مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مجارستان » شرایط اخذ ویزای کار مجارستان

شرایط اخذ ویزای کار مجارستان



شرایط اخذ ویزای کار مجارستان

برای این که شرایط اخذ ویزای کار مجارستان را به صورت کامل بیان نماییم، ابتدا لازم است مختصری از کشور مجارستان بدانید.

در بخش های بعدی مقاله ای که توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به نگارش در آمده است، می توانید اطلاعات درخصوص این کشور را به دست آورید.

 

کار در مجارستان در یک نگاه

در خصوص شرایط اخذ ویزای کار مجارستان شرایط اقتصادی و جغرافیایی این کشور مورد اهمیت است.

مجارستان در مرکز قاره اروپا قرار گرفته است. این کشور دارای مرز مشترک با کشورهای صربستان، چک و اسلواکی است.

شهر بوداپست به عنوان پایتخت این کشور شناخته شده است که جزو شهرهای پرجمعیت مجارستان است.

مردم این کشور به زبان مجاری صحبت می کنند که این زبان، به عنوان زبان رسمی کشور مجارستان تلقی می گردد.

کشور مجارستان جزو کشورهای حوزه شنگن به شمار می رود. مجارستان از محبوبیت ویژه ای در بین گردشگران و توریست های مختلف از سراسر دنیا برخوردار است.

با توجه به این که مجارستان کشور پرجمعیتی است اما میانگین نرخ بیکاری در این کشور به میزان 7/3 محاسبه گردیده که این میزان در سطح پایینی قرار دارد.

 

شرایط کار در مجارستان

افرادی که به شرایط اخذ ویزای کار مجارستان آگاه نیستند، باید ابتدا شرایط کار در این کشور را بدانند.

متقاضانی که قصد کار در مجارستان را دارند، می بایست ویزای کاری دریافت دارند. از این رو ارائه دعوت نامه همکاری از سوی کارفرمای مجارستانی الزامی است.

یک کارفرمای مجارستانی برای جذب نیروی کار خارجی می بایست ابتدا از بین نیروهای داخلی و بومی استفاده نماید.

بدین صورت که آگهی مورد نظر را به مدت 3 ماه در مجارستان منتشر می کند. در صورتی که هیچ فردی برای به عهده گرفتن شغل مراجعه ننمود، همان آگهی را در سطح اتحادیه اروپا به مدت 3 ماه دیگر به انتشار برساند. در نهایت اگر مجددا هیچ شخصی مراجعه ننمود و یا صلاحیت به عهده گرفتن آن شغل را نداشت، می تواند از نیروی کار خارجی بهره بگیرد.

تسلط به زبان مجاری می تواند در جست و کار برای متقاضی بسیار مثمر ثمر باشد.

پس از این که فرد از سوی کارفرمای مجارستانی مورد قبول واقع گردید، می بایست تحت ویزای توریستی به مدت یک ماه به مجارستان رفته و مراحل را پیگیری نماید.

 

شرایط کارفرمایان جهت جذب نیروی خارجی

کارفرمایانی که در کشور مجارستان قصد جذب نیروی کار خارجی را دارند، می بایست واجد شرایط ذیل باشند:

  • در صورتی که دارای تفاهم نامه همکاری با دولت مجارستان باشد.
  • در صورتی که متعهد گردد جهت جذب نیروی کار و استخدام از شهروندان مجارستان یا اتحادیه اروپا استفاده نماید.
  • در صورتی که زمینه شغلی شرکت کارفرما به موازات اقتصاد این کشور پیش رود و برای دولت مجارستان سودآوری داشته باشد.

 

چه‌کسانی نیاز به مجوز کار ندارند؟

طبق قوانین مصوب کشور مجارستان در ژانویه سال 2009 میلادی، افرادی که دارای شرایط ذیل باشند نیازی به اخذ مجوز کار در این کشور ندارند:

  • کسانی که جزو شهروندان مجارستان و اتباع کشورهای اتحادیه اروپا می باشند.
  • افراد خارجی که دارای همسری از شهروندان مجارستانی است.

در صورت دانستن جزئیات کامل تر در این خصوص با وکلای خبره و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

 

شرایط اخذ ویزای کار مجارستان

فرد متقاضی کار در مجارستان می بایست واجد شرایط اخذ ویزای کار مجارستان باشد. این شرایط به قرار زیر است:

  • دارا بودن اجازه رسمی و معتبر برای کار در مجارستان
  • داشتن توافق نامه یا قرارداد کاری با کارفرما
  • ارائه اسناد و مدارکی که محل اقامت وی را مشخص نماید. مانند سند مالکیت یا اجاره نامه
  • گذراندن فرآیند دریافت مجوز کار

 

مدارک لازم جهت خود اشتغالی و کارآفرینی

چنانچه فرد تصمیم به خود اشتغالی یا کارآفرینی در مجارستان مانند “ثبت شرکت در مجارستان را داشته باشد، می بایست واجد شرایط بوده و مدارکی را ارائه نماید. این مدارک عبارتند از:

  • ارائه اجازه کار در مجارستان
  • اثبات شرایط کاری
  • ارائه اسناد مربوط به محل اقامت شامل سند مالکیت یا اجاره نامه
  • اثبات تمکن مالی در خصوص توانایی لازم در پرداخت هزینه های زندگی در این کشور
  • ارائه بیزینس پلان یا طرح توجیهی و تجاری شرکت
  • ارائه اساسنامه شرکت
  • تسلیم شماره ثبت تجاری که برای شرکت در نظر گرفته شده است.
  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی و تجارب شغلی به صورت ترجمه شده
  • ارائه اسناد و مدارکی دال بر عدم بدهکار بودن متقاضی یا شرکت

 

دریافت مجوز کار چه‌مدارکی لازم دارد؟

متقاضیان دریافت مجوز کار در مجارستان باید مدارک ذیل را تهیه و ارائه نمایند:

  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی به صورت ترجمه شده و قانونی
  • ارائه گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی معامله انجام شده که می بایست از سوی دفتر اداری و الکترونیکی خدمات عمومی مورد تایید واقع گردد.
  • بیمه بهداشت و درمان
  • اسناد محل اقامت
  • اثبات تمکن مالی از طریق ارائه اسناد و مدارک در این خصوص

به مدت 10 الی 15 روز طول می کشد تا مجوز کار در مجارستان برای شخص متقاضی صادر گردد. پس از این که اجازه کار برای وی صادر گردید، می تواند برای اقامت طولانی مدت 3 ماهه درخواست نماید.

در نهایت پس از گذشت 4 سال، ضمن این که مالیات های حاصله را پرداخت کند، می تواند اقامت دائم در مجارستان یا اتحادیه اروپا را بگیرد.

 

فرآینددریافت ویزای کار مجارستان چگونه است؟

روند دریافت ویزای کار مجارستان به مدت 25 روز طول خواهد کشید که در این مدت پروسه آن می بایست مرحله به مرحله انجام گردد.

درخواست نیروی کار توسط کارفرما در مجارستان از الزامات می باشد. در واقع کارفرما باید ثابت کند که هیچ نیروی صلاحیت دار در مجارستان یا کشورهای اتحادیه اروپا وجود ندارد که بتواند شغل مورد نظر را دست بگیرد.

پس از این که مجوز کار برای متقاضی نیروی کار صادر گردید، می بایست با مراجعه به کنسولگری مجارستان در کشور مبدا یا سفارت مجارستان در راستای ارائه درخواست ویزای کار اقدام نماید.

اعتبار اولیه ویزای کار و همچنین مجوز کار در این کشور به صورت 2 ساله می باشد که هر دو قابل تمدید هستند.

پس از گذشت چند سال و طی شرایطی مجاز به اخذ اقامت دائم و همچنین دریافت پاسپورت مجارستان می گردد.

 

وب سایت‌های کاریابی در مجارستان کدامند؟

متقاضیانی که در جست و جوی کار در کشور مجارستان هستند، می توانند “موسسات کاریابی و یا سایت های کاریابی و استخدام مراجعه نمایند. برخی از این سایت ها به قرار ذیل هستند:

  • monster.hu
  • workania.hu
  • profession.hu
  • jobmonitor.hu
  • topjob.hu

روش های تماس تلفنی رایگان یا مراجعه حضوری جهت آگاهی کامل در خصوص شرایط اخذ ویزای کار مجارستان در اختیار شما متقاضیان گرامی می باشد.

همچنین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تجربه ای طولانی قادر به انجام هرگونه مراحل حقوقی در خصوص مهاجرت به کشورهای اروپایی از جمله مجارستان است.

شرایط اخذ ویزای کار مجارستان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *