مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » نروژ » تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ

تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ



در کشور نروژ یکسری قوانین خاص برای گرفتن تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ برای متقاضیان اقامت و تابعیت در این کشور وجود دارد. کشور نروژ بر اساس خون تابعیت اعطا می نماید. دیگر قوانین حاکم بر کشور اروپایی نروژ را می توانید در این مقاله که از سوی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نگارش شده است را جست و جو کنید.

تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ

همان طور که اشاره شد تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ از قوانین اعطای تابعیت از سوی دولت به فرد متقاضی است.

به عبارت دیگر قوانین تابعیت در کشور نروژ بر اساس سیستم خون به تصویب رسیده اند. به عبارت دیگر اگر کودکی در خاک این کشور متولد شود، تابعیت نروژ به او تعلق نمی گیرد. مگر این که پدر یا مادر وی تبعه نروژی بوده و دارای رابطه نسبی با والدین خود باشد.

به این نوع اعطای تابعیت، “اخذ تابعیت نروژ از طریق سیستم خون می گویند.

 

کودکان متولد اول سپتامبر 2006 به بعد

در اعطای تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ لازم است بدانید کودکانی که در تاریخ اول سپتامبر سال 2006 میلادی متولد شده اند و دارای والدین نروژی می باشد، با چشم پوشی از این که متولد خاک این کشور هستند، از شهروندان نروژی به شمار می روند. حتی اگر ازدواج والدین کودک به صورت رسما انجام نشده باشد.

 

کودکان متولد اول سپتامبر 2006 به قبل

شرایط اخذ تابعیت کودکانی که تاریخ تولد آنها اول سپتامبر سال 2006 میلادی به قبل است به صورت ذیل است:

  • مادر کودک تبعه نروژی باشد.
  • چنانچه پدر کودک شهروند نروژی است و در هنگام تولد فرزند، با مادر وی ازدواج کند.
  • چنانچه پدر کودک نروژی بوده و با مادر وی ازدواج کرده باشد اما در حال حاضر پدر فوت شده است.
  • در صورتی که پدر نروژی بوده باشد ولی ازدواج رسمی با مادر نداشته باشد، اما کودک به خودی خودی نروژی محسوب نمی گردد. مگر این که قبل از سن 18 سالگی از راه handing in notification شهروندی نروژ را دریافت کند.
  • در صورت تشخیص شهروند نروژی بودن کودک متولد پیش از سال 1979 ، با UDI تماس گرفته شود.

 

تابعیت اکتسابی نروژ توسط والدین کودکان

ممکن است والدین کودک از شهروندان یکی از کشورهای سوئد، فنلاند، دانمارک یا ایسلند محسوب شوند و پیش از 18 سالگی فرزند خود، به شهروندی نروژ در آمده باشند. در این صورت فرزند آنها تبعه نروژی خواهد بود مگر این اینکه:

  • فرزند آنها در نروژ اقامت داشته باشد و فاقد همسر یا شریک زندگی باشد. همچنین از تابعیت قبلی خود انصراف یا از دست داده باشد.
  • در صورتی که همچنان در تابعیت قبلی خود به سر می برند، می بایست آن را ترک نموده و سریعا برای اخذ شهروندی نروژ با مراجعه به اداره مربوطه اطلاع رسانی نمایند.

برای آگاهی از سایر قوانین در این خصوص از طریق موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت امکان پذیر خواهد بود.

 

کودک به فرزند خواندگی درآمده باشد

چنانچه کودکی به فرزند خواندگی تبعه نروژی در آمده باشد، دو حالت اتفاق می افتد:

تاریخ فرزندخواندگی از اول سپتامبر 2006 میلادی به بعد

فرزند به خودی خود جزو اتباع نروژی محسوب می گردد مشروط بر این که:

  • سن او کمتر از 18 سال باشد.
  • صدور گواهی فرزند خواندگی از سوی مقامات صالح
  • موافقت Buetat با فرزند خواندگی کودک، اگر کودک در کشور نروژ اقامت دارد.
  • به رسمیت شناختن فرزندخواندگی کودک توسط Bufdir

تاریخ فرزند خواندگی از اول سپتامبر 2006 میلادی به قبل

در این صورت، کودک مستقیما جزو شهروندان نروژی محسوب می گردد یا می تواند برای دریافت شهروندی تقاضا دهد.

 

رحم جایگزین دردریافت شهروندی نروژ امکان‌پذیر است؟

رحم جایگزین موضوعی است که در کشور نروژ غیر مجاز محسوب می شود. اما بسیاری از افراد از این طریق استفاده نموده تا شهروندی نروژ را دریافت کنند.

نحوه رحم جایگزین به این صورت است که یک زن قبول می کند که در صورت به دنیا آوردن فرزند، او را به شخص دیگری بسپارد.

در این خصوص مقررات و قوانین مشخصی در دست نیست و می تواند به این معنی باشد که زنی که یک کودک را به دنیا می آورد، به طور یقین مادر او محسوب می شود و لاغیر.

 

والدین دارای‌فرزند زیر18سال چه شرایطی دارند؟

والدینی که دارای فرزند کمتر از 18 سال هستند و در کشور نروژ زندگی می کنند، برای گرفتن تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ شرایط خاصی را دارند.

ممکن است فرد ازدواج کرده باشد یا قصد زندگی با نامادری یا ناپدری فرزندش را داشته باشد، در این صورت مجاز به مهاجرت فامیلی نیست و می بایست با همسر و شریک زندگی خود مهاجرت نماید.

الزاماتی که در این بین برای طرفین وجود دارد، عبارتند از:

  • پرداخت هزینه های مربوط به درخواست
  • ارائه مدارک شناسایی مانند پاسپورت طرفین
  • گواهی که اثبات نماید فرد متقاضی هیچ گونه ممنوعیتی جهت ورود به خاک کشور نروژ یا سایر کشورهای حوزه شنگن را ندارد.

در این صورت می بایست واجد شرایط ذیل باشد:

  • در صورتی از فرزند نروژی مراقبت کنند و کودک به صورت دائم با آنها زندگی کند.
  • چنانچه در یک سال اخیر دارای “اقامت نروژ باشید و مسئولیت نسبت به فرزند تقسیم شده باشد. به طوری که یک بار در هفته، آخر هفته، به مدت دو هفته در تعطیلات تابستانی، شرکت در مراسم جشن کریسمس یا عید پاک با یکی از والدین باشد.

 

الزامات اخذ تابعیت نروژی برای متقاضی چیست؟

الزاماتی که برای فرد متقاضی جهت اخذ تابعیت نروژی وجود دارد به شرح ذیل است:

  • فرد در بازه سنی 18 الی 21 و فاقد همسر یا شریک زندگی باشد. همچنین می بایست در گذشته چندین سال در نروژ زندگی کرده باشد.
  • در صورتی که خانواده وی (شامل خواهر، برادر، پدر و مادر) به نروژ مهاجرت کنند یا در این کشور زندگی کنند.
  • در عین حال که زندگی مستقلی در بیرون از خانه و محل کار و تحصیلات دارد، از حمایت های والدینش بهره مند شده و با آنان زندگی کند.
  • در صورت مشکلات پزشکی یا بیماری ها، خانواده وی از او مراقبت به عمل آورند.

اکنون با قوانین و مقررات حاکم بر کشور نروژ برای مهاجرت به این کشور و اقامت و اخذ تابعیت نروژ آشنا شدید. اگر هر گونه سوال یا ابهام درخصوص اخذ تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ دارید، از کارشناسان و وکلای ماهر در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت کمک بگیرید.

آنها هرگونه سوالات شما در این خصوص را پاسخگو می باشند. راه ارتباطی شما با کارشناسان از طریق تماس تلفنی رایگان یا مراجعه حضوری می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *