مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آفریقای جنوبی » مدارک لازم برای ویزای کار آفریقا جنوبی

مدارک لازم برای ویزای کار آفریقا جنوبی



افرادی که قصد دارند به کشور آفریقا جنوبی در سال 2019 مهاجرت کنند باید ویزا کسب نمایند، یکی از روش های مهاجرت به این کشور کار در این کشور می باشد. در ادامه به بررسی مدارک لازم برای ویزای کار آفریقا جنوبی می پردازیم. مقاله پیش رو توسط موسسه مهاجرتی و حقوقی سفیران سروش سعادت در رابطه با مدارک لازم برای ویزای کار آفریقا جنوبی تهیه شده است.

اگر قصد مهاجرت کاری به کشور آفریقا جنوبی دارید بهتر است قبل از مهاجرت از شرایط و قوانین مهاجرت کاری و همین طور مدارک لازم برای ویزای کار آفریقا جنوبی اطلاعات کامل را کسب کرده و سپس اقدامات لازم را برای مهاجرت انجام دهید.

ویزا کشور آفریقا جنوبی

در این کشور ویزا های مختلفی مانند ویزای کاری، ویزا تحصیلی و ویزا تجاری به متقاضیان اعطا می شود، متقاضیان باید با توجه به هدفشان برای مهاجرت به این کشور ویزا مربوطه را دریافت نمایند. باید به این نکته توجه داشت که بدون دریافت ویزا فرد نمی تواند به کشور آفریقا جنوبی مهاجرت کند. برای هر یک از ویزا ها متقاضی باید مدارک مورد نیاز را به سفارت خانه این کشور ارائه نماید.

مدارک لازم برای ویزای کار آفریقا جنوبی

مدارک لازم جهت اخذ ویزا

در ادامه به بررس مدارک لازم جهت اخذ ویزا در این کشور می پردازیم:

  • دریافت فرم مورد نظر از سایت سفارت خانه و تکمیل نمودن آن؛
  • ارائه دو قطعه عکس پشت نویسی شده؛
  • ارائه گواهی از رزرو هتل و ارائه فتوکپی از بلیط رفت و برگشت این کشور. متقاضیان به این نکته توجه داشته باشند که اگر فقط فتوکپی از بلیط رفت ارائه شود ممکن است در روند اخذ ویزا مشکل به وجود آید، ارائه فتوکپی از بلیط برگشت به این منظور است که فرد قصد بازگشت به کشور را دارد؛
  • ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل دو سال و همچنین ارائه فتوکپی از پاسپورت. در گذرنامه فرد باید 2 الی 3 صفحه خالی نیز وجود داشته باشد؛
  • ارائه مدرکی از محل اقامت در کشور ارائه جنوبی الزامی می باشد، اگر فردی از شخصی دعوت نامه دریافت نکرده باشد باید مدارک رزرو هتل را ارائه دهد و تمامی مشخصات هتل باید ذکر شود؛
  • ارائه مدرک تمکن مالی، بهتر است متقاضی 3 دوره از گردش مالی حسابش مدارک تهیه کرده و آن ها را ارائه نماید؛
  • ارائه مدارک شغلی، متقاضیانی که دانشجو و یا کارمند هستند باید نامه ای از مدرسه، دانشگاه و یا محل کار با سر برگ و ذکر مشخصات فرد و میزان حقوق، تاریخ استخدام، ذکر سمت فرد در موسسه دریافتی تهیه کرده و آن را به زبان انگلیسی ترجمه نمایند. افرادی که بازنشسته شده اند باید فیش حقوقی خود یا مدرک بازنشستگی را ارائه دهند.

مدارک لازم برای دریافت ویزا کار به صورت عمومی

مدارک لازم برای دریافت ویزای کار آفریقا جنوبی به شرح زیر می باشد:

  • ارائه پاسپورت معتبر با اعتبار لازم؛
  • پرداخت مبلغ دوازده هزار و هفتصد دلار جهت بررسی مدارک، این مبلغ به فرد بازگردانده نمی شود؛
  • دریافت فرم DHA – 1738 و تکمیل آن؛
  • دریافت فرم پزشکی BI – 811 و تکمیل نمودن این فرم؛
  • ارائه فرم رادیولوژی BI – 806؛
  • ارائه گواهی واکسیناسیون؛
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه؛
  • ارائه تمکن مالی از طریق ارائه مدارک حساب بانکی؛
  • کارفرمای فرد باید متعهد شود که پاسپورت متقاضی در مدت کار در این کشور معتبر می باشد؛
  • متقاضی باید مهارت و تخصص در زمینه کار داشته باشد؛
  • اثبات این موضوع که کار فرما پس از انتشار آگهی استخام در کشور آفریقا جنوبی نیروی کا پیدا نکرده و به همین دلیل از نیروهای کار خارجی استفاده می کند؛
  • حقوق و مزایای فرد نباید از حقوق و مزایا در نظر گرفته شده برای شهروندان کشور آفریقا کمتر باشد؛
  • ارائه قرار داد استخدام که توسط کارفرما و متقاضی امضاء شده باشد؛
  • متقاضی باید در شغلی مرتبط با شغل جدیدش به مدت پنج سال سابقه کار داشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مهارت کاری

متقاضیان برای دریافت ویزای مهارت کار در کشور آفریقا جنوبی باید مدارکی را ارائه دهند که در ادامه آن ها را بررسی خواهیم کرد:

  • ارائه پاسپورت معتبر که باید حداقل 1 ماه پس از صدور ویزا اعتبار داشته باشد؛
  • ارائه گزارشات پزشکی در 6 ماهه قبل از ارسال مدارک که به تایید پزشک رسیده است؛
  • ارائه گزارشات مربوط یه رادیولوژی؛
  • در صورتی که فردی متاهل است باید مدارک رسمی ازدواجش را ارائه دهد؛
  • در صورتی که فرد از همسرش طلاق گرفته و یا همسرش فوت شده مدارک را باید ارائه نماید؛
  • متقاضی باید گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس یا مقامات مربوطه در کشورش را ارائه نماید؛
  • ارائه گواهی تمکن مالی؛
  • کارفرما باید تعهد دهد که در مدن فعالیت فرد گذرنامه اش اعتبار خواهد داشت؛
  • کارفرما باید تعهد کتبی ارائه نماید که در صورت اخراج متقاضی هزینه های مربوط به اخراج را پرداخت می نماید.

دعوت نامه جهت اخذ ویزا آفریقا جنوبی

اگر افرادی بتوانند از دوستان و یا اقوام خود در کشور آفریقا جنوبی دعوت نامه دریافت نمایند روند اعطا ویزا به این افراد سریع تر خواهد بود. افرادی که قصد سفر های کاری نیز دارند می توانند دعوت نامه ارائه دهند. افرادی که شغلشان تجارت می باشد اگر دعوت نامه رسمی داشته باشند به سرعت می توانند ویزا دریافت کرده و به این کشور سفر نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید طی تماس با موسسه سفیران سروش سعادت و دریافت مشاوره های رایگان از کارشناسان موسسه پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

نکاتی در رابطه با صدور ویزا

  • هزینه های لازم برای صدور ویزا آفریقا جنوبی 150 هزار تومان می باشد، متقاضیان باید این مبلغ را همزمان با تحویل مدارک به سفارت خانه پرداخت نمایند؛
  • بهتر است 3 ماه قبل از مشخص شدن تاریخ سفرتان اقدامات لازم را جهت اخذ ویزا انجام دهید، روند اعطا ویزا معمولا سه ماه طول خواهد کشید؛
  • متقاضی باید به صورت حضوری مدارک را به سفارت خانه تحویل دهد؛
  • پاسپورت فرد باید تا زمان ارائه صدور ویزا در سفارت خانه باقی بماند؛
  • افرادی که سن شان زیر سن قانونی یعنی 18 سال می باشد، باید رضایت نامه محضری پدر و مادر نیز ارائه شود؛
  • افراد زیر هجده سال باید از شناسنامه خود فتوکپی ارائه دهند.

در صورتی که سوالات بیشتری برای شما پیش آمده و یا قصد تکمیل اطلاعات در رابطه با مدارک لازم برای ویزای آفریقا جنوبی دارید می توانید با مشاوران و وکلا حرفه ای و مجرب موسسه سفیران سروش سعادت در تماس بوده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *