مهاجرت تحصیلی فنلاند

تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند

تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند

تحصیل دانشجویان و اعزام آنها به کشورهای مختلف قوانین مختلفی نیز دارد.اکنون در تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند لازم است از قوانین حاکم بر دانشگاه‌های فنلاند آگاهی یابیم. در کشور فنلاند دانشگاه‌ها به دو صورت معمولی و پلی تکنیک وجود دارند که دارای شرایط تحصیلی خاصی هستند. در این مقاله می‌خواهیم به طور کامل این موضوع را بررسی نماییم.

اعزام دانشجو به فنلاند

همان طور که گفته شد درکشور فنلاند دانشگاه‌ها به دو صورت معمولی و پلی تکنیک وجود دارند. دروس ارائه شده در دانشگاه‌های معمولی صرفا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به زبان انگلیسی است. در واقع برای مقطع کارشناسی هیچ گونه برنامه‌ای به زبان انگلیسی ارائه نمی‌گردد.

اما در دانشگاه‌های پلی تکنیک کلیه مقاطع تحصیلی از برنامه تحصیلی به زبان انگلیسی برخوردارند. این دانشگاه‌ها درمقطع لیسانس به شدت پذیرای دانشجویان مستعد و پرتلاش هستند. همان طور که از اسم دانشگاه پیداست، برنامه‌های دانشگاه‌های پلی تکنیک بر پایه اصول عملی و حرفه‌ای بنا شده است. دانشجوجهت تحصیل دردانشگاه‌های پلی تکنیک مشمول شرایط سنی خاصی نبوده و در سن بالا نیز قادر به ادامه تحصیل می‌باشند.

مدرک تحصیلی در دانشگاه های فنلاند

  • مدرک تحصیلی که از سوی این دانشگاه‌ها به دانشجو اعطا می‌گردد، مورد تایید وزارت علوم ایران است.
  • اما مدرک دانشگاه‌های معمولی می‌بایست طی گذراندن دروس اضافی در کشور ایران، معادل‌سازی گردد.
  • تا قبل از سال 2017 میلادی تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند به صورت رایگان انجام می‌گردید. اما امروزه دانشجو می‌بایست هزینه‌هایی را بابت شهریه پرداخت نماید.
  • به‌طور کلی درکشور فنلاند بیش از 45 دانشگاه معتبر وجود دارد که لیست آنها در ادامه مقاله گفته شده است.

انواع ویزاهای تحصیلی فنلاند

اشخاصی که متقاضی تحصیل در فنلاند هستند، آگاهی داشته باشند که از دو طریق می‌توان ویزا دریافت نمود. در واقع برای تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند، روش جهت اخذ ویزا وجود دارد.

دو روش عبارتند از اخذ مجوز اقامت دانشجویی و اخذ ویزای دانشجویی که کاملا متفاوت از یکدیگر هستند. در ذیل به تشریح هر یک از آنها می‌پردازیم.

  1. مجوز اقامت دانشجویی
  2. ویزای دانشجویی

مجوز اقامت دانشجویی

دانشجویانی که قصد اقامت بیش از 3 ماه در فنلاند را دارند، مجاز به ارائه درخواست مجوز اقامت دانشجویی هستند. ناگفته نماند این نوع مجوز برای مهاجران تحصیلی، به مدت یکسال اعتبار در نظر گرفته می‌شود.

ویزای دانشجویی

این نوع مجوز به صورت کوتاه‌مدت صادر می‌گردد و مختص دانشجویانی است که کمتر از 3 ماه قصد اقامت دارند. ویزای دانشجویی به دانشجویان خارجی پیشنهاد می‌گردد که قصد شرکت در آزمون و یا گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت درفنلاند را دارند.

الزامات زبان جهت تحصیل در فنلاند

یادگیری زبان رسمی هر کشور، از دغدغه‌های متقاضیان تحصیل و مهاجرت تحصیلی به اروپا و سایر کشورهاست. اما در مورد کشور فنلاند این نگرانی‌ها بسیار کمتر است. چراکه بیش از 400 فرصت آموزشی و مطالعاتی در فنلاند به زبان انگلیسی ارائه می‌گردد.

بنابراین جای هیچ گونه نگرانی نیست و با خیالی آسوده به ادامه تحصیل در فنلاند بپردازید. در هر حال پیشنهاد ما این است که تسلط نسبی به زبان فنلاندی یا سوئدی داشته باشید. چراکه گاها امکان دارد در هنگام تحصیلی برخی برنامه‌های تحصیلی به زبان انگلیسی نباشد.

از سویی دیگر تسلط به زبان فنلادی یا سوئدی به دوران پس از فارغ‌التحصیلی شما بسیار کمک می‌کند. بدین معنا که بسیاری از فرصت‌های شغلی در انتظار شماست که لازمه تسلط به زبان فنلاندی یا سوئدی هستند. بنابراین با یادگیری این دو زبان در کنار زبان انگلیسی، آینده‌ شغلی روشنی را پیش رو خواهید داشت.

کار حین تحصیلی در فنلاند

دانشجوی در حال تحصیل در فنلاند، اجازه دارد به صورت پاره وقت به کار دانشجویی بپردازد. مشروط بر این که کارت اجازه کار در دست داشته باشد. در این صورت می‌تواند تا 25 ساعت در هفته مشغول کار شده و بخشی از هزینه‌های خود را تامین نماید.

وی پس از فارغ‌التحصیلی اجازه دارد ویزای خود را به مدت 6 ماه تمدید نموده و در جستجوی کار در فنلاند باشد. او حتی پس از فارغ‌التحصیلی نیز می‌تواند به کار خود ادامه داده و اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری مبدل نماید.

نکاتی در مورد بیمه دانشجویی

در اینجا لازم است به چند نکته در خصوص بیمه درمانی دانشجو اشاره نماییم:

  • چنانچه دانشجو قصدداشته باشد کمتر از 2سال در فنلاند اقامت نماید، بایستی دارای سقف بیمه درمانی 10هزار یورو باشد.
  • اما اگر این مدت اقامت از 2سال بیشتر باشد، این مبلغ جهت پوشش بیمه به سقف 30هزار یورو افزایش می‌یابد.
  • دانشجویان عزیز می‌توانند با پرداخت 219 یورو، اعتبار بیمه درمانی 30 هزار یورویی را خریداری نمایند.

چه مدارکی برای ویزای تحصیلی لازم است؟

جهت اخذ ویزای تحصیلی و یا اجازه اقامت دانشجویی در کشور فنلاند، ارائه مدارک به شرح ذیل الزامی است:

  • ارائه نامه رسمی و قانونی پذیرش از سوی دانشگاه توسط متقاضی
  • ارائه گذرنامه دارای اعتبار
  • تکیل و ارائه فرم مخصوص درخواست ویزا
  • گواهی تمکن و توانایی مالی به مبلغ حداقل 6720 یورو جهت پرداخت هزینه‌های تحصیلی و زندگی” در کشور فنلاند. (این نامه را می‌توانید از بانک تهیه نمایید)

نکته: اگر این مبلغ در موجودی حساب بانکی شما نباشد، می‌بایست اسناد مربوط به بورسیه تحصیلی یاکمک هزینه ارائه نمایید. مدنظر داشته باشید که حساب‌های بانکی مشترک والدین و فرزند مورد قبول واقع نمی‌گردد. حساب بانکی می‌بایست صرفا به نام شخص دانشجو باشد.

  • ارائه بیمه نامه سلامت
  • گواهی سلامت پزشکی روحی و روانی دانشجو

هزینه تحصیل دانشجویان درفنلاند چقدر است؟

در مقاله‌های قبلی اشاره شد که از سال 2017 قانون پرداخت شهریه برای دانشجویان غیراتحادیه اروپا به تصویب رسیده است. از این رو دانشجو می‌بایست علاوه بر هزینه زندگی و سکونت در فنلاند، هزینه‌های تحصیلی را نیز پرداخت نماید. بنابراین تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند مشمول پرداخت هزینه‌هایی نیز هست.

به طور مثال هزینه تحصیل به زبان انگلیسی به طور سالیانه بین مبلغ 10 تا 16 هزار یورو است. هزینه‌ خوابگاه‌های دانشجویی نیز که پرداخت آن بر عهده دانشجو است، حداقل مبلغ 250 یورو می‌باشد. درمجموع می‌توان این طور استنباط نمود که هر دانشجویی می‌بایست 560 یورو در ماه جهت اقامت در فنلاند دارا باشد.

فهرست دانشگاه‌های فنلاند کدامند؟

دررابطه با تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند لازم می‌دانیم جهت آشنایی بیشتربا این مقوله به دانشگاه‌های معتبر فنلاند اشاره نماییم:

  • دانشگاه آلتو (Aalto University)
  • دانشگاه آبو (Åbo Academy University)
  • دانشگاه هانکن (Hanken School of Economics)
  • دانشگاه فنی لامپنرنتا (Lappeenranta University of Technology)
  • دانشگاه فنی تامپره (Tampere University of Technology)
  • دانشگاه تامپره (University of Tampere)
  • دانشگاه فنلاند شرقی (University of Eastern Finland)
  • دانشگاه هلسینکی (University of Helsinki)
  • دانشگاه هنر هلسینکی (University of the Arts Helsinki)
  • ییواسکیلا (University of Jyväskylä)
  • دانشگاه لاپلند (University of Lapland)
  • دانشگاه اوولو (University of Oulu)
  • دانشگاه تورکو (University of Turku)
  • دانشگاه واسا (University of Vaasa)

این مقاله جهت آشنایی متقاضیان با تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند مهاجرت به فنلاند، تحصیل در فنلاند و اخذ اقامت و تابعیت در فنلاند نگارش شده است. اگر درخصوص روش‌های مهاجرت به این کشور وسایر کشورها سوالی داشتید، باکارشناسان ما در موسسه سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *