مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » فنلاند » ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند



ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند

از روش‌های مهاجرت به فنلاند، می‌توان به ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند اشاره نمود.

بنابراین دانشجو این امکان را دارد تا در برترین دانشگاه‌های فنلاد در سطح جهانی به ادامه تحصیل بپردازند.

ناگفته نماند این دانشگاه‌ها مورد تایید وزارت علوم کشور ایران نیز هستند.

فرد با اخذ ویزای شنگن این کشور می‌تواند به مدت 3 ماه در کشورهای اروپایی تردد نماید.

چراکه فنلاد عضو اتحادیه کشورهای اروپایی بوده و از قوانین حاکم بر این کشورها تبعیت می‌‌کند. در ادامه این مقاله به جزئیات بیشتر در این خصوص می‌پردازیم.

 

نحوه پذیرش دانشگاه‌های فنلاند

متقاضی پذیرش دردانشگاه‌های فنلاند می‌بایست در بازه زمانی نوامبر تا ژانویه نسبت به ارسال مدارک و اخذ پذیرش اقدام نماید.

پس از تایید مدارک ارسالی،  متقاضی خود را در شرکت در آزمون ورودی دانشگاه آماده می‌کند.

بیشتر دروس انگلیسی زبان، درموسسات پلی تکنیک (علمی کاربردی) است که بر روی کسب مهارت و توانایی دانشجو تاکید دارند.

 

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند

جهت ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند به اطلاعات اولیه نیاز دارید تا بتوانید تصمیم درستی اتخاذ نمایید.

از آنجا که فنلاند دارای بهترین سیستم آموزش عالی در سطح جهانی می‌باشد، گزینه مناسبی برای تحصیل و زندگی است.

بیش 100 رشته تحصیلی در دانشگاه‌های برتر این کشور وجود دارد که به زبان انگلیسی ارائه می‌گردند.

اکنون تعداد 12000 دانشجوی غیر اتحادیه اروپایی از جمله مهمان و ثابت مشغول تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند هستند.

دوره‌های دانشگاهی در این دانشگاه‌ها در دو دوره بهمن ماه و شهریورماه به دانشجویان ارائه می‌گردد.

زبان رسمی کشور فنلاند، فنلاندی و سوئدی است. زبان انگلیسی در این کشور به عنوان زبان سوم شناخته می‌شود.

چراکه برخی دروس در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی ارائه می‌شوند.

 

نظام آموزشی در دانشگاه‌های فنلاند

  • تعداد 6 دانشگاه که صرفا یک رشته تخصصی را آموزش می‌دهد
  • – تعداد 10 دانشگاه که چندین رشته تخصصی را تدریس می‌کند.
  • چندین دانشگاه علمی کاربردی
  • مراکز عالی پلی تکنیک با آموزش مهارت‌های شخصی برای دانشجو

لازم است بدانید 550 دوره‌ زبان انگلیسی توسط مراکز آموزشی مختلفی به متقاضیان ارائه می‌گردد. این دوره‌ها به صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت بوده و در نهایت اعطای مدرک معتبر نیز وجود دارد.

 

مدارک موردنیاز جهت تحصیل در فنلاند

متقاضی تحصیل در فنلاند جهت ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند ملزم به ارائه مدارک به شرح ذیل است:

  • ارائه مدارک رسمی دیپلم، کارشناسی یا کارشناسی ارشد همراه با ریز نمرات و به صورت ترجمه شده
  • ارائه مدارت هویتی به صورت ترجمه شده (مانند کارت ملی، شناسنامه و…)
  • ارائه تصویر پاسپورت متقاضی
  • ارائه عکس پاسپورتی
  • ارائه دو توصیه‌نامه دریافتی از اساتید
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس (نمره 5/6) و یا تافل IBT (نمره 80)
  • ارائه رزومه تحصیلی توسط متقاضی
  • دارای گواهی مبنی بر گردش مالی حساب بانکی متقاضی به مبلغ حداقل 10000 یورو جهت یک سال زندگی

 

بورسیه تحصیلی دانشگاه‌های فنلاند

دولت فنلاند این امکان را به دانشجویان بین‌المللی فراهم نموده است که از بورسیه‌های تحصیلی فنلاند بهره بگیرند. این بورسیه‌ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به دانشجویان مستعد و ممتاز اعطا می‌گردد.

شهریه تحصیلی در دانشگاه‌های علمی کاربردی نسبت به دانشگاه‌های اصلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، کمتر است.

 

اطلاعیه وب‌سایت رسمی تحصیل در فنلاند

سایت رسمی تحصیل در فنلاند اطلاعیه‌ای را منتشر نموده است. موضوع این اطلاعیه پرداخت شهریه توسط دانشجویان بین‌المللی و خارج از اتحادیه اروپا است.

این دانشجویان از پاییز  2017 میلادی، ملزم به پرداخت شهریه تحصیلی به مبلغ 8000 تا 20000 یورو در سال می‌باشند.

متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در این‌مورد به وب‌سایت رسمی تحصیل در فنلاند مراجعه نموده و از این موضوع آگاهی یابند.

 

مقاطع مختلف تحصیلی در فنلاند

در جدول ذیل می‌توانید از اطلاعات مربوط به ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند و پیش‌نیازهای لازم مطلع گردید:

 

مقطعطول دوره (سال)زبان تدریسپیش نیازرشته‌های تحصیلی
کارشناسی3 الی 4فنلاندی – سوئدیپیش‌ دانشگاهی (معدل ۱۵) + قبولی در آزمون ورودی دانشگاهاز جمله: علوم انسانی، علوم اجتماعی، اقتصاد، علوم طبیعی، کشاورزی و جنگلداری، مهندسی، هنر و معماری، علوم ورزشی، پزشکی و دندانپزشکی، دامپزشکی، موسیقی هنرهای زیبا و داروسازی
کارشناسی ارشدحدودا 2انگلیسیکارشناسی مرتبط (معدل بالای ۱۵) + 5/6 IELTSاز جمله: دندانسازی، داروسازی، پزشکی
دکترا3 الی 4انگلیسیکارشناسی ارشد مرتبط (معدل بالای ۱۶) + خلاصه پروپوزال قوی +IELTS ۷از جمله: موسیقی

 

 

شرایط تحصیل مقطع ‌لیسانس در فنلاند

مدت زمان تحصیل در دوره کارشناسی 3 سال می‌باشد که با توجه به نوع رشته انتخابی به 4 سال هم می‌رسد.

در نظام آموزشی فنلاند هر دانشگاهی می‌تواند به‌صورت مستقل عمل نماید و روش آموزشی مخصوص خود را در پیش گیرد.

استادان هر دانشگاه با اختیار کامل نسبت به روش تدریس تصمیم‌گیری می‌نمایند.

 

شرایط تحصیل مقطع فوق‌لیسانس در فنلاند

مدت تحصیل در مقطع فوق‌ لیسانس، تقریبا 2 سال می‌باشد که بستگی به پیوسته یا ناپیوسته بودن رشته موردنظر دارد.

دانشجویان پس از پایان دوره کارشناسی، مجاز هستند در مقطع فوق لیسانس درخواست دهند.

زبان انگلیسی، زبان تحصیلی اکثر دانشگاه‌های فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد می‌باشد.

 

شرایط تحصیل مقطع دکترا در فنلاند

همان‌طور که اشاره شد مدت زمان دوره تحصیلی دکترا در فنلاند بین 3 تا 4 سال است. نگارش پایان نامه و گذراندن دیگر واحدهای درسی از جمله فعالیت‌های دانشجو در طول این مدت است.

نگاراش پایان نامه بسیار حائز اهمیت می‌باشد. زیرا دانشجو از این طریق در زمینه‌های مهارت و توانایی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

به طور مثال، در رشته موسیقی، دانشجو به صورت عملی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

چنانچه دانشجوی متقاضی اخذ پذیرش دکترا، در هر یک از دروس دارای عملکرد ضعیفی باشد، دروس پیش‌نیاز برای او در نظر گرفته می‌شود.

 

چگونگی تحصیلات عالی در فنلاند

تحصیلات عالی در فنلاند در دو بخش ارائه می‌گردد.

بخش اول تحصیلی و پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاهی است.

بخش‌دوم نیز دانشگاه‌های علمی کاربردی (UAS) که تحصیلات کاملا تخصصی و آکادمی به‌صورت شرایط واقعی در کار را ارائه می‌نمایند.

فنلاند دارای تعداد 24 دانشگاه علمی کاربردی است. این دانشگاه‌های ارائه‌دهنده دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می‌باشند.

450 دوره آموزشی نیز توسط موسسات آموزش عالی فنلاند به زبان انگلیسی ارائه می‌گردد.

دانشجویان بین‌المللی در فنلاند مشمول اخذ بورسیه تحصیلی از سوی دانشگاه‌ها هستند. ساختار تحصیلات تکمیلی در کشور فنلاند به شکل زیر می‌باشد:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

هزینه زندگی در فنلاند چگونه است؟

دانشجویانی که قصد “مهاجرت تحصیلی به فنلاند را دارند، لازم است در جریان هزینه‌های زندگی در این کشور قرار بگیرند.

این هزینه‌ها شامل خوراک، پوشاک، حمل و نقل، اجاره مسکن و… می‌باشد که مبلغی درحدود 500 تا 800 یورو است.

 

کار حین تحصیل درفنلاند امکان‌پذیر است؟

دانشجویانی مشغول تحصیل در فنلاند، مجاز به فعالیت شغلی بین 20 تا 25 ساعت در هفته را دارند.

در تعطیلات نیز می‌توانند 40 ساعت در هفته مشغول کار شوند. بدین ترتیب هزینه‌های زندگی و تحصیلی خود را تا حد زیادی تحت پوشش قرار دهند.

آنها پس از فارغ‌التحصیلی مجاز به تمدید ویزا به مدت 6 ماه هستند تا بتوانند شغل مرتبط با رشته خود را بیابند.

پس از موفقیت در جستجوی کار در فنلاند، این امکان را دارند که اقدام به تمدید ویزای خود به صورت بلندمدت نمایند.

 

فهرست دانشگاه‌های فنلاند کدامند؟

  • دانشگاه آلتو (Aalto University)
  • دانشگاه آبو (Åbo Academy University)
  • دانشگاه هانکن (Hanken School of Economics)
  • دانشگاه فنی لامپنرنتا (Lappeenranta University of Technology)
  • دانشگاه فنی تامپره (Tampere University of Technology)
  • دانشگاه تامپره (University of Tampere)
  • دانشگاه فنلاند شرقی (University of Eastern Finland)
  • دانشگاه هلسینکی (University of Helsinki)
  • دانشگاه هنر هلسینکی (University of the Arts Helsinki)
  • ییواسکیلا (University of Jyväskylä)
  • دانشگاه لاپلند (University of Lapland)
  • دانشگاه اوولو (University of Oulu)
  • دانشگاه تورکو (University of Turku)
  • دانشگاه واسا (University of Vaasa)

چنانچه تمایل به تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند دارید، موسسه سفیران سروش سعادت شما را در این زمینه همراهی می‌نماید.

سیاست ما بیان کلیه واقعیات مهاجرت جهت پیشرفت زندگی شما در خارج از کشور است. بنابراین جهت اخذ مشاوره تخصصی با وکلا و کارشناسان حرفه‌ای این موسسه تماس حاصل نمایید.

ما براساس شرایط فعلی شما، بهترین گزینه راجهت اقامت و ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند به شماپیشنهاد می‌نماییم.

درصورت هرگونه سوال درزمینه‌های مهاجرت به فنلاند و سایر کشورهای اروپایی ازطریق تلفنی یا حضوری با ما در ارتباط باشید.

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *