مهاجرت تحصیلی استرالیا

مدارک و شرایط لازم جهت تحصیل در کشور استرالیا

مدارک و شرایط لازم جهت تحصیل در کشور استرالیا

مدارک و شرایط لازم جهت تحصیل در کشور استرالیا یکی از موضوعات مهمی است که هر علاقه مند به مهاجرتی باید در خصوص آن اطلاعات کاملی کسب کند.  می توان گفت هر سال نزدیک به 300.000 دانشجو در استرالیا به تحصیل در دوره های مختلف در حال ادامه تحصیل هستند که اگر سیستم آموزش از راه دور را به این رقم اضافه کنیم رقمی قابل توجهی به دست خواهیم آورد. شهریه دانشگاه بستگی به دوره تحصیل و رشته تحصیل و دانشگاه دارد. برای دریافت پذیرش از دانشگاه های استرالیا شما باید مراحل دریافت پذیرش را انجام دهید تا پذیرش خود را در یکی از دانشگاه ها اخذ نمایید.

مراحل اقدام بابت اخذ پذیرش تحصیلی

برای اخذ پذیرش تحصیلی در کشور استرالیا می بایست موارد زیر را به ترتیب انجام داد :

  1.  برنامه ریزی تحصیلی
  2. انتخاب رشته و دانشگاه
  3. اقدام بابت اخذ پذیرش
  4. مدارک و پرونده کامل شده در سفارت
  5. اقدامات و مطالعات قبل از ورود
  6. ورود به استرالیا و یا نیوزلند

هم چنین مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی استرالیا نیز به شرح ذیل است :

  • پاسپورت و ترجمه اصل شناسامه
  • ترجمه رسمی و اصل مدارک تحصیلی و ریز نمرات در دوره تحصیلی
  • مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی، فوق دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا
  • مدارک دیگر کسب شده
  • نامه سابقه شغلی و تحصیلی
  • دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکترا باید تحقیق ارائه دهند
  • به مدرک زبان آیلتس نیازی نیست
  • معرفی نامه از سابقه کاری و…

 مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی استرالیا

لیست زیر مدارکی است که برای اخذ ویزای دانشجویی در استرالیا الزامی می باشد :

  • تهیه فیش سفارت
  • اصل و کوپی گذرنامه
  • اصل و ترجمه شناسامه
  • اصل مدرک زبان آیلتس
  • نامه پذیرش تحصیلی
  • گواهی الکترونیکی ثبت نام
  • ترجمه ریز نمرات و دانش نامه
  • چهار قطعه عکس گذرنامه
  • تمکن مالی
  • گواهی سابقه کاری
  • رزومه
  • انگیزه نامه
  • ترجمه کارت پایان خدمت
  • ترجمه سند ازدواج
  • فرم های مرتبط تکیمل شوئ

همچنین مدارک مورد نیاز بابت تضمین مالی به سفارت استرالیا نیز به شرح ذیل است :

  1. اصل و ترجمه شناسامه شخص ضامن
  2. ترجمه گواهی محل کسب درآمد ضامن
  3. تهیه و ترجمه ضمانت نامه رسمی
  4. گردش حساب سه ماهه

لازم به ذکر است مزایای ویزای تحصیلی استرالیا نیز به شرح ذیل است :

  • دریافت ویزای همراه
  • کار دانشجویی تا سقف 20 ساعت که شما این امکان را دارید در هنگام تحصیل در دانشگاه به کار هم مشغول شوید.
  • همسر شما مجوز دارد در یک رشته تحصیلی به مدت سه ماه ثبت نام کنند و اگر بخواهد همسر خود بیشتر از سه ماه تحصیل کند باید ویزای تحصیلی استرالیا را دریافت کند.
  • محدودیت در رفت و آمد به خاک استرالیا ندارد.

مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا

مدت زمان تحصیل در استرالیا بیشتر از 10 ما می باشد که در پایان سال تحصیلی یعنی ماه نوامبر-دسامبر به اتمام می رسد، مدت زمان اعتبار ویزای شما باید حداقل تا 15 مارچ سال بعد اعتبار داشته باشد.

اگر مدت زمان رشته تحصیلی بیشتر از مدت 10 ماه می باشد. که باید ویزای تا 2 ماه بعد از فارغ التحصیل شدن دانشجو زمان داشته باشد. اگر رشته تحصیلی کمتر از 10 ماه باشد این امکان وجود دارد که ویزای تحصیلی استرالیا تا 1 ماه بعد از پایان تحصیل زمان داشته باشد.

مدارک و شرایط لازم جهت تحصیل در کشور استرالیا، مشاوران با تجربه ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانند به شما عزیزان به طور تلفنی یا حضوری مشاوره دهند. مشاوران با تجربه ما با توجه به شرایط شما عزیزان به شما بهترین روش مهاجرت را پیشنهاد می دهند.

15 دیدگاه برای “مدارک و شرایط لازم جهت تحصیل در کشور استرالیا

  1. diana گفت:

    سلام
    زمانیکه مدارک لازم برای ویزای تحصیلی استرالیا صادر میشه،این پروسه چقدر طول میکشه؟

  2. نظریان گفت:

    ممنون از مقاله خوبتون

  3. amir abbas گفت:

    در مورد مطلب به روزتون در مورد مدارک و شرایط لازم جهت تحصیل در کشور استرالیا تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد کشور نیوزلن هم بفرستید

  4. بهزاد گفت:

    هزینه های تحصیل خیلی بالاس

  5. امیرحسین گفت:

    مقاله عالی و خیلی خوبی بود.

  6. مشایخی گفت:

    برای اخذ ویزای کاری در استرالیا چه مدارک و‌شرایطی نیاز هست؟!

  7. قراری گفت:

    لطفا در مورد اقامت از طریق تولد در استرالیا نیز توضیح دهید.

  8. قاسمی گفت:

    هزینه ها زیاده

  9. مهراد گفت:

    برای ارائه پشتوانه مالی باید از بانک خاصی پرینت بانکی تهیه کرد ؟ چند وقت قبل وقت سفارت باید گرفت؟

  10. طلایی پور گفت:

    برای این هزینه های بالا میشه از طریقی از همون اول کار ضمن تحصیل داشت؟

  11. لیدا بهرامی گفت:

    اطلاعات این مقاله خیلی مفید بود ممنون

  12. Erfan گفت:

    باسلام و تشکر بابت مقاله خوبتون راجب مدارک و شرایط لازم جهت تحصیل در کشور استرالیا.

  13. leilakk گفت:

    سلام. مطالب خوبی دارین. با تشکر

  14. حسام الدین سراج گفت:

    علاوه بر این مدارک، مدارک دیگه ای هم لازمه یا نه؟

  15. sepideh گفت:

    سلام
    ممنون میشم در مورد ویزای کاری اسپانیا توضیح دهید؟
    تشکر می کنم بابت مطالب به روزتون

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *