مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اسپانیا » قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا

قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا



قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا

سرمایه‌گذاری در اسپانیا از جمله روش‌های اخذ اقامت در این کشور است.در این مقاله به بررسی قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا می پردازیم.

اما جهت دستیابی به این نوع اقامت، بایستی از قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا آگاهی یافت. علت نگارش این مقاله، صحبت درخصوص همین موضوع است. البته روش‌های دیگری مانند تحصیل در اسپانیا، ازطریق ازدواج و… نیز وجود دارد که منجر به اخذ اقامت اسپانیا می‌گردد.

 

شرایط اخذ اقامت موقت اسپانیا

اخذ اقامت موقت در اسپانیا مستلزم دارا بودن شرایطی است که در ذیل به آن اشاره می‌گردد:

  • عدم سابقه کیفری یا سوء پیشینه در ایران، اسپانیا یا سایر کشورهایی که فرد متقاضی در آنها اقامت داشته است.
  • دارا نبودن ممنوعیت ورود به خاک اسپانیا یا دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • دارا بودن منبع درآمد کافی جهت ادامه زندگی در اسپانیا.

(حداقل درآمد فرد متقاضی مبلغ 04/2130 یورو در ماه – حداقل درآمد عضو خانواده مبلغ 51/532 یورو در ماه)

  • ارائه اسناد و مدارک دال بر تمکن مالی متقاضی

(حداقل مبلغ 26 هزار یورو برای درآمد یک سال برای متقاضی اصلی – حداقل مبلغ 6500 یورو برای عضو خانواده متقاضی)

اگر بتواند تمکن مالی بیشتری را به اثبات برساند، شانس او در اخذ اقامت موقت اسپانیا بیشتر خواهد بود.

  • ارائه بیمه نامه خصوصی یا عمومی صادره از شرکتی که دارای مجوز کار در کشور اسپانیا می‌باشد
  • ارائه نامه سلامت پزشکی و عدم بیماری که بر بهداشت عمومی تاثیر مستقیم داشته باشد.

(این نامه می‌بایست براساس قوانین بهداشت بین‌المللی صادر گردد)

  • ارائه اجاره نامه یا سند مالکیت مبنی بر مشخص نمودن محل سکونت در اسپانیا.

محل اقامت فرد متقاضی می‌بایست در جایی باشد که درخواست اقامت می‌نماید.

 

قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا

طبق قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا، متقاضی می‌بایست اسناد ومدارکی را به دولت اسپانیا ارائه و تمکن مالی وی را ثابت نماید.

به عبارتی دیگر، او باید نشان دهد که برای تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش نیازی به اشتغال ندارد. در صورت ارائه مدارک مذکور، پس از 3 ماه مجاز به اخذ اقامت موقت در اسپانیا می‌گردد.

دریافت مجوز اقامت از طریق تمکن مالی، به افرادی اختصاص دارد که حداقل 4 برابر شاخص درآمد اسپانیا سرمایه دارند.

این درآمد می‌تواند از راه سرمایه‌گذاری، کسب و کار یا هر منبع دیگری به دست آید.

لازم به ذکر است شاخص درآمد در این کشور به صورت ماهیانه معادل 532 هزار یورو است.

فردی که قصد اقامت در اسپانیا را دارد، بایستی مسکن مناسب و بیمه درمانی شخصی خود را مهیا سازد.

اخذ اقامت از طریق تمکن مالی مزیت‌های بسیاری دارد که با اقامت در اتحادیه اروپا یکسان هستند.

 

تغییرات در قوانین  ویزای طلایی اسپانیا

دولت اسپانیا در سال 2015 میلادی تغییراتی را در قوانین ویزای طلایی اسپانیا وضع نمود. این تغییرات باعث جذب تعداد بیشتری از سرمایه‌گذاران به این کشور شد. این تغییرات شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • ویزای طلایی بدون هیچگونه تمدید، به مدت دو سال معتبر می‌باشد.
  • خانواده سرمایه‌گذار (پدر، مادر و فرزندان سرمایه‌گذار) مجاز هستند اجازه اقامت در اسپانیا را دریافت دارند.
  • سرمایه‌گذار دارای این کارت، اجازه کار در اسپانیا را نیز دارد.
  • اشخاص متاهل به صورت جداگانه اجبار به پرداخت 500 هزار یورو جهت مشمولیت ندارند.
  • حضور در اسپانیا جهت تمدید ویزا الزامی ندارد.

 

شرایط تابعیت و پاسپورت اسپانیا

چنانچه متقاضی درطول 5سال، به ازای هر سال به‌مدت 6ماه در اسپانیا اقامت داشته باشد، می‌تواند اقامت دائم دریافت نماید.

تصور متقاضیان اینگونه است که با دریافت اقامت دائم، حق شهروندی اسپانیا به خودی خود به آنها تعلق می‌گیرد. اما این طور نیست.

شخصی که خواستار تابعیت اسپانیا است، بایستی به مدت 10 سال مستمر در این کشور اقامت داشته باشد. پس از گذشت این زمان (به ازای هر سال، 183 روز اقامت) می‌تواند نسبت به دریافت پاسپورت و تابعیت اسپانیا اقدام نماید.

لازم به ذکر است به درآمد شما خارج از کشور اسپانیا، مالیات تعلق نمی‌گیرد. مگر این که مقیم این کشور بوده باشید. بدین معنا که مدتی بیشتر از 6 ماه را در اسپانیا زندگی کرده باشید.

اگر قصد اقامت دائم در اسپانیا را نداشته باشید، نیازی نیست در این کشور زندگی کنید. صرفا بازدید از اسپانیا (هر سال یک بار) کفایت می‌کند.

 

مالیات در اسپانیا

پرداخت مالیات اولین شرط در قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا به شمار می‌رود.. در کشور اسپانیا نرخ مالیات بر درآمد افراد بین 75/24 الی 52 درصد متغیر می‌باشد.

همچنین نرخ 27 درصد به عنوان مالیات به سود سرمایه شرکت‌ها تعلق می‌گیرد. شرکت‌های اسپانیایی تحت شرایط خاصی معاف از مشارکت جهت فروش سهام می‌‌گردند.

طبق آمارهای TINSA درسال 2017، ارزش خانه‌ها در اسپانیا با نرخ تورم 38/0درصدی، به مبلغ 385/1یورو برای هر مترمربع رسید. این نشان دهنده افزایش 67/2 درصدی در این زمینه است.

 

قیمت خانه در اسپانیا چقدر است؟

طبق بررسی‌های انجام شده، آمار ذیل قیمت ملک و نرخ تورم در اسپانیا را درسال‌های 2010 الی 2016 نشان می‌دهد:

 

سال‌های میلادینرخ تورممیزان کاهش / افزایش قیمت
201067/6- درصد85/3 درصد کاهش
201128/10- درصد17/8 درصد کاهش
201282/13- درصد34/11 درصد کاهش
201344/9- درصد19/9 درصد کاهش
201496/1 درصد96/2 درصد کاهش
201571/1 درصد71/1 درصد کاهش
20161/0 درصد67/1 درصد کاهش

 

حقوق زندگی شهروندی در اسپانیا چیست؟

در بحث قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا لازم است درخصوص حقوق شهروندی این کشور نیز صحبت کنیم.

افرادی که اقامت دائم یا تابعیت اسپانیا را اخذ می‌نمایند، حق سفر به کشورهای اروپایی در حوزه شنگن را دارند.

این سفر به طور آزادانه و بدون هیچ محدودیتی برای فرد در نظر گرفته شده است.

فرد می‌تواند پس از گذشت 5 سال زندگی در اسپانیا، نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام نماید. مشروط بر این که به ازار هر 180 روز، حداقل 90 روز را در اسپانیا زندگی کند.

همچنین شخص خارجی می‌تواند پس از 10سال زندگی و اقامت مستمر و بی‌وقفه در اسپانیا، تابعیت این کشور را بگیرد.

کودکانی که در خاک اسپانیا به دنیا می‌آیند، می‌توانند تابعیت این کشور را دریافت کنند. مشروط بر این که به مدت یک سال بی وقفه اقامت قانونی داشته باشند.

 

شرایط تمدید ویزای سرمایه‌گذاری چگونه است؟‌

البته اگر تمایل به اخذ اقامت دائم در اسپانیا را ندارید، می‌تواند ویزای موقت را تمدید کنید. این تمدید تا زمانی انجام می‌گیرد که ملک شما در اسپانیا محفوظ بماند.

اعتبار اولیه ویزای سرمایه‌گذاری شما به مدت 2 ساله است. این ویزا به ویزای طلایی نیز مشهور است و قابل تمدید می‌باشد.

چنانچه ملکی را که خریداری نموده‌اید، حفظ کنید، قادر خواهید بود ویزای طلایی خود را نیز حفظ نمایید.

برای اینکه بتوانید پاسپورت وتابعیت اسپانیا را بگیرید، می‌بایست حداقل به‌مدت 5سال اززمان اقامت دائم شما در این‌کشور سپری گردد.

درصورت هرگونه سوال راجع به مهاجرت و قوانین سرمایه‌گذاری در اسپانیا، می‌توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

کارشناسان ما در این موسسه آماده ارائه هر گونه مشاوره‌های تخصصی متناسب با شرایط فعلی شما هستند.

ارائه بهترین گزینه برای موفقیت و رسیدن به اهدافی که پیش رو دارید، از افتخارات ماست. از طریق مراجعه حضوری یا تماس تلفنی رایگان با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *