مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » شرایط ویزای کار استرالیا

شرایط ویزای کار استرالیا



یکی از روش های مهاجرت به کشور استرالیا در سال 2019 کار در این کشور می باشد، متقاضیانی که قصد دارند در این کشور در شغلی مشغول به کار شوند باید شرایط ویزای کار استرالیا را بدانند، در این رابطه موسسه سفیران سروش سعادت مقاله زیر را در رابطه با شرایط ویزای کار استرالیا تهیه کرده است.

در این کشور ویزا کاری به صورت دائم و موقت اعطا می شود که برای هر کدام از این ویزا ها چند نوع دارند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

اقامت دائم در استرالیا

برای اقامت دائم در این کشور از طریق کار 4 نوع ویزا در نظر گرفته شده است:

  • اقامت دائم از طریق اسپانسر استرالیایی؛
  • اقامت دائم در مناطق کم جمعیت با حمایت کارفرما؛
  • اعطا ویزا مهارت در استرالیا به صورت مستقل؛
  • اعطا ویزا مهارت در کشور استرالیا همراه با اسپانسر در این کشور.

اقامت موقت در کشور استرالیا

در کشور استرالیا ویزای به صورت موقت نیز به متقاضیان اعطا می شود. در ادامه به انواع این ویزا اشاره خواهیم کرد:

  • اعطا ویزا کار موقت برای متخصصان؛
  • اقامت موقت برای فارغ التحصیلان از دانشگاه های خاص کشور استرالیا؛
  • اعطا اقامت موقت برای فارغ التحصیلان از دانشگاه های کشور استرالیا؛
  • اعطا ویزا تخصصی در مناطق کم جمعیت با اسپانسر یا اسپانسر های فامیلی.

کسب امتیاز در کشور استرالیا

برای دریافت هر یک از این ویزا ها در کشور استرالیا متقاضیان باید امتیاز های لازم برای آن ویزا را کسب نمایند. این ویزا ها از طریق چه پارامتر هایی به دست می آید؟

  • سن متقاضی؛
  • از طریق مدارک تحصیلی؛
  • از طریق سوابق کاری فرد؛
  • میزان تسلط به زبان انگلیسی؛
  • کسب امتیاز از طریق متاهل بودن؛
  • کسب امتیاز از طریق داشتن اسپانسر.

امتیاز بندی از طریق سن

در این کشور برای اعطا ویزا افراد باید امتیازات لازم را کسب کنند، امتیاز بر اساس سن افراد به شرح زیر می باشد.

 

سن افراد

 

امتیاز

اگر سن متقاضیان بین 18 تا 24 سال باشدکسب امتیاز 25
اگر سن متقاضی بین 25 تا 32 سال باشدکسب امتیاز 30
اگر سن متقاضی بین 33 تا 39 سال باشدکسب امتیاز 25
اگر سن متقاضی بین 40 تا 44 سال باشدکسب امتیاز 15

 

کسب امتیاز با توجه به مدارک تحصیلی

یکی از شرایط ویزا کار استرالیا کسب امتیاز می باشد، متقاضیان می توانند بر اساس مدرک تحصیلی خود بخشی از امتیاز ها را کسب نمایند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

 

نوع مدرک تحصیلی

 

امتیاز

مدرک متقاضی که معادل مدرک دکترا در کشور استرالیا باشدکسب امتیاز 20
مدرک فرد معادل مدرک لیسانس در کشور استرالیا باشدکسب امتیاز 15
مدرک فرد معدل با مدرک فوق دیپلم در کشور استرالیا باشدکسب امتیاز 10
مدارک فرد مرتبط با تخصصشکسب امتیاز 10

 

 

تحصیل در کشور استرالیا

افرادی که در مناطق کم جمعیت کشور استرالیا مشغول به تحصیل هستند می توانند 5 امتیاز کسب نمایند، همچنین اگر فردی در یک مقطع تحصیلی در کشور استرالیا تحصیل کند می تواند 5 امتیاز دیگر نیز کسب نماید. برای کسب امتیاز بیشتر در این رابطه می توانید با کارشناسان موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

برای مطالعه بیشتر در رابطه با تحصیل در این کشور به مقالات ( تحصیل در استرالیا ) و ( تحصیل رایگان در استرالیا ) مراجعه کرده و آن ها را مطالعه نمایید.

کسب امتیاز از طریق زبان خارجی

یکی دیگر از شرایط ویزای کار استرالیا اعطا امتیاز بر اساس دانش زبان خارجی می باشد افرادی که به یکی از زبان های خارجی تسلط دارند و یا ایرانیان با دانش زبان فارسی می توانند 5 امتیاز کسب نمایند. افراد می توانند با توجه به سطح آگاهی از زبان انگلیسی نیز امتیاز کسب نمایند. که در ادامه توضیحاتی در ارتباط با این موضوع در اختیار متقاضیان قرار خواهیم داد.

 

سطح دانش زبان انگلیسی

 

امتیاز

دانش افراد از زبان انگلیسی در حد قابل قبول باشدکسب امتیاز صفر
تسلط افراد به زبان انگلیسی در حد خوب باشدکسب امتیاز 10
تسلط افراد به زبان انگلیسی در حد عالی باشدکسب امتیاز 20

 

سابقه کاری

کسب امتیاز بر اساس سابقه کاری در کشور استرالیا و خارج از کشور استرالیا به شرح زیر می باشد.

 

سابقه کار در کشور استرالیا

 

امتیاز

افرادی که کمتر از یک سال سابقه کاری در این کشور دارندکسب امتیاز صفر
افرادی که بین 1 تا 2 سال سابقه کاری دارندکسب امتیاز 5
متقاضیانی که بین سه تا چهار سال سابقه کاری دارندکسب امتیاز 10
متقاضیانی که بین پنج تا هفت سال سابقه کاری دارندکسب امتیاز 15
افرادی که بین 8 تا 10 سال سابقه کاری دارندکسب امتیاز 20

 

 

سابقه کاری در سایر کشور ها

 

امتیاز

سوابق کاری کمتر از سه سالکسب امتیاز صفر
سوابق کاری بین سه تا پنج سالکسب امتیاز 5
سوابق کاری بین 5 تا 7 سالکسب امتیاز 10
سوابق کاری بین هشت تا ده سالکسب امتیاز 15

 

کسب امتیاز از طریق سایر موارد

افرادی که متاهل هستند می توانند پنج امتیاز کسب نمایند، اگر افراد در این کشور اسپانسر فامیلی یا ایالتی داشته باشند بین 5 تا 10 امتیاز کسب می نمایند.

لیست شغل های مورد نیاز در کشور استرالیا

در این کشور شغل هایی وجود دارد که مورد توجه می باشد، متقاضیانی که در این زمینه تحصیل کرده اند و تخصص دارند می توانند در این مشاغل استخدام شوند. در ادامه به این مشاغل اشاره خواهیم کرد.

  • شغل پرستاری: در یک دهه گذشته شغل پرستاری در این کشور مورد توجه قرار گرفته است و نیاز به پرستار در این کشور احساس می شود. پایه حقوق در نظر گرفته شده برای پرستاران در این کشور 58000 دلار می باشد.
  • مهندس مکانیک: نیاز به مهندسان مکانیک که در صنایع هوا فضا و خودرو سازی مهارت دارند.
  • شغل پزشکی: افرادی که در زمینه های گوارش، بیهوشی و متخصص مغز و اعصاب تخصص دارند در این کشور استخدام خواهند شد، زیرا این کشور به متخصصان در این زمینه نیاز دارد.
  • روان شناسی: تمامی کشور ها در دنیا اگر نیاز به استخدام روان شناس داشته باشند، افرادی که مدرک تحصیلی فوق لیسانس دارند شانس بیشتری برای استخدام دارند.
  • آشپز: در کشور های مختلف در دنیا آشپزهایی با داشتن پنج سال سابقه کار استخدام خواهند شد، آشپزی جزء مشاغلی می باشد که در تمامی کشور های دنیا این افراد استخدام خواهند شد.
  • تکنیسین های رادیولوژی: در آزمایشگاه های این کشور نیاز به تکنیسین های تصویر برداری طبی هر روزه بیشتر می شود.

برای مطالعه بیشتر به مقاله ( مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2019 ) رجوع کنید. و اگر همچنان بعد از مطالعه نیاز به دریافت مشاوره داشتید با مشاوران موسسه در تماس باشید.

در این مقاله سعی داشتیم به بررسی شرایط ویزای کار در استرالیا بپردازیم. باید به این نکته اشاره کرد که در کشور استرالیا ویزا های متنوعی با توجه به شرایط به متقاضیان اعطا می شود. افرادی که قصد دریافت ویزای کار در این کشور را دارند باید شرایط لازم را داشته باشند، شرایط مهم برای دریافت ویزا کار، ارائه دعوت نامه شغلی و ارائه مدرک معتبر زبان می باشد.

برای مطالعه بیشتر می توانید به سایت سفیران سروش سعادت مراجعه کرده و مقاله ( ویزای کاری استرالیا در سال 2019 ) را مطالعه نمایید.

شرایط ویزای کار استرالیا
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *