مهاجرت کاری آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

مهاجرت به آلمان از طریق تخصص نیاز به مدرک تحصیلی، سابقه کاری و دانایی زبان دارد. کشور آلمان به عنوان قطب اقتصادی اتحادیه اروپا، با کمبود نیروی متخصص در این کشور روبروست. از این رو اکثر افراد متخصص و حرفه ای از این فرصت استفاده نموده وبه دنبال مهاجرت به آلمان هستند.

مهاجرت متخصصان به آلمان 

این کشور از متخصصانی که دارای شرایط ویژه ای در دانش، مهارت و زبان و دارای سابقه در کشور خودشان هستند استقبال می­ نماید. کشورآلمان برای ورود افراد متخصص به کشور خود شرایطی را مهیا نموده، تا آنها بتوانند با بهترین نوع ویزا و شرایط مطلوبی به این کشور سفر نمایند.

ویزای جستجوی کار و ویزای کار از جمله راههایی است که دولت آلمان برای ورود متخصصین خارجی به خاک این کشور بوجود آورده است. در این مقاله که به یاری همکاران و مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نگارش شده است، سعی داریم تا بتوانیم اطلاعات کاملی در رابطه با مهاجرت به آلمان از طریق تخصص در اختیار دوستان قرار دهیم. از این رو از علاقه مندان دعوت می­ نمائیم تا مقاله را با دقت مطالعه نمایند.

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای جستجوی کار

افرادی که قصد اخذ ویزای جستجوی کار را دارند، باید بدانند این ویزا برای مدت شش ماه صادر می شود. این ویزا جهت یافتن شغل مرتبط با رشته تحصیلی و کاری شخص صادر می­ شود. پس از دریافت این ویزا شخص در ابتدا باید به تنهایی (بدون همراه) به کشور آلمان سفر نماید.

افرادی برای دریافت این ویزا می ­توانند درخواست دهند که اولاً دارای تحصیلات آکادمیک بوده، همچنین دارای سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود می ­باشند. از دانشگاه های مورد تأیید دولت آلمان در ایران فارغ التحصیل شده،به زبان آلمانی در سطح متوسط به بالا تسلط دارد. در صورت امکان با شرکت هایی که مرتبط با رشته تحصیلی فرد فعالیت دارند آشنایی و ارتباط دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای جستجوی کار آلمان

  1. پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل 6ماه
  2. ترجمه مدارک هویتی(شناسنامه- کارت ملی)
  3. مدارک تحصیلی به همراه تأییدیه آنها دردفتر ارزیابی مدارک تحصیلی
  4. محل مورد نظر فرد برای اقامت در آلمان
  5. حساب بانکی
  6. نامه های کاری
  7. حتی الامکان مدارک زبان

فرد پس از تهیه مدارک مورد نیاز فوق به سامانه سفارت آلمان مراجعه نموده و وقتی را رزرو می­ نماید. سپس در زمان مقرر به سفارت این کشور مراجعه نموده ومدارک خود را به سفارت ارائه می­ نماید. پس از ارائه مدارک به سفارت کشور آلمان معمولا پس از یک الی دو ماه نتیجه از سوی سفارت اعلام می­ گردد.

در صورت موافقت، سفارت از ایشان می­ خواهد تا در تاریخ مشخص برای دریافت ویزا اقدام نماید. افراد توجه داشته باشند جهت تأیید مدارک تحصیلی در سایت مربوطه اقدام نمائید.

ویزای کار یا Blue card

افرادی اقدام به دریافت ویزای کار می ­نمایند که دارای یک قرارداد کاری از سوی یک شرکت آلمانی باشند، اصطلاحا به این قرارداد کاری Job Offer یا Job Contract  می­ گویند. در قرارداد فوق بنا به رشته های بایستی حقوق فرد طبق قوانین اداره کار این کشور باشد.

همچنین این قرارداد کاری در رابطه با مشاغل مورد نیاز کشور آلمان (ریاضیدانان، مهندسین، متخصصین آی تی، دانشندان و دکترها) باشد. برای دریافت این ویزا مدرک زبان ضروری است. مدت زمان اعتبار این ویزا 4 سال می ­باشد، در صورتی که قرارداد کاری کمتر از 4 سال باشد این ویزا نیز تا پایان قرارداد کاری محاسبه خواهد شد.

مزایای ویزای کاری یاBlue card

  • فرد پس از گذشت 33 ماه از این ویزا قادر به درخواست اقامت دائم خواهد بود
  • در صورتیکه سطح زبان ویB1 رسیده باشد 33 ماه به 21 ماه تقلیل می ­یابد.
  • دارندگان این ویزا بعد از گذشت 18 ماه می­ توانند به تمامی کشورهای اروپایی سفر نمایند.
  • با دریافت این ویزا اعضای خانواده فرد(همسر و فرزندان زیر18 سال) می ­توانند به این کشور سفر نمایند.
  • همراهان حتی در صورت نداشتن مهارت زبان می توانند در این کشور با اخذ مجوز کار کنند.

 مدارک مورد نیاز BLUE CARD

  1.  پر نمودن فرم درخواست ویزای کار
  2. دو قطعه عکس 3.5*4.5
  3.  ترجمه مدارک شناسایی
  4. ارائه قرارداد کاری
  5. ارائه تأییدیه مدارک تحصیلی
  6.  رزومه کاری
  7.  انگیزه نامه
  8.  مدارک زبان آلمانی یا انگلیسی
  9. بیمه درمانی

مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

در سال 2007 میلادی اتحادیه اروپا در بررسی مسائل اقتصادی اروپا و پیش بینی کمبود نیرو متخصص در این اتحادیه، تصمیم به صدور ویزای کاری یا blue card نمودند. این ویزا الهام گرفته از طرح گرین کارت کشور آمریکا بود. کشور آلمان نخستین کشوری بود که این طرح را اجرایی نمود، باهدف اینکه نیروهای متخصص غیر اروپایی بتوانند توسط این طرح مهاجرت به آلمان از طریق تخصص داشته باشند.

درآمد و ساعات کاری در آلمان چگونه است؟

ساعات کاری در آلمان به اینگونه است که فرد بایستی 41 ساعت کاری در هفته داشته باشد، این میزان ساعات کاری در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی کمی زیاد است.

مشاغل مورد نیاز در کشور آلمان کدامند؟

از جمله مشاغلی که کشور آلمان در آن زمینه با کمبود نیروی متخصص روبرو است می­ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مشاغل در فناوری اتوماسیون
  • فلز
  • مشاغل در ساختمان های الکتریکی
  • حرفه در رشته مهندسی برق
  • آموزش و تعلیم، تیغه، عایق و نجاری
  • مشاغلی همچون لوله کشی، گرمایشی و تهویه
  • رانندگان حمل ونقل ریلی
  • مکانیک ساخت وساز
  • جوشکار و مکاترونیک

بهترین سایت های کاریابی در آلمان

افرادی که قصد مهاجرت به آلمان از طریق تخصص را دارند، بهترین راه برای پیدا کردن شغل مورد نظر مراجعه به سایت های کاریابی در این کشور است. این سایت ها عبارتند از:

  •  local.de : این سایت شغل هایی با زبان انگلیسی در آلمان را معرفی می­کند.
  •  Make it in Germany : این سایت راهنمایی هایی را برای جستجو کار در آلمان نموده است.
  •  Expatica :این سایت انواع سایت های کاریابی را معرفی می­ کند.
  • Us Embassy: افرادی که بدنبال مشاغل تخصصی هستند به این سایت مراجعه می ­نمایند.

سوالات متدوال در این زمینه 

1- آیا می­توان همزمان با ویزای کار ویزای تحصیلی آلمان را دریافت نمود؟

2- آیا دولت آلمان با درخواست کسانی که تخصص بصورت تجربی دارند موافقت نمی ­کند؟

3- آیا داشتن مدارک از سازمان های فنی حرفه ای در ایران برای مهاجرت به آلمان کافی نیست؟

کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخگوی همه ی عزیزان هستند. برای هر نوع مهاجرتی و انواع ویزا در موسسه ما می توانید راهنمایی و مشاوره شوید. همچنین این افراد می ­توانند جهت مشاوره با کارشناسان ما در این موسسه ارتباط برقرار نمایند.

0 دیدگاه برای “مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

  1. v!da گفت:

    سلام
    من در رشته روانشناسی درس خوندم ایا برای مهاجرت به آلمان از طریق تخصص میتونم اقدام کنم؟

  2. کامران قاسمی گفت:

    مهاجرت به آلمان از طریق تخصص پزشکی امکان پذیر هست؟

  3. امیرحسین گفت:

    مقاله و مطالب مفیدی بود.
    مرسی

  4. صبا صابری گفت:

    سلام

    لطفا در مورد ویزای تحصیلی در رشته مهندسی توضیح دهید.

    ممنون از مطالب به روزتون

  5. تبسم گفت:

    ویزای جستجوی کار به چه صورت می باشد؟

  6. ali ram گفت:

    بابت مطلب به روزتون در مورد مهاجرت به آلمان از طریق تخصص تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد مهاجرت کاری به آلمان هم مطلب بذارید

  7. عرشیا گفت:

    برای آدم متخصص، همیشه و همه جا فرصت هست

  8. قراری گفت:

    با سلام. انواع ویزای مهاجرت به آلمان کدامند؟ آسانترین راه اخذ ویزای آلمان چیه؟

  9. قراری گفت:

    با سلام. آسانترین راه اخذ ویزای آلمان چیه؟

  10. منوچهر گفت:

    می شه با سطح b1 یه راه معرفی کنید که بشه اونجا به سطح b2/2 رسید؟

  11. Naghme گفت:

    درود و سپاس از مطالب خوبتون.
    امکان اقدام از طریق سایت های کاریابی از راه دور و از کشور دیگری ممکن است؟
    تشکر

  12. leilakk گفت:

    سلام. ویزای همراه هم بهمون تعلق می گیره؟

  13. طلایی پور گفت:

    ممنون بابت مقاله عالی شما

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *