مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » فرانسه » مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه



انتظار می رود که با مطالعه این مقاله با ضوابط و مقررات تحصیل در فرانسه و همچنین مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه به آشنایی لازم در این خصوص دست یابید. کشور فرانسه یک کشور اروپایی است که در حوزه صنعت و اقتصاد و تجارت بسیار قدرتمند بوده و اکثر شرکت ها و کمپانی بزرگ و بین المللی در این کشور مشغول فعالیت هستند. با مطالعه مزیت های تحصیل در فرانسه متوجه خواهید شد که این کشور بهترین گزینه تحصیلی خواهد بود. پس موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت را همراهی نموده و تا پایان این مقاله را مطالعه بفرمایید.

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه

دانشجویانی که مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه را تهیه و ارائه نمایند، قادر به دریافت پذیرش در دانشگاه های کشور فرانسه خواهند بود. این مدارک شامل موارد ذیل خواهد بود:

  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی به علاوه ریز نمرات
  • ارائه رزومه شغلی و CV
  • ارائه گواهی اشتغال به کار در فرانسه
  • انگیزه نامه از سوی فرد متقاضی
  • ارائه توصیه نامه که از سوی استاد اخذ گردیده است.
  • ارائه مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی
  • تعداد چند قطعه عکس در سایز ۵/۳*۵/۴
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا تافل و یا مدرک زبان انگلیسی در سطوح Tef و DELF و DALf

توجه داشته باشید که کلیه مدارک فوق الذکر می بایست از سوی مترجم رسمی در سفارت ترجمه گردیده و از سوی سفارت مورد تایید واقع شود.

مزیت های تحصیل در فرانسه

برای شخصی که مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه را فراهم نموده و قصد تحصیل در کشور فرانسه را دارد، مسلما مزیت هایی نیز شامل فرد متقاضی می گردد. این مزیت ها عبارتند از:

  • تحصیل در معتبرترین دانشگاه های جهان که در کشور فرانسه وجود دارد و اخذ مدرک تحصیلی دارای اعتبار در سطح بین الملل
  • در کلیه مقاطع تحصیلی دارای بیمه خواهید بود.
  • فراهم بودن امکان “کار ضمن تحصیل در فرانسه در کلیه مقاطع تحصیلی
  • بهره مندی از کمک هزینه مسکن برای دانشجویان بین المللی
  • امکان بهره گرفتن از تدریس استاتید برجسته در سطح جهانی
  • دستیابی به رزومه قوی تحصیلی و مهارتی برای اشتغال به کار در کمپانی های بین المللی و معتبر
  • تسلط به زبان فرانسوی که به عنوان زبان سوم دنیا شناخته شده است و تاثیر بسزایی در کسب و کار و تجارت خواهد داشت.
  • فرانسه جزو قوی ترین قطب های اقتصادی است که دانشجویان می توانند در چنین کشوری با سطح علمی فوق العاده بالا به تحصیل بپردازند.
  • امکان تحقیقات و پژوهش در سطح عالی
  • دستیابی به مشاغل پر درآمد و معتبر در سطح اروپا
  • تحصیل در دانشگاه های فرانسه با کمترین هزینه و شهریه و برخی موارد به صورت “تحصیل رایگان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی چیست؟

پس از این که دانشجوی متقاضی تحصیل در فرانسه موفق به اخذ پذیرش تحصیلی از سوی یکی از دانشگاه های کشور فرانسه گردید، اکنون می بایست برای گرفتن ویزای تحصیلی فرانسه اقدام نماید. ویزای تحصیلی در کشور فرانسه در صورتی به متقاضی اعطا می گردد که مدارک ذیل را ارائه کند:

  • آخرین مدرک تحصیلی همراه با ترجمه به زبان فرانسوی
  • اصل و کپی شناسنامه
  • رزومه یا CV ترجمه شده به زبان فرانسوی
  • ارائه گواهی پذیرش تحصیلی از سوی دانشگاه انتخابی
  • اصل و کپی گذرنامه
  • ارائه عکس متقاضی بدون روتوش و رنگی با پس زمینه سفید. حد الامکان جدید بوده و به صورت تمام رخ گرفته شود.
  • ارائه کارت معافیت از خدمت یا کارت پایان خدمت نظامی برای آقایان به صورت ترجمه شده
  • تمکن مالی برای تحصیل و زندگی در فرانسه
  • انگیزه نامه
  • ارائه مدرک زبان (در صورت نیاز)

در صورتی که دانشگاه یا ارگان مربوطه از شما مدارک دیگری درخواست نمود با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشورت نمایید.

اخذ اقامت دائم فرانسه امکان‌پذیر است؟

در بررسی موضوع مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه می توان گفت که اخذ اقامت دائم از این طریق مقدور خواهد بود.

بدین صورت که اگر فرد به مدت 6 سال در کشور فرانسه مشغول تحصیل یا کار باشد، پس از گذشت این مدت زمان مجاز است نسبت به اخذ اقامت دائم در این کشور اقدامات لازم را انجام دهد. بنابراین از دیگر مزایای تحصیل در فرانسه دستیابی به اقامت دائم در این کشور است. در نهایت پس از گذشت چند سال می توان تابعیت این کشور را نیز اخذ نمود.

انواع ویزای تحصیلی فرانسه کدامند؟

ویزای دانشجویی یا ویزای تحصیلی در چند نوع برای دانشجویان صادر می گردد که به شرح زیر هستند.

ویزای شنگن کوتاه مدت

این نوع ویزا مختص افرادی است که به هدف انجام مطالعات و تحقیقات عازم فرانسه بوده و اطمینان دارند که بیش از 3 ماه طول نمی کشد. در این صورت می توانند این نوع ویزا را دریافت نمایند. ضمنا ویزای شنگن دانشجویی به صورت رایگان برای دانشجویان صادر می گردد و قابل تمدید نیست.

ویزا برای امتحانات ورودی

ممکن است با هدف شرکت در یک یا چند آزمون برای راهیابی به دانشگاه های فرانسه وارد این کشور شوید. در این صورت می توانید ویزای مختص امتحانات ورودی را با همین نام درخواست دهید. در صورت قبولی در آزمون و اخذ گذرنامه امکان اخذ مجوز اقامت تجدید پذیر یک ساله را خواهید داشت.

ویزای موقت بلند مدت

نوعی ویزای بلند مدت ولی موقت برای دانشجویان وجود دارد که به دانشجویی اختصاص دارد که مدت تحصیلی آنها 6 ماهه است. در این صورت نیاز به مجوز اقامت به صورت جداگانه نیست.

ویزای طولانی مدت

ویزای طولانی مدت برای دانشجویانی است که تحصیل آنها بیشتر از 6 ماه طول خواهد کشید. در این صورت الزام به اخذ این نوع ویزا یا اقامت طولانی مدت VLT-TS  را دارند. بنابراین کسانی که قصد تحصیل در فرانسه بیش از 6 ماه را دارند می بایست این ویزا را که به منزله مجوز اقامت طولانی مدت در فرانسه است دریافت کنند. مدت اعتبار آن متناسب با نوع مقطع تحصیلی است. در واقع برای اخذ مدرک کارشناسی به صورت 3 ساله، مدرک کارشناسی ارشد به صورت 2 ساله و برای اخذ مدرک دکترا به صورت 4 ساله صادر می گردد.

آگاهی از دیگر مزیت های تحصیلی در فرانسه و مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه به صورت مراجعه حضوری یا تماس تلفنی به صورت رایگان با کارشناسان متخصص موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط بگیرید.

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فرانسه
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *