مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190



یکی از روش های اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190 این کشور است که می تواند زمینه زندگی، تحصیل و کار فرد مهاجر را در این کشور فراهم سازد. البته این نوع ویزا شرایط و قوانین خاصی برای صدور دارد که در این مقاله به آن پرداخته شده است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت توصیه و تاکید بر مطالعه این مقاله دارد.

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190

فردی که موفق به دریافت ویزای ساب کلاس 190 استرالیا می شود، می تواند به اقامت دائم در استرالیا دست پیدا کند. به عبارت دیگر اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190 برای متقاضیان امکان پذیر خواهد بود. این ویزا مختص افرادی است که نیروی کار متخصص و ماهر بوده و قصد کار و زندگی تحصیل در استرالیا را دارند. افراد دارای ویزای 190 این امکان را خواهند داشت که از بیمه درمان ملی (Medicare) استفاده کنند. همچنین در صورت واجد شرایطی می توانند نسبت به اخذ شهروندی کشور استرالیا اقدام نمایند. در گرفتن این ویزا نیازی به کارفرما نیست و مجاز به انجام اقدامات از داخل یا خارج از خاک استرالیا هستید.

جهت مهاجرت به استرالیا، شرط اسپانسر ایالتی در ویزای 190 وجود دارد که شامل 5 امتیاز می شود. همچنین مجموع امتیازات برای فرد مهاجر قابل اهمیت بوده و مبنا محسوب می شود. در صورتی که فرد بتواند در مجموع به حداقل 60 امتیاز برسد، می تواند ویزای 190 استرالیا را بگیرد. بر طبق قوانین دولت استرالیا، دارندگان ویزای 190 کشور استرالیا، می بایست به مدت حداقل 2 سال در این کشور اقامت داشته و به کار و زندگی بپردازند.

مدت زمان اخذ ویزای 190 استرالیا

مدت زمانی که طول می کشد تا فرآیند اعطای ویزای 190 به انجام برسد، بین 7 الی 13 ماه خواهد بود که البته این مدت ممکن است در صورت وجود شرایطی خاص، قابل تغییر می باشد.

شرایط لازم برای ویزای ۱۹۰ استرالیا

جهت دریافت ویزای ساب کلاس 190 استرالیا، می بایست شرایطی را دارا باشید که به شرح ذیل است:

  • هنگام ارسال دعوت نامه، سن متقاضی حداکثر 45 سال باشد.
  • در ارائه مدرک زبان در سه سال اخیر، دارای شرایط ذیل باشد:

الف) کسب حداقل نمره 6 در چهار مهارت اصلی آیلتس یا معادل آن

ب) در مدرک تافل دارای امتیازهای 12 (گوش کردن)، 13 (خواندن)، 21 (نوشتن) و 18 (صحبت کردن) باشد.

ج) از تاریخ اول ژانویه 2015 میلادی با شرکت در آزمون CAE ، مجموعا 169 امتیاز کسب نموده باشد.

  • تقاضای خود را در یکی از مشاغل ایالتی که در استرالیا مورد نیاز است، ارائه نماید. ضمنا دارای اسپانسر ایالتی نیز باشد.
  • تاییدیه مدرک تحصیلی شغلی از سوی یکی از مراکز ارزیابی شغلی جهت ارزیابی مدرک متقاضی

جمع امتیازات برای دستیابی به ویزای 190 استرالیا، 60 امتیاز می باشد.

مراحل دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا

قدم اول مربوط به ارزیابی مدرک متقاضی است که بین 1 الی 4 ماه به طول می انجامد. قدم دوم تکمیل EOI و اعلام ایالت منتخب به عنوان اسپاسر (اسپانسر ایالتی) است. اسپانسر ایالتی شامل 5 امتیاز است. پس از بررسی، دولت استرالیا برای فرد متقاضی دعوتنامه می فرستد.

اگر اسپانسرشیب را قبل از ثبت EOI گرفته باشید، از سوی همان ایالت برایتان دعوت نامه فرستاده می شود. اما اگر پس از ثبت EOI اسپانسر گردد، ارسال دعوت نامه از 1 روز الی 6 ماه طول می کشد. اما به طور کلی در هر دو حالت، متقاضی به مدت 60 روز پس از دریافت دعوتنامه فرصت دارد برای دریافت ویزای ساب کلاس 190 اقدامات لازم را انجام دهد. پس از تکمیل و ارائه مدارک توسط متقاضی، بین 1 تا 3 ماه طول خواهد کشید تا این ویزا صادر گردد.

شرایط اقامت از طریق ویزای 190

پس از این که فرد موفق به اخذ ویزای 190 شد، می بایست پیش از موعد مقرر که توسط افسر پرونده تعیین گردیده است، در استرالیا باشد. در غیر این صورت ویزای 190 متقاضی ابطال می شود. پس از اولین سفر به استرالیا، محدودیت های تردد از بین می رود و فرد مجاز به رفت و آمد به استرالیا به مدت 5 سال است. ضمنا می بایست به مدت 2 سال اول را در ایالتی که نسبت به آن متعهد شده است، زندگی و اقامت داشته باشد. پس از گذشت2 سال این امکان را خواهد داشت که در هر ایالتی که تمایل زندگی در آن را دارد، اقامت داشته باشد.

برای اطلاع از دیگر شرایط موجود با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

مدارک لازم اخذویزای ۱۹۰ استرالیا کدامند؟

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190 برای متقاضیان مهاجرت کاری به استرالیا امکان پذیر است. بنابراین می بایست ابتدا ویزای 190 اخذ گردد. برای دریافت این ویزا مدارکی مورد نیاز است که به شرح ذیل می باشد:

  • مدارک هویتی فرد متقاضی شامل پاسپورت و شناسنامه
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی
  • ارائه فیش پرداختی هزینه ها
  • ارائه سند ازدواج یا عقدنامه (در صورت تاهل)
  • ارائه کارت پایان خدمت (آقایان)
  • عکس متقاضی
  • حداقل یک سال سابقه کاری در دو سال اخیر به صورت تمام وقت (ارائه مدارک در این زمینه مانند قراردادها و… که حکم شواهد را دارند، الزامی است)
  • گواهی اشتغال به کار با امضا و مهر مدیر مربوطه و ذکر وظایف، حقوق و…
  • ارائه فیش حقوقی (بخصوص مشاغل دولتی)
  • ارائه مدارک تحصیلی به طور کامل
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه

 

همراهان ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰چه کسانی هستند؟

فرد متقاضی می تواند افراد ذیل را به عنوان همراه در کنار خود داشته باشد:

  • همسر و فرزندان متقاضی
  • خویشاوندان درجه یک مانند پدر، مادر، مادربزرگ، پدربزرگ، برادر، خواهر

مزایای متعلق به دارندگان ویزای190 چیست؟

” اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190 ” امکان پذیر بوده و برای فرد دارای ویزای 90 (Permanent Resident) مزیت هایی را به دنبال دارد که به شرح ذیل است:

  • امکان کار و زندگی در استرالیا
  • اخذ شهروندی و پاسپورت استرالیایی برای فرزند متقاضی که در استرالیا به دنیا آمده است.
  • ثبت نام و بهره مندی از سیستم پزشکی رایگان در کشور استرالیا
  • در صورت واجد شرایطی امکان اخذ شهروندی استرالیا وجود دارد.
  • بهره مندی از مدارس رایگان برای فرزندان
  • استفاده از وام مسکن برای خرید خانه در استرالیا
  • تردد و رفت و آمد به داخل و خارج از خاک استرالیا به مدت 5 سال
  • به همراه بردن خانواده متقاضی (همسر و فرزندان)
  • دریافت وام های طولانی مدت جهت ادامه تحصیل متقاضی و خانواده وی

با بیان شرایط اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190 می توانید تصمیم نهایی نسبت به مهاجرت به این کشور زیبا را اخذ نمایید. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نیز در این راه همراه شما خواهد بود که می توانید مشاوره های لازم را از وکلای این موسسه اخذ نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *