مهاجرت کاری استرالیا

شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019

شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019

برنامه عمومی مهاجرت حرفه ای تنها راه مهاجرت کاری کارگران حرفه ای به کشور استرالیاست. همه ی داوطلبان مهاجرت کاری به کشور استرالیا باید شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا را داشته باشند و امتیازات کافی برای دریافت ویزای کار را بدست آورند. در ادامه در ارتباط با شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد.

شرایط ویزای کار اسکیل ورکر استرالیا

برای آن که بتوانید ویزای اسکیل ورکر یا کارگران حرفه ای استرالیا را بدست آورید باید مدارک و شرایط زیر را در اختیار داشته باشید؛

  • شرایط سنی؛ شما باید حداکثر 45 ساله باشید.
  • مهارت زبان انگلیسی؛ شما باید حداقل مهارت های زبان انگلیسی خود را از طریق آزمون های بین المللی اثبات کنید.
  • شغل منصوب؛ زمانی که برای یک شغل اقدام می کنید، باید ثابت کنید از لحاظ تحصیلی و یا تجربی توانایی انجام آن کار را دارید. شما می توانید شغل خود را از فهرست ارائه شده مهارت های استراتژیک میان مدت و بلند مدت بیابید.
  • ارزیابی مهارت ها؛ قبل از آن که برای ویزای کار استرالیا اقدام کنید، مهارت های خود را بر اساس امتیازات از پیش تعیین شده بسنجید. در صورتی که می توانید نمره کافی را بدست آورید برای اخذ پذیرش اقدام کنید.
  • وضعیت جسمانی؛ شرایط جسمانی شما نیز باید در وضعیت مناسبی باشد. به همین منظور شما باید آزمایشات پزشکی کامل خود را انجام دهید.
  • اطلاعات شخصی؛ کلیه پرونده های شخصی شما نیز در این زمینه ارزیابی خواهد شد.

در ادامه برخی از مواردی را که به توضیحات بیشتر نیاز خواهد داشت را تشریح خواهیم کرد.

 

منظور از شرایط جسمی مناسب در شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا چیست؟

دولت استرالیا بر سلامت جسمی و انجام تست های پزشکی اصرار می ورزد چرا که برخی بیماری ها می تواند سلامت جامعه را نیز به خطر بیاندازد. همچنین درمان برخی بیماری ها هزینه های سنگینی را در بر خواهد داشت. تست های پزشکی تا یک سال اعتبار دارد و در صورتی که زمان بررسی مدارک شما بیش از یک سال باشد، از شما خواسته خواهد شد تا بار دیگر تست های پزشکی خود را تکرار کنید.

همه ی افرادی که قصد دارند همراه با فرد به کشور استرالیا سفر کنند نیز باید تست های پزشکی خود را به صورت کامل انجام دهند. همچنین در صورتی که فرد ازدواج کرده است اما قصد دارد به صورت انفرادی راهی استرالیا شود، موظف است تا پاسخ تست سلامت پزشکی همسر و فرزندان خود را نیز ارائه کند. گواهی سلامت پزشکی باید توسط یک هیئت پزشکی به تایید برسد. توجه داشته باشید که پزشکان تنها صحت اطلاعات را تایید می کنند و اتخاذ تصمیم نهایی بر عهده اداره مهاجررت و حفاظت از مرزهای کشور استرالیاست.

برای دریافت تاییدیه شما باید آزمایشات زیر را ارائه دهید؛

  • بیماری سل برای همه ی اعضای خانواده؛ در صورتی که یکی از اعضای خانواده به این بیماری مبتلا باشد، درخواست رد نخواهد شد با این وجود باید درمان را در کشور خود انجام دهید.
  • بیماری HIV: تمام متقاضیان بالای 15 سال باید این تست را انجام دهند. در صورتی که افراد زیر 15 سال سابقه بیماری های خونی داشته باشد باید این تست انجام شود. در صورت ابتلا به بیماری ایدز درخواست شما رد نخواهد شد مگر آن که هزینه های درمان شما بسیار بالا باشد.
  • تست بارداری؛ زنان باردار نمی توانند به استرالیا سفر کنند مگر بعد از انجام زایمان.
  • هپاتیت: کسانی که قصد انجام امور پزشکی یا دندان پزشکی و همچنین پرستاری را دارند، در صورت ابتلا به بیماری هپاتیت با مشکل روبرو خواهند شد. برای همه ی کسانی که پرسینگ انجام داده اند و یا تتو دارند، آزمایش هپاتیت الزامی است.
  • اشعه ایکس قفسه سینه؛ کودکان کمتر از 11 سال نیازی به ارائه این مدرک نخواهند داشت.

 

منظور از ارزیابی مهارت در شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا چیست؟

برای اینکه بتوانید به کشور استرالیا از طریق مهارت و ویزای کاری مهاجرت کنید باید از جدول امتیاز بندی تعیین شده، 60 امتیاز کسب کنید. شاخص های موثر در امتیاز دهی عبارتند از؛

  • شرایط سنی
  • تسلط به زبان انگلیسی
  • مدارک تحصیلی
  • سابقه کاری
  • سابقه کاری در کشور استرالیا
  • تحصیل در استرالیا

توضیحات تکمیلی در ارتباط با نحوه دقیق امتیاز دهی را می توانید در مقاله ویزای کاری استرالیا در سال 2019 مطالعه کنید. (https://parsmohajerat.com/%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d9%84-2019/ )

 

منظور از اطلاعات شخصی در شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا چیست؟

همه ی کسانی که قصد دارند برای یک مدت کوتاه یا بلند در کشور استرالیا کار کنند باید اطلاعات مربوط به گذشته ی خود را ارائه کنند. زمانی که فرد درخواست خود را ثبت می کند باید کلیه اطلاعات مربوط به سابقه قضایی خود را ارائه دهد. کوچک بودن جرم و همچنین زمان وقوع آن اهمیتی ندارد و همه ی اطلاعات باید ثبت شود.

متقاضیان باید اثبات کنند که به عنوان یک شخصیت خوب راهی استرالیا خواهند شد. در صورت وجود یکی از شرایط زیر درخواست فرد رد خواهد شد؛

  • فرد دارای پرونده کیفری سنگین باشد؛
  • فرد به مجازات اعدام یا حبس ابد محکوم شده باشد
  • به مدت 12 ماه یا بیش تر در زندان باشد
  • در حداقل دو بازه زمانی مختلف به حبس محکوم شده باشد و مجموع محکومیت او دو سال یا بیش تر بوده باشد
  • مجازات حبس او به دلیل بیماری های روانی بخشیده شده باشد یا به مراکز مراقبت های ویژه ارجاع شده باشد.
  • در ارتباط بودن یا ارتباط داشتن با اشخاص و یا گروه هایی که درگیر مسائل جنایی هستند
  • با توجه به رفتار عمومی فرد، او یک شخصیت خوب و موثر شناخته نشود.
  • در صورتی که این احساس بوجود آید که فرد ممکن است در خاک استرالیا دست به اعمال مجرمانه زده، افرادی را مورد آزار قرار دهد، رعب و وحشت ایجاد کند، شخص دیگری را به صورت غیر قانونی به خاک استرالیا بیاورد، در جامعه استرالیا ایجاد تنش و یا اختلاف کند و به طور کلی امنیت جامعه را با مخاطره روبرو کند.

 

در این مقاله در ارتباط با شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا توضیحاتی را ارائه کرده ایم با این وجود شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در این زمینه و مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *