مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019

اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019



اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019

اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019 از مواردی است که بسیاری خواهان اطلاع از آن هستند.

کشور استرالیا یکی از مشهور ترین مقاصد مهاجرتی جهان در سال های اخیر بوده است.

جمعیت قابل توجهی سالیانه برای دریافت اجازه کار در کشور استرالیا اقدام می کنند.

به همین دلیل است که دریافت ویزای اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019 کار دشواری است.

اسکیل ورکر یا همان کارگر حرفه ای فردی است که توانایی انجام اموری خاص را دارد.

کارگران حرفه ای می توانند ویزای دائم را نیز دریافت کنند.

دریافت ویزای دائم به مهارت فرد، تجربه او و تسلط به زبان انگلیسی بستگی دارد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، همراه مطمئن شما در اخذ ویزا و مهاجرت به استرالیا است.

 

شروط اولیه اسکیل ورکر استرالیا

لیستی از مشخصات وجود دارد برای اینکه فردی، کارگر حرفه ای در کشور استرالیا خوانده شود.

در این بخش برخی از آن ها را معرفی خواهیم کرد؛

* سن؛ شما باید کمتر از 50 سال داشته باشید.

* زبان انگلیسی؛ شما باید با مقدمات زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید. این آشنایی از طریق آزمون های بین المللی مشخص می شود.

* صلاحیت؛ شما باید صلاحیت کافی از طریق تجربه کاری و یا مهارت را داشته باشید.

*شغل انتخابی؛ یک لیست از مشاغل مختلف حرفه توسط دولت استرالیا تنظیم شده است. شغلی که شما انتخاب می کنید باید حتما در آن لیست باشد.

* سلامت جسمانی؛ از شما تست های پزشکی مختلفی گرفته خواهد شد. شما باید ثابت کنید که خود و خانوادیتان از سلامت کافی برخوردار هستید.

* شخصیت اجتماعی؛ شما باید پرونده قضایی عاری از تخلفات سنگین داشته باشید.

* ارزشیابی شخصی: برای آن که به عنوان یک کارگر حرفه ای شناخته شوید، باید مهارت کافی را داشته باشید. از همین رو یک جدول امتیازی برای ارزش گذاری شما در نظر گرفته شده است. در صورتی که نتوانید حداق 60 نمره را بدست آورید، کسب ویزای کاری استرالیا را به صورت کامل فراموش کنید. شرایط امتیاز دهی را می توانید در مقاله ای در ارتباط با ویزای کاری استرالیا در سال 2019 مطالعه کنید.

 

اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019

همان طور که گفته شد اسکیل ورکر به افرادی گفته می شود که دارای مهارت ویژه هستند.

کشور استرالیا نیز یک دسته بندی مشخص برای این افراد در نظر گرفته است.

بر اساس این دسته بندی، اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019 چنین تقسیم می شود؛

  • اسکیل ورکر مستقل
  • اسکیل ورکر منصوب
  • محصلین موقت
  • ضمانت موقت
  • مهارت منطقه ای

در ادامه در ارتباط با هر یک از موارد ذکر شده، توضیحاتی ارائه خواهیم کرد.

اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019

اسکیل ورکر مستقل

این شرایط برای کسانی است که حامی مالی ندارند.

منظور از حامی مالی فردی حقوقی است که شما را استخدام کرده باشد.

این فرد می تواند یک کارفرمای شخصی، یک ایالت دولتی و یا عضوی از خانواده شما باشد.

در این صورت به شما ویزای کار اعطا خواهد شد.

به کمک این ویزا شما می توانید در کشور استرالیا کار کرده و به صورت دائم زندگی کنید.

این ویزا بسیار معتبر است و فرد می تواند به کمک آن از همه مزایای کار در کشور استرالیا بهره ببرند.

پیش از این که بتوانید این ویزا را بدست آورید باید یک انگیزه نامه کاری نیز تکمیل کنید.

به کمک این ویزا شما قادر خواهید بود که خانواده خود را همراه خود داشته باشید.

منظور از خانواده؛ همسر، فرزندان شما یا وابسته به همسرتان و نیز همه ی خویشانی که از لحاظ مالی به شما یا همسرتان وابسته هستند.

 

مزایای اسکیل ورکر مستقل

در صورتی که از ویزای اسکیل ورکر استرالیا بهرمند شوید می توانید فرصت های زیر را برای خود و خانوادیتان بدست آورید؛

* اجازه زندگی و کار دائم در کشور استرالیا

* تحصیل

* استفاده از بیمه و خدمات درمانی

* استفاده از کلیه امکانات اجتماعی

* امکان اقدام برای دریافت تابعیت استرالیا

* حمایت مالی از اعضای خانواده برای دریافت اجازه اقامت

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

 

منظور از اسکیل ورکر منصوب

مقصود از این عنوان، کلیه افرادی هستند که توسط یکی از ایالت ها یا مراکز دولتی استرالیا به کاری گماشته شده اند.

در این صورت به فرد ویزای کاری داده خواهد شد و می تواند همراه خانواده به کشور استرالیا سفر کند.

برای دریافت این نوع ویزای نیز شما به یک انگیزه نامه نیاز خواهید داشت.

مزایای این نوع ویزا نیز دقیقا مشابه با مزایای اسکیل ورکر مستقل است.

 

تعهدات ویزای اسکیل ورکر منصوب

کسانی که این نوع از ویزا را بدست می آورند باید تعهداتی را به صورت رسمی ثبت کنند. این تعهدات عبارتند از؛

* شما باید حداقل به مدت دو سال در آن استان یا ایالت بمانید.

* تمامی تغییرات موجود در وضعیت خود را بلافاصله به اطلاع مراجع قانونی آن ایالت برسانید. این تغییرات شامل تغییر محل زندگی، تغییر وضعیت تاهل، تولد فرزند و … می باشد.

* تکمیل فرم های متفاوت در ضمینه اطلاعات شخصی و ارائه آن به مراجع قانونی.

اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019

 

 

اسکیل ورکر محصلین موقت

برای این مفهوم دو تعریف کاملا مجزا وجود دارد.

اول آنکه؛ کلیه کسانی که حداقل دو سال در یکی از دانشگاه های استرالیا تحصیل کرده باشند. این افراد باید یکی از مهارت های لیست فرصت های شغلی ماهر استرالیا را داشته باشند. تحصیلات فرد نیز باید با رشته شغلی او همخوانی داشته باشد.

در این صورت به فرد ویزای کاری داده خواهد شد. این ویزا دائمی نخواهد بود و 18 ماه اعتبار قانونی خواهد داشت.

دوم آنکه؛ به کلیه دانشجویان بین المللی که دوره کارشناسی یا مقاطع بالاتر خود را در کشور استرالیا پشت سر گذاشته اند، اجازه داده خواهد شد تا حداکثر به مدت 4 سال در کشور استرالیا بمانند.

شرایط زمانی اعتبار ویزا به شرح زیر است؛

* مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد (بدون ارائه پایان نامه) : تا سقف 2 سال

* مقطع کارشناسی ارشد پژوهش محور: تا سقف 3 سال

* دکترا : تا سقف 4 سال

مزایای استفاده از این ویزا عبارت است از؛

* اجازه اقامت و کار موقت در کشور استرالیا

* تحصیل

* ورود و خروج نامحدود در کشور استرالیا تا زمان اعتبار ویزا

* همراه داشتن اعضای خانواده و استفاده از امکانات مشترک

 

مهارت منطقه ای

در برخی از ایالت ها احتیاج به مهارت هایی وجود دارد که در آن مهارت کمبود احساس می شود.

در صورتی که شما از آن مهارت بهره می برید می توانید این نوع ویزا را دریافت کنید.

در این شرایط شما نیازی به دریافت 60 امتیاز کامل نخواهید داشت و امتیازات شما محاسبه نخواهد شد.

مزایای این ویزا نیز مشابه اسکیل ورکر منصوب است.

 

در این مقاله در رابطه با اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019 توضیحات کافی ارائه شده است.

برای کسب اطلاعات بیش تر در زمینه انواع مهاجرت به کشور استرالیا می توانید با مشاورین خبره ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

 

5.0
01



  1. علی عبداللهی گفت:

    اسکیل ورکر استرالیا در سال 2019 فقط مخصوص رشته های فنی است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *