مهاجرت به کشور ایتالیا

شرایط مهاجرت به ایتالیا

شرایط مهاجرت به ایتالیا

در این مقاله سعی بر این است که اطلاعات جامع و مفیدی در رابطه با ایتالیا و همچنین شرایط مهاجرت به ایتالیا در اختیار شما عزیزان قرار گیرد. کشور ایتالیا کمی بزرگتر از کشور آریزونا می باشد. کشور ایتالیا یک شبه جزیره طولانی می باشد. کشور ایتالیا به واسطه ی کشورهای همچون؛ سوئیس، اتریش و اسلوونی به شمال محدود شده است.کوهستان های آپنیتی ستون های این شبه جزیره ی بزرگ را تشکیل می دهد. و همچنین رشته کوه های آلپ به عنوان مرز شمالی ایتالیا می باشد.

بزرگ ترین دریاچه ایتالیا گاردا ( 370 کیلومتر مربع، 143 مایل مربع) است. رودخانه اصلی کشور ایتالیا پو می باشد، که منشا گرفته از مرز غربی رشته کوه های آلپ می باشد. خوب است بدانید که این کشور پهناور از چندین جزیره تشکیل شده است. از بزرگ ترین آنها می توان به جزیره سیسیل (9926 مایل مربع، 25708 کیلومتر مربع) و همینطور جزیره ساردنی(9301 مایل مربع،24090 کیلومتر مربع) اشاره کرد.

روش های مهاجرت به ایتالیا

روش های گوناگونی جهت مهاجرت به ایتالیا وجود دارد، از جمله  از آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تولد نوزاد
  • از طریق ازدواج
  • کار
  • مهاجرت تحصیل
  • ثبت شرکت
  • سرمایه گذاری

تولد فرزند در ایتالیا

یکی از مواردی که در شرایط مهاجرت به ایتالیا کاربرد دارد میتوان به تولد فرزند در این کشور اشاره نمود که به شرح زیر می باشد:

  • اخذ تابعیت ایتالیایی بر اساس قانون sanguinis که همان قانون خون می باشد بنا شده است.
  • طبق اصلاحیه های صورت گرفته در قانون اساسی ایتالیا، به اصل برابری بین زن و مرد منجر شده است این به این ممعنی است که، مادر همچون پدر می تواند تابعیت ایتالیایی خود را به کودک خود انتقال دهد.
  • یک خارجی با اصلیت ایتالیایی میتواند به عنوان شهروند ایتالیایی محسوب شود، این در صورتی است که او قبل از تابعیت، پدرش یا مادرش در ایتالیا متولد شده باشند.

اقامت در ایتالیا از طریق ازواج

تابعیت ایتالیایی می تواند از طریق ازدواج صورت گیرد، البته با دارا بودن شرایط زیر:

  • پس از ازواج با یک شهروند ایتالیایی، در ایتالیا، یک دوره حداقل 2 یا 3 ساله برای زن و شوهرها که باهم در خارج از کشور ملاقات داشته اند و ازدواج کردند، اعمال می گردد.
  • جهت انجام فرایندهای شهروندی اقدام شود.
  • بدون نیاز به زبان ایتالیایی و یا تصویب هر نوع آزمون، عمل ازواج امکان پذیر است

نکته ای حتما حتما باید به آن توجه کرد این است که، شرایط ازواج در ایتالیاتنها شامل کسانی می شود که سابقه کیفری یا یک جرم در داخل یا خارج کشور مرتکب نشده باشند، تعلق می گیرد.

مهاجرت به ایتالیا از طریق کار

  • ارسال پیشنهاد کاری از کارفرمای مربوطه به منظور اقامت شما و همچنین اخذ یک قرار توسط وی
  • دریافت ویزا قبل از ورود به ایتالیا
  • دریافت اجازه اقامت ظرف 8 روز
  • طول مدت اجازه اقامت برای کار تا زمانی که ویزای فرد متقاضی معتبر است ادامه دارد.
  • اشخاصی که مجوز اقامت این کشور را داشته باشند از منافع شهری مربوطه برخوردار خواهند شد

چند نکته که جهت کار در ایتایا بسیار مورد توجه است :

  • کسانی که اجازه در ایتالیا برایشان صادر میشود، میبایست، قبل یا بعد از ورود اجازه اقامت خود را دریافت کنند.
  • انجام کار در ایتالیا به ملیت فرد بستگی ندارد.
  • اجازه یک کارت الکترونیکی در برابر تقلب میباشد.
  • کسانی که مجوز اقامت یا این کارت الکترونیکی را دریافت می کنند با باقی افراد این کشور از حقوقی یکسان بهرمند خواهند شد

مزایای تابعیت  کشور ایتالیا

در شرایط مهاجرت به ایتالیا میتوان به مزایای بسیار عالی این کشور جهت دریافت تابعیت اشاره نمود:

  • بدون نیاز به ویزا فرد مهاجر، توانایی کار، اقامت و تحصیل در ایتالیا و همچنین 27 کشور اتحادیه اروپا(انگلستان، آلمان، سوئد و…) را دارد.
  • ارائه امکانات بسیار، جهت طسریع کار، برای اولین بار برای شهروندان اتحادیه اروپا
  • استفاده از مزایای پزشکی ( بهداشت و درمان رایگان)
  • استفاده از مزایای آموزشی ( آموزش عالی رایگان)
  • شهروندان اتحادیه اروپا امکان دسترسی به حقوق سرمایه گذاری مالی را دارند
  • دارای شرایط آسان جهت خرید ملک در ایتالیا
  • امکان انتقال تابعیت (ایتالیایی و اتحادیه اروپا) به همه ی کودکان زیر 18 سال به صورت خودکار

شرایط مهاجرت به ایتالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

کشور ایتالیا دارای زیرساخت سیاسی و حقوقی فوق العاده موثری است. به عنوان مرکز مالی جهت سرمایه گذاری و کسب کار می باشد. ایتالیا، کشوری استراتژیک است. که دارای روابط فوق العاده قوی در زمینه کسب و کار، اروپا و بین المللی است.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای اقامت ایتالیا چیست؟

  • تکمیل فرم مخصوص ویزای اقامت
  • دارا بودن پاسپورت معتبر
  • 2 قطعه عکس گذرنامه(عکس متعلق به 6 ماه گذشته)
  • داشتن بیمه نامه معتبر پزشکی
  • توضیحاتی درباره جزئیات اقامت (هدف فرد در ایتالیا و جزئیات محل اقامت فرد)
  • ارائه بیانیه بانک، جهت اثبات کافی بودن بوجه فرد.

شرایط مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل به چه صورت می باشد؟

نکته قابل توجه این است که، جهت ثبت نام نهایی مطالعهH.Ed فقط یک نوع  ویزا صادر میشود. که باید از طریق یک موسسه قابل اعتماد در ایتالیا اقدام کنید.

ویزای مطالعه تنها ددر شرایط زیر صادر میشود:

  • داشتن مسکن مناسب در ایتالیا
  • داشتن تمکن مالی کافی در طول مدت تحصیل
  • برخورداری از مراقب های پزشکی ( بیمه بهداشت و درمان)
  • دارای پول کافی جهت سفر به کشور خود

مطالب فوق با کوشش همکاران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت گردآوری شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه باشرایط مهاجرت به ایتالیا میتوانید با مشاورین مجرب موسسه سروش سعادت در تماس باشید.

امیداریم با که با ارائه این مقاله، توانسته باشیم، هر چند مختصر کمکی به دانسته های شما در زمینه شرایط مهاجرت به ایتالیا کرده باشیم. در نهایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از بهترین موسسات حقوقی کشور است. با ارتباط با این موسسه می توانید از تمامی شرایط و روش های مربوط به مهاجرت مطلع شوید. کارشناسان زبده در امر مهاجرت شما را در این خصوص یاری می دهند.

Related Posts

7 دیدگاه برای “شرایط مهاجرت به ایتالیا

  1. ارشاد گفت:

    برای کشور ایتالیا میشه از کشور سوم هم اقدام کرد و اونجا رفت سفارت ؟ مثلا وقتی تو ترکیه هستم برای ایتالیا اقدام کنم؟

  2. امیر عباس گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد شرایط مهاجرت به ایتالیا تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد موسسات کاریابی ایتالیا هم مطلب بذارید

  3. علی گفت:

    بهترین راه مهاجرت به ایتالیاچیه؟

  4. بهروز قدیمی گفت:

    شرایط مهاجرت به ایتالیا که فرصت کاری در اون کمه مهیاس؟؟

  5. امیرحسین گفت:

    سلام
    مقاله خیلی خوبی بود.
    مرسی

  6. دنیز گفت:

    پناهندگی در ایتالیا چطوره؟ ایتالیا پناهندگی میده برای خارجی ها

  7. امید گفت:

    آیا از طریق ازدواج میتوان به ایتالیا مهاجرت کرد؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *