی که دارای پیشنهاد شغلی هستند که این سه دسته را شامل می شود :

ویزای کار عمومی

در این نوع ویزا شما به عنوان یک مهاجر از ایران باید بتوانید از یک کارفرما یا کمپانی در آفریقای جنوبی دعوت نامه کاری دریافت نمائید که موارد زیر برای دریافت این نوع ویزا باید طی شود :

این ویزا بر اساس پیشنهاد استخدام از کارفرمای آینده شما در آفریقای جنوبی است ، کارفرما باید از(DOL)  برای صدور گواهینامه اقدام نموده که مستقیما تأییدیه DHA را دریافت کند بدین منظور که کاندیداهای واجد شرایط در آفریقای جنوبی برای این موقعیت وجود ندارد تا درخواست کننده خارجی با مهارت ها و شرایط لازم درخواست شود ، هنگامی که کارفرما از وزارت کار DOL  مجوز لازم را به تصویب رساند و تائید  DHA را اخذ کرد متقاضی سپس می تواند درخواست ویزا نماید . DHA یک درخواست ویزای عمومی را تأیید یا رد می کند بسته به انطباق آن با طرح قانونی DOL صدور گواهینامه مثبت را تائید می کند .

ویزای کار مهارت های بحرانی

متقاضی خارجی باید DHA را متقاعد کند که دارای مهارتهای لازم و یا الزامات لازم برای استخدام مهارت های انتقادی که در فهرست مهارت های بحرانی منتشر شده می باشد ، این فهرست بر اساس آخرین نیازمندیهای اعلام شده از سوی اداره مهاجرت هر ساله اعلام می شود .  در این پروسه همه مدارک متقاضی باید توسط ادارۀ مدارک تحصیلی آفریقای جنوبی مورد ارزیابی قرار گیرند و در سازمان حرفه ای اعتباردهندهSAQA  ثبت نام کنند که دلیل این رجیستری نشان دهنده ی شغل خاصی است که متقاضی می خواهد با آن موافقت کند .

انتقال کار درون شرکت

در این نوع از ویزای کار فرد از یک شعبه شرکت خارج از آفریقای جنوبی به یک شعبه شرکت در آفریقای جنوبی منتقل می شود ، ویزای کار همچنین می تواند توسط افرادی که کارمند شرکت های خواهر یا شرکت هایی با فعالیت مشترک هستند نیز اعمال شود این ویزا اجازه می دهد تا کارمند به آفریقای جنوبی نقل مکان کند و برای مدت مشخصی مشغول به کار شود .

ویزاهای تجاری ، سرمایه گذاری یا کار آفرینی

اتباع خارجی که متمایل هستند یک کسب و کار جدید در این کشور راه بیندازند و یا افرادی که مایل به کارآفرینی هستند می توانند در ابتدا با یک ویزای سه ساله به این کشور مهاجرت نموده و این ویزا را تمدید نمایند تا بعد از پنج سال به اقامت دائم این کشور دست یابند ، در این مسیر نکه کمی متفاوت و پیچیده می باشد شما با طی نمودن مراحل اداری و همچنین اخذ مشاوره تخصصی از افرادی که آشنا به بازار ، کسب و کار و محیط اقتصادی بوده موفق به دریافت ویزای تجاری آفریقای جنوبی خواهید شد ، مواردی در این مسیر نقشی حیاتی دارند : داشتن سرمایه کافی برای راه اندازی بیزینس ، ارائه یک طرح اقتصادی و استخدام اتباع آفریقای جنوبی از موارد مهم این نوع برنامه مهاجرتی هستند ، جزئیات در ارتباط با میزان سرمایه مورد نیاز ، تعهدات شما به عنوان کارآفرین یا سرمایه گذار و شرایط و مدارک مورد نیاز را می توانید در مقاله سرمایه گذاری در آفریقای جنوبی به طور جامع و کامل بخوانید .

ویزای بازشستگی

در این نوع ویزا همانطور که از اسم آن پیداست یک فرد بازنشسته می تواند با ارائه مدارک و شرایطی از یک اقامت موقت یا دائم با عنوان ویزای بازنشستگی استفاده نمایند ، قانون اداره مهاجرت به فرد خارجی اجازه می دهد تا برای یک ویزای بازنشستگی برای مدت 4 سال درخواست کند با این شرط که متقاضی نشان دهد که او بودجه کافی برای زندگی را از کشور خود با حقوق بازنشستگی یا از دارایی خود فراهم می سازد که مبلغ آن کمتر از 37000 رند آفریقای جنوبی در هر ماه نبوده و برای  48 ماه بعد هم موجود باشد ، در صورتی که فرد بخواهد برای اقامت بلند مدت این نوع اقامت درخواست دهد پروسه طولانی تر می شود .

ویزای مجوز مالی مستقل

در این نوع ویزا افرادی که دارای درآمد کافی برای پروسه اقامت بازنشستگی نباشند اما دارای توانایی مالی خوبی باشند می توانند درخواست اقامت دائم یا موقت دهند ، اگر شخصی بتواند نشان دهد که حداقل دارای ثروتی معادل 12 میلیون رند آفریقای جنوبی است می تواند در این برنامه وارد شده و برای خود و همراهان درخواست اقامت دهد .

ویزای تحصیلی

مهاجرت از طریق تحصیل یکی از راه هایی است که ایرانیان برای ورود آسانتر به آن کشور استفاده می نمایند ، با توجه به وجود دانشگاه ها و کالج های انگلیسی در این کشور سطح آموزشی این کشور بالا می باشد و البته یک دانشجوی ایرانی موظف به پرداخت شهریه جهت تحصیل در این کشور است ، از برنامه های محبوب تحصیلی در این کشور می توان به آموزش دوره های زبان انگلیسی اشاره داشت ، دانشجویان نیز می توانند پس از تحصیل در این کشور در صورت داشتن یک پیشنهاد کاری اقامت خود را به ویزای کار تبدیل کرده و سپس اقامت دائم را بدست آورد .

ویزای والدین ، توریستی و سایر

در مورد همه ویزاهایی که عنوان شد چنانچه قوانین آن نوع ویزا اجازه دهد متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال را با نوع اقامت خود صاحب اقامت کند ، برخی افراد از قبیل همسر و فرزندان متناسب با نوع اقامت شما نیز اقامت دریافت می کنند ، اما در مورد ویزای والدین می توان گفت اگر خواهر یا برادر شما برای یک اقامت موقت به جهت بازدید می توانند ویزای کوتاه مدت دریافت نمایند .

نوع دیگری از ویزا ، به نام ویزای داوطلبانه هست که با اهداف خاص درخواست می شود و خارجی هایی که مایل به فعالیت های غیر انتفاعی یا خیریه با موسسات بی فای در آفریقای جنوبی هستند می توانند درخواست دهند که متقاضیان باید شرایط زیر را دار باشند :  بیانیه ای که هدف و مدت زمان بازدید را تایید می کند و اثبات پشتوانه های مالی کافی ، اگر مدت اقامت شما بیش از 12 ماه باشد تأییدیه یک بلیط پرواز معتبر بازگشت نیاز است .

با معرفی راه های مهاجرت به آفریقای جنوبی اگر متمایل به اخذ هر کدام از این ویزاها هستید ، پیشنهاد می شود حتما با مشاوره با یک وکیل از قوانین و شرایط کامل این پروسه ها آگاه شوید و از میران شانس خود برای دریافت ویزا مطلع شوید ، چرا که قوانین و شرایط دست خوش تغییرات می شود که در این راستا نیاز به دانش یک وکیل خواهد داشت ، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده ارائه خدمات مشاوره ی مهاجرتی است .

 

 

 

به این پست امتیاز دهید






سفیران سروش سعادت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *