مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » سوئد » مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد



مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد

در  مقاله پیش رو می خواهیم موضوع مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد را مورد بررسی قرار دهیم.

کشور های اسپانیا، ایتالیا و بلژیک نیز بعد از سوئد بالاترین امتیاز اعتبار پاسپورت را از آن خود کرده اند.

دلایل مناسب برای ادامه تحصیل دانشجویان خارجی در کشور سوئد این است که در سال 2019 میان 199 کشور جهان؛

بیشترین امتیاز اعتبار پاسپورت را با نمره 109 به خود اختصاص داده است.

شرایط و مشخصات کشور سوئد

سوئد به عنوان یکی از مهاجر پذیرترین کشور ها بین سایر کشور های اروپا و امریکا را دارد.

این کشور به دلیل شرایط رفاهی و تحصیلی جزو کشور های با اعتبار رنکینگ بالایی قرار دارد.

برای نمونه شرایط تحصیلی در این کشور بسیار با سایر کشور های اروپا متفاوت است.

برای مطالعه مطالب بیشتر می توانید مقاله ( تحصیل در سوئد ) را مطالعه نمایید.

در حین تحصیل اساتید از دانشجویان ارزیابی عملیاتی آنچه یاد گرفته شده همراه با کارگاه مربوطه گرفته می شود.

توانایی و مهارت فرد به خوبی نمایان میشود، در سایر کشور ها اساتید برای بهتر دیده شدن خودشان از دانشجو استفاده می کنند.

کشور سوئد در ثبات و پایداری در همه زمینه های کشوری، اقتصادی، تحصیلی و سرمایه گذاری رتبه یک را دارد.

امتحانات ورودی برای دانشگاه های سوئد(SweSAT) هیچ محدودیت سنی ندارد و لازم نیست شهروند و مقیم این کشور باشید.

 

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش سوئد در خصوص پذیرش تحصیلی در این کشور بسیاز حائز اهمیت است.

این کشور در شمال قاره اروپا واقع شده و یکی از کشور های اسکاندیناوی محسوب میشود.

از لحاظ سطح کیفی نظام آموزشی سوئد جزء ده کشور برتر دنیا شناخته شده است.

هزینه های تحصیل در دانشگاه های سوئد بعد از سال 2011 در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس رایگان نیست.

اما هزینه های تحصیل برای مقاطع دکترا رایگان و از شرایط استثنایی برای تحصیل دانشجویان برخوردار میباشد.

در دانشگاه های سوئد با دو زبان سوئدی و انگلیسی تدریس می شود.

میتوان در هنگام تحصیل در یک دوره کوتاه مدت زبان سوئدی آموزش دید.

 

 

مدارک و شرایط لازم پذیرش در مقطع کارشناسی

در مرحله اول شما می بایست نمره قبولی 6 به بالا را در امتحان زبان انگلیسی IELTS   کسب کنید.

پذیرش از طریق بورسیه تحصیلی شامل تحصیل در مقطع کارشناسی نمی باشد.

پیشنهاد میشود اگر نگران هزینه های تحصیل هستید و قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور سوئد را دارید؛

از مقاطع بالاتر اقدام کنید.

شما پس از گذراندن 180 واحد درسی در هر رشته تحصیلی میتوانید مدرک لیسانس خود را دریافت کنید.

مدت زمان تحصیل 3 الی 4 سال می باشد که هزینه های آن بالغ بر 12000 تا 14000 یورو در سال اول می باشد.

 

مدارک و شرایط لازم پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد

در ادامه به بررسی مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد در مقطع تحصیلی فوق لیسانس می پردازیم.

شما در دانشگاه های سوئد می توانید هم به صورت رایگان (بورسیه تحصیلی) و هم با پرداخت هزینه تحصیل کنید.

در کشور سوئد برای کسانی که دانشجو هستند اجازه کار موقت صادر می شود.

اما درآمد آن فقط هزینه های روزانه را برآورده می کند.

شما با کسب نمره 6 به بالا در آزمون زبان انگلیسی ایلتس می توانید در مقطع ارشد در هر رشته ای تحصیل کنید.

یکی از ساده ترین روش های اخذ ویزای تحصیلی در کشور سوئد دریافت بورسیه تحصیلی است.

شما میتوانید با ارائه مقالات معتبر در سطح ISI ، فارغ التحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور بورسیه دریافت کنید.

همچنین با داشتن جوایز المپیاد های علمی در سطح بین المللی می توانید از بورسیه تحصیلی استفاده کنید.

هرینه های تحصیل در مقطع ارشد حدود 10000 تا 12000 یورو می باشد.

برای مطالعه بیشتر درباره هزینه های تحصیل می توانید مقاله ( هزینه تحصیل و زندگی در سوئد ) را مطالعه کنید.

 

مدارک و شرایط لازم پذیرش در مقطع دکترا

حال به بررسی مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد در مقطع دکترا می پردازیم.

تحصیل در مقطع دکترا یکی از پر مزیت ترین راه ها برای کسب ویزا، درآمد و اقامت در کشور سوئد می باشد.

علاوه بر رایگان بودن تحصیل در هر رشته از مقطع دکترا شما درآمد هایی در رشته تحصیلی خود کسب می کنید.

در مورد تغییر درآمد حاصله بستگی به میزان فعالیت های علمی و مهارت های کسب کرده در زمینه تحصیلی خود دارد.

برای پذیرش در مقطع دکترا ابتدا فرد برای تحصیل اقدام یا از طرف دانشگاه های سوئد دعوت میشود.

در مرحله بعد باید مدارک تحصیلی دوره قبل یعنی مدرک کارشناسی ارشد خود را ارئه دهد.

همچنین مدرک زبان با نمرهIELTS  بالای 6 و مقالات چاپ شد در مجلات بین المللی خود را ارائه دهد.

و در انتها مدارک توسط هیئت علمی دانشگاه بررسی و تایید می شود و شخص می تواند برای پذیرش اقدام کند.

شرایط ویژه تحصیل در مقطع دکترا که این کشور در اختیار دانشجویان قرار میدهد شرایط کار و درآمدزایی می باشد.

 

شرایط اخذ بورسیه تحصیلی در سوئد

دانشگاه های سوئد برای دانشجویانی که از شرایط تحصیلی بورسیه استفاده میکنند بسیار مناسب است.

بورسیه دانشجویی در هر مقطع تحصیلی به صورت رایگان تحصیل و خوابگاه در اختیارشان قرار می گیرد.

و همچنین از آکادمی های آموزشی و دانشگاه ها و پژوهشکده های معتبر این کشور به صورت رایگان استفاده می کنند.

دانشجویان بورسیه پس از فارغ التحصیل در هر مقطعی، توسط دولت در بهترین سازمان های سوئد مشغول به کار می شوند.

برای دریافت چنین شرایطی فرد در کشور خود باید حداقل یک ثبت اختراع، یا مقالات متعددی در مجلات بین المللی داشته باشد.

 

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل دارند به شرح زیر می باشد:

  • تهیه فرم 105031: با ذکر تاریخ ورود و خروج؛
  • تهیه دو قطعه عکس 4×6 رنگی، تمام رخ؛
  • پرداخت فیش بانکی سفارت سوئد به مبلغ 000/400/1 ریال بانک صادرات؛
  • اصل پاسپورت و ارائه کپی از تمام صفحات پاسپورت در دو نسخه؛
  • ارائه مدارک مالی معتبر برای تاییده وضعیت مالی، برای لیسانس 73000 کرون در سال؛
  • برای گذراندن دوره دوساله فوق لیسانس 146000 کرون می باشد؛
  • اصل و کپی نامه پذیرش دانشگاه Admission دریافت از سایت nu؛
  • تهیه فرم 135011 برای افراد متاهل؛
  • تهیه بیمه نام مربوطه برای دانشجویانی که یکسال و یا کمتر اقامت دارند. تهییه فرم از سفارت؛
  • تهیه پاکت نامه و تمبر به همراه آدرس قید شود.

 

در این مقاله به بررسی مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد در تمامی مقاطع تحصیلی پرداختیم

برای کسب مشاوره های لازم در ارتباط با مهاجرا به سوئد و یا سوالات دیگر با مشاوران ما در موسسه؛

حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئد
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *