مهاجرت کاری سوئیس

شرایط کار در سوئیس

شرایط کار در سوئیس

سوئیس کشوری است که مردم در این کشور از حقوق وکیفیت زندگی  بسیار بالایی برخوردار می­باشند. شرایط کار در سوئیس بگونه ای است که محیطی جذاب برای کارکنان در این کشور بوجود آمده است. یافتن کار در کشور سوئیس بصورت رقابتی است و اولویت استخدام با نیروهای سوئیسی و شهروندان اتحادیه اروپا می­باشد.

افراد خارج از اتحادیه اروپا که قصد مهاجرت کاری به این کشور را دارند بایستی ابتدا دارای یک دعوتنامه کاری از سوی کارفرمای سوئیسی باشند. کارفرمایان سوئیسی برای جذب نیرو در مشاغل خود بایستی ابتدا آگهی جذب نیرو را به مدت 3 ماه در کشور سوئیس و سپس در کشورهای اتحادیه اروپا آگهی نماید.

اصول و شرایط کار در سوئیس

در صورتیکه کارفرمایان نتوانند نیروی مورد نظر خود را از کشور سوئیس و اتحادیه اروپا بیابد، آگهی استخدام خود را به خارج از اتحادیه اروپا منتشر می­نمایند. افراد اتحادیه اروپا اجازه ورود بدون ویزا به کشور سوئیس را دارند و می­توانند به مدت سه ماه در این کشور بدون مجوز کار مشغول به کار شوند. شرایط کار در سوئیس برای شهروندان کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است.

بطوریکه هر کدام از شهروندان کشورهای رومانیایی، کرواسی و بلغاری برای انجام کار در سوئیس شرایط متفاوتی دارند. با اینحال سخت ترین شرایط کار برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا تعیین شده است. شهروندان خارج از اتحادیه اروپا پس از دریافت دعوتنامه شغلی می­توانند برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایند.

کار در سوئیس

  • شرایط کار در سوئیس بگونه ای است که ساعات کاری در این کشور 40 تا 44 ساعت در هفته می­باشد، که تقریباً این میزان ساعات کاری تقریباً برابر با سایر کشورهای اروپایی است.
  • میزان ساعت های کاری در شرکت های تجاری بزرگ در کشور سوئیس تا 50 ساعت می­باشد.
  • در سوئیس زنان در سنین 64 سالگی و مردان در سنین 65 سالگی بازنشسته می­شوند.
  • بطور کلی افراد برای دریافت مجوز کاری کشور سوئیس باید دارای شرایط زیر باشند:
  • سن افراد بین 22 -39 سال باشد.
  • فرد بایستی دارای تجربه کاری کافی در زمینه شغل مورد نظر باشد.
  • شخص بایستی دارای تحصیلات دانشگاهی حداقل لیسانس را داشته باشد.

ویزای کار سوئیس

همانطور که پیش تر بیان نمودیم افراد پس از دریافت دعوتنامه کاری می­توانند جهت اخذ ویزای کاری سوئیس اقدام نمایند. افراد پس از دریافت ویزای کاری و ورود به این کشور فرد باید در عرض 2 هفته جهت دریافت اقامت خود در کشور سوئیس اقدام نماید. مجوز اقامت سوئیس به دو صورت اقامت نوعL نوعB  می­باشد. اقامت نوعL  برای افراد با اقامت کوتاه مدت در حدود 1 الی 2 سال صادر می­گردد. امکان تمدید این نوع اقامت وجود ندارد.

اقامت نوع B در ابتدا دارای اعتبار یکساله است، در صورتیکه فرد شرایط ماندن در این کشور را داشته باشد قادر به تمدید این نوع اقامت خواهد بود. افرادی که دارای اقامت نوع B هستند با انجام 10 سال کار متوالی در این کشور می­توانند اقامت دائم یا نوع C این کشور را اخذ نمایند. از جمله امتیازات ویزای کاری سوئیس اینست که افراد می­توانند به همراه همسر و فرزندان زیر 21 سال خود به طور همزمان به این کشور مهاجرت نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری سوئیس

افرادی که موفق به کسب پیشنهاد کاری از سوی کارفرمایان سوئیسی می­شوند، بایستی به همراه مدارک زیر به سفارت کشور سوئیس مراجعه نمایند:

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه تمامی مدارک تحصیلی
  • ارائه قرارداد کاری که با شرکت های سوئیسی منعقد گردیده است.
  • ارائه مکاتباتی که فرد با کارفرمایان سوئیسی نموده است.
  • ارائه رزومه تحصیلی و کاری شخص
  • ارائه گواهی بیمه سلامت

ناگفته نماند سایر مراحل اداری اخذ ویزای کاری فرد را کارفرمای مذبور در کشور سوئیس باید انجام دهد.

میزان حقوق افراد در سوئیس

میزان حقوق افراد با توجه به تخصص فرد با یکدیگر متفاوت است اما بطور متوسط میزان حقوق کارکنان در این کشور118530 دلار در ماه برآورد شده است. در جدول زیر ما میزان حقوق افراد با تخصص های مختلف را نشان داده ایم.

شغل حقوق دریافتی در سال (دلار)
مهندس 212/93
کارگردان 817/191
مدیر بازار یابی 577/146
مدیر پروژه IT 327/143
مدیر منابع انسانی 735/169
مدیر پروژه 397/123
مدیر IT 655/155
مدیر مالی 345/155
تحلیل گر مالی 378/104

نحوه کاریابی در سوئیس

از آنجائیکه کشور سوئیس به کارکنان حقوق بالایی پرداخت می­کند، افراد زیادی برای انجام دادن کار به این کشور مهاجرت می­کنند. در صورتیکه افراد در شغلی متخصص باشند براحتی می­توانند شغل مورد نظر خود را بیابند. افراد برای یافتن کار در کشور سوئیس می­توانند به موسسات کاریابی، آژانس های کارورزی و روزنامه های محلی این کشور مراجعه نمایند.

شرایط کار در سوئیس

بطور کلی در کشور سوئیس شرایط انجام کار برای شهروندان کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. این کشور برای هر یک از کشورها قوانین جداگانه ای را قرار داده است. یکی از مهمترین شرایط کار در سوئیس برای افرادی که خارج از اتحادیه اروپا هستند کسب پیشنهاد کاری از سوی کارفرمایان سوئیسی است. افراد پس از دریافت دعوتنامه شغلی می­توانند همزمان با اعضای خانواده خود به این کشور سفر نمایند و با توجه به تخصص خود به انجام کار در این کشور بپردازند.

مشاغل مورد نیاز در کشور سوئیس کدامند؟

  • در کشور سوئیس معمولاً افرادی که دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و به یکی از زبان های کشور سوئیس(آلمانی- فرانسوی- ایتالیایی) تسلط دارند، شانس بیشتری برای یافتن کار خواهند داشت.
  • سوئیس یکی از کشورهای بزرگ صنعتی است و تقریباً بیشترین درآمد این کشور از صادرات در زمینه های مهندسی برق، مکانیک است.
  • همچنین کشور سوئیس یکی از مراکز مالی جهان بشمار می­رود. بازارهای کاری در این کشور به نیروهای متخصص در زمینه های داروسازی، بانکداری، تحلیلگران سیستمی و بازرگانی نیازمند می­باشد.
  • در کشور سوئیس شرکت های چند ملیتی بزرگی وجود دارد که افراد با مهارت های بالا و انگلیسی زبانان را براحتی استخدام می­نمایند.

موسسات کاریابی در سوئیس کدامند؟

افراد از راههای مختلفی می­توانند برای یافتن شغل مورد نظر خود اقدام نمایند. یکی از این راهها مراجعه به موسسات کاریابی در این کشور می­باشد. همچنین در سوئیس سایت های کاریابی وجود دارد که مشاغل مورد نیاز شرکت ها را به افراد معرفی می­نمایند. از جمله سایت های کاریابی در این کشور عبارتند از:

  • Jobs
  • Jobscout24
  • Jobsuchmechine
  • Job Up

نرخ بیکاری در سوئیس چقدر است؟

از جمله فاکتورهای مهمی که برای مهاجرت کاری به کشورهای مختلف در نظر می­گیرند نرخ بیکاری در آن است. نرخ بیکاری در کشور سوئیس حدود 5% تخمین زده شده است که بیانگر بازار مناسب کاری برای افراد می­باشد. افرادی که قصد مهاجرت به کشور سوئیس را دارند می­توانند جهت مشاوره و راهنمایی در زمینه شرایط کار در سوئیس با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمایند. عزیزان می­توانند پاسخ سوالاتی از قبیل:

  • آیا می­توان با ویزای تحصیلی در کشور سوئیس به انجام دادن کار در این کشور پرداخت؟
  • هزینه های زندگی در کشور سوئیس چگونه است؟
  • آیا با دریافت ویزای کاری سوئیس افراد از مزایای حقوق شهروندی این کشور برخوردار خواهند شد؟

شرایط کار در سوئیس

سوئیس کشوری است که مردم در این کشور از حقوق وکیفیت زندگی  بسیار بالایی برخوردار می­باشند. شرایط کار در سوئیس بگونه ای است که محیطی جذاب برای کارکنان در این کشور بوجود آمده است. یافتن کار در کشور سوئیس بصورت رقابتی است و اولویت استخدام با نیروهای سوئیسی و شهروندان اتحادیه اروپا می­باشد.

افراد خارج از اتحادیه اروپا که قصد مهاجرت کاری به این کشور را دارند بایستی ابتدا دارای یک دعوتنامه کاری از سوی کارفرمای سوئیسی باشند. کارفرمایان سوئیسی برای جذب نیرو در مشاغل خود بایستی ابتدا آگهی جذب نیرو را به مدت 3 ماه در کشور سوئیس و سپس در کشورهای اتحادیه اروپا آگهی نماید.

در صورتیکه کارفرمایان نتوانند نیروی مورد نظر خود را از کشور سوئیس و اتحادیه اروپا بیابد، آگهی استخدام خود را به خارج از اتحادیه اروپا منتشر می­نمایند. افراد اتحادیه اروپا اجازه ورود بدون ویزا به کشور سوئیس را دارند و می­توانند به مدت سه ماه در این کشور بدون مجوز کار مشغول به کار شوند.

شرایط کار در سوئیس برای شهروندان کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. بطوریکه هر کدام از شهروندان کشورهای رومانیایی، کرواسی و بلغاری برای انجام کار در سوئیس شرایط متفاوتی دارند. با اینحال سخت ترین شرایط کار برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا تعیین شده است. شهروندان خارج از اتحادیه اروپا پس از دریافت دعوتنامه شغلی می­توانند برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایند.

کار در سوئیس

  • شرایط کار در سوئیس بگونه ای است که ساعات کاری در این کشور 40 تا 44 ساعت در هفته می­باشد، که تقریباً این میزان ساعات کاری تقریباً برابر با سایر کشورهای اروپایی است.
  • میزان ساعت های کاری در شرکت های تجاری بزرگ در کشور سوئیس تا 50 ساعت می­باشد.
  • در سوئیس زنان در سنین 64 سالگی و مردان در سنین 65 سالگی بازنشسته می­شوند.

بطور کلی افراد برای دریافت مجوز کاری کشور سوئیس باید دارای شرایط زیر باشند:

  • سن افراد بین 22 -39 سال باشد.
  • فرد بایستی دارای تجربه کاری کافی در زمینه شغل مورد نظر باشد.
  • شخص بایستی دارای تحصیلات دانشگاهی حداقل لیسانس را داشته باشد.

ویزای کار سوئیس

همانطور که پیش تر بیان نمودیم افراد پس از دریافت دعوتنامه کاری می­توانند جهت اخذ ویزای کاری سوئیس اقدام نمایند. افراد پس از دریافت ویزای کاری و ورود به این کشور فرد باید در عرض 2 هفته جهت دریافت اقامت خود در کشور سوئیس اقدام نماید. مجوز اقامت سوئیس به دو صورت اقامت نوعL نوعB  می­باشد. اقامت نوعL  برای افراد با اقامت کوتاه مدت در حدود 1 الی 2 سال صادر می­گردد. امکان تمدید این نوع اقامت وجود ندارد.

اقامت نوع B در ابتدا دارای اعتبار یکساله است، در صورتیکه فرد شرایط ماندن در این کشور را داشته باشد قادر به تمدید این نوع اقامت خواهد بود. افرادی که دارای اقامت نوع B هستند با انجام 10 سال کار متوالی در این کشور می­توانند اقامت دائم یا نوع C این کشور را اخذ نمایند. از جمله امتیازات ویزای کاری سوئیس اینست که افراد می­توانند به همراه همسر و فرزندان زیر 21 سال خود به طور همزمان به این کشور مهاجرت نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری سوئیس

افرادی که موفق به کسب پیشنهاد کاری از سوی کارفرمایان سوئیسی می­شوند، بایستی به همراه مدارک زیر به سفارت کشور سوئیس مراجعه نمایند:

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه تمامی مدارک تحصیلی
  • ارائه قرارداد کاری که با شرکت های سوئیسی منعقد گردیده است.
  • ارائه مکاتباتی که فرد با کارفرمایان سوئیسی نموده است.
  • ارائه رزومه تحصیلی و کاری شخص
  • ارائه گواهی بیمه سلامت

ناگفته نماند سایر مراحل اداری اخذ ویزای کاری فرد را کارفرمای مذبور در کشور سوئیس باید انجام دهد.

میزان حقوق افراد در سوئیس

میزان حقوق افراد با توجه به تخصص فرد با یکدیگر متفاوت است اما بطور متوسط میزان حقوق کارکنان در این کشور118530 دلار در ماه برآورد شده است. در جدول زیر ما میزان حقوق افراد با تخصص های مختلف را نشان داده ایم.

شغل حقوق دریافتی در سال (دلار)
مهندس 212/93
کارگردان 817/191
مدیر بازار یابی 577/146
مدیر پروژه IT 327/143
مدیر منابع انسانی 735/169
مدیر پروژه 397/123
مدیر IT 655/155
مدیر مالی 345/155
تحلیل گر مالی 378/104

نحوه کاریابی در سوئیس

از آنجائیکه کشور سوئیس به کارکنان حقوق بالایی پرداخت می­کند، افراد زیادی برای انجام دادن کار به این کشور مهاجرت می­کنند. در صورتیکه افراد در شغلی متخصص باشند براحتی می­توانند شغل مورد نظر خود را بیابند. افراد برای یافتن کار در کشور سوئیس می­توانند به موسسات کاریابی، آژانس های کارورزی و روزنامه های محلی این کشور مراجعه نمایند.

شرایط کار در سوئیس

بطور کلی در کشور سوئیس شرایط انجام کار برای شهروندان کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. این کشور برای هر یک از کشورها قوانین جداگانه ای را قرار داده است. یکی از مهمترین شرایط کار در سوئیس برای افرادی که خارج از اتحادیه اروپا هستند کسب پیشنهاد کاری از سوی کارفرمایان سوئیسی است. افراد پس از دریافت دعوتنامه شغلی می­توانند همزمان با اعضای خانواده خود به این کشور سفر نمایند و با توجه به تخصص خود به انجام کار در این کشور بپردازند.

مشاغل مورد نیاز در کشور سوئیس کدامند؟

در کشور سوئیس معمولاً افرادی که دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و به یکی از زبان های کشور سوئیس(آلمانی- فرانسوی- ایتالیایی) تسلط دارند، شانس بیشتری برای یافتن کار خواهند داشت. سوئیس یکی از کشورهای بزرگ صنعتی است و تقریباً بیشترین درآمد این کشور از صادرات در زمینه های مهندسی برق، مکانیک است.

همچنین کشور سوئیس یکی از مراکز مالی جهان بشمار می­رود. بازارهای کاری در این کشور به نیروهای متخصص در زمینه های داروسازی، بانکداری، تحلیلگران سیستمی و بازرگانی نیازمند می­باشد. در کشور سوئیس شرکت های چند ملیتی بزرگی وجود دارد که افراد با مهارت های بالا و انگلیسی زبانان را براحتی استخدام می­نمایند.

افرادی که قصد مهاجرت به کشور سوئیس را دارند می­توانند جهت مشاوره و راهنمایی در زمینه شرایط کار در سوئیس با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمایند. عزیزان می­توانند پاسخ سوالاتی از قبیل:

  • آیا می­توان با ویزای تحصیلی در کشور سوئیس به انجام دادن کار در این کشور پرداخت؟
  • هزینه های زندگی در کشور سوئیس چگونه است؟
  • آیا با دریافت ویزای کاری سوئیس افراد از مزایای حقوق شهروندی این کشور برخوردار خواهند شد؟

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *