مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » هلند » انواع ویزاهای مهاجرت به هلند

انواع ویزاهای مهاجرت به هلند



به طور کلی صدور انواع ویزاهای مهاجرت به هلند برای شخصی که کشور هلند را برای مهاجرت انتخاب می نماید، وجود دارد. هر فردی متناسب با شرایط فعلی خود می تواند یکی از آنها را برگزیند.

این اقدام را می توانید با کمک موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به انجام برسانید. در این زمینه مقاله ای نگارش شده است که پیشنهاد می شود به مطالعه آن بپردازید.

 

انواع ویزاهای مهاجرت به هلند

در بررسی موضوع انواع ویزاهای مهاجرت به هلند می خواهیم کمی درباره این کشور بدانیم. یکی از کشورهای کوچک اروپایی، کشور هلند است که جمعیتی 000/500/16 نفری را در خود جای داده است. از شهرهای بزرگ این کشور می توان به آمستردام و روتردام اشاره نمود که شهر آمستردام به عنوان پایتخت هلند شناخته شده است. مردم این کشور به جای استفاده از انواع خودرو که باعث آلودگی هوا می گردد، از دوچرخه برای انجام امور روزمره استفاده می کنند. به همین جهت کشور هلند از لحاظ آب و هوایی کشوری است که آب و هوای بسیار پاکی را دارد.

 

انواع ویزاهای مهاجرت به کشور هلند

روش های مهاجرتی مختلفی به کشور هلند وجود دارد که افراد با توجه به شرایط زندگی خود یکی از آنها را انتخاب می کنند. بنابراین برای روش های مهاجرتی به هلند نیز انواع ویزاهای مهاجرت به هلند صادر می گردد که به شرح ذیل می باشد:

  • ویزای توریستی هلند
  • ویزای تحصیلی هلند
  • ویزای ازدواج هلند
  • ویزای کاری هلند
  • ویزای خویشاوندی هلند
  • ویزای پزشکی هلند
  • ویزای دابل هلند
  • ویزای سینگل هلند
  • ویزای چند باره (مولتیپل) هلند
  • ویزای ترانزیت هلند

 

مدارک لازم جهت صدور ویزای هلند

مدارکی که جهت صدور انواع ویزاهای مهاجرت به هلند مورد نیاز بوده و می بایست توسط فرد متقاضی تهیه و ارائه گردد، به قرار ذیل است:

  • تکمیل فرم تقاضای ویزا
  • گذرنامه دارای اعتبار حداقل 6 ماه که 2 صفحه خالی نیز داشته باشد.
  • اصل شناسنامه و کپی آن
  • تعداد 2 قطعه عکس پاسپورتی با پیش زمینه سفید
  • تصویر بلیت رفت و برگشت
  • مشخص نمودن محل اقامت فرد در سفر
  • مشخصات کامل هویتی فرد متقاضی
  • ارائه بیمه مسافرتی دارای اعتبار حداقل 30000 دلار
  • نامه تمکن مالی و گردش حساب بانکی که از سوی بانک دریافت می گردد.
  • انگیزه نامه جهت مسافرت به هلند
  • کارت کمک هزینه ای در صورتی که وجود داشته باشد.

لازم است بدانید کلیه مدارک فوق می بایست به صورت ترجمه شده به زبان انگلیسی ارائه گردد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت توصیه می نماید کلیه مدارک بدون هیچ گونه نقصی ارائه گردد. در غیر این صورت درخواست شما رد گردیده و کلیه مراحل را می بایست از ابتدا انجام دهید.

 

اخذ ویزای توریستی هلند

در صورتی که فرد قصد مسافرت به هلند را به نیت گشت و گذار و تفریح به این کشور را داشته باشد می تواند ویزای توریستی هلند را اخذ کند. شرط اخذ این نوع ویزا این است که فرد توریست به محض انقضای تاریخ ویزا، موظف به ترک این کشور می باشد. مدت اعتبار ویزای توریستی بین 15 روز تا 6 ماه در نظر گرفته می شود.

 

اخذ ویزای تحصیلی هلند

به لحاظ این که دانشگاه های این کشور مورد تایید وزارت علوم در کشور ایران هستند، لذا ادامه تحصیل در هلند بسیار ایده آل بوده و دانشجو می تواند معتبرترین مدرک تحصیلی را از دانشگاه های این کشور اخذ نماید.

همچنین در پایان تحصیلات در صورت واجد شرایط بودن مجاز به اخذ اقامت دائم و تابعیت هلندی نیز می باشد.

مدت اعتبار ویزای تحصیلی به مدت زمان تحصیل دانشجو در هلند بستگی دارد.

 

اخذ ویزای ازدواج هلند

ممکن است فردی از طریق ازدواج با تبعه هلندی، تابعیت هلند را اخذ کند. در این صورت باید علاوه بر مدارکی که اشاره گردید، مدارک ذیل را نیز ارائه نماید:

  • عقدنامه که زوجین آن را امضا نموده باشند.
  • اثبات واقعی بودن ازدواج به قصد زندگی مشترک (عدم سوری بودن)
  • تمکن مالی همسر هلندی برای تامین مخارج زندگی
  • سن زوجین بیشتر از 21 سال باشد.

چنانچه همسر متقاضی به مدت یک سال در هلند اقامت داشته باشد و یا مستقیما از اتباع هلندی به شمار رود، می تواند برای شما ویزای ازدواج بگیرد. در غیر این صورت مجاز به استفاده از این ویزا نمی باشید.

 

اخذ ویزای کاری هلند

اقتصاد هلند بسیار پیشرفته است. از این رو سرمایه‌گذاری و فعالیت شغلی در این کشور بسیار به صلاحدید است. بسیاری از فرصت‌های شغلی ایده‌آل و مناسب در‌ کمپانی‌های معروف وجود دارند. از این رو هلند در زمینه موقعیت‌های شغلی در سطح اروپا دارای رتبه است. نام مجوز کاری در هلند TWV است.

چهار روش برای اخذ ویزای کار در هلند برای شما وجود دارد. روش اول اخذ دعوت نامه از سوی یک شرکت یا کارفرمای هلندی است که ثابت نماید صرفا شما صلاحیت بر عهده گرفتن شغل موردنظر را دارید که خود پروسه‌ای طولانی دارد.

روش دوم اخذ ویزای یکساله orientation year visa جهت یافتن شغل موردنظر در کشور هلند است. در این صورت ضرورت دارد که تمکن مالی شما جهت اقامت یک ساله در هلند به اثبات برسد.

روش سوم ایجاد تجارت و کسب وکار و کارآفرینی در کشور هلند است که مراحل مخصوص به خود را دارد. اگرچه این روش ریسک بالایی دارد.

روش چهارم نیز از طریق تحصیل در هلند است. بدین صورت‌که پس از فارغ‌التحصیلی می‌توانید از طریق جستجوی کار در هلند و یافتن شغل موردنظر، ویزای تحصیلی را به ویزای کاری تبدیل نموده و پس ازچند سال اقامت و تابعیت این کشور را بگیرید.

 

اخذ ویزای خویشاوندی هلند

این نوع ویزا به قصد دید و بازدید از فامیل و خویشاوندان فرد متقاضی صادر می گردد. بنابراین فردی که قصد سفر به هلند برای ملاقات خویشاوندان خود را دارد، می تواند از این ویزا استفاده نماید که اعتبار آن به صورت 2 الی 6 ماهه خواهد بود.

 

اخذ ویزای پزشکی هلند

کشور هلند بیمارستان های بسیار پیشرفته و مجهزی دارد. از این رو بسیاری از مردم از سراسر دنیا جهت معالجات پزشکی به این کشور سفر می کنند. مدت اعتبار این ویزا به مدت دوره درمان شخص بیمار بستگی دارد.

 

ویزای سینگل هلند چه ویزایی است؟

این ویزا صرفا برای یک بار سفر به کشور هلند صادر می گردد که پس از خروج از کشور باطل است.

 

شرایط اخذ ویزای دابل هلند چیست؟

این ویزا برای دو بار سفر به کشور هلند صادر می گردد که در مدت اعتبار آن فرد می تواند دو باره به هلند برود.

 

اخذ ویزای مولتیپل هلند امکان‌پذیر است؟

این نوع ویزا برای افرادی است که نیاز دارند چندین دفعه به هلند سفر کنند. در این صورت می توانند این نوع ویزا را دریافت دارند.

همان طور که مطالعه نمودید، با انواع ویزاهای مهاجرت به هلند آشنا شدید. اکنون با توجه به شرایط فعلی خود قادر خواهید بود یکی از ویزاهای این کشور را انتخاب نموده و نسبت به “مهاجرت به هلند اقدام نمایید.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نیز آماده ارائه هر گونه خدمات حقوقی و مشاوره ای از طریق مراجعه حضوری شما و یا تماس تلفنی رایگان خواهد بود.

انواع ویزاهای مهاجرت به هلند
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *