مهاجرت به کشور انگلستان

ازدواج و مشارکت مدنی در انگلستان

ازدواج و مشارکت مدنی در انگلستان

از جمله ازدواج هایی که در هر کشوری وجود دارد، ازدواج و مشارکت مدنی در انگلستان می باشد. این نوع ازدواج صرفا در بین زوجین هم جنس وجود دارد. در واقع مشارکت مدنی در بین همسران با جنسیت های مشابه اتفاق می افتد. در این مقاله به بررسی جوانب و شرایط این امر می پردازیم.

درباره انگلستان

انگلستان نام نیمه جنوبی جزیره بریتانیای کبیر و یکی از بخش کشور پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی است. لندن به عنوان بزرگترین شهر و پایتخت این کشور می باشد. این شهر در طول جغرافیائی 51 درجه و 30 دقیقه شمالی و هفت درجه غربی واغع شده است.

زبان رسمی این کشور، انگلیسی و نوع حکومت آن، مشروطه سلطنتی است. انگلستان بامساحت 243،610 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر 54،316،600 میلیون نفر، یکی ازکشورهای پرجمعیت اروپای غربی به ‌حساب می‌آید. تولید ناخالص این‌کشور براساس تخمین سال2006، بالغ بر 1.9 ترلیون دلار بوده و سرانه آن به ازاء هرنفر38هزار دلار می‌باشد.

این کشور به دلایلی یکی از مقاصد توریستی و مهاجرتی در دنیا تبدیل شده است. این دلایل شامل جاذبه‌های طبیعی و تاریخی بی‌شمار، موسسات آموزشی و دانشگاه‌های معتبر و تولید شرایط مطلوب اقتصادی می باشد از این‌رو، آشنائی با سیاست‌های مهاجرتی این کشور برای کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند لازم می‌نماید. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا به تفصیل به این موضوع پرداخته و به بحث راجع به روش‌های مختلف حصول اقامت در این کشور اروپایی بپردازیم.

ازدواج و مشارکت مدنی در انگلستان

براساس قوانین کشور انگلستان، چنانچه تبعه خارجی با یک مرد انگلیسی ازدواج نماید، می‌تواند تابعیت این کشور را اخذ نماید. این اصل در کشور ایران نیز وجود دارد. براساس بند ششم ماده 976 قانون اساسی، درصورت ازدواج یک زن تبعه خارجی با یک مرد ایرانی، ایرانی به‌شمار می‌رود.

نخستین قدم در جهت ازدواج و مشارکت مدنی در انگلستان، تشکیل یک پرونده حقوقی کامل و بی نقص است. ازدواج با یک تبعه کشور انگلستان مستلزم تنظیم درخواست اخذ تابعیت است. در صورت وجود هر گونه نقص در مدارک ارائه شده از سوی متقاضی اخذ اقامت، ازدواج وجهه قانونی نخواهد داشت. در این صورت ازدواجی بین دو نفر به ثبت نخواهد رسید. تصورکنید شخصی با ملیت غیرانگلیسی قصد ازدواج با یک تبعه انگلیسی و اخذ اقامت انگلیس از طریق ازدواج را دارد.

تابعیت انگلستان با فردخارجی ازطریق ازدواج

  • ممکن است شخص غیر انگلیسی خارج از محدوده اروپا یا سوئیس حضور داشته و قصد مهاجرت به انگلستان داشته باشد.
  • در این صورت خود شخص و یا همسر وی ملزم به اطلاع مراتب به مراجع قانونی انگلستان هستند.
  • این امر می‌تواند در مورد شریک تجاری نیز صادق باشد.
  • این موضوع علاوه بر ازدواج، در مورد مشارکت مدنی نیز صدق می کند.
  • این موضوع در مورد افرادی که با ویزای توریستی در حال مسافرت هستند صدق نمی‌کند.
  • مگر این که در آن زمان در انگلستان حضور داشته باشند.
  • در صورتی که هر دو نفر در انگلستان حضور داشته باشند، جهت ارائه درخواست خود 28 روز فرصت دارند.
  • شخص خارجی و همسر انگلیسی وی 28روز فرصت خواهند داشت تا درخواست خود را در دفاتر تعیین شده ثبت نمایند.
  • این روند علاوه بر انگلستان در ایرلند شمالی و اسکاتلند نیز به اجرا در می آید.

روند دریافت ویزا

  • روند دریافت ویزا بسته به شرایط زندگی  و حضور یا عدم حضور در انگلستان متفاوت است.
  • چنانچه شریک زندگی شخص در انگلستان حضور دارد، شخص میتواند درخواست ویزا نماید. مدت اعتبار اقامت در بریتانیا به مدت 6 ماه می باشد.
  • درشرایطی که شریک زندگی مقیم دائم انگلستان باشد، درخواست اقامت کمتر از 6ماه برای ازدواج و ویزای مدنی مقدور است.
  • اما چنانچه شریک زندگی مقیم دائم بریتانیا نباشد، با دریافت مجوز می‌توان زندگی را آغاز کرد.
  • به شرط آنکه حداقل به مدت دو سال با همسر خود زندگی کرده باشید.

ازدوج طرفین چه فرآیندی دارد؟

  • دو طرف موظف هستند تا ازدواج خود را در انگلستان یا ولز ثبت نمایند.
  • این امر باید ظرف مدت 28 روز در دفاتر تعیین شده صورت پذیرد.
  • گاهی بر اساس تحقیقات صورت گرفته اجازه ازدواج صادر نخواهد شد.
  • مدارک مورد نیاز در این زمینه عبارتند از: ارائه توضیح راجع به مهاجرت همسر و اثبات نام و نام خانوادگی.
  • درصورتی که مهاجران در انگلستان مستقر هستند، ازکنترل مهاجرت معاف هستند و برای ثبت ازدواج عکس مناسب همراه داشته باشند، باید مبلغ 35 یورو بپردازند.
  • در صورتی که در مدارک بالا نقص وجود داشته باشد، فرد ملزم به پرداخت 67 یورو می باشد.

شرایط اقامت انگلیس ازطریق ازدواج چیست؟

  • ارائه تقاضا جهت اخذ ویزای انگلستان
  • ارائه مدارک مدارک ثبت ازدواج قانونی به مراجع قانونی انگلستان
  • دارا بودن تابعیت یکی از زوجین و اشتغال به کار در این کشور
  • زوجین باید اثبات کنند که یکدیگر را میشناسند
  • زوجین می بایست اقامت دائم در انگلستان را دارا باشند.

پس از اخذ ویزا، و کسب تابعیت، زوجین میتوانند ویزای خود را بمدت دو سال تمدید نمایند. در انگلستان به منظور جلوگیری از وقوع ازدواج اجباری، سن ازدواج به 21 سال افزایش یافته است. در نتیجه افراد زیر 21 سال در انگلستان نمیتوانند ازدواج کنند. از این‌رو، تقاضای اخذ اقامت و تابعیت برای این افراد قانونی نخواهد بود.

پس ازگذشت 5سال از ازدواج و مشارکت مدنی در انگلستان، امکان کسب اقامت دائم و اجازه کاروتحصیل برای زوجین وجوددارد. مسئله دیگر اینکه زوجین موظفند به دولت ثابت کنند از توان مالی بالائی برخوردارند. در واقع برای تامین هزینه های خود به کمک دولت نیازی ندارند. حداقل این میزان درامد هزار پوند و به ازاء هر نفر 850 پوند است. افرادی که خارج از انگلستان زندگی می‌کنند باید دارائی معادل 3310 پوند باشند.

هزینه ثبت نام برای ازدواج

ازدواج و مشارکت مدنی در انگلستان دارای هزینه هایی است که مبالغ آن بر اساس شرایطی با یکدیگر متفاوت هستند. به طور مثال چنانچه مراسم شما در دفتر ثبت انجام گردد، هزینه ای به مبلغ 46 پوند را در بر دارد. بدین ترتیب در مکان های دیگر قیمت های متغیر هستند.

هزینه ازدواج اگر در همان روز باشد، مبلغ آن 4 پوند می باشد. اما اگر طی 10 روز آینده باشد، مبلغ 10 پوند خواهد بود. با توجه به مطالب با ازدواج و مشارکت مدنی در انگلستان آشنا شدید. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مفتخر است پاسخگوی تمامی سوالات شما در این زمینه باشد. از طریق تماس تلفنی رایگان یا مراجعه حضوری می توانید اخذ مشاوره نمایید.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *