مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان

تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان



تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان

در این مقاله به تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان در سال 2019 می پردازیم.

متقاضیان برای مهاجرت به انگلستان می توانند از هفت طریق مرسوم به این کشور مهاجرت کنند.

برای تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان و تمامی نکات آن، پیشنهاد می شود به لینک هایی که برای هر روش ارائه شده مراجعه کنید و مقاله کامل آن روش مهاجرتی را مطالعه نمایید.

 

روش مهاجرت به انگلستان

متقاضیان می توانند با هفت روش مرسوم به کشور انگلستان مهاجرت کنند. روش های مهاجرت به شرح زیر می باشند:

  • شرایط مهاجرت به انگلستان
  • مهاجرت به کشور انگلستان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • مهاجرت به کشور انگلستان از طریق تحصیل
  • مهاجرت به کشور انگلستان از طریق ازدواج
  • مهاجرت به کشور انگلستان از طریق کار
  • مهاجرت به کشور انگلستان از طریق تولد
  • مهاجرت به کشور انگلستان از طریق پناهندگی

در ادامه به تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان می پردازیم.

 

مهاجرت از طریق ثبت شرکت

TIER 1 : مهاجرت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری در کشور انگلستان روشی پر مخاطب می باشد.

این روش مهاجرتی جزء روش های اصلی مهاجرت به کشور انگلستان می باشد.

اگر متقاضی بخواهد در کشور انگلستان بیزینسی را راه اندازی کند می تواند از این روش اقدام کند.

فرد برای اپلای کردن این ویزا باید مبلغ 50000 پوند را برای سرمایه گذاری در نظر گرفته باشد.

فرد باید 3 ماه قبل از مهاجرت به انگلستان درخواست اخذ این ویزا را ارائه کرده باشد.

بعد از اعطا ویزا به فرد، او 3 هفته فرصت دارد که به کشور انگلستان سفر کند.

بعد از ارائه مدارک به سفارت، در عرض 2 هفته پاسخ ویزای شما صادر می شود.

برای دریافت فرم Application  برای هر نفر باید 1204 پوند پرداخت شود.

در صورت داشتن همراه نیز برای هر نفر باید این مبلغ پرداخت شود.

همچنین متقاضی باید برای هزینه خدمات بیمه مبلغ هفتصد پوند برای هر نفر به اداره مهاجرت انگلستان بپردازد.

بعد از دریافت ویزا TIER 1 فرد می تواند به مدت 3 سال در کشور انگلستان اقامت داشته باشد.

با رشد بیزینس و کسب موفقیت متقاضی می تواند ویزا خود را برای 2 سال دیگر هم تمدید کند.

بعد از گذشت 5 سال از اقامت فرد می تواند اقامت دائم انگلستان را دریافت کند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا TIER 1 :

  • ارائه پاسپورت
  • ارائه طرحی با توجیه اقتصادی برای بیزینس
  • ارائه مدارکی که فرد سرمایه لازم را دارد
  • ارائه مدرک زبان معتبر
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

 

مهاجرت از طریق تحصیل

اگر متقاضی بر زبان انگلیسی تسلط داشته باشد، یعنی بتواند بخواند و بنویسد.

و رشته ای در دانشگاه دلخواه در کشور انگلستان انتخاب کند و در دانشگاه پذیرفته شود.

فرد می تواند برای دریافت ویزا TIER 4  اقدامات لازم را انجام دهد.

اگر فرد تمکن مالی برای زمان تحصیل خود نیز داشته باشد و آن را اثبات نماید می تواند ویزا TIER 4 را دریافت کند.

هزینه تحصیل و زندگی در انگلستان با توجه به دانشگاه و منطقه سکونت متفاوت می باشد.

برای اخذ دریافت این ویزا از خارج از کشور انگلستان باید مبلغ 328 پوند پرداخت شود.

علاوه بر هزینه های گفته شده متقاضی باید هزینه های خدمات بیمه را هم بپردازد.

با توجه به نوع دوره تحصیلی فرد می تواند در این کشور اقامت داشته باشد.

دانشجویی که ویزا TIER 4  را دریافت کرده است، در زمان تحصیل نمی تواند از وام های شهروندی استفاده کند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا TIER 4 :

  • ارائه پاسپورت با اعتباری حداقل شش ماه
  • ارائه شناسنامه
  • ارائه سند ازدواج یا طلاق
  • ارائه سند تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی در طول اقامت در انگلستان

برای مطالعه بیشتر در رابطه با ویزا تحصیلی می توانید مقاله ( شرایط ویزا تحصیلی انگلستان ) را مطالعه نمایید.

 

مهاجرت از طریق ازدواج

یکی دیگر از راه های اخذ اقامت، ازدواج با تبعه آن کشور می باشد.

اخذ اقامت کشور انگلستان از طریق ازدواج شرایطی دارد، و فرد با داشتن این شرایط می تواند اقامت کسب کند.

  • فرد باید حتما 18 سال سن داشته باشد.
  • فرد باید از لحاظ روانی و شخصیتی نرمال باشد.
  • فرد نباید سابقه کیفری و جرم و جنایت داشته باشد.
  • فرد متقاضی باید به زبان انگلیسی تسلط کامل داشته باشد.
  • فرد باید مدرکی برای اثبات تمکن مالی ارائه دهد.
  • فرد باید یکیاز اقامت انگلستان را کسب کرده باشد.
  • دولت انگلستان نباید برای فرد تاریخ معینی برای ترک این کشور تعیین کرده باشد.

اگر می خواهید مطالب کاملتری درباره ازدواج و اخذ اقامت از طریق ازدواج در انگلستان به دست آورید.

می توانید مقاله ( قوانین اخذ اقامت انگلستان از طریق ازدواج ) را مطالعه نمایید.

 

مهاجرت از طریق کار

برای دریافت ویزای کار یا ویزا TIER 2 فرد باید اقداماتی را انجام دهد.

ابتدا فرد باید درخواست خود را برای اخذ ویزای کاری ارائه نماید.

و با مراجعه به سفارت کشور انگلستان و ارائه مدارک درخواست او بررسی می شود.

اگر ویزای کار به فرد تعلق بگیرد، می تواند همراه با اعضای خانواده خود به این کشور مهاجرت کند.

تحت چه شرایطی متقاضی می تواند ویزا TIER 2  را دریافت نماید:

  • فرد از کارفرما یا شرکتی در کشور انگلستان پیشنهاد شغلی دریافت کرده باشد.
  • فرد شهروند خارج ار اتحادیه اروپا باشد.
  • فرد شهروند کشور سوییس نباشد.

فرد باید از طرف شرکت یا موسسه انگلیسی اسپانسر داشته باشد.

بعد از مراجعه به سفارت و صادر شدن ویزا، فرد 3 هفته فرصت دارد که در کشور انگلستان حضور یابد.

بعد از آن فرد 3 ماه مهلت دارد در شغلی که به او پیشنهاد شده مشغول به کار شود.

فرد باید برای دریافت ویزا TIER 2  مبلغ 575 پوند به دولت انگلستان بپردازد.

اگر فرد همراه داشته باشد باید برای هر یک از همراهان نیز مبلغ 575 پوند بپردازد.

متقاضی باید هزینه های دیگری بابت خدمات بیمه نیز پرداخت کند.

فرد با این ویزا می تواند به مدت 5 سال در این کشور اقامت داشته باشد.

برای مطالعه بیشتر درباره ویزا کار انگلستان می توانید مقاله (شرایط ویزای کار انگلستان ) را مطالعه نمایید.

 

مهاجرت از طریق تولد

برای اخذ اقامت از طریق تولد فرزند در کشور انگلستان، قوانینی در نظر گرفته شده است.

این قوانین شامل موارد زیر می شود:

  • فرزندی که از والدینی با تبعه یکی از کشورهای اتحادیه اروپا، در کشور انگلستان متولد شود. شهروند انگلستان میشود.

اخذ شهروندی به این بستگی دارد که فرزند در چه تاریخی به دنیا آمده باشد.

از تاریخ 1.ژانویه.1983 تا تاریخ 2.اکتبر.2000 اگر والدین نوزادی شهروند انگلستان بودند و فرزند در خاک انگلستان به دنیا می آمد. نوزاد جز شهروندان کشور انگلستان بود.

  • از تاریخ 2.اکتبر.2000 تا تاریخ 22.آپریل.2006 اگر فرزندی در کشور انگلستانبه دنیا آمده بود.

و حداقل یکی از والدین نوزاد تابعیت کشور انگلستان را اخذ کرده بود.

فرزند جز شهروندان کشور انگلستان محسوب می شد.

  • از تاریخ 22.آپریل.2006 اگر حداقل یکی از والدین نوزاد، به صورت قانونی 5 سال در کشور انگلستان اقامت داشته باشد.

فرزندش بعد از تولد اقامت این کشور را اخذ می کند.

فرزندی که والدینش تابعیت بریتانیا و اقامت دائم کشور انگلستان را ندارند.

برای دربافت اقامت باید بتوانند دلایل قانع کننده ای برای دریافت اقامت به دولت انگلستان ارائه دهند.

برای مطالعه بیشتر چگونگی اخذ اقامت از طریق تولد فرزند مقاله ( تولد فرزند در انگلستان ) را مطالعه نمایید.

 

پناهندگی در کشور انگلستان

در هر سال تعداد زیادی از متقاضیان برای مهاجرت از طریق پناهندگی به انگلستان وارد می شوند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به خاطر خطرات و غیر قانونی بودن پناهندگی،

مهاجرت از طریق پناهندگی را به هیچ عنوان توصیه نمی کند.

برای اخذ اقامت انگلستانتشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان را کاملا مطالعه نمایید.

و متقاضی باید با توجه به شرایط های موجود و شرایط خود یکی از روش های قانونی مهاجرت را انتخاب کند.

 

تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان، برای شما متقاضیان عزیز توضیح داده شد.

تمامی این روش به صورت قانونی می باشند و فرد اگر از این طرق اقدام کند و شرایط لازم را داشته باشد می تواند ویزا کشور انگلستان را دریافت کند.

 

اگر بعد از مطالعه مقاله تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان سوالات بیشتری برای شما پیش آمد.

می توانید با موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و از مشاوره های رایگان بهره مند شوید.



  1. mani گفت:

    سلام و تشکر از سایت و موسسه خوبتون
    من 33 ساله با سابقه کار 10 سال مفید در زمینه بانکداری هستم ایا میتونم از طریق مهاجرت کاری به انگلستان مهاجرت کنم؟

  2. تبسم گفت:

    بسیار ممنونم از اطلاعات خوبه شما ، آیا کشورهای دیگر هم به طریق می باشند؟

  3. leilakk گفت:

    سلام. مقاله جامع و کاملی بود. ممنون از شما بابت اطلاعاتی که در اختیار میذارین

  4. صبا صابری گفت:

    سلام
    لطفا در مورد ویزای کاری این کشور توضیح دهید.

  5. هزاره گفت:

    با سلام
    آیا میتوان با مهاجرت تحصیلی به کشور انگلستان اقامت دائم این کشور را اخذ نمود؟

  6. ناصر زارعی گفت:

    عالی بود ..

  7. امیرحسین گفت:

    سلام
    مقاله خوبی بود
    با تشکر

  8. بیژن مرتضوی گفت:

    مهاجرت به انگلستان خیلی خوبه

  9. ارشاد گفت:

    اگر الان با این وضعیت کسی بتونه مهاجرت کنه به انگلیس خیلی حرفه
    واقعا باید دارای مهارت خاصی بود که بری انگلیس با ویزای کار

  10. سامان گفت:

    اگر الان با این وضعیت کسی بتونه مهاجرت کنه به انگلیس خیلی حرفه
    واقعا باید دارای مهارت خاصی بود که بری انگلیس با ویزای کار

  11. احمد مهرانفر گفت:

    خیلی جامع و کامل بود. سپاس

  12. amir abbas گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان تشکر می کنم اگه امکانش هست در موردبورسیه تحصیلی در انگلستان هم مطلب بذارید

  13. امید گفت:

    آیا از طریق ازدواج میتوان به انگلستان مهاجرت کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *