مهاجرت کاری لیتوانی

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در لیتوانی

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در لیتوانی

مدارک لازم  برای اخذ ویزای کار در لیتوانی کدام است؟ در ابتدای امر شخص باید یک کارفرمای در این کشور پیدا کند و در شرکت این کارفرما شما مجوز کار دارید. ابتدا باید کارفرما به شما پیشنهاد کاری بدهد و سپس شما برای دریافت ویزای کاری اقدام کنید.

سپس باید مدارک و اسناد معتبر خود را برای دریافت ویزای کار ارائه دهید. بابت صدور اولیه مجوز بعد از ارسال مدارک و اسناد خود باید یک موقعیت خالی شغلی برای شخص متقاضی به وجود آید و این موقعیت از سمت کارفرما اعلام می شود. موقعیت شغلی باید حداقل یک ماه قبل از ارسال مدارک از سمت متقاضی اعلام شده باشد. اول باید شهروندان و اشخاصی که در این کشور اقامت دارد از موقعیت های شغلی استفاده کند.

شرایط الحاق خانواده در لیتوانی

مجوز اقامت برای اشخاص صادر خواهد زمانی که :

  • در صورتی که پدر و مادر شخص تابعیت لیتوانی را دارا باشند، اقامت لیتوانی را کسب خواهید کرد.
  • شخص خارجی که شهروند لیتوانی می باشد و در لیتوانی زندگی می کنند.
  • طفل یک تابعیت لیتوانی که در این کشور زندگی می کند.
  • همسر یا شریک قانونی فردی که تابعیت و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشید.
  • مدت زمان این پروسه تقریبا 2 تا 4 ماه می باشد و هزینه های این پروسه تقریبا 300 تا 800 یورو می باشد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در لیتوانی

  • بابت افرادی خارجی که می خواهند به این کشور سفر کند و تمایل به کار کردن در این کشور را دارند به این صورت می باشد که برای کار مورد نظر باید مدارکی بر مهارت کاری در زمینه های کاری ارائه دهند.
  • برای تایید مهارت های خاص باید گواهی کاری، سمینار ها، سابقه کاری، تمام دوره های تحصیلی، دوره های علمی و… به دولت این کشورارائه دهید.
  • افراد باید در دو سال گذشته بیشتر از یک سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی داشته باشد.
  • کارفرمای لیتوانی برای پیشنهاد کاری به شما باید در یک دفتر محلی ثبت کند.
  • مدت زمان صدور مجوز کاری شما تقریبا 20 روز طول می کشد.

لازم به توضیح است بعد از صدور اولیه مجوز کاری شما باید مدرک شما حتما تایید شود و مجوز اقامت را داشته باشید. شما برای ارائه مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در لیتوانی باید در زمینه کاری مدارک خود را به دفتر دیپلماتیک، یک پست کنسولی در لیتوانی و یک سرویس مهاجرتی در این کشور اعطا شود. مدت زمان اقامت کاری در این پروسه تقریبا 2 تا 4 ماه می باشد.

شرایط کار در لیتوانی

این نوع مجوز برای اقامت شما ویزای کوتاه مدت می باشد و شما با دریافت این مجوز می توانید مجوز کار نیز دریافت کنید. ویزای کاری تا 2 سال مورد تایید می باشد. پروسه کاری و مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در لیتوانی که برای تایید پروسه کاری نیاز می باشد به شرح زیر می باشد:

  1. برای بررسی مدارک و ارزیابی مدارک شما باید یک شخصی را برای تنظیم و تسلیم مدارک نشان دهید.
  2. هنگامی که شخص متقاضی در خارج از کشور باشد باید از مقامات دولتی بخواهند که ویزای کار در این کشور را دریافت کنند. وزارت امور خارجه این کشور کار بررسی پرونده و صدور روادید برای اشخاص خارج از کشور را به عهده خواهد داشت.

شرایط مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در لیتوانی

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه ویزای روادید
  • ارائه قطعه عکس 40.60
  • مدارک صدور اقامت بر طبق پایه، نامه میانجیگری، مجوز کار و …
  • ارائه درآمد و دارایی برای تامین هزینه های درآمد
  • ارائه سند محل سکونت در این کشور
  • ارائه اسناد و مدارک بیمه ای فرد

هزینه های دولت

بعد از تصمیم گرفتن در مورد مجوز کار :

  1. بابت موضوع مجوز کار بابت یک سال = 121.64 یورو
  2. بابت گسترش مجوز کار = 52.13 یورو
  3. بابت مجوز کار تا 2 سال = 150.60 یورو
  4. بابت مجوز کار برای شغل های فصلی = 34.75 یورو
  5. بابت موضوع از تکراری مجوز کار = 8.69 یورو

اعتبار مجوز کار

مجوز کار باید در یک دوره تا دو سال صادر می شود. کار و کمپانی باید معیین و مشخص باشد و در سازمان یا سازمان که در آن خارجی مشغول به کار شود. برای این که شخص خارجی بتواند مجوز کاری دریافت کند شش ماه تا یک سال وقت نیاز دارد.

نکات مهم در مورد ویزای کار در لیتوانی

  • برای قرارداد کاری با یک فرد بیگانه باید قوانین جمهوری لیتوانی در این قرارداد رعایت شده باشد، و حتما باید توسط دولت جمهوری این کشور برنامه ریزی شده باشد.
  • قرارداد باید به زبان لیتوانی و یک زبان خارجی دیگر نوشته شده باشد.
  • قرارداد باید به دو نسخه منعقد شده باشد.یکی به زبان لیتوانی و یکی به زبان خارجی دیگر باشد.
  • قرارداد باید برای یک دوره زمانی ثابت شده باشد و برای کار کردن نباید از اعتبار مجوز کار سوء استفاده نکند.

شرایط برای تجدید مجوز کار

  1. افراد خارجی برای تولید نیاز می باشد.
  2. مجوز کار برای یک دوره کوتاه از دو سال صادر می شود.
  3. موارد تجدید مجوز کار، اعتبار آن بیشتر از دو سال نمی باشد.
  4. برای تمدید مجوز کار، کارفرما بعد از دو ماه قبل از اجازه کار باید یک درخواست به همراه اسناد و مدارک لازم به برای نیروی کار محلی را بفرستید.

چه مدارکی برای تمدید مجوز کار وجود دارد؟

  • فرم تعیین شده باید داشته باشید.
  • مجوز کار باید ارائه دهید.
  • کپی از پاسپورت و گذرنامه از یک شهروند خارجی با یک سند در نظر گرفته شده برای سفر به یک کشور خارجی در این کشور ارائه دهید.
  • تابع کارفرمای خارجی، مدت زمان کار، دستمزد و حقوق، مالیات ارزیابی و پرداخت بیمه تامین اجتماعی داشته باشید.
  • ارائه قرارداد کار توسط شما و کارفرما
  • امکان اخراج کردن در مدت شش ماه قبل از تقاضا برای تجدید مجوز کار صورت بگیرد.
  • بعد از مدت هفت اگر می خواهید می توانید برای مجوز کار دوباره اقدام کنید که بعد از ده روز به شما اطلاع می دهند.
  • افراد خارجی از تعهد نسبت به مجوز کار معاف هستند.
  • افراد خارجی حق شهروند از این کشور را نسبت به قانون شهروندی باید اجرا کنند.

لازم به توضیح می باشد که موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در لیتوانی می تواند یاری کنند و مشاوران ارشد ما به صورت تلفنی که رایگان می باشد می تواند به شما عزیزان مشاوره بدهند.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *