مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » نیوزلند » شرایط اخذ ویزای کار نیوزلند

شرایط اخذ ویزای کار نیوزلند



آیا به دنبال مهاجرت از طریق اخذ ویزای کاری نیوزلند هستید؟ آیا از شرایط اخذ ویزای کاری نیوزلند اطلاعاتی ندارید؟ در این مقاله سعی شده است با توضیح درباره لیست مهارتهای نیوزلند و انواع آن به شما اطلاعاتی درباره چگونگی اخذ شرایط ویزای کاری نیوزلند ارایه بشود. همچنین  برای اخذ ویزای کاری نیوزلند کسب امتیازاتی لازم است که سیستم امتیازبندی مهاجرت برای اخذ ویزای کاری نیوزلند نیز در این مقاله آورده شده است.

نیوزیلند یا زلاندنو در جنوب غرب اقیانوس آرام است از دو جزیره بزرگ و تعدادی جزیره کوچک تشکیل می شود زبان رسمی این کشور  انگلیسی مائوری ست زندگی در نیوزلند را با توجه به سطح اقتصادی اجتماعی میتوان نوعی زندگی لوکس و با آرامش دانست. میزان ارتکاب جرائم در این کشور پایین تر از سایر کشورهای دیگر است به دلیل کمتر بودن خشونت و اختلافات شخصی نسبت به سایر جوامع دارد. به تعبیر بهتر نیوزلند کشوری مسالمت آمیز، دارای آزادی بیان، پلیسی قابل اعتماد و اطمینان و دارای اقتصادی  سالم و به دور از فساد اداری می باشد.

 اخذ ویزای نیوزلند میتواند از طریق تحصیل یا سرمایه گذاری یا توریستی باشد. نیوزلند برای رشد توسعه اقتصادی روشها و سیاست های مهاجرت را گسترش داده است که قطعا شمار زیادی درخواست برای اخذ ویزا برای این کشور را به دنبال داشت. از همین رو با توجه به مدت زمانی که قصد اقامت دارید (دایم یا موقت )، مهارتها و مشاغل مورد نیاز مورد بررسی قرار میگیرند. مسلما با درخواست ویزای موقت شما این امکان را دارید تا نیوزلند را از نظر محل اقامت و سکونت برای قدم بعدی که ویزای دایم است مورد برررسی قراردهید.

نوع دیگراز ویزا هم ویزای کار تعطیلات است که برای افراد جوان بین 18 تا 35 ساله ای که از کانادا یا انگلستان باشند درنظر گرفته شده که اجازه سفر و کار در نیوزلند را بین 12 تا 23 ماه را به آنها میدهد.

نیوزلند برای ویزای کار طیف وسیعی دارد که همه بصورت موقت هستند و با توجه به مدت و شرایط ویزا بستگی به پیشنهاد شغل، حقوق و دستمزد و شرایط بازار کار دارد البته بعضی ها میتوانند به ویزای اقامت منجر شود. بطور کلی از مهمترین صنایع و مشاغل نیوزلند میتوان به جنگلداری و کشاورزی، ساخت و ساز، آموزش، مهندسی، خدمات بهداشت  درمان که در بیشتر مواقع برای  اخذ ویزای کار نیوزلند شما نیازمند یک پیشنهاد کاری از سوی کارفرما هستید.

لیست مهارتهای مورد نیار برای اخذ ویزای کار نیوزلند به شرح زیر است:

1-         مهارتهای بلند مدت (LTSSL -Long term skill shortage list )

این دسته شامل مشاغل و مهارتهایی است که بطور مداوم نیازمند به کارگران ماهر در سراسر نیوزلند میباشد. اگر شما مشغول بکار در LTSSL -Long term skill shortage list ) )حرفه ای هستید و شرایط لازم را نیز دارا باشید میتوانید یک ویزای کار برای مدت کاری خود را بگیرید. بطور مثال اگر واجد شریط در خواست اقامت 2 ساله باشید و موارد استاندارد را نیز دارا باشید در شغل خود میتوانید پایه حقوق حداقل 45.000 دلار کانادا درآمد کسب کنید البته در این نوع ویزا پیشنهاد کاری کارفرما به شما ، تجربه کاری و مدرک تحصیلی بسیار موثر است. مشاغلی مثل پروژه های ساختمانی و زیر مجموعه های آن ، رشته های فنی و مهندسی مثل مهندسی شیمی، مهندسی مواد، مهندس عمران، ژئوتکنیک و … ، زیر شاخه های  پزشکی مثل روانشناسی، رادیولوژیست، متخصص زنان و زایمان و … و همچنین داد و ستد های مربوط به خودرو مثل تکنسین خودرو و صنعت مربوط به خوراک از این دست مهارتها و مشاغل هستند.

 

2-مهارتهای فوری ISSL- Immediate skill shortage list) )

این نوع ویزای کاری شامل کارگران ماهری است که نیوزلند نیاز فوری به آنها دارد و نشاندهنده این است که هیچکدام از شهروندان نیوزلند یا ساکنان آن برای چنین مشاغلی وجود ندارند. مثل مشاغل جنگلداری و کشاورزی، برخی از رشته های ساختمانی مثل بازرس و نقشه برداری ساختمان، ساختمان سازی و … یا مشاغل دانشگاهی  مثل تحصیلات تکمیلی دکترا، مدرس دانشگاه و …

 

3-مهارتهای کانتربری CSSL- Canterbury skill shortage list) )

پس از زلزله های سال 2010 و 2011 که در منطقه کانتربری رخ داد این منطقه دچار بحران شد که به دنبال آن شرایط کار برای کارگران ماهر در بسیاری از زمینه ها به خصوص ساخت و ساز و پزشکی و مهندسی را فراهم آورد.

هزینه های زندگی در ولینگتون که مرکز نیوزلند است به شرح زیر است :

1-         هزینه ماهیانه یک خانواده چهار نفره بدون در نظر گرفتن اجاره  2626.47 € (4،435.65 دلار نیوزلند (

2-         هزینه برای یک نفر بدون در نظر گرفتن اجاره 733.87 € (1،239.39 دلار نیوزلند(

3-         هزینه زندگی ولینگتون در  بین 543 شهر جهان رتبه 110 را دارد.

4-         شاخص هزینه زندگی در ولینگتون 73.29 میباشد.

5-         هزینه غذا برای دو نفر در یک رستوران ارزان قیمت 12 الی 15 دلار نیوزلند

6-         هزینه غذا برای دو نفر در رستوران متوسط 80 دلار نیوزلند

7-         آب 1.5 لیتری 2.02 دلار نیوزلند

8-           هزینه حمل و نقل بلیط یک طرفه 5 دلار نیوزلند – شروع تعرفه عادی تاکسی 3.5 الی 5.5 دلار نیوزلند و در صورت انتظار یکساعته تاکی 60 الی 100 دلار نیوزلند  و هزینه یک لیتر بنزین 2.10 دلار نیوزلند میباشد.

برای اخذ ویزای کاری نیوزلند شما باید حداقل نمره 100 امتیاز را بدست آورید.

سیستم امتیازبندی مهاجرت برای اخذ ویزای کاری نیوزلند :

واجدین شرایط باید از حداقل این شرایط برخوردار باشند :

1-دارای استاندارد مناسب از نظر سلامت که قابل قبول باشند

2-از نظر شخصیتی مناسب و متعادل باشند

3-تسلط به زبان انگلیسی

4 – از نظر سنی کمتر از 56 سال سن

شما باید حداقل امتیاز 100 را بدست آورید.

محاسبه امتیاز برای کسب حداقل نمره برای اخذ ویزای کاری نیوزلند بدین شرح است :

 

1-شغل ماهر یا پیشنهاد شغلی ماهر در نیوزلند                     50 امتیاز

 

2-امتیاز بر اساس پیشنهاد شغل ماهر یا اشتغال به شغلی با مهارت

در مناطق محروم از نظر کمبود مهارت                                  10 امتیاز

خارج از منطقه اوکلند                                                           30 امتیاز

مشاغل ماهر یا پیشنهاد شغل ماهر در نیوزلند                            20 امتیاز

حقوق بالا (طبق ساسیت های جدید)                                       20 امتیاز

 

3-امتیازبندی بر اساس تجربه کاری

2 سال                                                                        10 امتیاز

4سال                                                                          20 امتیاز

6سال                                                                          30 امتیاز

8سال                                                                          40 امتیاز

10 سال یا بیشتر                                                            50 امتیاز

 

4-امتیاز بندی براساس کسی تجربه کاری در نیوزلند

به مدت 1 سال یا بیشتر                                                10 امتیاز

5- امتیاز اضافی برای تجربه کاری در مناطقی که دچارکمبود مهارت های مطلوب هستند

2 تا 5 سال                                                                      10 امتیاز

6سال یا بیشتر                                                                    15 امتیاز

 

6-امتیازبندی براساس مدارک معتبر و شناخته شده

سطح 3 شناخته شده (براساس خط مشی های جدید معرفی شده)               40 امتیاز

سطح صلاحیت 4-6                                                                                40 امتیاز

سطح 7-8                                                                                                 50 امتیاز

سطح9-10                                                                                               70 امتیاز

 

7-امتیازبندی براساس مدرک تحصیلی

2سال تحصیل تمام وقت در نیوزلند(مدرک کارشناسی سطح 7)              10 امتیاز

1سال تحصیل تمام وقت در نیوزلند(تحصیلات تکمیلی را به پایان رسانده باشد) 10 امتیاز

2سال تحصیلات تمام وقت در نیوزلند(تحصیلات تکمیلی)                                    15 امتیاز

شرایط شغلی سطح 7-8                                                                                     10 امتیاز

شرکای کاری با صلاحیت سطح 9                                                                    20 امتیاز

 

8-امتیازبندی بر اساس سن

20 الی 39 سال                                                                                                    30امتیاز

40 الی 44 سال                                                                                                   20 امتیاز

45 الی 49 سال                                                                                                    10 امتیاز

50 الی 55 سال                                                                                                      5امتیاز

 

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت  با طیف گسترده ای از مشاوران خبره در اقصی نقاط دنیا و کارنامه ای درخشان در زمینه کار درنیوزلند و اقامت در نیوزلند، آمادگی پاسخگویی به سوالات شما مخاطبان گرامی را در رابطه با اخذ اقامت از طریق کار در نیوزلند دارد.

 

 

 

منابع:

www.numbeo.com

www.govt.nz

www.immigration.govt.nz

www.new-zealand-immigration.com

 

شرایط اخذ ویزای کار نیوزلند
5 (100%) 16 votes



  1. hiva گفت:

    با سلام و احترام با تشکر از سایت و مقاله های خوبتون.

  2. امیر رضا گفت:

    سلام میخواستم بدونم شرایط اخذ ویزای کار نیوزلند دقیقا چی هست؟؟؟؟؟؟؟

  3. پدرِ پسرشجاع گفت:

    آیا فقط نیروهای فنی می تونند از طریق اسکیل ورکر اقدام کنند

  4. سعید گفت:

    به نظر میرسه شرایط اخذ ویزای کاری نیوزلند نسبت به خیلی کشورها سخت تر باشه!

  5. سعید گفت:

    به نظر میرسه شرایط اخذ ویزای کار نیوزلند نسبت به خیلی کشورها سخت تر باشه!

  6. بیژن صابونیان گفت:

    آقا این خیلی مشکله یه کشور ساده تر معرفی کنید

  7. سحر گفت:

    سلام
    لطفا در مورد ویزای تحصیلی نیوزلند توضیح میدید؟
    ممنون از مطالب به روزتون

  8. امیر عباس گفت:

    شرایط اخذ ویزای کار نیوزلند ,واقعا سخته اگه امکانش هست در مود شرایط کاری کشور استرلیا هم مطلب بذارید

  9. مهراد گفت:

    امتیاز نمیاریم با این وضعیت امتیازدهی

  10. ترانه گفت:

    سلام آیا امتیاز زبان نیاز نیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *