مهاجرت به کشور نروژ

شرایط مهاجرت به نروژ

شرایط مهاجرت به نروژ

شرایط مهاجرت به نروژ شامل روش های ورود به خاک این کشور، الزامات کسب اقامت، ویزا و تابعیت این کشور و شرایط زندگی در نروژ می شود. هزینه ها و شرایط مهاجرت به نروژ از کشور های مختلف دنیا متفاوت می باشد و متقاضیان کشور های مختلف می بایست از شرایط مهاجرت به نروژ از کشور خود اطلاعات کافی کسب کنند تا بتوانند اقدام به کسب ویزای کشور نروژ کنند. متخصصان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه شرایط مهاجرت به نروژ، اقامت در این کشور و کسب ویزای کشور نروژ برای ورود به خاک این کشور به شما عزیزان اطلاعات کافی ارائه خواهند داد.

شرایط مهاجرت به نروژ و موارد مرتبط

نروژ دارای جمعیت نسبتاً کمی تقریباً بیش از 5 میلیون نفر می باشد. بنابراین مهاجرت به کشور نروژ این پتانسیل را دارد که تأثیر عمده ای بر این کشور داشته باشد. شرایط مهاجرت به نروژ به موارد بسیاری از جمله تابعیت متقاضیان، دلیل مهاجرت، صلاحیت های حرفه ای و شرایط خانوادگی و مالی متقاضیان و مهاجران بین المللی بستگی دارد. اگرچه نروژ عضو اتحادیه اروپا نیست، اما به همراه ایسلند، لیختن اشتاین و سوئیس عضو اتحادیه تجارت آزاد اروپا می باشد. این بدان معنی است که نروژ عضو منطقه اقتصادی اروپا یا EEA است. افرادی که مقیم و یا تابع کشور های EEA می باشند می توانند آزادانه در بین کشور های این منطقه سفر کنند و مشغول به کار، تحصیل، تجارت و سرمایه گذاری و خرید و فروش در این کشور ها شوند.

این بدان معنی است که شهروندان کشور های عضو EEA هنگام مهاجرت به نروژ نسبت به متقاضیان و مهاجران کشور های ثالث شرایط بسیار آسان تری را در اختیار دارند. جهت مهاجرت به کشور نروژ متقاضیان کشور های عضو اتحادیه اروپا و سایر کشور های دنیا می توانند از طریق تحصیل، اشتغال، سرمایه گذاری، کارآفرینی، تاسیس کمپانی، اشتغال و یا سایر روش های قانونی اقدام کنند.

شرایط مهاجرت به نروژ از اروپا/ EEA

اگر شهروند یکی از کشور های EEA باشید، شرایط بسیار خوبی برای زندگی در نروژ خواهید داشت. متقاضیان و شهروندان کشور های این منطقه می توانند بدون کسب مجوز به مدت 6 ماه در کشور نروژ زندگی کنند و سپس با یافتن شغل مناسب، اقدام به کسب مجوز کار و مجوز اقامت کنند. البته برای تأمین هزینه های زندگی و محل اقامت مناسب برای سکونت در کشور نروژ متقاضیان اروپایی نیز باید در این کشور در زمینه های مناسب مشغول به کار شوند و درآمد کافی داشته باشند.

شهروندان EEA همچنین با رعایت معیار های خاص قادر به کار کردن در کشور نروژ به عنوان یک خود اشتغال هستند. تمام متقاضیان و مهاجران اهل کشور های عضو اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا حق دارند برای کار، تحصیل یا زندگی به نروژ مهاجرت کنند؛ اما پس از گذشت سه ماه، برای اقامت در کشور نروژ، این افراد باید به دفتر پلیس نزدیک به محل زندگی خود مراجعه کنند.

شرایط مهاجرت به نروژ از خارج از اروپا/ EEA

اگر شهروند یک کشور اتحادیه اروپا یا EEA نباشید، مسائل بسیار پیچیده تر می شوند. اگرچه مجوز کارجو برای برخی حرفه ها وجود دارد، قاعده کلی این است که برای دریافت مجوز کار در حال حاضر به یک پیشنهاد شغلی نیاز دارید. برای واجد شرایط بودن، این شغل باید حقوق مشخصی داشته باشد. تحقق این امر در خارج از صنایع مانند نفت و گاز یا تحقیقات دشوار است. این امر به این دلیل است که کارفرمایان نروژی انتظار طولانی برای نیروی کار خارجی که با پردازش مجوز کار همراه است را نمی خواهند و قصد دارند هرچه سریعتر نیروی کار ماهر جذب کنند. متقاضیان و شهروندان کشور های خارجی می بایست در نظر داشته باشند که برای یافتن شعل مناسب در نروژ فقط با شهروندان این کشور در رقابت نمی باشند.

به عنوان یک کشور کوچک، نروژ مناطقی با کمبود مهارت از جمله ICT، ساخت و ساز و مراقبت های بهداشتی دارد. صنعت انرژی همچنان یک صنعت و بخش اقتصادی بزرگ در این کشور محسوب می شود؛ اما رقابت برای یافتن شغل مناسب در این زمینه به دلیل رکود چند سال پیش زیاد است. پیدا کردن کار در نروژ یک چالش واقعی به عنوان یک مهاجر جدید در این کشور میباشد. نروژی ها انگلیسی عالی صحبت می کنند. به همین دلیل، متقاضیان و مهاجران خارجی برای یافتن شغل مناسب در این کشور، نیاز به داشتن فاکتور ها و توانایی های دیگر دارند. مشاغل مرتبط با صنایع نفت و گاز، گردشگری، کارآفرینی، حقوقی، آموزشی و مهندسی از رایج ترین مشاغل در نروژ میباشند.

شرایط مهاجرت به نروژ از خارج از اروپا/ EEA

کسب اقامت دائم در کشور نروژ

اگر بیش از 3 ماه در نروژ اقامت دارید، باید در اداره مهاجرت نروژی ثبت نام کنید. متقاضیان برای اقامت در کشور نروژ باید فرم درخواست UDI را پر کنند و یک قرار ملاقات رزرو کنند. متقاضیان باید پرونده و مدارک تکمیل شده را با خود به جلسه مصاحبه ببرند. برای کار در نروژ و مهاجرت تحصیلی به این کشور متقاضیان باید مدارک زیر را برای حضور در جلسه مصاحبه آماده کنند:

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • کارت شناسایی یا گذرنامه معتبر
  • یک گواهی اشتغال که توسط کارفرمای متقاضی یا یک قرارداد کاری تکمیل شده است

برای تحصیل در نروژ و شرکت در برنامه های تحصیلی دانشگاه های این کشور متقاضیان باید مدارک زیر را برای حضور در جلسه مصاحبه آماده کنند:

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • کارت شناسایی یا گذرنامه معتبر
  • تأیید پذیرش در یک مؤسسه آموزشی تأیید شده
  • بیمه درمانی خصوصی یا کارت بیمه درمانی اروپا
  • اعلامیه شخصی متقاضی مبنی بر اینکه می تواند خود را از لحاظ مالی پشتیبانی کند

لازم به ذکر است که متقاضی می تواند در مرکز خدمات محلی خود برای کارگران خارجی درخواست اجازه اقامت کند. هنگامی که متقاضی اجازه اقامت خود را دریافت کرد، می تواند از شماره ثبت نام افراد محلی برای شماره شخصی نروژی درخواست کند.

کسب اقامت دائم در کشور نروژ

افرادی که موفق به کسب اقامت دائم در کشور نروژ می شوند، می توانند بدون محدودیت در این کشور زندگی کنند و از حقوق برابر با یک شهروند نروژی بهره مند شوند. برای درخواست اجازه اقامت دائم، متقاضی باید حداقل 3 سال اجازه اقامت در نروژ را داشته باشد و  سایر موارد دیگر را رعایت کند. در صورت داشتن اجازه اقامت دائم، به متقاضی کارت اقامت داده می شود که به مدت دو سال معتبر باشد. این گواهی اثبات متقاضی برای اجازه اقامت دائم داده شده می باشد. با کسب اقامت دائم کشور نروژ متقاضیان می توانند به راحتی به تمامی کشور های اروپایی بدون محدودیت سفر کنند و در این کشور ها در زمینه های تجاری، تحصیلی، کاری و همچنین در سایر زمینه ها فعالیت داشته باشند.

اگه مایل به کسب اقامت در کشور های اروپایی هستید و قصد دارید با شرایط زندگی در کشور های خارجی آشنا شوید، می توانید با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *