مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » نروژ » مدارک وشرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ

مدارک وشرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ



تحصیل در نروژ و دریافت ویزای تحصیلی نروژ برای دانشجویانی که تمایل به تحصیل در دانشگاه های کشور هایی که به صورت رایگان می باشد بسیار مورد استقبال افراد قرار می گیرد. کشور نروژ عضوء کشور کشور های صنعتی می باشد و امکان کار کردن در این کشور وجود دارد.در این مقاله به بررسی مدارک وشرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ می پردازیم.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه مدارک و شرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ به شما عزیزان بهترین راه را برای دریافت پذیرش تحصیلی ارائه می دهند. از ابتدا تا انتها در کنار شما عزیزان خواهیم بود.

 

شرایط دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی

برای تکمیل کردن فرم درخواست پذیرش دانشجویان خارجی در این کشور، ابتدا باید به مدت 15 روز برای آغاز کورس تحصیلی مهر ماه این فرم را تکمیل کنند. لازم به توضیح است که بعضی از دانشگاه ها به دلیل صلاحیت های شخصی، مدت زمان بیشتری به دانشجو می دهند.

بر طبق احتیاج های قبلی در این کشور، موسسه نروژی بابت معیین کردن کیفیت سطح آموزشی، مکان آموزشی دانشجویان را فراهم کرد. این موسسه برای تعیین سطح آموزش ایجاد شد که دانشجویان باید حداقل سطح را داشته باشند.

 

قانون تحصیلی کشور نروژ

از لحاظ سطح زبان برای دروسی که به زبان نروژی خواهد بود یا دروسی که به زبان انگلیسی آموزش داده می شود را مشخص می کند.مجموعه ای از اطلاعات خاص در فهرست به نام GSU می باشد که سابق به نام SISشناخته شده بود. در این فهرست در مورد معادل سازی و تعیین سطح دانشجوجان بین المللی (خارجی) برنامه ریزی شده است و دانشجویان تعیین سطح می شوند.

در مجموع کل ورود در دوره آموزش عالی این کشور بر اساس ارزیابی و بررسی صلاحیت شما توسط GSU خواهد بود. البته کشور های دیگر بابت معیار های تعیین سطح با هم فرق می کنند.

 

ارزیابی GSU

برای ارزیابی دانشجویان بابت ورود به دانشگاه های این کشور صورت می گیرد که تنها دانشجویان باید این آزمون را بدهند.

بنابراین علاوه بر ارزیابی و بررسی این آزمون باید توسط NOKUT در محل تحصیل و شناختن نظام آموزشی و آموزش و پروش این کشور برای دانشجویان بین المللی ( خارجی ) صورت گیرد. مدارک و شرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ باید دانشجویان بدانند و فراهم کنند.

 

مدارک لازم بابت دریافت ویزای تحصیلی نروژ

  • تکمیل کردن فرم اولیه دانشگاه ها و کالج ها مورد نظر شما
  • ارائه تمامی مدارک و اسناد تحصیلی شما به همراه ترجمه
  • ارائه بیمه درمانی و خدمات
  • ارائه مدارکی که نشان دهنده ی پذیرش شما در موسسه و دانشگاه های این کشور
  • دلیل شما برای تحصیل در این کشور و در دانشگاه مورد نظر شما
  • اگر برای دانشگاه خصوصی در نروژ اقدام کرده باشید باید مدارک بانک بابت اثبات تامین هزینه های زندگی در این کشور
  • ارائه انگیزه نامه
  • ارائه دریافت ویزای تحصیلی بابت مدارکی که نشان دهنده اقامت شما در خوابگاه و یا محل اقامت در این کشور اجاره می کنید را باید ارائه دهید.

 

شرایط مربوط به استفاده از کمک هزینه های دولتی

لازم به ذکر است که اگر شخص بخواهد در هنگام تحصیل از تسهیلات، وام های دولتی و یا دانشگاهی برخوردار شود باید از ابتدا ویزای تحصیلی این کشور را داشته باشد. شما با دریافت ویزای تحصیلی می توانید به اقامت دائم این کشور بعد از مدت زمان برسید.  دانشجویان امکان کار کردن را دارند و با کار کردن می تواند هزینه های تحصیل و زندگی شان را تامین کنند.

 

نکته اول : ارائه ی مدارک بالا به سفارت این کشور و دریافت تاییدیه از آن ها، کسانی که خارج از کشور های عضو شنگن هستند باید حتما دریافت کنند.

نکته دوم : کسانی که تقاضای تحصیل در این کشور را دارند باید به صورت تمام وقت طول دوره ی تحصیل مطمئن باشند و در از این تهسیلات به صورت رایگان استفاده کنند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما عزیزان در مورد مدارک و شرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ مشاوره تخصصی ارائه می دهند و مدارک لازم را به شما می فرمایند، و از ابتدا پروسه قرارداد تا انتها در کنار شما عزیزان هستیم.

 

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ

دوره تحصیلی کارشناسی (لیسانس)

  • ارائه مدرک تحصیلی دیپلم 12 ساله
  • ارائه مدرک زبان آیلتس 6.5
  • ارائه مدرک تحصیلی قبلی شما

 

دوره تحصیلی کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)

  • ارائه مدرک دیپلم 12 ساله
  • ارائه مدرک کارشناسی (لیسانس)
  • ارائه مدرک زبان آیلتس 6.5

 

دوره تحصیلی دکتری

  • ارائه مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)
  • ارائه مدرک دیپلم 12 ساله
  • ارائه مدرک زبان آیلتس 6.5

 

مدارک کلی اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های نروژ

  • ترجمه مدارک تحصیلی دریافت شده
  • ترجمه ریز نمرات دوره های تحصیلی
  • مدرک زبان آیلتس 6.5 و یا معادل این تافل

 

مدارک اخذ ویزای تحصیلی از دانشگاه های نروژ

  • ثبت نام که به صورت آنلاین (از طریق سایت) امکان پذیر می باشد.
  • یک عدد عکس رنگی و جدید به همراه داشته باشید.
  • از تمامی صفحات پاسپورت کپی داشته باشید.
  • از تمامی مدارک هویتی باید اصل و کپی داشته باشید.
  • اصل شناسنامه و ترجمه رسمی شده
  • دریافت پذیرش دانشگاه
  • ارائه تمکن مالی به مبلغ 98.000 کرون
  • هزینه دویست هزار تومان بابت صدور روادید
  • محل سکونت در نروژ
  • ارائه گواهی پس از اتمام تحصیل
  • مدت زمان صدور ویزا تقریبا 20 تا 60 روز کاری سفارت می باشد.

 

آیا دانشجویان بعد از تحصیل می تواند مشغول به کار شوند؟

بله، دانشجویان این امکان را دارند در هنگام تحصیل مشغول به کسب و کار های نیمه وقت شوند و به هزینه های زندگی و تحصیل شان کمک و تامین کنند. سپس بعد از فارغ التحصیل شدن ویزای تحصیلی شان را به ویزای کاری تبدیل کنند و به صورت تمام وقت مشغول کار شوند.

دانشجویانبابت مدارک و شرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ باید آگاهی لازم را داشته باشند سپس اقدام به پذیرش تحصیلی کنند.

 

موسسه بین المللی سفیران سروش سعادت به شما عزیزان به صورت تلفنی و حضوری مشاوره تخصصی ارائه می دهند. شما با اطلاعات دقیق و آگاهی لازم بهترین تصمیم را می گیرید. مدارک و شرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژدانشجویان باید با توجه به رزومه تحصیلی خود پذیرش تحصیلی از یکی دانشگاه های این کشور را دریافت کنند.

 

مدارک وشرایط لازم برای پذیرش از دانشگاه های نروژ
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *